Fuller House Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

1987-1995 yılları arasında ABC ekranlarında 8 sezon yayınlanan Full House dizisinin uzantı dizisi, Haziran ayında tüm sezonlarıyla ve yeni bölümleriyle Netflix’te olacak. Bu içeriğimizde Fuller House dizisi hakkında tüm merak edilenleri derliyoruz.
Fuller House Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Fuller House Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Dünyanın en popüler dizi film platformu Netflix, eskiden yayınlanan ve sadece yayınlandığı dönem izlenme şansı bulunan dizileri yeniden gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Netflix, bu sefer de 1987-1995 yılları arasında ABC ekranlarında 8 sezon yayınlanan Full House dizisinin uzantı dizisini aynı isimle yayınlayacak. Bu inceleme dizi içeriğimizde, sıcacık bir aile ortamını ekranlara yansıtan, orijinal karakterleriyle dikkat çeken Full House dizisini sizler için mercek altına alıyoruz. İşte Fuller House dizisinin konusu, hikayesi, oyuncuları ve hatta izleyici yorumları!


fuller-house-dizi.jpg

1. Fuller House, Jeff Franklin tarafından oluşturulan Netflix orijinal dizisi olarak yayınlanan bir Amerikan sitcom dizisidir. 1987-1995 televizyon dizisi Full House'un devamı niteliğinde çekilen bu yeni dizi, o zamanlar yayınlanandan yapımdan farklı olmaması için titizlikle hazırlandı. 


fuller-house-dizisi-.jpg

2. Full House dizisinde yer alan neredeyse tüm oyuncuların Fuller House dizisinde de yer alması bu yapımı heyecanlı hale getiren unsurlardan en önemlisi oldu. Full House dizisindeki karakterler Fuller House dizisinde, kendi ailesi, çocukları ve kendi dertleri olan büyümüş halleriyle karşımıza çıkıyor.


fuller-house-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

3. Türkçe’ye Bizim Aile olarak çevrilmiş ve yayınlanmış olan Full House dizisi, aile ve komedi türünde bir diziydi. Fuller House dizisi de hikaye ve işleniş olarak tıpkı Full House gibi tasarlandı. Haziran ayında final bölümü Netflix’te yayınlanacak yeni bölümleri biz de herkes gibi sabırsızlıkla bekliyoruz. 


netflix’te-simsicak-bir-aile-hikayesi-fuller-house.jpg

4. İlk bölümü 22 Eylül 1987 tarihinde son bölümü ise 23 Mayıs 1995 tarihinde yayınlanan Full House (Bizim Aile) dizisi toplamda 8 sezondan oluşuyordu. Fuller House dizisi ise Netflix’te toplamda 5 sezon ve 66 bölümden oluşuyor. 


fuller-house-dizisi-hakkinda.jpg

5. Fuller House dizisi 5. ve final sezonu ile Netflix’teki yayın hayatına Haziran 2020’de veda edecek. Başrollerinde D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), Stephanie Tanner (Jodie Sweetin), Kimmy Gibbler (Andrea Barber), Max Fuller (Elias Harger), Jackson Fuller (Michael Campion), Ramona Gibbler (Soni Bringas), Steve Hale (Scott Weinger), Matt Harmon (John Brotherton), Fernando (Juan Pablo Di Pace) ve Lola (Ashley Liao) gibi isimler yer alıyor. 


full-house-dizisi.jpg

6. Full House dizisiyle neredeyse aynı hikayeye sahip Fuller House dizisi bu sefer ailelerinin hayatını yaşayan çocukların öyküsüne odaklanıyor. Evin en büyük kızı olan Dj Tanner, 3 erkek çocuğa sahiptir. Yakın zamanda eşini kaybeden Dj, kardeşi Stephanie ve çocukluk arkadaşı muzip Kimmy’i yardım için yanına çağırır. Tüm bu yaşananlar çocukluklarının geçtiği baba evinde yaşanmaktadır.


fuller-house-netflix.jpg

7. Eski tadından hiçbir şey kaybetmeyen Fuller House dizisi, nostaljik kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Haziran ayında son kez Netflix dizileri arasında yer alacak. Final sezonu yayınlanacak Fuller House dizisine doyamadıysanız Full House dizisinin eski bölümlerine dönüş yapmanızı tavsiye ederiz. 


Fuller House Dizisi İzleyici Yorumları

1. son zamanlarda beni en çok mutlu eden şey bu dizinin haberini almak oldu. çocukken en sevdiğim şey tekrar geliyor. bu dizi yüzünden bir san francisco ve golden gate hastası oldum. çocukluk hayalimdi o köprüye gitmek, o evleri görmek. bir kaç yıl önce yapabildim. bütün günü golden gate'in üzerinde yürüyerek geçirdim. muazzam güzel bir duyguydu. olm acayip mutluyum lan. o evi görünce gözüm doldu resmen.


2. içinde michelle'in bulunmadığı dizidir. olsen ikizleri pek yanaşmamışlar bu yeni projeye, o yüzden michelle karakteri şimdilik new york'ta modacı olarak çalışıyor olacakmış.


3. ilk bölümünü ağlaya ağlaya izlediğim, beni çocukluğuma götüren dizi. resmen nostaljş yaşattılar. ha sonra pek bakmadım amanilk bölümü izlenmeye değer.


4. fuller house olarak 3.sezonunun 9 bölümü yayınlanmış olan dizi, full house'un ilk bölümünün yayınlanmasının üzerinden ise tam 30 sene geçmiş, 20 sene sonra yeniden başlayan bir dizi daha önce var mı merak ettim..


5. öncelikle aman allah'ım ben nasıl yeni haberdar oldum, çok daha erken olmam gerekirdi, ayıp bana, sonralıkla john stamos sana hala aşıkmışım zalımın oğlu dedirten, ister iğrenç olsun ister şahane bana fark etmez, her türlü izlerim bunu dedirten, 29 yıl sonra bile o evde yaşama hayalleri kurdurtan, 2000 model full house! edit; çocuklar duymasından tiksinirken bunu neden bu kadar seviyorum, ateistler buyrun açıklayın!


6. sadece ilk bölümünü izledim gerisini de izlemeyi düşünmüyorum şimdilik ancak bizim nesilden olup da ilk bölümü duygulanmadan izleyebilen olmamıştır eminim. çok biçimsiz durması muhtemel olan eski sahneler ile yeni sahneleri özdeşleştirme bölümleri çok hoşuma gitti. çok güzel bir bölümdü ama bu çok güzel bir dizi olacak demek değil tabii ki. konu neredeyse eski dizi ile birebir aynı. bu defa 3 çocuk ile eşinin kaybı ile tek başına idare etmek zorunda kalan dj tanner var.o babasının rolünü alıyor. karşı cinse etkili, becerikli, etkileyici akraba kontenjanını jesse dayı, steph'e bırakıyor. matrak ama hayatını düzene koyamayan dost ise joey'den kimmy'e, hatta galiba kimmy'nin rolü de kızı ramona'ya kayıyor.


7. çocukluğumdan bu yana aklımda kalan en sevdiğim dizi full house'yi netflix sayesinde ağlaya ağlaya sekiz sezon tamamladıktan sonra ne kadar da etkilemiş hareketlerimi beni fark etmeden duramadim. uncle jesse mesela aynı eski sevgilim miş ( yüzü tipi tarzı) izledikce fark ettim. sonra fuller house başlayınca resmen yaslandigimi hissettirdi dizi. şu ana kadar sekizinci bölüme geldim. her şey çok fazla farklı. alişabiliyor mu insan , hayır. sanırım büyümeyi kabul edemediğini yüzüme çarptığı için hafif nahosluk yaratıyor ama ne demişler life will goes on.


8. onlarla birlikte ben de yaşlandığım için ki 30 sene gibi bir yaşlanmadan bahsediyorum, dizideki nostalji havasını onlarla birlikte yaşadım. ilk kez böyle bir deneyim yaşıyorum inanılmaz güzel bir duygu.siz de full house u izlediyseniz çocukken, mutlaka izleyin derim.çocukken hissettiklerinizin, duygularınızın, belki özenmelerinizin nasıl evrimleştiğini görebiliyorsunuz, bu da karşılaştırma yapabilmek için çok iyi bir fırsat yaratıyor.


9. full house efsanesini devam ettiren mukemmel bir dizi. ama kabul etmek lazım ki guldurmesi gerekirken geçmişe duyulan özlem nedeniyle insanı perişan etmektedir 1olsen ikizlerin hangi sebeplerle projede tekrar yer almayı reddettilerini merak ettiğim dizi. bir anoreksiya meselesi vardı. eğer onun etkileri atılamadıysa bunlar olası durumlar diye düşünüyorum.


10. jesse amca'nın yıllara meydan okuduğunu gördüğümüz dizidir. ama çok belli ki eski karakterler üzerine değil yenileri üzerine kuruludur ve benim gibi 30 küsür yaşındakileri için pek bir anlamı olmayacaktır.

Önerilen İçerik: Netflix Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.