Şener Şen Filmleri | İzlemeye Doyamayacağınız En İyi ve En Güzel 25 Şener Şen Filmi

Türk sinema sektörünün gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan Şener Şen’in rol almış olduğu en iyi filmleri araştırdık. IMDb puanlarına göre filmleri sıraladığımız listede sinemaya damga vurmuş en iyi Şener Şen filmleri yer almıştır...
Şener Şen Filmleri | İzlemeye Doyamayacağınız En İyi ve  En Güzel 25 Şener Şen Filmi

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Şener Şen Filmleri

Ünlü yönetmen Ertem Eğilmez’in keşfetmiş olduğu Şener Şen ilk olarak Hababam Sınıfı filminde parlamıştır. Bu içeriğimizde rol aldığı komedi filmleri ile yıldızlaşan gelmiş geçmiş en iyi Şener Şen filmlerini araştırdık. İşte Şener Şen’in Türk sinemasına damga vuran efsane rolleri ve en iyi 25 Şener Şen filmi…

Şener Şen Filmleri;


25. Erkek Güzeli Sefil Bilo (1979) – IMDb: 7.0

en iyi filmler

Ertem Eğilmez’in yönetmenliğini yaptığı Erkek Güzeli Sefil Bilo filminin başrollerinde İlyas Salman ve Şener Şen oynamıştır. Şener Şen bu filmi de Maho ağa karakterine hayat vermiştir. Köyün ağası Maho üçkağıtçı karakteriyle tanınan herkesi kendi amaçları doğrultusunda kullanan birisidir. İlyas Salman’ın hayat verdiği Bilo karakterini de kendi çıkarları için kullanmaya çalışan Maho Ağa, Bilo‘nun sevdası için dağa çıkmasıyla zor duruma düşecektir.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: İlyas Salman, Şener Şen, Münir Özkul

Erkek Güzeli Sefil Bilo Benzeri Filmler;

  • Dolap Beygiri (1982) IMDb: 7.2
  • Namuslu (1984) IMDb: 8.1

24. Şalvar Davası (1983) – IMDb: 7.2

en iyi filmler

Türk sinemasının kült filmlerinden olan Şalvar Davası Şener Şen’in Müjde Ar ile birlikte oynadığı bir filmdir. Ömer Ağa isimli köy ağası rolüne can veren Şener Şen’in köyün erkeklerini kadınlara karşı savunma çabalarını anlatmaktadır. Şener Şen, güzel bir güldürü filmi olan Şalvar Davası filminde mükemmel bir oyunculuk performans göstermiştir.

Tür: Komedi

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Müjde Ar, Şener Şen, Pembe Mutlu

Şalvar Davası Benzeri Filmler;

  • Banker Bilo (1980) IMDb: 7.6
  • Çiçek Abbas (1982) IMDb: 8.1

23. Av Mevsimi (2010) – IMDb: 7.4

en iyi filmler

Sinema sektörünün gelmiş geçmiş en filmleri arasına giren Av Mevsimi mükemmel oyunculuklara sahne olmuş son derece etkileyici bir filmdir. Şener Şen, Cem Yılmaz ve Çetin Tekindor gibi büyük isimlerin yer aldığı film birden çok ödüle de sahip olmuştur. Filmde Ferman karakterine can veren Şener Şen polis teşkilatına mensup olup cinayet büro amiridir. Cem Yılmazla birlikte iyi bir ikili olan Şener Şen başarılı oyunculuğu ile filmin sonuna kadar heyecanlı bir şekilde filmi izlettirmiştir.

Tür: Polisiye, Dram, Gerilim, Gizem

Yönetmen: Yavuz Turgul

Oyuncular: Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor

Av Mevsimi Benzeri Filmler;

  • Kabadayi (2007) IMDb: 7.6
  • Organize Isler (2005) IMDb: 7.4

22. Çıplak Vatandaş (1985) – IMDb: 7.5

en iyi filmler

80’li yılların hatta belki de günümüzün bile en ilginç filmlerinden biri olan Çıplak Vatandaş, Şener Şen’in başrolünü oynadığı iyi bir komedi filmi gibi gözükse de temelinde sağlam bir dram vardır. 4 çocuğuna bakamazken karısı beşinciye hamile olan İbrahim, ek iş yaparak geçinmenin derdine düşmüştür. İş çıkışı sokakta seyyar satıcılıkta yapar lokanta da da çalışır lakin yine de yetmez. Bu durum İbrahim’in ruh sağlığını iyiden iyiye bozmuştur. En sonunda çıldırıp sokağın ortasında soyunmasıyla beraber olaylar gelişecektir. Verilen Rolü adeta yaşayan usta oyuncu Şener Şen Çıplak Vatandaş filminde de gayet başarılı bir performans ortaya koymuştur.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Başar Sabuncu

Oyuncular: Şener Şen, Tuncay Akça, Müjde Ar, Bilge Zobu

Çıplak Vatandaş Benzeri Filmler;

  • İftarlık Gazoz (2016) IMDb: 7.4
  • Her Şey Çok Güzel Olacak (1998) IMDb: 8.1

21. Milyarder (1986) – IMDb: 7.6

en iyi filmler

Ünlü yönetmen Kartal Tibet’in eseri olan Milyarder filminin başrolünde Şener Şen oynamıştır. Filmde Mesut karakterine can veren Şener Şen, tren garında görevli bir memurdur. Aldığı piyango bileti tutunca şimdiye kadar yaşadığı geçim derdi ve ailesiyle olan problemler bir anda çözülüverir.

Tür: Komedi

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Şener Şen, Uğur Yücel, Tulug Çizgen

Milyarder Benzeri Filmler;

  • Namuslu (1984) IMDb: 8.1
  • Sekerpare (1983) IMDb: 8

20. Sultan (1978) – IMDb: 7.6

en iyi filmler

Türk sinemasının kült filmlerinden olan Sultan filmin de yardımcı oyuncu rolünü üstlenen Şener Şen bakkal bahtiyar tiplemesiyle beğeni kazanmıştır. Saf ve komik bir karakter olan Bahtiyar filmin başrolü Sultan’a aşıktır. Ancak Sultan’ın gözü başkasındadır. Şener Şen canlandırdığı Bahtiyar karakteriyle Sultan filmine eğlence katmıştır.

Tür: Dram, Duygusal

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Türkan Şoray, Bulut Aras, Adile Naşit

Sultan Benzeri Filmler;

  • Namuslu (1984) IMDb: 8.1
  • Sekerpare (1983) IMDb: 8

19. Banker Bilo (1980) – IMDb: 7.6

en iyi filmler

İlyas Salman ile birlikte başrolünü paylaştığı Banker Bilo filminde Şener Şen “Maho” karakterine hayat vermiştir. Tam bir üçkağıtçı tiplemesiyle filmde yakın arkadaşı Bilo’yu defalarca dolandıran Maho en sonunda Bilo’nun oyunuyla büyük bir çöküş yaşayacaktır. Şener Şen, Banker Bilo filmindeki efsane replikleriyle bu filmin Türk sinemasının en iyi filmleri arasında yer edinmesini sağlamıştır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren

Banker Bilo Benzeri Filmler;

  • Çiçek Abbas (1982) IMDb: 8.1
  • Davaro: Son Eskiya (1981) IMDb: 8.1

18. Kabadayı (2007) – IMDb: 7.8

en iyi filmler

Şener Şen yıllar geçse de efsane oyunculuğundan ödün vermediğini bizlere gösterdiği Kabadayı filminde Kabadayı Ali Osman karakterine can vermiştir. Gençlik filmlerinde güldürerek eğlendiren Şener Şen bu filmde bir komedyen değil daha ağır başlı bir karaktere bürünmüştür. Filmin konusu ise Ali Osman yıllar sonra bulduğu oğlunu Devran’a (Kenan İmirzalıoğlu) karşı korumaya çalışacaktır.

Tür: Dram, Polisiye, Aksiyon

Yönetmen: Ömer Vargı

Oyuncular: Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan

Kabadayı Benzeri Filmler;

  • Ejder Kapanı (2010) IMDb: 8.1
  • Uzun Hikâye (2012) IMDb: 7.6

17. Şekerpare (1983) – IMDb: 8.0

en iyi filmler

Şener Şen’in İlyas Salman ile birlikte başrolünde oynadığı bir başka film olan Şekerpare Türk sinemasının en iyi komedi filmlerinden biridir. 80’li yıllarda oynadığı üçkağıtçı, sahtekar rollerinden bir tanesini daha canlandıran Şener Şen bu filmde Osmanlı zabiti Ziver Bey karakterine hayat vermektedir. Filmim konusu ise Cumali’nin (İlyas Salman) şehrin genelevinde çalışan Şekerpareye aşık olması üzerine geçmektedir. Ancak Şener Şen gariban Cumali’ye yapmadığını bırakmayacaktır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Atıf Yılmaz

Oyuncular: Şener Şen, İlyas Salman, Yaprak Özdemiroğlu

Şekerpare Benzeri Filmler;

  • Zügürt Aga (1985) IMDb: 8.7
  • Dolap Beygiri (1982) IMDb: 7.2

16. Davaro (1981) – IMDb: 8.1

en iyi filmler

Sinemanın en iyi ve en uyumlu ikililerinden biri olan Şener Şen ve Kemal Sunal Davaro filminde başrolleri paylaşmışlardır. Birbirine düşman iki ailenin olan Davaro’lar ve Hıyarto’lar arasındaki savaş Memo (Kemal Sunal) ve Sülo’ya (Şener Şen) kadar devam etmiştir. Memo sevdiği kız Canoyla tam evleneceği sırada hapisten çıka gelen Sülo tüm işleri bozacaktır. Köylü Memo’nun Sülo’yu vurmasını ister. Ancak ne Memo hapise girmek ister ne de Sülo’nun ölmeye niyeti vardır. Türk sinemasının en iyi güldürülerinden biri olan Davaro filmi Kemal Sunal ve Şener Şen’in üstün performansları sayesinde unutulmaz filmler arasına girmiştir.

Tür: Komedi

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda

Davaro Benzeri Filmler;

  • Tosun Pasa (1976) IMDb: 9
  • Korkusuz Korkak (1979) IMDb: 8.1

15. Çiçek Abbas (1982) – IMDb: 8.1

en iyi filmler

Şakir ve Çiçek Abbas’ın kahvedeki atışması herkes tarafından ezbere bilinen efsane bir sahne olmuştur. Çiçek Abbas filminde mahalle’nin abisi ve minibüs şoförü olan Şakir (Şener Şen), aralarındaki çekişme nedeniyle Abbas’a yapmadığını bırakmayacaktır. En iyi yeşilçam filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas filminde dramatik bir aşk hikayesi ve İlyas Salman'ın unutulması zor dram oyunculuğunu görüyoruz.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Sinan Çetin

Oyuncular: İlyas Salman, Şener Şen, Ayşen Gruda

Çiçek Abbas Benzeri Filmler;

  • Çöpçüler Kralı (1977) IMDb: 8.6
  • Sakar Sakir (1977) IMDb: 8.1

14. Namuslu (1984) – IMDb: 8.1

en iyi filmler

Ünlü Yönetmen Ertem Eğilmez’in filmi olan Namuslu, Şener Şen’in başrolünde oynadığı en iyi filmlerden bir tanesidir. Filmde Şener Şen Ali Rıza karakterine can vermiştir. Ali Rıza devlet dairesinde çalışan Namusuyla para kazanan iyi bir aile babasıdır. Bir gün işyerinde kaybolan yüklü bir miktar para kim tarafından alındığı bilinmese de herkes Ali Rıza’nın aldığını düşünür. Bu duruma herkesin kızması gerekirken ailesi dahil en yakın arkadaşları bile Ali Rıza’ya yanaşmaya başlarlar. Ali Rıza ise parayı çalmadığını ısrarla söylemektedir.

