DemirDöküm Kion Inverter 18 Kullanıcı Yorumları, Özellikleri

DemirDöküm Kion Inverter 18 klimanın yorumları, özellikleri, performansı ve güç tüketimi gibi merak edilen noktalarını sizler için araştırdık
DemirDöküm Kion Inverter 18 Kullanıcı Yorumları, Özellikleri

Az yakan ve çevre dostu olan bir klima, hepimiz için en ideal tercihlerden birisidir. DemirDöküm Kion Inverter 18 de bu özellikleri sayesinde en çok tercih edilen klimalar arasında yerini almayı başarmıştır. Biz de bu içerikte sizler için DemirDöküm Kion Inverter 18 klimanın tasarımını, özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını detaylı bir şekilde inceledik. Hazırsanız hemen başlıyoruz.

DemirDöküm Kion 18 Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi18000‎ Btu
Isıtma Kapasitesi18000‎ Btu
Soğutma Güç Tüketimi5.3 kWh
Isıtma Güç Tüketimi5.8 kWh
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Isıtma Enerji Verimliliği A+
Amazon
Fiyatını Gör
DemirDöküm
Kion Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

DemirDöküm Kion Inverter 18 A++ Klima

DemirDöküm Kion Inverter 18 A++ Klima

DemirDöküm Kion Inverter 18 yüksek soğutma ve ısıtma kapasitesine ek olarak bütçenizi düşüren tasarruflu çalışma şekliyle de öne çıkmayı başarır. Elektrik kesintilerinden sonra tekrar başlatma özelliği ile soğutmaya ya da ısıtmaya kaldığı yerden devam ederek fonksiyonelliğini kanıtlar. 

İşte çevre dostu kullanım imkanı tanıyan DemirDöküm Kion Inverter 18 Klima ile ilgili tüm detaylar:

DemirDöküm Kion 18 Tasarım

Duvar tipi klimalar arasında yerini alan DemirDöküm Kion 18, minimal ve modern tarzıyla ev, ofis gibi yaşam alanlarına kolayca uyum sağlayarak kullanıcılarının beğenisini toplar. Hava akışını ideal bir şekilde yapmasını sağlayan ince formdaki kanatları, işlevsel bir rol oynar. Buna ek olarak eğimli kenarları, duvarla bütünlük oluşturur ve bu sayede şık bir görüntü ortaya koyar.

DemirDöküm Kion 18 Tasarım

DemirDöküm Kion 18 Boyutları

Dış Ünite Genişliği770 mm
Dış Ünite Yüksekliği545 mm
Dış Ünite Derinliği288‎ mm
İç Ünite Genişliği998 mm
İç Ünite Yüksekliği354 mm
İç Ünite Derinliği 210 mm

Dış ünite genişliği 770 mm, yüksekliği 454 mm ve derinliği 288 mm olan DemirDöküm Kion 18 klimanın iç ünitesinin genişliği 998 mm olup yüksekliği 354 mm, derinliği ise 210 mm şeklindedir. Geniş yapısının desteği ile havayı daha hızlı ve eşit bir şekilde dağıtarak ortamın istenilen sıcaklığa ulaşmasını sağlar.

DemirDöküm Kion 18 Performansı

DemirDöküm Kion 18 klima, çevre dostu üretimi ile enerji verimliliği yüksek bir kullanım oluşturmaktadır. Büyük ev ve ofislerde kullanımı daha verimli hale getiren 18000 btu kapasitesi sayesinde kullanıcılarını memnun eder. Inverter DC Kompresörü ve yüksek teknoloji ile geliştirilen fan yapısı sayesinde yüksek performansta çalışırken enerjiyi en az seviyede tüketir. Bu sayede hem eviniz istediğiniz sıcaklığa kavuşur hem bütçeniz ön planda tutulur. 

Çoklu fan hızı ile çalışabilen DemirDöküm Kion 18 klima, doğal rüzgar etkisi oluşturarak konforunuzun artırılmasında önemli bir rol oynar. Rüzgar etkisi sayesinde odanın havası yenilenir ve temizlenir. Gecelerin en işlevsel yardımcısı olan Uyku Modu seçeneği sayesinde ortam sıcaklığı otomatik olarak ayarlanır, enerji tüketimi en aza indirilir. Yazın sıcak ve bunaltıcı, kışın dondurucu havalarına karşı dayanıklı bir şekilde üretilen bu klima geniş çalışma aralığına sahiptir. Dış ünitedeki akıllı buz çözme teknolojisi sayesinde klimanızın performansı her zaman yüksek tutulur.

Havanızın temizlenmesini sağlayan DemirDöküm Kion 18'in filtreleri ve ön paneli, kolayca çıkarabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede klimanızın bakımını pratik bir şekilde yapabilir, performansını her zaman maksimuma taşıyabilirsiniz.

DemirDöküm Kion 18  Elektrik Tüketimi

DemirDöküm Kion 18  Elektrik Tüketimi

Elektrik tüketimi açısından çevre dostu olan DemirDöküm Kion 18 klima, 5.3 soğutma, 5.8 ısıtma güç tüketimine sahiptir. Enerji verimliği noktasında kullanıcılarını memnun etmeyi başaran bu model soğutmada A++, ısıtmada ise A+ enerji sınıfı üyesidir. Buna ek olarak sessiz çalışması ile kullanıcılarının konforunu düşünen ürün, 60 dB iç, 65 dB dış ünite ses düzeyi sunmaktadır. Uyku modunda ise yalnızca 29 dB ses çıkarmasıyla kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
DemirDöküm
Kion 18
Aradığın
Fiyatı Gör

DemirDöküm Kion 18 Kullananların Yorumları

DemirDöküm Kion 18 Kullananların Yorumları

? *** ***: Kalitesi belli marka, ilk kullanımdan çok iyi soğutuyor. Sesi yok denilecek kadar az. Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Birçok marka araştırdım ama hem fiyat farkı hem de kombimle aynı marka olması nedeniyle bunu seçtim. İyi ki de almışım, düşünmeden alabilirsiniz. 

? *** ***: Ürün fiyatına göre çok kaliteli gayet sessiz çalışıyor. Genel olarak soğutması ve sıcaklığı iyi. Tavsiye ederim.

? *** ***: Aktif kullanıyoruz soğutması güzel, ses konusunda rahatsızlık vermiyor. Severek kullanıyoruz, tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat performans ürünü, aşağı yukarı kontrolü daha iyi olabilirmiş. 40m2 ofis odasını 15dk soğutuyor. 140 ofisin arkalarına kadar soğutma yapıyor. Biz memnun kaldık.

? *** ***: Ürün çok güzel. Sessiz çalışıyor. Servisten de memnun kaldım. Ürün geldiği gün aradım. Ertesi gün gelip kurdular. Tavsiye ederim.

? *** ***: Dış motor zaten aşırı sessiz, iç fan diğer klimalara göre daha güçlü fanı var yani bunun 4 . Kademesi diğerlerinin son kademesi gibi. İlk gün ev soğumadı ama şimdi 24'te çalışmasına rağmen bütün ev (120 m2) bayağı soğuk.

? *** ***: Çalışması güzel, almadan yorumları çok okudum dış ünite çok ses yapıyor diye arada kaldım ama öyle bir şey yok. İç de dış ünite de sessiz, kumandası çok güzel. Memnun kaldım.

? *** ***: Gerçekten mükemmel ürün. Sorun yaşamadık performansı güzel. Çok sessiz çalışıyor. Düşünenlere tavsiye ediyorum.

? *** ***: Mükemmel bir ürün çok beğendim. Sessiz ve ekonomik. Tavsiye ederim.

? *** ***: Yerli ve milli olduğu için tercih etmiştik çok memnunuz. Kış modunda kullanıyorum, ısıtması iyi.

? *** ***: Beklediğimizin çok altında bir ürün iade etmeyi düşünüyoruz. Soğutması yeterli değil, sesi biraz fazla.

? *** ***: Markaya olan güvenim nedeniyle aldım. Tam bir hayal kırıklığı. Performansı düşük ve soğutması neredeyse yok. 

? *** ***: Dış motoru çok sesli çalışıyor. Mahalle de sessiz olunca iyi olmadı. İç ünitedeki sessiz modu da çok sessiz değil. Beğenmedim.

? *** ***: Odayı asla ısıtmadı. Kış modunda kullanacaksanız başka ürünler de düşünebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriBosch Climate 5000 RAC Özellikleri
Daikin Shira Eco FTXP60M9 KullananlarSamsung AR12TXHQBWK İnceleme
Arçelik Ekolojik 18325 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

DemirDöküm klima hangi ülkenin malı?

Demirdöküm, 1954 senesinde İstanbul’da kurularak ısıtma, iklimlendirme, su ısıtma gibi sektörlerde faaliyet vermeye başlayan bir firmadır. Türkiye’nin ilk milli sanayi kuruluşlarından biridir.

Demirdöküm klima kışın kaç derecede çalışmalı?

DemirDöküm Kion 18 klima, farklı sıcaklık programları ve fan ayarı ile ısı kontrolünü sizlere bırakmaktadır. Kış günleri için ev içi ideal sıcaklık 23-26 derece arasında olabilmektedir. Evinizin güneş alma derecesine ve konumuna göre sıcaklığı opsiyonel bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

Demirdöküm Klima KION ne demek?

Jett Cool programı ile ön plana çıkan DemirDöküm Kion serisi, 9000, 12000, 18000, 24000 btu farklı kapasite tercihleri sunmaktadır. Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde geniş bir çalışma aralığı sunarak kullanıcılarının beğenisini toplamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum