Braun Silk-épil 5-610 Yorumlar, Özellikler ve İnceleme

Braun Silk-épil 5-610 kullanıcı yorumlarını, performansını ve kullanımını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Braun Silk-épil 5-610 Yorumlar, Özellikler ve İnceleme

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın kolay ve pratik bir yolunu arıyorsanız Braun Silk-épil 5 ile tanışmamış olabilirsiniz. Braun Silk-épil 5-610, her ortamda kullanıma uygun olarak tasarlanmış olup fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Biz de bu içerikte Braun Silk-épil 5-610 kullananların yorumlarını, ürünün kullanımını ve çalışma şeklini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Braun Silk-épil 5-610 Özellikleri

Cımbız Sayısı28
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı2 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Silk Epil 5
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun Silk-épil 5-610

İstediğiniz her ortamda konforlu bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı olan Braun Silk-épil 5-610, hassas ve narin çalışmasıyla tüm vücudunuzun pürüzsüz görünmesine katkı sağlar. Micro-Grip teknolojisi ile üretilen Braun Silk-épil 5, ağdanın bile alamadığı en kısa tüylerin kökünden alınmasına yardımcı olur.

İşte, hızlı ve pratik  Braun Silk-épil 5 ile ilgili tüm detaylar;

Braun Silk-épil 5 Tasarım

Braun Silk-épil 5, eğimli gövdesi ve kaymaz tutma alanı sayesinde verimli bir kullanım sunmayı başarır. Mavi renkte tasarlanan tutma alanı, 2 hız ayarına izin verir. Farklı başlık desteğiyle fonksiyonel kullanımın kapısını aralar. 

Braun Silk-épil 5 Tasarım

Braun Silk-épil 5 Nasıl Kullanılır?

Braun Silk-épil 5-610, ıslak ve kuru ortamda kullanıma hitap ederek banyoda ya da duşta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir form kazanmıştır. 2 farklı hız ayarından size uygun olanı tercih ederek kol, bacak, bikini bölgesi, koltuk altı, sırt, ayak bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz. Uygulama bölgesine uygun başlıkları seçerek daha doğru işlem yapmanız mümkündür. 

Braun Silk-épil 5 Nasıl Kullanılır?

Braun Silk-épil 5 Nasıl Çalışır?

Micro-Grip ve SensoSmart teknolojileriyle geliştirilen Silk-épil 5-610, tüyleri kökünden almak için ayarlanmıştır. Epilasyona yeni başlayanlar için kullanım kolaylığı sunan suya dayanıklı yapısı sayesinde suyun altında cildinizin rahatladığı zaman epilasyon deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Ağdanın yakalamakta zorlanacağı tüylerde bile etkili olan cımbız teknolojisi, vücudunuzun pürüzsüz görünmesine önemli bir rol oynar.

Braun Silk-épil 5 Başlıkları

Braun Silk-épil 5-610, vücudunuzun pürüzsüz olması amacıyla birden çok işlevsel başlık desteği sağlar. Hassas bölge başlığı, koltuk altlarında ve bikini bölgesinde etkili olan bir kullanım sunar. Yüksek frenkansa sahip masaj kapağı, uygulama bölgesini rahatlatarak acı hissinin büyük oranda azalmasına katkı sağlar. Buna ek olarak yeni başlayanlar için güvenli ve konforlu bir kullanım sağlar. Tıraş başlığı, kullanımı pratik bir noktaya taşırken kırpma başlığı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz anda tüylerin düzeltilmesine katkı sağlar. 

Braun Silk-épil 5 Başlık

Braun Silk-épil 5-610 Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablosuz

Braun Silk-épil 5-610, kablosuz kullanıma hitap eden şarjla çalışan bir cihazdır. Banyo, duş gibi alanlarda kullanabileceğiniz bu epilatör, aynı zamanda ev konforunda da kullanıma hitap eder. SensoSmart teknolojisiyle konforlu bir epilasyon deneyimi sunarken Micro-Grip teknolojisi sayesinde 28 adet cımbızının desteğiyle tüylerin kökünden alınmasını sağlayarak uzama süresini de büyük oranda kısaltır. Buna ek olarak 2 farklı hız ayarı bulunmaktadır. 

Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun Silk-épil 5-610 Yorumları

Braun Silk-épil 5-610 Yorumları

👤 *** ***: Önceden kullandığım epilasyon aletlerim hep Philips markaydı, bunu kullandıktan sonra ne çok acı çekmişim diye düşündüm :) eğer ortalama fiyatta bir ürün düşünüyorsanız kesinlikle düşünmeden alın.

👤 *** ***: Ürün gayet başarılı. Şarjlı olması, kabloyla uğraşılmaması bir artı bence. Şarjı 45 50 ya kadar dayanıyor sanırım. Şarjın bitmesine 5 10 dakika kala ışığının rengi değişiyor bu da güzel bir yanı bence. Tavsiye edilir.

👤 *** ***: Bundan önce kullandığım da Braun markaydı en az 10 senelik ama kabloluydu 6 aydır bunu kullanıyorum inanılmaz rahat ettim. Tüm bacak için şarjı yetiyor uzun süre gidiyor aparatları da kullanışlı tavsiye ederim markanın kalitesi belli zaten.

👤 *** ***: Suda kullanılabiliyor olması harika bir özellikmiş. Benim gibi sıcak bölgelerde yaşayanlar için yazın epilasyon eziyet oluyordu artık olmuyor. :)

👤 *** ***: Üründen çok memnun kaldım kullandıkça acısı azalıyor ve kablosuz olması çok büyük kolaylık, suda kullanabiliyorsunuz acıyı hafifletiyor tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çok araştırdım almadan önce kötü yorumları da okudum. Ben memnun kaldım, işimi görüyor. Araştıranlar düşünmeden alabilir.

👤 *** ***: Kullanışlı, başarılı, güzel ürün çok az incitiyor...gayet başarılı performans.

👤 *** ***: Epilatör iyi, farklı nozulları var, bağlantısız ve su altında kullanabilirsiniz. Gayet güzel. Tavsiye edebilirim.

👤 *** ***: Çok memnun kaldım. Şu bir gerçek ürünü kullandıkça tüylerde azalma oluyor almayı düşünenlere tavsiye ederim. Düşünmeden alın diye yürekten söylüyorum

👤 *** ***: Ürünü eşime yıl dönümü hediyesi olarak aldım, öncelikle fiyatı oldukça uygun ve özelliklerinin tatmin edici olmasına özen gösterdim. Eşim çok beğendi, kullanıcısı olarak onun memnuniyeti benim memnuniyetim.

👤 *** ***: Çok pratik şarjı da epey gidiyor. aldığımdan beri yaklaşık beş aydır kullanıyorum en ufak bir sıkıntısı yok herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Tüyleri kopartıyor. Birçok kez üzerinden geçerseniz alabiliyor.

👤 *** ***: Çok kapıyor ve ince kılları almakta zorlanıyor. Beğenmedim ben.

👤 *** ***: Aslında kullanımı kolay fakat bir kaç bölgede batık oluştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Philips Epilatör Serisi 8000 İncelemePhilips Lumea Advanced Yorumları
Yasomi T27S ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında kullanımı oldukça rahat hale getiren Braun Silk-épil 5-610 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Braun Silk-épil 5-610 hakkında sıkça sorulan sorular.

Braun Silk-épil 5 kaç Cımbızlı?

Micro-Grip teknolojisi ile geliştirilen Braun Silk-épil 5, 28 cımbıza sahiptir. Tüyleri düzeltmenize ve almanıza olanak tanıyan incelikli bir tasarımı mevcuttur.

Silk Epil 5 ne demek?

Braun Silk-épil 5; ağrı, acı, rahatsızlık, tahriş gibi durumları azaltmak amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Masaj başlığı desteğiyle cildinizi rahatlatan bu ürünler, tüylerden kolayca kurtulmanıza yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.