Tür: Komedi, Dram

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda


13. Arabesk (1988) – IMDb: 8.1

en iyi filmler

Ertem Eğilmez’in dönemin arabesk furyasına bir eleştiri olarak sunduğu film sinema tarihimizin ilk absürt film örneklerinden biridir. Köy ağasının kızı Müjde (Müjde Ar) ve Şener’in aşkı (Şener Şen) dillere destan olmuştur. Ancak Ağa kızını Şener’e vermez. Bunun üzerine bir yanlış anlaşılma sonucunda Müjde başkasıyla evlenince Şener’de İstanbul’a göç eder. İstanbul’da Şener’in başına ise çok absürt olaylar gelecektir.

Tür: Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Üstün Asutay, Şener Şen, Uğur Yücel

Arabesk Benzeri Filmler;

  • Muhsin Bey (1987) IMDb: 8.5
  • Selamsiz Bandosu (1987) IMDb: 7.8

12. Eşkıya (1996) – IMDb: 8.3

en iyi filmler

Şener Şen’in 90’lı yıllara damga vuran filmi Eşkıya’nın yönetmen koltuğunda Yavuz Turgul oturmaktadır. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da yayınlanan Eşkıya filminin konusu 35 yıl boyunca hapis yatan eşkıya Baran’ın hapisten çıkınca en yakın arkadaşının hapse düşmesine neden olduğunu öğrenir ve intikam için yollara düşer. Eşkıya filmi Şener Şen’in komedi tarzı filmlerinden biri olmayıp son derece duygusal geçen bir filmdir.

Tür: Dram

Yönetmen: Yavuz Turgul

Oyuncular: Şener Şen, Uğur Yücel, Yeşim Salkım

Eşkıya Benzeri Filmler;

  • Av Mevsimi (2010) IMDb: 7.4
  • Kış Uykusu (2014) IMDb: 8.1

11. Bizim Aile (1975) – IMDb: 8.4

en iyi filmler

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan Bizim Aile muhteşem senaryosuyla izleyenleri hem güldürüp hem ağlatmayı başaran nadir filmlerdendir. Şener Şen filmde Şener karakterine hayat verir ve Yaşar ustanın kızı Feride’ye sevdalıdır. Yan rollerden biri olmasına rağmen filme renk katan Şener Şen farklı bir tiplemeyi başarılı bir şekilde canlandırmıştır.

Tür: Komedi, Dram, Aile

Yönetmen: Ergin Orbey

Oyuncular: Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan

Bizim Aile Benzeri Filmler;

  • Neşeli Günler (1978) IMDb: 8.7
  • Aile Şerefi (1976) IMDb: 8.1

10. Muhsin Bey (1987) – IMDb: 8.5

en iyi filmler

Başrolünde Şener Şen’i oynadığı filmin yönetmenliğini Yavuz Turgul yapmıştır. İstanbul da bir kaset şirketi olan Muhsin Bey Türk musikisine tutkunluğuyla bilinmektedir. Lakin kaset çıkarmak amacıyla köyden kente göç eden Ali Nazik ile karşılaşan Muhsin Bey’in hayatında birtakım değişiklikler olacaktır. Arabesk şarkılar söyleyen Ali Nazik ile iş yapmayı düşünen Muhsin Bey belki de hayatının en yanlış kararını verecektir.

Tür: Komedi, Dram

Yönetmen: Yavuz Turgul

Oyuncular: Şener Şen, Uğur Yücel, Şermin Hürmeriç

Muhsin Bey Benzeri Filmler;

  • Gölge Oyunu (1993) IMDb: 8.7
  • Aile Şerefi (1976) IMDb: 8.1

9. Gülen Gözler (1977) – IMDb: 8.5

en iyi filmler

Muhteşem kadrosuyla Türk sinemasına damga vuran ve en iyi aile filmlerinden biri olan Gülen Gözler’in oyuncu kadrosunda Şener Şen’de bulunmaktadır. Vecihi yan rolüne hayat veren Şener Şen filmde saf ve temiz bir aşkla Yaşar Usta’nın kızı Ayşe’yi sevmektedir. Yaşar Usta ise kızı Ayşe’yi Vecihi’ye vermemek için diretir. Vecihi ise uçağıyla beraber Yaşar Usta ve ailesine bela olacaktır.

Tür: Komedi, Dram

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Itır Esen, Şener Şen, Müjde Ar

Gülen Gözler Benzeri Filmler;

  • Neşeli Günler (1978) IMDb: 8.7
  • Süt Kardeşler (1976) IMDb: 8.9

8. Çöpçüler Kralı (1977) – IMDb: 8.6

en iyi filmler

Kemal Sunal ve Şener Şen’in başrolünü oynadığı Çöpçüler Kralı Türk sinemasına damgasını vuran efsane filmlerden biridir. Zabıta Memuru Şakir karakterine hayat veren Şener Şen yine iyi bir oyunculuk sergilemiştir. Filmde mahallenin çöpçüsü Apti’ye sürekli eziyet eden Şakir komik sahneleriyle insanları güldürmeyi başarıyor.

Tür: Komedi

Yönetmen: Zeki Ökten

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda

Çöpçüler Kralı Benzeri Filmler;

  • Tosun Pasa (1976) IMDb: 9
  • Şaban Oğlu Şaban (1977) IMDb: 8.8

7. Kibar Feyzo (1978) – IMDb: 8.7

en iyi filmler

Kemal Sunal ve Şener Şen ikilisinin başarılı filmlerinden biri olan Kibar Feyzo türk sinemasının en iyi filmlerinden biridir. Filmde Maho Ağa karakterini canlandıran Şener Şen efsane replikleri ve Feyzo’ya (Kemal Sunal) yaptıklarıyla filme mükemmel bir komedi kazandırmıştır. Filmin konusu ise askerden yeni gelen Feyzo’nun sevdiği Gülo için çektiği eziyetleri anlatmaktadır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Atıf Yılmaz

Oyuncular: Şener Şen, İlyas Salman, Erdal Özyağcılar

Kibar Feyzo Benzeri Filmler;

  • Köyden Indim Sehire (1974) IMDb: 8.3
  • Sakar Sakir (1977) IMDb: 8.1

6. Züğürt Ağa (1985) – IMDb: 8.7

en iyi filmler

Şener Şen’in başrolünde oynadığı Züğürt Ağa filmi Ağalığın bitiş sürecini Türk sinemasına aktaran filmlerden bir tanesidir. Filmin konusu köy yerinde ağalığın bir anlamının kalmadığını gören Haraptar köyü ağasının malı mülkü satıp şehre yerleşmesini konu edinmiştir. Şehir hayatına dayak uyduramayan Ağa tüm dostlarını ailesini ve varlığını kaybedecektir. Ayakta kalabilmek için uğraşan Ağa’nın tek yardımcısı ise babasının gerdek gecesi ölmesiyle başına kalan taze gelin Kiraz’dır.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Nesli Çölgeçen

Oyuncular: Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı

Züğürt Ağa Benzeri Filmler;

  • Banker Bilo (1980) IMDb: 7.6
  • Muhsin Bey (1987) IMDb: 8.5

5. Şabanoğlu Şaban (1977) – IMDb: 8.8

en iyi filmler

Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı filmde kumandan Hüsamettin rolünü canlandıran Şener Şen başarılı oyunculuğunu bu filmde de göstermiştir. Yeşilçam’a damga vuran filmlerden bir tanesi olan Şabanoğlu Şaban filminin konusu beraber askerlik yapan Şaban (Kemal Sunal) ve Ramazan’ın (Halit Akçatepe) maceralarını anlatmaktadır. Kumandan Hüsamettin ise Şaban’ın baş düşmanıdır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda

Şabanoğlu Şaban Benzeri Filmler;

  • Hababam Sınıfı Uyanıyor (1977) IMDb: 8.8
  • Köyden İndim Şehire (1974) IMDb: 8.3

4. Neşeli Günler (1978) – IMDb: 8.8

en iyi filmler

Yeşilçam’ın efsane repliklerine sahne olan Neşeli günler filmi Şener Şen’in unutulmayacak sahnelerini bizlere sunmuştur. Kazım Efendi ve Saadet Hanım’ın nedensizce ayrılmalarıyla çocukları birbirinden ayrı düşmüştür. Filmde Kazım Efendi’nin kardeşi rolünde oyna Şener Şen Ziya karakterine can vermektedir. Başta Şener Şen olmak üzere film oyuncularının mükemmel bir oyunculuk performansı sergiledikleri film Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden biri olmuştur.

Tür: Komedi, Dram

Yönetmen: Orhan Aksoy

Oyuncular: Gökhan Mete, Münir Özkul, Adile Naşit

Neşeli Günler Benzeri Filmler;

  • Bizim Aile (1975) IMDb: 8.4
  • Süt Kardeşler (1976) IMDb: 8.9

3. Süt Kardeşler (1976) – IMDb: 8.9

en iyi filmler

Ertem Eğilmez’in unutulmaz eserlerinden biri olan Süt Kardeşler filmi oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Hale Soygazi ve Adile Naşit gibi isimler bulunmaktadır. Şener Şen bu filmde Kumandan Hüsamettin Bey karakterine can vermiş olup Şaban’ın (Kemal Sunal) süt annesinin abisidir. Filmde sert mizacıyla görülen Hüsamettin Bey süt oğlan Şaban’ı sevmese de filmde güzel bir ikili olmuşlardır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Hale Soygazi, Şener Şen, Adile Naşit

Süt Kardeşler Benzeri Filmler;

  • Aile Şerefi (1976) IMDb: 8.1
  • Süt Kardeşler (1976) IMDb: 8.9

2. Tosun Paşa (1976) – IMDb: 9.0

em iyi filmler

Başrolleründe Kemal sunal ve Şener Şen’in bulunduğu film Türk sinemasının en başarılı filmlerinden biri olmuştur. Defalarca ödül alan filmin yönetmeni ise Kartal Tibet’tir. Tosun Paşa filminin konusu; Tellioğulları ve Seferoğulları’nın arasındaki yeşil vadi mücadelesini anlatmaktadır. İki aile arasına bir de Daver Bey’in kızı Leyla’yı isteme mücadelesi baş gösterir. Şener Şen bu film de Tellioğulları’nın aile reisi Hüsamettin Bey karakterine can vermiştir.

Tür: Komedi

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit

Tosun Paşa Benzeri Filmler;

  • Aile Şerefi (1976) IMDb: 8.1
  • Çiçek Abbas (1982) IMDb: 8.1

1. Hababam Sınıfı (1975) – IMDb: 9.4

en iyi filmler

Yeşilçam’ın en iyi filmi olan Hababam Sınıfı Rıfat Ilgaz’ın aynı adlı romanından Sinemaya uyarlanmıştır. Ünlü yönetmen Ertem Eğilmez’in eserlerinden biri olan Hababam Sınıfı filmi kadrosunda Münir Özkul, Tarık Akan, Kemal Sunal gibi büyük isimleri barındırmaktadır. Hababam Sınıfı filminde Şener Şen, Badi Ekrem karakterine hayat vermiştir. Okulun beden öğretmeni olan Badi Ekrem Şaban (Kemal Sunal) ile birlikte izleyenlerini kahkahaya boğan sahneleri canlandırmışlardır.

Tür: Komedi

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit

Hababam Sınıfı Benzeri Filmler;

  • Mavi Boncuk (1975) IMDb: 7.8
  • Sakar Sakir (1977) IMDb: 8.1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum