Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 Özellikleri ve Yorumları

Braun Silk-expert Pro 5 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için titiz bir şekilde araştırdık.
Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 Özellikleri ve Yorumları

Ömürlük kullanabileceğiniz, etkili bir IPL cihazı arıyorsanız Braun Silk-expert Pro 5 ile tanışmamış olabilirsiniz. Braun Silk-expert Pro 5 üstün atış ömrü ve performansı sayesinde kullanıcılarının beğenisini çoktan toplamış durumda. Biz de bu içerikte Braun Silk-expert Pro 5 yorumlarını, performansını, özelliklerini sizler için inceledik.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 Özellikleri

Atış Sayısı400.000
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı10 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Silk
Expert Pro 5
Aradığın
Fiyatı Gör

SensoAdapt teknolojisine sahip olan Silk-expert Pro 5 PL5014, kıl köklerini profesyonel bir şekilde tespit ederek üstün bir performans sunar. Aynı zamanda atış sayısının fazla olması, ürünün daha uzun ömürlü olmasına yardımcı olur.

İşte, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz Silk-expert Pro 5 PL5014 ile ilgili tüm detaylar;

Braun Silk-expert Pro 5 Tasarım

Altın ve beyaz renklerin birleşiminden oluşan Silk-expert Pro 5, Venus tıraş bıçağı ve çantası sayesinde kullanışlı bir form kazanmıştır. 10 ayrı yoğunluk seviyesini pratik bir şekilde ayarlamanızı sağlayan düğmeleri, konforlu kullanımın kapılarını aralar. Geniş pencere yapısı, daha verimli bir sonuç elde etmenizde önemli bir rol oynar.

Braun Silk-expert Pro 5 Tasarım

Braun Silk-expert Pro 5 Nasıl Kullanılır?

Klinik olarak test edilen Silk-expert Pro 5 PL5014, kullanımı pratik ve rahattır. Venus Extra Smooth tıraş bıçağını kullanarak tüy boyutunu kısalttıktan sonra cihazınızı teninize uygulayabilirsiniz. Tüylerden hızlı bir şekilde kurtulmanız için Hızlı IPL teknolojisiyle geliştirilen bu cihazla 5 dakikadan daha az sürede uygulamayı yapabilirsiniz. SensoAdapt teknolojisi, kıl yapısını ve cilt tonunu anlık olarak takip eder ve yoğunluk derecesini bölgenin ihtiyacına göre ayarlar. Size de konforlu bir bakımın keyfini çıkarmak için zaman kalır.

Braun Silk-expert Pro 5 Nasıl Kullanılır?

Braun Silk-expert Pro 5 Nasıl Çalışır?

Silk-expert Pro 5 PL5014, hafif ışığı tüylerden kurtulmanıza yardımcı olmak için kullanır. SensoAdapt sensörü ile cilt tonunun ve tüylerin tipinin takip edilmesini sağlayan bu cihaz, ışık yoğunluğu otomatik bir şekilde ayarlar. Kıl köklerine nüfuz eden ışık, köklerden tekrar tüy çıkmasına engel olur. Pile ya da şarja gerek duymadan prize takarak kolayca çalıştırabilen bir yapıya sahiptir.

Braun Silk-expert Pro 5 Başlık

Braun Silk-expert Pro 5'in UV ışık yardımıyla çalışan başlığı, geniş bir yapısı bulunmaktadır. Normal, nazik veya ekstra nazik şeklinde hassas bölge uygulamalarında ya da yeni kullanımda enerjinin azalmasına yardımcı olan 3 ayrı konfor modu mevcuttur. Hızlı kayma modu vücudun geniş ve büyük bölgelerinde pratik bir şekilde işlem yapmanızı sağlarken derin çekme modu ise küçük ve hassas yapıdaki bölgelerin incinmeden temizlenmesini sağlar.

Braun Silk-expert Pro 5 Başlık

Braun Silk-expert Pro 5 Teknik Özellikleri

Atış Sayısı400.000
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablolu

Silk-expert Pro 5 PL5014, 22 yıl bakıma hitap edecek şekilde 400.000 atış sunan gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. 2 adet Venus tıraş bıçağı ve depolama alanı sunması amacıyla 1 adet çanta ile gönderilen bu model, 4 hafta kullanımda tüyleri kalıcı olarak azaltan bir yapıya sahiptir. SensoAdapt sensörünün desteğiyle her bölgeye ihtiyaç duyduğu yoğunlukta atış yapmayı başarır. Kablo ile çalışan bu ürün, prize takılarak güvenle kullanılabilir.

Braun Silk-expert Pro 5 Cilt Tonu ve Tüy Rengi

Braun Silk-expert Pro 5 Cilt Tonu ve Tüy Rengi

Braun Silk-expert Pro 5, doğal sarışın, koyu kahverengi, siyah tüy renklerinde etki gösteren bir cihaz olarak ön plana çıkmıştır. Melanin pigmentinin az olduğu sarışın, kızıl, gri ve beyaz yapılı tüylerde ise kullanımda etki göstermeyebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun Silk-expert Pro 5 Kullanıcı Yorumları

Braun Silk-expert Pro 5 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Haftada 1 kere yapıyorum 5. Haftanın içindeyim ilk 2 hafta normal bir şekilde çıkan kıllar, artık tüy gibi çıkıyor ve süresi git gide uzuyor yani geç çıkıyor. 3. Haftadan sonra tamamen azaldığını inceldiğini ve yarısından çoğunun çıkmadığını gördüm. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: 6-7 seans kullandım ve artık yorum yapabilirim. Öncelikle kullanımı rahat ve güzel jiletlediyseniz acısı çok az. Etkisi gayet iyi ve başarılı. Ağdadan sıkıldıysanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

👤 *** ***: Bacaklarda gerçekten güzel etki gösterdi. %70 falan çıkmıyor diyebilirim. %30 da hep aynı yerde çıkıyor güzel mi yapamıyorum orayı bilemedim ki. Neyse onun haricinde göbeğinizde azcık kalın kıllarınız varsa incelerde dahil olmak üzere 6 seanstan sonra cidden farkı görebiliyorsunuz. Mükemmel bence, alın aldırın.

👤 *** ***: Yüzümde ve koltuk altımda denedim. üstelik en yüksek seviyede. ona rağmen çok hafif bir yanma hissi veriyor. Etkisini kısa sürede gösterdi, gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim.

👤 *** ***: Kıllarınızın tamamen bitmesin beklemeyin. IPL cihazların hepsinde bu böyle. Hatta güzellik salonlarındaki cihazlar dahil. Ancak ağda yapıp acı çekeceğinize ve üstelik cildinizi bozacağınıza Bu tip ürünler korkunç avantajlı. İki aydır bu cihazı kullanıyorum. İlk kullanımlarda moraliniz bozulabilir. Sanki hiç etkisi yokmuş gibi geliyor. Sonuçlar dördüncü kullanımdan sonra memnuniyet derecesinde artıyor.

👤 *** ***: 3 haftayı bitirdim, düzenli kullandım alt bacaklarım yarı yarıya azaldı, jilet yapmama rağmen kalanlar da geç uzuyor. Alt bacaklarım 2, bikini bölgem 3, üst bacak, kol, koltuk altı daha ilk seanstan çok çok fark etti. Hiç acımıyor. İnanılmaz güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün gayet başarılı sonuç verdi. 2. kullanımdan sonra sonuç almaya başladık. Şuan 5. haftadayız sonuç çok iyi. Aldığıma kesinlikle pişman olmadım, iyi ki almışım diyorum. Tavsiye edilir.

👤 *** ***: Birkaç yıldır lazer epilasyona gidiyorum. Seanslarımın bitmesiyle ev ortamında epilasyonu sürdürmek istedim. Ev mahremiyetinde, gerek gördüğünüz sıklıkta uygulayabileceğiniz bir sistemi var. Etkisini hemen olmasa da birkaç kullanımdan sonra gösteriyor, tavsiye ederim herkese.

👤 *** ***: Cihazı tavsiye ederim. Hiç lazer epilasyon yapılmamış bölgelerimde bile 2, 3 ay sonra gözle görünür seyrelme mevcut. Keşke daha önceden güzellik merkezlerine gideceğime böyle bir cihaz alsaymışım. Bu arada acı eşiğiniz düşükse lazer uygulayacağınız bölgeye 5-10 saniye buz uygulaması yapın. En yüksek derecede bile lazer acısını ortadan kaldırıyor ve herhangi bir yanığa neden olmuyor.

👤 *** ***: Bayadır kullanıyorum ürünü kol altı baya azaldı dökülme yapmıyor çıkışını azaltıyor bilginiz olsun. Bacakta daha devam ediyorum, çok düzenli kullanamadım özel bölge biraz daha zor çünkü renk koyu olunca ışın daha az oluyor. Bir de 3.kademe yapamıyorum canım yanmasın diye bu da sanırım süreyi uzattı. Ben memnunum, severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Braun Silk Expert Pro5 gerçekten işe yarıyor diyebilirim. Açıkçası beklentimi çok yüksek de tutmamıştım çünkü koyu denilecek bir tene sahibim ve normalde lazer epilasyon işe yaramaz diyorlardı. 4 hafta haftada 1 kullandım tüm bölgeler için daha sonra çıkmaya devam eden yerlere göre haftada br kullandım. Bacaklarıma 3 haftadır hiç yapmadım. Tüylerimde 8 haftada %90 azalma oldu. Gerçekten iyiki almışım.

👤 *** ***: İlk 7-8 seans her hafta yaptım sonraki seanslarda 1-2 kere atlama olunca tekrar eski haline geri dönüyor ayrıca ne kadar dikkat edip temizlesen de başlıkta lekeler oluşuyor ve yedek başlık olmadığı için sıkıntı oluyor.

👤 *** ***: Ben bu ürünü aylar önce almıştım. Bir sene olacak neredeyse. İlk izlenim olarak da beğenmiştim. Hatta 6 seans uygulayıp yorum yapmıştım. Uzun vadeli kullanım yorumu da yapmak istiyorum eski yorumumu nasıl güncelleyeceğimi bulamadım. 6 seansta ne kadar etki aldıysam bir daha gelişme olmadı. Yani çok açık tenli ve ince olmayan siyah kıllarım var bana etki etmeyecek de kime edecek anlamadım. Bence bu fiyata göre alınan sonuç memnun edici değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriPhilips Epilator Series 8000 Özellikleri
Braun Silk-épil 5 İncelemePhilips Lumea Advanced Yorumları
Yasomi T27S ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında üstün atış gücü sayesinde kullanıcılarından tam not alan Braun Silk-expert Pro 5 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Braun Silk-expert Pro 5 hakkında sıkça sorulan sorular.

Braun Silk Expert Pro 5 kaç yıl kullanılır?

 400.000 flaş atıma sahip olan bu model, 22 yıl süreyle kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. 4 haftada etkisini gösterebilen yapıya sahip bu cihaz, düzenli kullanımda istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı olur.

Braun Silk Expert Pro 5 hangi bölgelerde kullanılır?

Braun Silk Expert Pro 5, koltuk altı, çene, yüz, karın, bacak, sırt ve karın bölgeleri gibi tüm vücut bölgelerinde etki gösteren işlevsel bir cihazdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.