İstanbul’da Gidebileceğiniz En İyi 6 Fotoğrafçılık Kursu

Hem amatör hem de profesyonel fotoğraf çekmeyi öğrenmek isteyenlerin tercih edebileceği en iyi fotoğrafçılık kurslarını liste haline getirdik.
İstanbul’da Gidebileceğiniz En İyi 6 Fotoğrafçılık Kursu

Bazı fotoğraf sanatçıları, kursa giderek fotoğraf çekmenin öğrenilemeyeceğini söyleyerek iyi bir fotoğrafçı olmanın yolunun çok fotoğraf çekmek olduğunu dile getirirler. Ancak fotoğrafçılığın temellerini bilmeden deneme yanılma yöntemleriyle fotoğraf çekmek, insanın güzel fotoğraf çekme zamanını uzatır.

Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, İstanbul'da fotoğraf öğrenmek isteyenlerin gidebileceği en iyi kurslardan bir liste içeriyor. Listemizde yer alan bu kurslar hem teorik eğitimleri hem de pratik eğitimleriyle ön plana çıkıyor.

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1PhotoPlayŞişli10/9.9
2LUX FotoğrafKâğıthane10/9.9
3Foto Life AkademiBakırköy10/9.9
4İfsak İstanbulBeyoğlu10/9.8
5İstanbul Hatırası Fotoğraf MerkeziKadıköy10/9.8
6Muammer Yanmaz FotoğrafçılıkŞişli10/9.9

İstanbul'un En İyi 6 Fotoğrafçılık Kursu

İşte bütün anlarınızı ölümsüzleştireceğiniz İstanbul'un en iyi fotoğrafçılık kursları...

1. PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Sınırsız Tekrar
Telafi Dersleri
Fotoğraf Turları

Çok uzun yıllardır İstanbul'da fotoğrafçılık eğitimi sunan ve uzman kadroya sahip olan PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu, 40'dan fazla branşta, profesyonel fotoğrafçılık dersleri veriyor. Ayrıca kurslarda sınırsız tekrar, kaçırdığınız dersler için de telafi imkanı sunan bu fotoğrafçılık kursu, ücretsiz şehir içi gezilerle pratik yapma imkanı sunuyor. Yurt içi ve yurt dışı gezileri, ücretsiz etkinlik ve söyleşileriyle de fotoğraf sevenlerin beğenisini topluyor.

Telefon0850 840 4333
Saatler24 Saat Açık
AdresMecidiyeköy Meydan, Büyükdere Cd. No:58/12 Kat:4, 34394 Şişli/İstanbul
Webwww.photoplay.com.tr

Google Müşteri Yorumları

👤 Geziler muhteşem, hiç yabancılık çekmeden sıcak bir ortamda zaman geçiriyorsunuz..❤️, Nihat hoca gibi birisiyle yeni yerleri keşfetmek, o anları ölümsüzleştirmek müthiş bir deneyim🙌

👤 Nihat Karadağ hocamızın tecrübe, bilgi ve sıcak kanlılığıyla eğitici olduğu kadar da çok keyifli turlar oluyor. Tura katılan amatör, prof. fotoğrafçı arkadaşların uyumu da buna eklenince tur bitsin istemiyorsunuz.

2. LUX Fotoğraf Video Prodüksiyon

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Eğitim Çeşidi

Profesyonel ürün çekimi, kurumsal fotoğrafçılık kursları ve özel fotoğrafçılık dersleri gibi birçok farklı eğitim sunan LUX Fotoğraf, birçok ünlü markalarla çalıştığı için giden herkesin memnun olduğu kurslar arasında bulunuyor. İstanbul'un en iyi fotoğraf kurslarından biri olan LUX Fotoğraf, hem online hem de yüz yüze eğitim imkanı sunuyor. Fotoğrafçılığı profesyonel olarak yapmak isteyenlerin tercihi olan bu kurs, pratik derslerle daha eğitici oluyor.

Telefon0532 511 69 92
Saatler09:00-18:00 Pazar: Kapalı
AdresOrtabayır, Meydan Sk. No:8B, 34413 Kâğıthane/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Burak Bey'in bizzat kendisiyle çalışmak büyük şanstı. Kendimi bir fotoğraf stüdyosundan öte evimde hissettiğim bir çekimdi. Güler yüz ve samimiyet için tekrar teşekkür ederim.

👤 Kendinizi geliştirmek istiyorsanız mutlaka gitmeniz gereken bir yer. Burak Bulut hocama katkıları için çok teşekkürler.

3. Foto Life Akademi

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Kariyer Olanakları
Sertifika
Uzman Eğitmenler

İstanbul'da en çok tercih edilen fotoğrafçılık kursları arasında yer alan Foto Life Akademi, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sunuyor. Profesyonel olarak fotoğrafçılık yapmak isteyen kursiyerler için birçok kariyer imkanı sunan bu fotoğraf kursu, ders telafileriyle de herkesin eksiksiz öğrenmesini sağlıyor. Alanında ünlü fotoğrafçıların eğitim verdiği bu kurs, uygulamalı eğitimlerle de daha hızlı öğrenmeyi sağlıyor.

Telefon0850 532 3030
Saatler08:30-22:00
AdresKartaltepe, Kartaltepe Mah Kartaltepe Mah, Alpay İzer Sk No: 4/B, 34145 Bakırköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Fotoğrafçılık kursu ararken Fotolife akademinin sayfasında tüm yorumları tek tek dinlemiş ve okumuştum. Gerçekten az bile söylemişler. Eğitimcisinden eğitim danışmanlarına, eğitim içeriklerine kadar A’dan Z’ye çok donanımlı ve mükemmel bir kurum.

👤 Fotolife Akademide çok faydasını gördüğüm bir kurs oldu. Gitmeyi düşünenlere kesinlikle öneririm. Düğün fotoğrafçılığı eğitimi aldım. Eğitmenim Levent Ünal oldukça yetenekli ve ilgiliydi. Profesyonel anlatım ve sonuç odaklı eğitim veren bir Kurs. Ekibi ekipmanı ve atmosferi ile mükemmel.

4. İfsak İstanbul

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Köklü Geçmişi
Uzman Ekibi
Konumu

İstanbul’da fotoğraf kursu denilince akla gelen ilk yerlerin başında olan İfsak İstanbul'da pek çok atölyenin kontenjanları haftalar öncesinde doluyor. Bunun nedeni köklü bir geçmişinin olması, düzenlemiş olduğu sergiler ve yarışmalarla sanat severleri kendisine çekiyor olmasıdır. Temel fotoğraf atölyesi, belgesel fotoğraf atölyesi, stüdyo fotoğrafçılığı ve dijital fotoğraf işleme atölyesi gibi kurs seçenekleri sunan bu kurs, konumuyla da kolayca ulaşılabiliyor.

Telefon(0212) 292 42 01
Saatler11:30-21:00 Pazar: Kapalı
AdresKuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sok. No:32, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Günümüzde fotoğrafçılık gerekli ilgiyi görmese de ifsak geçmişten gelen tecrübe ve kalitesiyle fotoğrafçılığın son kalesi diyebilirim.

👤 Fotoğraf ve sinema eğitimi alacağınız genç yetenekli eğitmenlerle öğrenme fırsatını kaçırmayın. Hele bir de nuh abinin çayını içmeyi unutmayın

5. İstanbul Hatırası Fotoğraf Merkezi

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortamı
Online Ders
Sertifika Sunması

Temel fotoğraf eğiti verdikten sonra gezerek pratik yapma imkanı sunan İstanbul Hatırası Fotoğraf Merkezi , hem yurt içi hem de yurt dışı turlar düzenliyor. Portre fotoğrafçılığı, sokak fotoğrafçılığı, foto-röportaj atölyeleriyle bütün öğrencilerini memnun ediyor. Hem online hem de yüz yüze eğitim veren bu kurs, başarıyla bitirildiğinde Acıbadem Üniversitesi başarı belgesi veriyor.

Telefon(0216) 346 50 16
Saatler10:00-21:30 Pazar: Kapalı
AdresCaferağa, Rıza Paşa Sk. No:21, 34710 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 İstanbul hatırası fotoğraf merkezinden temel fotoğrafçılık eğitimi aldım. Murat Pulat'ın aktarımları ve ders içeriği fotoğrafçılığın temellerini öğrenmemde çok yardımcıydı. Öğrenci sergileri de yapılıyor ve bunların ikisine katılma fırsatım oldu.

👤 İstanbul'da fotoğraf eğitimi alınabilecek en kaliteli atölye bence. Gelenleri memnun etmek için gereksiz kandırmacalara ve beğenilere girmeden, sadece fotoğrafın öğretildiği samimi ve zevkli bir ortam.

6. Muammer Yanmaz Fotoğrafçılık Kursu

İstanbul'un En İyi Fotoğrafçılık Kursu

ARTILAREKSİLER
Eğitim Kalitesi

Türkiye Nikon temsilcisi olan Muammer Yanmaz'ın 40 Haramiler adı verilen eğitim sisteminde önce 8 haftalık bir temel eğitim ardından ileri seviye fotoğraf kursları sunuyor. Başta teorik ders sunan bu fotoğraf kursu daha sonra bol bol pratik eğitimle daha kolay öğrenme sağlıyor.

Telefon0532 272 61 25
AdresMecidiyeköy Mh, Zertop Sk. No: 1A, 34381 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Fotoğrafa başlamak, öğrenmek ve fotoğrafa devam etmek için en iyi başlangıç. Kesinlikle fotoğrafa başlamak için doğru yer. Tavsiye ederim.

👤 40 Haramiler'e katılın, fotoğrafı Muammer Yanmaz'dan öğrenin!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Objektif Çeşitleri Nelerdir?DSLR Fotoğraf Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

İstanbul'un en iyi fotoğrafçılık kursu hangisi?

İstanbul'un en iyi fotoğrafçılık kursları arasında; PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu Şişli, LUX Fotoğraf Video Prodüksiyon, Foto Life Akademi, Ifsak Istanbul, İstanbul Hatırası Fotoğraf Merkezi , Muammer Yanmaz Fotoğrafçılık Kursu verdiği eğitimlerle ön plana çıkan fotoğraf kurslarıdır.

Fotoğrafçılık kursu ne kadar sürer?

Fotoğraf eğitim süresi kursa göre değişiklik gösterebileceği gibi ortalama 7-8 hafta sürmektedir.

Fotoğrafçılık kursu sertifikası nasıl alınır?

İlk önce MEB onaylı fotoğrafçılık kursuna gidip belli bir eğitim aldıktan sonra MEB'in hazırladığı sınava girmeniz gerekiyor. Sınavdan başarılı bir sonuç alırsanız sertifika almaya hak kazanmış olursunuz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum