Netflix Aile Dizileri | Ailecek İzlenecek En İyi 30 Dizi

Bu içeriğimizde sizin için ailenizle beraber izleyebileceğiniz güzel dizileri araştırdık. İşte Netflix’te yayınlanan en iyi aile dizileri.
Netflix Aile Dizileri | Ailecek İzlenecek En İyi 30 Dizi

Netflix'te Yayınlanan Aile ile İzlenebilecek Diziler

Ailemizle bir araya geldiğimize eğlenmek için güzel diziler izleriz. Bu içeriğimizde sizin için Netflix dizileri arasında da yer alan aile ile izlenebilecek en güzel dizileri derledik. Hep beraber eğlenceli zaman geçirebileceğimiz bu dizileri kalitesine göre sıraladık. İşte Netflix aile dizileri.

Ailenizle Beraber İzleyebileceğiniz Dizi Önerileri;

1. Bambaşka Bir Yaz

Netflix Aile Dizileri
Gençlik dizilerinin birçoğu aile için uygun olmasa da bu dizi tam aileniz için. Okuldan atılıp Avustralya’ya sürgün giden asi, New Yorklu bir genç kız yeni yerleştiği yerde genç bir sörfçünün yakın çevresine girer. Bu çevrede ortaya çıkan dalgalanmalar ve karmaşaları çözmek isteyen genç kızın işleri hiç de düşündüğü gibi kolay gitmez.

TürAvusturalyaGençlik
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJosh
Mapleston
Joanna
Werner
OyuncularSky
Katz
Kai
Lewins
Lilliana
Bowrey

2. The Cuphead Show

Netflix Aile Dizileri
Animasyon dizileri kimler sevmez ki? Özellikle de ailelerle izlemek üzere en uygun dizilerden birisi olan The Cuphead Show sizlerle. fevri Cuphead ve onun temkinli kardeşi Mugman'ın başında ilginç bir macera gelir. Başlarına gelen her durumda birbirlerinin arkasını kollayan Cuphead ve Mugman'ın tüm arkadaşları, yaşadıkları yerler ve maceralar bu dizi ile sizlerle. 

TürÇocukAnimasyonKomedi
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Wasson
OyuncularTru
Valentino
Frank
Todaro
Wayne
Brady

3. Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri

Netflix Aile Dizileri
Gerçek bir samuray olmayı kim istemez ki? Genç bir tavşan gerçek bir samuray olmak için yaşadığı şehri korumaya başlar. Yokai canavarları, Ninjalar ve kötü uzaylılardan devasa şehri korumaya tek başına gücünün yetmeyeceğini bilen genç tavşan yeni savaşçı arkadaşları ile uçsuz bucaksız maceralara atılır. Özellikle çocukların izlerken olumsuz etkilenmeyeceği, anne ve babaların da izlerken eğleneceği mükemmel bir dizidir.

TürAileÇocukAnimasyon
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCandie
Langdale
Doug
Langdale
Stan
Sakai
OyuncularDarren
Barnet
Aleks
Le
Mallory
Low

4. Cadılar Okulu

Netflix Aile Dizileri
Çocukların en sevdiği şey sihirli olan filmler ve dizilerdir. Öyle ki çoğumuz çocukluk yıllarında sihirli şeylere hayranlık sağlarız. Netflix’de bulabileceğiniz bu dizi ile eski günlerinize ailecek dönebirsiniz. Tesadüfen cadılar okuluna giren sakar Mildred, bu okula ait olabileceğini düşünür. İşler düşünüldüğü gibi gitmezken sakar genç kızın yaptığı sakarlıklar da her zaman küçük olaylar çıkartmaz.

TürBritanyaÇocuk
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBrian
Grant
OyuncularBella
Ramsey
Lydia
Page
Clare
Higgins

5. Korkak Kediler

Netflix Aile Dizileri
Kediler her zaman kalbimizi esir alan ve sevimlilikleri ile de içimize ısıtan hayvanlardır. On ikinci yaş gününde aldığı hediye ile, Willa Ward yakın arkadaşlarına büyücülük, konuşan hayvanlar ve daha nice kusursuz maceraların kapısını açar.

TürKanadaKomediFantastik
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAnna
McRoberts
Robert
Vince
OyuncularSophia
Raid
Daphne
Hoskins
Ava
Augustin

6. Çocuk Oyuncağı 

Netflix Aile Dizileri
Gencinden yaşlısına, büyük bir aile ortamıyla güzel diziler istemeyi herkes ister. Özellikle küçük çocuğunuzu kucağınıza alarak, saatler ve sıkılmadan izleyeceğiniz Çocuk Oyuncağı; yamalı bir tavşan ile başlamaktadır. Kendisine iyi gelen, çok sevdiği ve en iyi dostu olan küçük oğlanı bulmak için destansı ve nefes kesen bir yolculuğa çıkar.

TürFantastikAksiyon
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJack
Bender
OyuncularGina
Rodriguez
Jake
Jhonson
Jonathan
Groff

7. Son Otobüs

Netflix Aile Dizileri
Fantastik bir eğlenceye var mısınız? Bir grup zeki öğrenci, hayatlarını baştan aşağıya değiştirecek bir okul gezisine katılırlar. Bu gezinin ardından insanlığı acımasız bir drone ordusundan kurtarmak için büyük bir mücadele vermeye başlarlar. İnsanlığı ve insanları kurtarabilecekler mi dersiniz?

TürBritanyaÇocuk
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSteve
Hughes
Lawrence
Gough
OyuncularMoosa
Mostafa
Phoebe
de Silva
Daniel
Frogson

8. He-Man ve Kainatın Hakimleri

Netflix Aile Dizileri
Animasyon dizilerini sever misiniz? Özellikle çocuklarınız ile beraber izlemeniz gereken diziler başında animasyon dizileri gelir. Gölgelerin Gücü’nü keşfeden genç prens Adam ve sıra dışı kahramanlar ekibi, yaşadıkları yer Eternia’yı İskeletor’un şeytanı planlarına karşı korumak için var güçleriyle savaşırlar.

TürFantastikÇocuk
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRobert
David
OyuncularYuri
Lowenthal
Kimberly
Brooks
Antony
Del Rio

9. MaveriX

Netflix Aile Dizileri
Motorları sever misiniz? Çılgın akrobasilerle dolu yüksek tempolu bir diziye hazır olun. Bu dizide genç motorcular rakiplerini geçmek için büyük bir mücadele verirler. Birbirlerinin içindeki cevheri ortaya çıkartmak ve şampiyon olmak için var güçleriyle çalışırlar.

TürAvusturalyaDram
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRachel
Clements
Isaac
Elliott
Sam
Meikle
OyuncularDarcy
Tadich
Tatiana
Goode
Tjiirdm
McGuire

10. Rilakkuma’nın Lunapark Macerası

Netflix Aile Dizileri
Japonya’nın ünlü oyuncak ayılarını bilir misiniz? Sevimli ayı Rilakkuma, kapılarını sonsuza dek kapatmak üzere olan ve tatlılardan esinlenerek yapılmış olan bir lunapark macerasına adım atar. Eğlence ve dostlukla dolu bir gün geçirecek olan Rilakkuma sonsuza dek kapanacak olan lunaparkı kurtarabilecek mi dersiniz?

TürAnimeJaponya
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHiroshi
Chida
OyuncularMikako
Tabe
Takayuki
Yamada
Yamada
Reina Ueda

11. The Baby Sitters- Club (Bebek Bakıcıları Kulübü)

Netflix Aile Dizileri

Bebek bakım kulübü kuran beş kadın, yakın arkadaşlardır. Bu girişimci kadınlar işlerinde sorunlar ile karşı karşıya kalırlar. Bu olaylar sayesinde beş kadın, hayattaki bütün zorluklara karşı hep beraber göğüs germek gerektiğini öğrenirler. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken diziler arasındadır.

TürAileKomedi
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRachel
Shukert
OyuncularSophie
Grace
Momona
Tamada
Shay
Rudolph

12. Ashley Garcia Dahi ve Aşık

Netflix Aile Dizileri

Ashley Garcia, robot mühendisliği alanında kariyer yapmak amacıyla ülkenin diğer bir ucuna taşınır. Hayatında yeni bir sayfa açan 15 yaşındaki Ashley Garcia, modern gençlikteki bilinmeyen her şeyi incelemeye başlar. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu dizi, hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken Netflix aile dizilerinden birisidir.

TürDramKomedi
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMario
Lopez
OyuncularJencarlos
Canela
Paulina
Chávez
Conor
Husting

13. Julie and The Phantoms (Julie ve Hayaletler)

Netflix Aile Dizileri

Annesinin ölümünden sonra yıkılan genç kızın müziğe olan tutkusu bitmiştir. Fakat hayalet gibi karşısına çıkan üç erkek onun müzik zevkinin tekrar açılmasına yardım etmiştir. Birlikte oldukça iyi bir takım olan bu genç takım kendi aralarında grup kurmuştur. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde 2020 yılının dikkat çeken yapımlarından birisi olan bu dizi hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken diziler arasındadır.

TürFantastikKomediAile
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDan
Cross
OyuncularMadison
Reyes
Charlie
Gillespie
Owen
Joyner

14. All About The Washingtons

Netflix Aile Dizileri

Çok ünlü olan hip hop ikonu olan Joe Show dünyasından emekli olmaya karar verir. Joe, emeklilikten sonraki yeni hayatında ailevi konularda denge kurmak zorundadır. Bunun yanı sıra Joe’nin eşi yeni bir iş hayatına atılır. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix aile ile izlenebilecek dizilerinden birisidir.

TürAksiyonKomediMüzik
IMDb4.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJeremy
Bronson
OyuncularJoseph
Simmons
Justine
Simmons
Kiana
Ledé

15. Problem Nick

Netflix Aile Dizileri

13 yaşındaki Nick, dört kişilik bir ailenin kendisinin uzaktan akrabası olduğunu iddia eder. Bu aile Nick’i ailelerine dahil etmesi sonrasında ailenin hayatı altüst olur. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu dizinin, dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu vardır.

TürAileKomedi
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenDavid H.
Steinberg
OyuncularSiena
Agudong
Lauren
Lindsey
Donzis
Kalama
Epstein

16. Holiday in the Wild

Netflix Aile Dizileri

Kocası ve oğlu ile birlikte yaşayan Kate, oğlunun üniversite için ayrılması sonucunda çok üzülür. Kate, oğlunun gitmesinden sonra kocası ve kendisine iyi gelecek bir ikinci balayı planı yapar. Kocası bu olay yüzünden beklenmedik bir şekilde Kate’den ayrılma kararı alır. Bu ikinci balayına tek başına giden Kate, tatilinde beklenmedik bir aşk yaşayabilir. Netflix’in aile ile izlenebilecek dizilerinden birisi olan bu yapım bol aksiyonu ve heyecanı sayesinde çok sevilmektedir.

TürRomantikDram
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenErnie
Barbarash
OyuncularRob
Lowe
Kristin
Davis
Colin
Moss

17. Family Reunion

Netflix Aile Dizileri

McKellan ailesi akrabalarına daha yakın olmak amacıyla Seattle adlı bir şehirden küçük bir kasabaya yerleşir. Kendi yaşamlarından çok farklı bir yaşam tarzı olan bu kasabadaki büyükanne ve büyükbabalarının da yanlarına gelmesiyle beraber McKellan ailesinin yaşamları tamamen değişmiş olur. 2019 yılının ses getiren yapımlarından birisi olan bu dizi hikayesi ve dramı sayesinde hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken diziler arasındadır.

TürAileKomedi
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenMeg
Deloatch
OyuncularLoretta
Devine
Anthony
Alabi
Talia
Jackson

18. Glee

Netflix Aile Dizileri

Müzik kulübüne katılan liseli öğrenciler, okul korolarının yarıştığı bir yarışmaya Glee kulübü olarak girer. Bu yarışmada üyelerin ilişkileri, cinsel yaşamları ve karşı taraftakiler ile çekişmeleri anlatılıyor. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu dizinin dikkatleri üzerine çeken güzel bir temposu vardır.

TürMüzikKomediDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenRyan
Murphy
OyuncularChris
Colfer
Matthew
Morrison
Darren
Criss

19. The Adventures Of Puss In Boots

Netflix Aile Dizileri

Bu dizide savaşçı ve ünlü bir kedinin maceraları anlatılıyor. Dış dünyaya gözükmeyen San Lorenzo şehrini koruyan kedi, şehrini korumak için cesaret isteyen egzotik yerlere bile giriyor. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım Netflix’te yayınlanan en iyi aile dizilerinden birisidir. Macera dolu sahneleri ve bol aksiyonu sayesinde bu dizi 2015-2018 yıllarının en sevilen yapımlarından birisi olmuştur.

TürAksiyonMaceraAnimasyon
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRoy
Burdine
OyuncularEric
Bauza
Jayma
Mays
Grey
Griffin

20. Raising Dion

Netflix Aile Dizileri

Kocasının ölümü ile bir hayli sarsılan Nicole, oğlu Dion ile bir başına kalır. Oğlunu tek başına yetiştirebilmeye çalışan genç kadın, oğlunun süper güçlere sahip olduğunu görür. Nicole, oğlunun bu süper güçleri yüzünden ona zarar verebileceğini düşünür ve bu gücü başkalarından gizler. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix aile ile izlenebilecek diziler listemizde 10. sırada yer almaktadır.

TürDramBilim Kurgu
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenCarol
Barbee
OyuncularAlisha
Wainwright
Ja’Siah
Young
Michael B.
Jordan

21. Alexa & Katie

Netflix Aile Dizileri

Kanser ile mücadele eden Alexa en yakın arkadaşı Katie ile liseye başlayacaktır. Lisenin heyecanı ve insanların sağlık sorununu öğrenmesinden korkan Alexa, onu bekleyecek olan bütün zorluklara karşı ailesi ve en yakın arkadaşı Katie ile birlikte atlatmaya çalışacaktır. Güzel hikayesi ve temposu sayesinde dikkatleri üzerine çeken bu yapım izleyenleri tarafından çok sevilmiştir.

TürDramKomedi
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenMatthew
Carlson
OyuncularParis
Berelc
Isabel
May
Jolie
Jenkins

22. Unbreakable Kimmy Schmidt

Netflix Aile Dizileri

Kendilerine kıyametin koptuğuna inandırılan Kimmy ve 3 kadın yer altı sığınağında bir nevi tutsak edilmiştir. Bu olaydan 15 yıl sonra polisler tarafından kurtarılan Kimmy, kendini New York’ta bulmuştur. Kendini yeni bir hayata atayan bu kadın artık özgürdür ve Dünya’nın tadını çıkaracaktır. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix aile ile izlenebilecek diziler listemizde 12. sırada yer almaktadır.

TürKomedi
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTina
Fey
OyuncularEllie
Kemper
Tituss
Burgess
Jane
Krakowski

23. Chesapeake Shores

Netflix Aile Dizileri

Kariyerinde başarılı olan Abby, yeni boşanmış ve iki çocuk annesidir. New York’ta yaşayan kadın ailesini ziyaret etmek amacıyla çok uzun zamandır ilk defa memleketi olan Chesapeake Shores kasabasına döner. Bu memlekette ailesi ile büyüyen Abby buraya taşınmayı düşünür. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposuyla 2016 yılının ses getiren dizilerinden birisidir.

TürAileDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJohn
Tinker
OyuncularJesse
Metcalfe
Meghan
Ory
Barbara
Niven

24. Merlin

Netflix Aile Dizileri

Birleşik Krallık’ta Kral Uther büyücülerin sihir yapmalarını yasaklamıştır. Doğaüstü yeteneklere sahip olan Merlin, bu sahip olduğu yeteneği tam olarak kontrol edemediği için amcasından yardım ister. Güçlerini yavaş yavaş anlamaya başlayan genç Merlin, Kral Uther oğlu Prens Arthur ile yolu kesişir. Bu iki genç adamın ilk zamanlardaki rekabeti sonradan dostluğa dönüşecek ve ülkelerine çok büyük katkılarda bulunacaklardır.

TürDramFantastik
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenJulian
Murphy
OyuncularColin
Morgan
Bradley
James
Katie
McGrath

25. One Day at a Time

Netflix Aile Dizileri

Ailesi ile beraber yaşayan eski asker Penelope, vizyonu geniş ve zeki olan kızı, içine kapanmış ve asosyal olan oğlu ile beraber yaşamaktadır. Aile içindeki sorunların en büyük yardımcısı ise Kübalı annesi Lydia’dır. Güzel hikayesi ve kaliteli aktörlere sahip olan bu dizi izleyenleri tarafından çok sevilmektedir.

TürKomedi
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMike
Royce
OyuncularJustina
Machado
Isabella
Gomez
Marcel
Ruiz

26. Atypical

Netflix Aile Dizileri

18 yaşında otizm hastası olan Sam, daha fazla bağımsızlık ister. Kendi kız arkadaşı ve kendi kararlarını alma isteği olan Sam’in annesi bu istediklerini fazla bulur ve kolay kolay kabul etmez. Babası annesinin aksine oğlunun kendini bulmasına ve hayatın tadını çıkarmasını ister. Terapisti Sam’i bu konuda heveslendirdiği için içinde daha fazla yaşama hevesi vardır. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu Atypical dizisi, Netflix’te yayınlanan en iyi aile yapımları arasında yer alır.

TürDramKomedi
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenRobia
Rashid
OyuncularJennifer
Jason
Leigh
Keir
Gilchrist
Brigette
Lundy
-Paine

27. How I Met Your Mother

Netflix Aile Dizileri

Yapım bir adamın eşiyle tanışma hikayesini çocuklarına anlatmasını konu ediyor. Ted Mosby çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatırken bir nevi geçmişe doğru yol alır. 20 yaşlarındayken mimar olan Ted’in bir arkadaş grubu vardır. En iyi arkadaşı Marshall, sevgilisi Lily ve son olarak kadın avcısı olarak bilinen Barney Stenson vardır. Marshall Ted’e Lily’ye evlenme teklifi edeceğini söyler ve Ted bu konu hakkında endişelenir. Bekar kalmak istemeyen Ted, evliliğin sıradan biri değil de gerçek aşk ile olduğunu bilir. Bu sırada Robin ile tanışan Ted gerçek aşkını bulmuştur ve efsane beşli tamamlanmıştır.

TürAileKomedi
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenCarter
Bays
OyuncularJosh
Radnor
Jason
Segel
Cobie
Smulders

28. Modern Family

Netflix Aile Dizileri

Dizide birbirine çok yakın olan 3 aile anlatılmaktadır. Bu üç çiftten birisi ise eşcinseldir ve Vietnam’lı bir çocuk evlat edinmişlerdir. Dizide bu 3 aile arasındaki bağlantılar anlatılmakta ve ailelerin arasında olan her şey tüm yönleriyle izleyiciye aktarılmaktadır. Kaliteli konusu ve güzel temposu olan bu dizi zaman ayrılması gereken yapımlardan birisidir.

TürAileKomedi
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenSteven
Levitan
OyuncularJay
Pritchett
Claire
Dunphy
Phil
Dunphy

29. Anne With an E

Netflix Aile Dizileri

Annesi ve babasının ölümünden sonra kimsesi kalmayan genç kız Shirley, hayatını düzene sokmaya çalışır. Bu yaşadığı kötü olaydan sonra yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile yaşamaya başlar. Green Gables adında bir kasabada yaşamaya başlayan Shirley, bir yandan yeni hayatına alışmaya çalışırken diğer yandan da karşısına çıkan zorluklar ile mücadele etmek zorundadır.

TürAileDram
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMoira
Walley
-Beckett
OyuncularAmybeth
McNulty
Lucas
Jade
Zumann
Geraldine
James

30. Stranger Things (Tuhaf Şeyler)

Netflix Aile Dizileri

Hawkins adlı bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca annesi, arkadaşları ve bütün polis departmanı bu çocuğu aramaya başlar. Çocuğun kaybolmasından sonra kasabada korkutucu olaylar yaşanır ve doğaüstü güçler ortaya çıkar. Will’i aramaya çıkan üç arkadaş Lucas, Mike ve Dustin ormanda bir kızla karşılaşırlar. Süper güçleri olduğunu öğrenen grup kaybolan arkadaşını bu kız sayesinde bulacaklardır. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan Stranger Things dizisi 2016 yılının ses getiren dizileri arasındadır.

TürFantastikGerilimDram
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenRoss
Duffer
OyuncularMillie
Bobby
Brown
Winona
Ryder
Finn
Wolfhard

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum