Philips Satinelle Essential BRE225/05 Yorumları, Özellikleri

Philips Satinelle Essential BRE225/05 kullananların yorumlarını, performansını, kullanım bilgisini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Philips Satinelle Essential BRE225/05 Yorumları, Özellikleri

Küçük bir epilatör en fazla ne yapabilir diye düşünmeyin. Philips Satinelle Essential ile tanışın. Bu ürün kompakt yapısına ek olarak en kısa tüylerde dahi etkili olmasıyla kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Philips Satinelle Essential kullananların yorumlarını, ürünün kullanım ve performans bilgilerini sizler için araştırdık.

Philips Satinelle Essential BRE225/05 Özellikleri

Cımbız Sayısı32
BoyutBelirtilmemiş
Hız Ayarı2 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Satinelle Essential
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör BRE225/05

Philips Satinelle Essential, 0.5 mm’ye kadar olan tüylerde bile etkili olan yapısı ve kablolu kullanımın getirdiği konforu yakalamanızı sağlar. Kompakt yapısıyla ön plana çıkan bu ürün, dilediğiniz her yere taşıyabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

İşte, fiyat performans ürünü Philips Satinelle Essential BRE225/05 ile ilgili tüm detaylar;

Philips Satinelle Essential Tasarım

Philips Satinelle Essential, beyaz rengi ve mor başlık bölgesi ile eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Minimal ve kompakt yapısı sayesinde dilediğiniz her yere taşıyabileceğiniz bu cihazın hız ayarı ise gövde bölümünde bulunmaktadır.

Philips Satinelle Essential Tasarım

Philips Satinelle Essential Nasıl Kullanılır?

Philips Satinelle Essential epilasyon cihazı, kolayca kullanabileceğiniz pratik bir tasarıma sahiptir. Kullanım esnasında cihazınızı açma ve kapatma tuşunun bulunduğu noktayı üstte tutacak şekilde çalıştırmanız gerekmektedir. Cildinizin cihazla açısı 90 derece olmalıdır. Epilasyona başlamadan önce cildinizin temiz, kuru ve yağdan arındırılmış olması, kullanımı verimli bir noktaya taşır. Krem, vücut yağı gibi ürünleri epilasyondan önce kullanmanız doğru olmayacaktır. Cihazın performansı, 3-4 mm’lik tüylerde daha yüksektir. Tüyleriniz daha kısaysa cihazı o bölgeden birkaç kez geçirebilirsiniz.

Philips Satinelle Essential Nasıl Kullanılır?

Philips Satinelle Essential Nasıl Çalışır?

Kol, bacak, gövde gibi vücut alanlarında kullanabileceğiniz Philips Satinelle Essential, 15 V gerilim ile çalışmaktadır. Kablolu şekilde kullanılabilen bu epilatör, prize takılarak kullanıma hazır hale getirilir. Hızlı ve pratik bir sonuç için hız ayarını 2 şekilde sunmaktadır. Buna ek olarak hassas cımbız diskler sayesinde tüylerin kökünden kopartılmasını sağlar.

Philips Satinelle Essential Başlık

Başlığında 32 adet cımbızı bulunan Philips Satinelle Essential, tüyleri en ince ayrıntısına kadar kökünden alır. Haftalar boyu pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlayan bu ürünün başlığı ise hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sunmak amacıyla yıkanabilir yapıya sahiptir. Epilasyonun ardından başlığı çıkararak su ile yıkayabilir, kuruduktan sonra da cihazınıza tekrar takabilirsiniz.

Philips Satinelle Essential Başlık

Philips Satinelle Essential BRE225/05 Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablolu

Philips Satinelle Essential, yuvarlak tasarımı ile elinize tam oturarak konforlu bir epilasyon deneyimi yaşamanıza olanak tanır. 2 ayrı hız ayarı bulunan bu cihaz, 0.5 mm’ye kadar olan en kısa tüylerde dahi etkili bir tasarıma sahiptir. Hijyeni maksimumda tutmak amacıyla epilasyon başlığı yıkanabilir formda tasarlanmıştır. Kablolu formda tasarlanan bu cihaz, rahat kullanıma ek olarak tüylerin uzama sürelerini de azaltarak sizlere haftalarca pürüzsüz bir cildin keyfini sunar.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Satinelle Essential Kullanıcı Yorumları

Philips Satinelle Essential Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Biraz sesli ama kablolu kullanıldığı için çok hızlı alıyor. Daha pahalı markaları da kullandım onlardan pek farkı yok. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

? *** ***: Harika bir ürün. İnce tüyleri bile alıyor. Gayet pratik. Kablosunun uzun olması da ayrı bir rahatlık.

? *** ***: Çok güzel ve sağlam geldi çok teşekkür ediyorum. Tüyleri de süper alıyor, kullanışlı ve küçükleri bile alıyor. Tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Ben ürünü gerçekten beğendim kablolu olması avantajlı bence çünkü şarj sıkıntısı yok ve kablosu da gayet iyi bir uzunlukta 1 numarası bile hızlı bence gayet kullanışlı ve pratik.

? *** ***: Ürün en az 20 yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum bir model. Kızıma da hediye aldım. Philips marka özellikle ilk tercihimdir her zaman. Satıcıya da ayrıca teşekkürler.

? *** ***: Gayet memnunum anneme de aldım Philips'in bütün ürünleri çok güzel ve kaliteli ??

? *** ***: Fiyat performans ürünü normalde kullanıyordum, çeyizime de aldım. Her şey mükemmel çalışıyor. herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Kontrol ettim çok iyi alıyor kılları. Kısa ve ince kıllarda bile etkili. Almanızı tavsiye ederim, aldım ve memnun kaldım.

? *** ***: Ürün hem markasına hem de fiyatına göre gayet iyi. Kablosu da oldukça uzun. Alımı da çok iyi. Herkese tavsiye edebilirim.

? *** ***: Ürünü alalı 2.5 ay oldu eşim için almıştım fiyatına göre beklentiyi karşıladı ama uzun tüyleri almıyor. Yine de işimizi görüyor.

? *** ***: Ürünü değerlendirmek gerekirse hafif, hızlı, sessiz ve can acıtmıyor. Renk tonu da çok güzel görünüm vermektedir. Şarjlı değildir kablo takılı olarak çalışmaktadır. Aldığım bu üründen çok memnun kaldım. Alan arkadaşlara iyi günlerde kullanmalarını dilerim.

? *** ***: . Düzenli ağdaya gidiyorum ama böyle bir ürüne ihtiyacım vardı. Ağdaya gittiğim içinde kıl köklerim çok kalın değil ve kullanırken hiç acıtmadı ayrıca kökten alıyor, gerçekten kırmıyor. Çıkan tüylerden anlayabilirsiniz.

? *** ***: Çok yüksek performans beklemeyin. Güzel ama çok fazla acıtıyor, hassas ciltler için uygun değil. Ben aldığıma pişmanım açıkçası.

? *** ***: Almayın aman. Bir tüyün üzerinden 7-8 defa geçilir mi? Ben böyle bir şey görmedim. Acıtmıyor çünkü üzerinden kırk defa geçince deri hissizleşiyor. Almayın

? *** ***: Kısa tüyleri asla almıyor. Çok uzun zaman tüylerinizi uzatırsanız belki tam performans gösterir. 1 aydır kullanıyorum, bir bölgeyi almak 1 saatten fazla sürüyor almadığı için. 

? *** ***: Hassas bölgelerde kullanıma uygun değil deriyi çekiyor tahriş ediyor. İnanılmaz acıtıyor, tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Philips Epilatör Serisi 8000 İncelemeBraun Silk-épil 5 Yorumları
Philips Lumea Advanced ÖzellikleriYasomi T27S Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında konforlu ve rahat Philips Satinelle Essential hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Philips Satinelle Essential hakkında sıkça sorulan sorular.

Philips satinelle acıtır mı?

Philips Satinelle Essential BRE225/05, 0.5 mm'ye kadar olan tüyleri görerek kökünden alır. Bu sayede acıyı en aza indirirken sonucu da verimli bir noktaya taşımayı başarır. Hız ayarını kontrolünüze bırakan bu cihaz, sizin istediğiniz yoğunluğa uygun bir şekilde işlemini sürdürür.

Philips BRE225 05 satinelle Essential kablolu kompakt epilatör kaç cımbız?

Philips Satinelle Essential BRE225/05 epilatör başlığında 32 adet cımbız yer almaktadır. Bu sayede epilasyon deneyimini az acıyla hızlı bir şekilde tamamlamanıza olanak tanır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.