Alibaba Altın Tedarikçi Nedir? Gold Supplier Üyelik

Gold Supplier üyeliğe sahip kullanıcılar, Alibaba'nın birbirinden farklı ayrıcalıklarından yararlanabilmektedir.
Alibaba Altın Tedarikçi Nedir? Gold Supplier Üyelik

Alibaba Altın Tedarikçi (Gold Supplier), dünyanın en büyük toptan alışveriş platformu Alibaba.com'da ücretli üyeliğe sahip satıcılardır. 

Alibaba, dünyanın en büyük B2B platformuna sahip e-ticaret sitesi ve pazar yeridir. Alibaba Gold Tedarikçisi, ihracata yönelik tedarikçiler için kurulmuş bir çeşit özel üyelik hesabıdır. Bu programa dahil olan ihracatçılar hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ayrıcalıklara sahiptir. Dünyanın en popüler toptan alışveriş platformu Alibaba Türkiye sayfasına giriş yapmak için buraya tıklayınız.


Alibaba Altın Tedarikçi Nedir? 

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba Gold Supplier (Altın Tedarikçi): Alibaba.com aracılığ ıyla ürünleri tüm dünyaya pazarlamak isteyen ücretli satıcı üyeliğidir. Alibaba Altın Tedarikçi hesabına sahip satıcılar, ürünlerini dünyanın dört bir yanında faaliyet göstermekte olan işletmelere  pazarlayabileceği gibi yatırım getirisini kolaylıkla arttırmak için kapsamlı bir ayrıcalığa sahiptir. Kısacası Alibaba Gold Supplier hesabına sahip kullanıcılar, etik davranışlar çerçevesinde kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflemektedir. 

Alibaba İndirim Kuponu

Alibaba'da mağaza açmak isteyen kullanıcıları ilgilendiren bu durum, dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Alibaba.com üzerinden satışlarınızı arttırmanızın ilk adımı olacaktır. Bununla birlikte Alibaba'daki trafik oranlarının büyük bir kısmı "Altın Tedarikçi" hesabına sahip satıcılara gitmektedir. Kısacası Alibaba'nın bir parçası olmak, potansiyel alıcıların ürünlerinize kolaylıkla erişmesini sağlamak ve gelirinizi arttırmak için Alibaba Gold Supplier programına katılmanız son derece önemlidir.

Not: Alibaba üzerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların "Alibaba Alışveriş Nasıl Yapılır?" adlı içeriğimizi incelemesini öneririz.


Alibaba Gold Supplier Ne İşe Yarar?

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba Gold Supplier, şirketinizin riskini azaltarak iş fırsatlarını en üst düzeye çıkartmaya yardımcı olan Alibaba.com'un en yüksek ve en üst düzey üyelik seviyesidir. Bir Altın Tedarikçisi, ücretsiz bir üyeden daha fazla ürün ekleyebilmektedir. Öte yandan Gold Tedarikçi Üyeliğine sahip olmanız durumunda kullanımı kolay çevrimiçi araçlar, özel eğitim setleri ve müşteri desteği sağlayarak işinize fayda sağlayabilirsiniz. Dünya çapında milyonlarca alıcıya ulaşmak ve ürünlerinizi pazarlamak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. 

Not: Alibaba'dan güvenli bir alışveriş hakkında detaylı bilgi için "Alibaba Güvenilir mi? Nelere Dikkat Edilmeli?" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.


Alibaba Altın Tedarikçi Üyeliğinin Avantajları

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba Gold Supplier üyeliğinin en önemli avantajı, alıcıların web üzerinden gerçekleştireceği arama sonuçlarında öne çıkmasını sağlamaktadır. Çinli e-ticaret sitesi Alibaba, benzer çevrimiçi platformlarla karşılaştırıldığında potansiyel müşterilerin sizi bulması için birçok ayrıcalık sağlamaktadır. Aynı zamanda ürünlerinizi kolay ve pratik bir şekilde tanıtmanıza yarımcı olmaktadır. Alibaba Altın Tedarikçi üyeliğinin sunduğu diğer avantajlar arasında;

  • Malzeme/ürün ihracatı sağlama,
  • Müşterilerin sorularını cevaplamak için mesaj merkezi,
  • Teklif taleplerine cevap verme
  • Tarafınıza gelen soruları ve ürün tıklanmalarını detaylı görüntüleme,
  • Potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak için sohbet arayüzü,
  • Trafik Veri Analizi (müşteri görüşleri, tıklanmalar vb.)
  • Ülkelere ve bölgelere göre performans,
  • Ürün performansı

Altın Tedarikçi hesabına sahip kullanıcılar, yukarıda belirtmekte olduğumuz tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilmektedir. 

Not: Alibaba Türkiye sayfası üzerinden toptan alışveriş işlemleri hakkında detaylı bilgi için "Türkçe Alibaba Toptan Alışveriş Rehberi" adlı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.


Alibaba Ücretli Üyelik vs Ücretsiz Üyelik

ÖzelliklerPremiumStandardBasicÜcretsiz
Öncelik Sıralama 1234
Ürün Gönderme SınırsızSınırsızSınırsız50
Ürün Vitrini281250
Soru Alma ve Yanıtlama Var VarVarYok
Doğrulanmış Hesap EvetEvetEvetHayır
Müşteri Raporu VarVarVarYok
Kişiselleştirilmiş Müşteri Hizmetleri VarYokYokYok
Alt Hesap Oluşturma 5550
Fotoğraf Boyutu 5 GB3 GB1 GB10 MB
Şirket Performansı Görüntüleme VarVarVarYok

Alibaba Altın Tedarikçi Üyelik Türleri - Gold Supplier Ücretleri

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba, Gold Supplier üyeliğine sahip olmak isteyen kullanıcılarına 3 farklı türde paket imkanı sunmaktadır. Bunlar; 

  • Alibaba Gold Supplier Basic: 1,399 Dolar
  • Alibaba Gold Supplier Standard: 2,999 Dolar
  • Alibaba Gold Supplier Premium: 5,999 Dolar

Yukarıda belirtmekte olduğumuz Alibaba Gold Supplier ücretleri yıllık bir defaya mahsus ödenmektedir. 

Not: Alibaba Altın Tedarikçi paketi satın almadan önce şirket profilinizi doğru ve eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir. Şirket profilinizi tamamlamanızın ardından Alibaba Türkiye çalışanları tarafınıza dönüş yapacaktır.


Alibaba Altın Tedarikçi Hesabı Nasıl Açılır?

Alibaba Altın Tedarikçi üyeliğine sahip olarak hem ülke ekonomisine hem de şirketinize büyük ölçüde katkı sağlayabilirsiniz. Gold Supplier üyelik işlemlerinizi yalnızca bir kaç adımda gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken; 

1. Bağlantı linkine tıklayın ve üyelik hesabı oluşturun.

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba Türkiye sayfası üzerinden mağazanızı oluşturmak için buraya tıklayınız ve adımları takip ediniz.


2. Hesabınızı kişiselleştirin ve Altın Tedarikçi hesabına tıklayın.

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba, size daha spesifik önerilerde bulunmanıza yardımcı olmak için bonus sorular vermektedir. Bu aşamada işlemlerinizi bitirebileceğiniz gibi "Devam Edelim" butonuna tıklayarak daha fazla bilgi verebilirsiniz. İşlemlerinizin devamında "Tedarikçide ne aradığınız, Tedarik amacınız, Hangi platformlarda ürün sattığınız, Yıllık satın alma hacminiz, Ne sıklıkla ürün stokladığınız" gibi sorular yöneltilmektedir. 


3. Size uygun paket seçimini yapın.

Alibaba Altın Tedarikçi

Alibaba ücretsiz üyelik hesabınız ile maksimum 50 ürün satmanıza izin vermektedir. Alibaba'nın onaylanmış mağazaları arasında katılmak için "Altın Tedarikçi" hesabına geçiş yapmanız gerekmektedir. Altın Tedarikçi hesabına geçiş yapmak için "Benim alibaba" bölümüne girerek "Yükselt" butonuna tıklayın.

Not: Alibaba Altın Tedarikçi hesabı veya Alibaba üyelik işlemleri hakkında merak ettiğiniz tüm soru, öneri ve şikayet taleplerinizi sayfamızın alt kısmında yer alan "Yorum" bölümünden yapabilirsiniz. 

Önerilen İçerik; Çin'den Toptan Ürün Nasıl Alınır?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.