Gülmeye Doyamayacağınız En İyi Netflix Sitcom Dizileri

Bu içeriğimizde Netflix’te yer alan kahkahalarla izlediğimiz sitcom dizilerini derledik. İşte sizin için hazırladığımız en iyi Netflix sitcom dizileri
Gülmeye Doyamayacağınız En İyi Netflix Sitcom Dizileri

Netflix'te Yayınlanan Sitcom Dizileri

Sitcom dizilerini zamanımızı eğlenerek geçirmek istediğimizde izleriz. Sizin için hazırladığımız bu liste içeriğimizde Netflix’ten izleyebileceğiniz en iyi sitcom yapımlarını araştırdık. Bu listeyi hazırlarken en büyük sinema değerlendirme sitelerinden faydalandık. İşte Netflix’te yer alan en iyi sitcom dizileri.

1. Human Resources

en iyi sitcom dizileri netflix
Nasıl doğduğumuz, ergenlik yılları boyunca neler yaptığımız ve nasıl öleceğimiz hep kafamızda bir soru işareti olarak bulunmaktadır. Canavarlar insanların bu düşüncelerini sembolize ederek dizimiz ile karşımıza çıkmaktadır. Canavarlar ve diğer yaratıkların aşk, iş yerlerinde var olan dramalar ve insanların birbirinden saçma dayanışmalarını sembol ederken, insanlık için pek de kolay olmayacak yollara başvuruyorlar.

TürAnimasyonKomediRomantik
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJennifer
Flackett
Kelly
Galuska
Andrew
Goldberg
OyuncularAidy
Bryant
Randall
Park
Keke
Palmer

2. Grace and Frankie

en iyi sitcom dizileri netflix

Kocaları tarafından terk edilen kadınların zorunluluk altında gelişen bir dostluğu sizlerle. İki farklı kadın kendi hayatları üzerinde düşünüldüğünden daha enerjik, güçlü ve cesurlar. Mecburiyetten kurdukları dostluk ise onlara komik olaylar sunmaktadır.

TürKomedi
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarta
Kauffman
Howard
J. Morris
OyuncularJane
Fonda
Lily
Tomlin
Sam
Waterston

3. God’s Favorite Idiot

en iyi sitcom dizileri netflix

Sıradan ve insanlar için çok tatlı olan Clark, tanrının kötülükler ile savaşması için seçeceği son kişidir. Ne var ki kutsal bir mesajı dünyaya yaymak ve tüm dünyayı kurtarmak maalesef ki artık onun işi haline gelir. Normal hayatını tamamen alt üst ederek ultra garip tanrı görevi için çabalamaya başlar.

TürKomediFantastik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBen
Falcone
OyuncularMelissa
McCarthy
Ben
Falcone
Usman
Ally

4. Fena Kaynana

en iyi sitcom dizileri netflix

Pandemi süresi başladığı ilk andan itibaren ailesi ile yaşayan işgüzar Isadir, beceriksiz oğlu ve pek haz almadığı gelininin tüm hayatını alt üst etmek üzere hareket eder. Torunları arasında çapraz ateşte kalan Isadir, ailenin çalışanı Marinez’in de tüm hayata olan bağlarını sorgulatmaya başlar.

TürKomedi
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRodrigo
Sant’anna
OyuncularRodrigo
Sant’anna
Rafael
Zulu
Lidi
Lisboa

5. So Not Worth It

en iyi sitcom dizileri netflix

Gerek iş yerlerinde gerek de okul hayatımızda sürekli yeni insanlarla tanışmamız mümkün hale gelir. Dizimizde bir sürü karakterin geçmiş yaşantılarında yaptıkları ve şimdiki hayatları karşımıza çıkmaktadır. Aralarında Jamie, Sam ve Se-wan gibi isimlerin de olduğu kendilerine özgü tavırlarıyla dikkat çeken bir grup üye sizlerle.

TürKomediDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularPark
Se-wan
Shin
Hyun-Seung
Youngjae

6. Pretty Smart

en iyi sitcom dizileri netflix

Harvard’dan mezun olan bir kitap kurdu, erkek arkadaşı tarafından beklenmedik bir şekilde terk edilerek kız kardeşi Claire’nin yanında yaşamaya başlamak zorunda kalır. Kız kardeşinin evinde yakışıklı bir antröner, eski bir avukat, bir şifacı ve bir de sosyal medya fenomeni kaldığı için kitap kurdunun aşk acısı çekebilecek bir gram vakti bile kalmaz.

TürKomediDramRomantik
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJack
Dolgen
Doug
Mand
OyuncularEmily
Osment
Gregg
Sulkin
Olivia
Macklin

7. Dad Stop Embarrassing Me!

en iyi sitcom dizileri netflix

Bekar bir baba olmak maalesef ki pek kolay değildir. Bir kozmetik fabrikasının sahibi olan Brian için bekar bir baba olmak gerçekten de çok zordur. Kızı Sasha, artık onunla yaşamaya başlayınca da işler pek de yolunda gitmez. Kızı Sasha’nın getirdiği sorunların yanında kızını anlamak ve ona yardımcı olmaya çalışmak da bekar babamızın elindedir.

TürKomediAile
IMDb4,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJamie
Foxx
Jim
Patterson
OyuncularJamie
Foxx
Kyla
Drew
Porscha
Coleman

8. The UpShaws

en iyi sitcom dizileri netflix
İşçi sınıfının bir üyesi olan Upshaw ailesi, Indiana’da mutlu bir hayat sürmektedir. Evin babası Bennie, karısı ve çocuklarıyla mükemmel bir yaşam sürebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. İnşa ettikleri yuvaları mutlulukla dolup taşarken aile üyelerinin karşısına hiç beklemedikleri bir sorun çıkar ve bununla mücadele etmeleri gerekmektedir.

TürKomediAile
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRegina
Y. Hicks
Wanda
Sykes
OyuncularMike
Epps
Kim
Fields
Diamond
Lyons

9. The Crew

en iyi sitcom dizileri netflix
NASCAR garajının sahibi, artık emekli olmayı ve işini tamamen kızına devretmeyi hayal etmektedir. Lakin ekibinde yer alan insanlar bu durumdan hoşlanmazlar. Genç kız babasının yerini aldığı ilk andan itibaren ekip ile güzel işler başarmak için uğraşsa da işler düşünüldüğü gibi gitmemeye başlar

TürKomedi
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJeff
Lowell
OyuncularKevin
James
Jillian
Mueller
Freddie
Stroma

10. The Big Show Show 

en iyi sitcom dizileri netflix

Dizi ringlere veda eden ve eşi ile birlikte kızlarını yetiştirmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Eski bir WWE güreşçisi olan Big Show 400 kilo ağırlığında ve 7 feet boyundadır. Ringleri arkasında bırakmaya karar veren Big Show, yeni bir hayata başlar. Artık Big Show’un oldukça zor bir görevi vardır. O da ailesine bakmaktır. Bu dizide Big Show Florida’da eşi ile birlikte üç kızını yetiştirmeye çalışır.

TürSitcom
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJosh
Bycel
Jason
Berger
OyuncularPaul
Wight
Allison
Munn
Reylynn
Caster

11. Fuller House 

en iyi sitcom dizileri netflix

D.J hamiledir ve eşinden ayrılmıştır. San Fransisco’da yaşayan D.J bu durum yüzünden çok zorlanmaktadır. D.J’in kardeşi olan Stephanie ve en yakın arkadaşı olan Kimmy bu durumu düzeltmek isterler. Bunun için ise Stephanie, Kimmy ve kızı ile beraber D.J’nin evine taşınmaya karar verirler. Çünkü D.J 7 yaşındaki Max ile başa çıkamamaktadır. Güzel bir hikayesi olan bu yapım en iyi Netflix sitcom dizileri listemizde yer almaktadır. Full House'un devamı olan bu dizi hakkında detaylı bilgilere "Fuller House İncelemesi" linkinden ulaşabilirsiniz.

TürSitcomAile
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJeff
Franklin
OyuncularJodie
Sweetin
Candace
Cameron Bure
Andrea
Barber

12. Disenchantment 

en iyi sitcom dizileri netflix

Disenchantment animasyon dizisi parçalanmakta olan Orta Çağ Krallığı Dreamland’de geçiyor. Prenses Bean, Bentwood Prensi Guysbert ile evlenmekten vazgeçtikten sonra kendini bambaşka bir ortamın içerisinde bulur. Düğünden kaçan Prenses Bean kendi kaderine yön vermek için gerçek dünyaya adım atmaya karar verir. Bu hayatta kim olduğunu çözmeye çalışan Bean, Elf olan arkadaşı Elfo ve içindeki şeytan Luci ile beraber maceralara atılır. Fantastik bir dünyada geçen Disenchantment dizisi güzel kurgusu sayesinde izleyicileri tarafından sevilen bir yapımdır.

TürSitcomAnimasyonFantastik
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenMatt
Groening
Josh
Weinstein
OyuncularNat
Faxon
Abbi
Jacobson
Eric
André

13. Unbreakable Kimmy Schmidt 

en iyi sitcom dizileri netflix

Kimmy ve üç arkadaşı kıyametin kopacağına inandırılıp 15 yıl bir sığınakta tutsak edilir. Bu dört kadın bir polis operasyonu sayesinde tutsaklıktan kurtulur. Kimmy geçen yıllarını telafi etmek için New York’ta yeni bir hayat kurmaya karar verir. Güzel bir hikayesi ve kaliteli oyunculara sahip olan bu yapım Netflix’te yayınlanan en iyi sitcom dizilerinden birisidir.

TürSitcom
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRobert
Carlock
Tina
Fey
OyuncularTituss
Burgess
Ellie
Kemper
Jane
Krakowski

14. Workin' Moms 

en iyi sitcom dizileri netflix

Bu dizide çalışan üç annenin hayatları ve yaşadığı sorunlar konu edilmektedir. Kate, Frankie ve Anne hem çalışan hem de çocukları olan üç annedir. Bu anneler bir yandan yeni hayatlarına alışmaya diğer yandan ise yaşadığı sorunları çözmeye çalışmaktadır. Peki bu anneler bu durum karşısında ne yapacaklar. Pes edip lohusalığın arkasına mı sığınacaklar yoksa tüm zorluklara göğüs gerip sorunlarıyla mı yüzleşecekler? Diziyle ilgili daha fazla ayrıntı için "Workin’ Moms İncelemesi" linkine tıklayabilirsiniz.

TürSitcomDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenCatherine
Reitman
OyuncularCatherine
Reitman
Juno
Rinaldi
Danielle
Kind

15. I Am Not Okay With This 

en iyi sitcom dizileri netflix

Bu dizi telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamını konu ediyor. 15 yaşında olan Sydney bir lise öğrencisidir. Sydney bir yandan güçlerini keşfederken diğer yandan hayatını rayına oturtmaya çalışmaktadır. Lise hayatının, çılgın ilişkilerin ve cinselliğin yollarında ilerleyen Sydney, birbirinden değişik maceralara atılır. Lise zamanında geçen bu yapımın güzel bir hikayesi olması sayesinde izlenebilir sitcom dizisi olduğunu düşünmekteyiz.

TürSitcomDramFantastik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJonathan
Entwistle
Christy
Hall
OyuncularWyatt
Oleff
Sophia
Lillis
Sofia
Bryant

16. Derry Girls 

en iyi sitcom dizileri netflix

Bu dizi 1990’lı yıllarda İrlanda’da çatışmaların yaşandığı dönemdeki bir grup arkadaşın hikayesini konu alıyor. 1990’lı yıllarda Katolik ve Protestanlar arasında sorunlar yaşanmaktadır. Erin, Clare, Orla, Michelle ve James ise o dönemde bir Katolik lisesinde okumaktadır. Bu grup bir yandan ergenliğin getirdiği sorunlarla başa çıkarken diğer yandan da siyasi çatışmaların ortasında kalır. Güzel bir konusu olan bu yapım sevilen sitcom dizilerinden birisidir. Dizi hakkında daha fazla ayrıntı için "Derry Girls İncelemesi" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürSitcom
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLisa
McGee
OyuncularNicola
Coughlan
Saoirse-Monica
Jackson
Louisa
Harland

17. How I Met Your Mother 

en iyi sitcom dizileri netflix

Ted Mosby çocuklarına annesiyle olan tanışmasını 2005 yılına dönerek anlatmaya başlar. Bu dizide beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamına konuk oluyoruz. Ted 27 yaşında ve Manhattan’lı bir mimardır. Ted’in en yakın arkadaşı olan Marshall ise hukuk fakültesinde okuyan ve dokuz yıldır Lily’le sevgili olan bir adamdır. Ekibin son üyesi ise her zaman takım kıyafet giyen ve çapkın bir adam olan Barney Stinson’dur. Marshall, Lily ile evlenmek isteyince Ted hayatının gideceği yeri sorgulamaya başlar. Bunun üzerine Ted doğru kişi olduğu düşündüğü ve daha sonradan ekibin bir parçası olan Robin Scherbatsky’le ciddi bir ilişki düşünür. Fakat Robin Scherbatsky hiçbir zaman ciddi bir ilişki istememiştir. Diziyle ilgili ilginç bilgiler için "How I Met Your Mother Hakkında Bilinmeyenler" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürSitcom
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenCraig
Thomas
Carter
Bays
OyuncularJason
Segel
Josh
Radnor
Cobie
Smulders

18. Brooklyn Nine-Nine 

en iyi sitcom dizileri netflix

Bu dizi New York City’nin 99. Karakolunda yaşanan olayları konu ediyor. Jake Peralta gelecek vaat eden fakat kafasına buyruk olan bir dedektiftir. Karakolun başına titiz ve kurallara uymayı bir prensip haline getirmiş Yüzbaşı Holt gelince Jake ve arkadaşlarının hayatı daha da zorlaşacaktır. Türünün efsaneleşmiş isimlerinden olan Brooklyn Nine-Nine bu özelliği sayesinde en iyi Netflix sitcom dizileri listemizde yer almaktadır.

TürSitcomPolisiye
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDan
Goor
Michael
Schur
OyuncularAndre
Braugher
Andy
Samberg
Melissa
Fumero

19. Modern Family 

en iyi sitcom dizileri netflix

Bu dizide birbiriyle ilişkili üç ailenin hikayesi anlatılmaktadır. Ailenin babası olan Jay Pritchett genç bir kadın olan Gloria ile evlidir. Onların çocuğu Manny ise Gloria’nın ilk evliliğinden gelmektedir. Claire bir ev hanımıdır ve emlak acentesi olan Phil ile evlidir. Bu çiftin üç çocuğu vardır. Onlar; evin tek oğlan çocuğu olan Luke, aşırı zeki Alex ve bir lise öğrencisi olan Haley’dir. Sona kalan Mitchell ve Cameron ise eşcinsel bir çifttir. Bu çiftin evlat edindikleri Lily adında Vietnam’lı bir bebekleri vardır.

TürSitcomAile
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenSteven
Levitan
Christopher
Lloyd
OyuncularJulie
Bowen
Ed
O'Neill
Ty
Burrell

20. Community 

en iyi sitcom dizileri netflix

Jeff Winger bir avukattır. Fakat Jeff’in diplomasının gerçek olmadığı ortaya çıkınca avukatlık lisansı iptal edilir. Jeff ise tekrardan avukat olmak istemektedir. Bunun için ise hızlı ve kolay bir şekilde avukat olabileceğini düşündüğü Greendale’e gider. Jeff burada kendisini farklı nedenlerle Greendale’de bulan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur. Kaliteli bir konusu olan ve güzel oyunculara sahip olan bu yapım Netflix’te yayınlanan en unutulmaz sitcom dizileri arasındadır. Diziyle ilgili daha fazla ayrıntı için "Community Hakkında Detaylı Bilgi" adlı içeriğimizi kontrol edebilirsiniz.

TürSitcom
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenDan
Harmon
David
Guarascio
Moses
Port
OyuncularJoel
McHale
Danny
Pudi
Gillian
Jacobs

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum