Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Yorumları ve Özellikleri

Yasomi T27S epilasyon cihazının özelliklerini, kullanımını, performansını ve atış sayısını sizler için araştırdık.
Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Yorumları ve Özellikleri

Hem atış sayısı sayesinde yıllarca kullanabileceğiniz hem de uygun fiyatlı olan bir IPL Lazer cihazı arıyorsanız bu içerikte bir kahve molası yapmanızı tavsiye ederiz. Yasomi T27S, üstün performansı ve modern görüntüsüyle kullanıcıların kalbini kazanan bir cihazdır. Biz de bu içerikte Yasomi T27S buz başlıklı lazerin kullanıcı yorumlarını, performans ve kullanım bilgilerini, özelliklerini sizler için inceledik.

Yasomi T27S Özellikleri

Atış Sayısı990.000
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı5 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Yasomi
T27S
Aradığın
Fiyatı Gör

Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı

Üstün bir tasarım teknolojisiyle hazırlanan Yasomi T27S, buz başlığı ile acısız bir epilasyon deneyimine olanak tanır. Farklı yoğunluk modları bulunan bu cihazın atış sayısı da kullanılışlarından tam not almasında önemli bir rol oynar.

İşte, üstün performans sunan Yasomi T27S ile ilgili tüm detaylar;

Yasomi T27S Tasarım

Yasomi T27S, modern ve şık tasarımına eklediği gold rose detaylarla dikkat çekmeyi başarır. Kullanıcı dostu tasarımıyla ön plana çıkan bu cihaz, led ekranı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Buna ek olarak farklı modları sayesinde her bölge için özel atış sunar.

Yasomi T27S Tasarım

Yasomi T27S Nasıl Kullanılır?

5 farklı enerji seviyesine sahip olan bu cihazın ilk kullanımda enerji seviyelerinden 1. olanı tercih etmeniz uygun olacaktır. Gözlerinizi korumak amacıyla paket içindeki gözlüğü takarak uygulama yapmanız gerekmektedir. Cihazı 90 derecelik bir açıyla cildinize tutarak, her bölge için kendi tercihinize göre ayarlayabileceğiniz yoğunluklardan birini tercih edip uygulamaya başlayabilirsiniz.

Yasomi T27S epilasyon aleti; yüz, kol, koltuk altı, gövde, bikini bölgesi ve bacaklarda kullanabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce jilet veya ağda yardımıyla tüylerinizi kısaltabilirsiniz. Bu süreçten sonra ilk kullanımda 4 hafta boyunca hafta 2 ila 3 kez kullanmanız uygun olacaktır. İlk 4 haftadan sonra çıkan ince yapılı yumuşak tüyler için hafta 2 kez seans oluşturabilirsiniz. Temelde bastırılmış olan tüy çıkmasını 8. ve 12. haftalarda ayda iki kez kullanarak engellemeniz mümkündür. Kılların tekrar etmemeye başladığı 12 aylık süre sonunda ayda yalnızca 1 defa kullanarak istenmeyen tüy oluşumunun önüne geçmeniz mümkündür.

Yasomi T27S Nasıl Kullanılır?

Yasomi T27S Nasıl Çalışır?

Doğrudan kıl köküne ulaşarak istenmeyen tüy oluşumunun önüne geçen Yasomi T27S, IPL pulse ışığının desteğini alarak çalışır. Bikini bölgesi, çene, parmak, koltuk altı gibi alanlarda kullanabileceğiniz manuel mod, sizin tercihinize göre hareket eder. Daha geniş alanlarda kullanım imkanı sunan otomatik mod ise bacak, kol ve gövdede sizi uğraştırmadan çalışır. Ekran üzerinden cihazın durumunu ve özelliklerini kolayca takip edebilmeniz, pratik bir kullanım sağlar. 3 cm2 ışık yayan alanı, hızlı bir şekilde epilasyonu tamamlamanıza yardımcı olur.

Yasomi T27S Başlık

3 cm2 penceresi sayesinde epilasyon işlemlerinin hızlı ve pratik bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan Yasomi T27S, buz başlıklı yapısı sayesinde evde epilasyon konforuna yeni bir boyut katar. Buz başlık, ağrı ve acıyı en aza indirerek sonucun içinize sinmesini sağlar.

Yasomi T27S Başlık

Yasomi T27S Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablosuz

Yasomi T27S, buz başlıklı yapısı sayesinde ağrıyı azaltarak epilasyon deneyimini konforlu bir noktaya taşımayı başarır. Güvenli kullanım sunan bu cihazın 5 ayrı enerji modu ve LCD ekran özelliği de bulunmaktadır. 990.000 atış miktarı sayesinde uzun yıllar etkili bir kullanım sunmayı başarır. Aynı zamanda geniş penceresi sayesinde 3 cm2 etki alanı sağlar. Bu sayede epilasyon işlemlerini hızlı ve etkili bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur

Yasomi T27S Cilt Tonu ve Tüy Rengi

4-20230131162922.webp

Yasomi T27S epilasyon aleti; koyu sarı, açık kahve, kahve, koyu kahve ve siyah tüylerde etkili bir kullanım sunmaktadır. Melanin kontrastı düşük olan kızıl, sarışın, gri ve beyaz tüy renkleri ise kullanıma uygun değildir. Yine koyu tonlardaki ciltler melanin kontrastının yüksek olması nedeniyle verimli bir sonuç alamayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Yasomi
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Yorumları

Yasomi T27S Buz Başlıklı Lazer Yorumları

? *** ***: Ürün f/p olmasına rağmen kaliteli bir hissiyat veriyor. Yarım saatlik bir kullanımda ısınma sorunu yaşamadım. Yanında gelen gözlük kullanılmalı, ışın güçlü ve gözünüzü etkileyebilir. Art arda atım yapınca tutukluk yapabiliyor. 3 sn beklemeniz lazım atıştan sonra.

? *** ***: Henüz 4 gün oldu geleli haftada bir kullanacağım. Bu arada yanak bölgesi ve boyun bölgesi için almıştım ben henüz erken ama gayet iyi. Birebir aynı ürün Türkçe kılavuz çeviri ile yapılmış ama aydınlatıcı.

? *** ***: Buz başlığı çok iyi anında soğukluğu etki ediyor ama onsuz da acı yok zaten ben sadece yarım saat sonra falan makine ısınmaya başladığında açıyorum. Şimdiye kadar 3 gün arayla 2 kez kullandım ve bir süre haftada 2 kez yapmaya devam edeceğim. Memnun kaldım ben.

? *** ***: Ürüne gelecek olursak kesinlikle düzenli kullanım istiyor. Başlar da acı olmadığı için etkisi olmadığını düşünüyordum. Uygularken hafif yanık kokusu geliyordu. 2 ay kullandım daha geç çıkartıyor ama sabır gerektiriyor.

? *** ***: Düzenli kullanıldığında gayet güzel sonuçlar veriyor bir iki kere kullanıp harika sonuçlar beklemeyin bu her cihaz da böyle düzenli kullanım şart.

? *** ***: Cihazın atışı iyi rahat bir şekilde çalışıp kullanılıyor daha 3 seans şeklinde kullandım. Etkisini yavaş gösteriyor ama ben severek kullanıyorum.

? *** ***: Cihazı 2 aydır kullanıyorum şuan gayet memnunum ileride güzel sonuçlar göstereceğine eminim fakat şuan bile etkisi güzel, büyük rahatlık oluyor.

? *** ***: Bu fiyata evde kullanmak için alınabilecek en iyi epilasyon aleti ben 4 haftadır kullanıyorum gayet memnunum düzenli kullandığınızda etkisini zamanla göreceksiniz.

? *** ***: Cihazın rengi çok tatlı güzel sonuç almak için ara vermeden düzenli kullanmak gerekiyor, bu şekilde kullanıldığında gerçekten dökülmeler oluyor.

? *** ***: Bir süre yaptım kullandım ve şimdi yazıyorum. Öncelikle ben çok faydasını gördüm, dökülmelerimin yanında çıkanlar da ince çıkıyor ve göze batmıyor. Sabırlı olmanız, nasıl güzellik merkezinde yaptığınızın bir dökülme süresi varsa bu da o şekilde. Eminim memnun kalırsınız.

? *** ***: Yüzümde ve koltuk altımda denemeye başladım bir süre etkisini anlamak için sevdim şimdi diğer bölgelere de uygulayacağım, güzel ve kaliteli bir ürün.

? *** ***: Yanında gönderdikleri tıraş bıçağını keşke göndermeselerdi. Tek notaya 15 defa sürünce bile tüyleri alamıyor. Acı fazla ama etki yok, beğenmedim.

? *** ***: Cihaz hiçbir işe yaramıyor, kullanma talimatlarına göre düzenli uyguladım 4 ay geçti fakat kalıcı hiçbir etkisi olmuyor, sadece kıl köklerini uyutuyor normalde 3 günde uzuyorsa 5 günde uzuyor

? *** ***: Ürünü aldım ve en yüksek ayarda kollarımda denedim. Her bir noktaya 5-6 atış yaptığımdan aşırı eminim. Asla kılları dökmüyor. Hiç memnun kalmadım. 

? *** ***: Asla yakmıyor. Boş yere atış yapmak zorunda kalıyorum. Hiçbir şeyi görmüyor. Asla yanık kokusu bile almıyorum. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Philips Epilatör Serisi 8000 İncelemeBraun Silk-épil 5 Yorumları
Philips Lumea Advanced ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında fiyat performans ürünü olan Yasomi T27S hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Yasomi T27S hakkında sıkça sorulan sorular.

Yasomi buz başlıklı lazer epilasyon nedir?

Yasomi T27S epilasyon cihazı, buz başlıklı olması sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi başarır. Bu cihaz, ağrı, acı ve sızıyı buz başlığı sayesinde azaltarak evinize salon konforunu taşır. Bu sayede hem istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmanızı sağlar hem de gereksiz yere acı çekmenize engel olur.

Yasomi lazer cihazı atış sayısı kaçtır?

Yasomi T27S, 999.999 atış sayısı sayesin 40 yıllık bir kullanıma eşdeğer bir form kazanmayı başarmıştır. Cihazın tasarımında yer alan led ekran, kalan atış miktarını size göstererek verimli bir kullanım sunar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.