Axess Kredi Kartının Avantajlarını Keşfedin

Ezberleri bozan Axess Kredi Kartı, kullanıcılarına alışverişin en keyifli halini sunmaya devam ediyor.
Axess Kredi Kartının Avantajlarını Keşfedin

Ezberleri bozan Axess Kredi Kartı, kullanıcılarına alışverişin en keyifli halini sunmaya devam ediyor. Bir kredi kartından daha fazlası olan Axess Kredi Kartına ilk kez sahip olacak Akbanklılar, 1.250 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı elde ediyor. Axess Kredi Kartına sahip olmak için Akbank internet sitesinden ya da mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvurusu yapabilir, formu doldurarak hemen kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Böylece siz de Axess’in avantajlı dünyasına adım atarak, alışverişin en keyifli halini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Axess Kredi Kartı sahipleri, kolay ve hızlı alışveriş imkanı elde ediyor

Axess Kredi Kartı sahipleri, cebe inen Axess sayesinde kartları ellerine ulaşmasa dahi internetten ya da mobil ödeme ile alışverişlerini yapabiliyorlar. Ödemede kolaylık ve hızlılık sağlayan Axess Kredi Kartı sayesinde nakit taşıma zorunluluğunuz da ortadan kalkmış olur. Satın alma işlemlerinizi Axess Kredi Kartınız ile kolayca yapabilir, ihtiyaçlarınızı gidermiş olursunuz. Nakit taşıma ihtiyacınızı ortadan kaldıran Axess Kredi Kartınız sayesinde, daha güvenli bir ödeme yöntemi kullanmış olursunuz. Nakit paranızın kaybolma ya da çalınma riski varken, Axess Kredi Kartınızda bu riskin gerçekleşme olasılığı daha düşük. Axess Kredi Kartınız kaybolduğu zaman, kartınızı hemen kullanıma kapatabilir, böylece maddi kayıplarınızın önüne geçebilirsiniz.

Alışverişinizi peşin yapın, ödemenizi sonradan taksitlendirin

Axess Kredi Kartı’nın kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajlardan biri de, sonradan taksitlendirme imkanı. Beklenmedik bir harcamanız ya da acil durumlar için yanınızda her zaman nakit paranız bulunmayabilir. Böyle durumlarda Axess Kredi Kartınız sizin yardımınıza yetişiyor. Axess Kredi Kartı’nın taksit iste özelliği sayesinde, ihtiyacınız olan alışverişinizi zaman kaybetmeden peşin olarak yapabilir, ödemenizi taksitler halinde yapabilirsiniz. Böylece, beklemediğiniz bu şekildeki harcamamalarınız için kendi bütçenizi zorlamamış olursunuz. Alışverişinizi peşin yapıp, sonradan taksit taksit ödemek için Akbank internet sitesinden ya da mobil uygulama üzerinden hemen kredi kartı başvurusu yapabilir, kartınız elinize ulaşmadan da internet alışverişinizi yapabilirsiniz.

Axess’ten öğrencilere özel chip-para

Axess Kredi Kartı, yetişkin müşterilerine sunduğu chip-para avantajlarının yanında, öğrenci kullanıcılarına da 400 TL’ye varan chip-para avantajı sunuyor. İlk kez Axess Öğrenci Kartına başvuran kullanıcılar, yapacakları her 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL olacak şekilde toplamda 400 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı elde ediyor. Öğrenci kartından faydalanmak isteyen kullanıcılar Akbank internet sitesi üzerinden,  kredi kartı başvurusu yaparak, başvurularının onaylanmasının ardından kartlarını hemen kullanmaya başlayabilir, chip-paralarını biriktirmeye başlayabilir.

Yapılan alışverişlerde kazanılan chip-paralar hemen kartlarına yükleneceği gibi, kart sahipleri biriktirdikleri chip-paraları istedikleri alışverişlerde de kullanabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum