Philips Lumea Advanced Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Philips Lumea Advanced kullananların yorumları, performansı, kullanımı ve özelliklerini sizler için araştırdık.
Philips Lumea Advanced Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Dermatologların tavsiye ettiği, güvenilir ve pratik bir IPL cihazı arıyorsanız Philips Lumea Advanced sizler için harika bir tercih olacaktır. Fonksiyonel yapısıyla kullanıcılarının beğenisini toplamayı başaran bu ürün, aynı zamanda gelişmiş teknolojisi sayesinde kullanımda büyük kolaylık sağlar. Biz de bu içerikte sizler için Philips Lumea Advanced kullanıcı yorumlarını, teknik özelliklerini, performansını ve kullanımını inceledik.

Philips Lumea Advanced Özellikleri

Güç65 W
Atış Sayısı250.000
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı5 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Lumea Advanced
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Lumea IPL Advanced

Yalnızca üç uygulama yaptıktan sonra istenmeyen tüylerin büyük bir bölümünden kurtulmanızı sağlayan Philips Lumea Advanced, yoğunluk ayarı seviyeleriyle kişiselleştirilebilir bir form kazanmıştır. Buna ek olarak uygulama üzerinden kullanıma izin veren bu ürün, epilasyona teknoloji devriminin kolaylığını getiriyor.

İşte, konforlu ve etkili Philips Lumea Prestige ile ilgili tüm detaylar;

Philips Lumea Prestige Tasarım

Dermatologlarla geliştirilen Philips Lumea Advanced, uzun yapılı ergonomik tutma sapına ek olarak geniş pencereli lazere sahiptir. Gold rose rengi sayesinde modernliği yakalamış olan bu cihazın kalem düzeltiricisi ise konforlu kullanımı bir üst seviyeye taşımayı başarır.

Philips Lumea Prestige Tasarım

Philips Lumea Advanced Kullanımı

Philips Lumea Advanced güvenilir ve pratik bir kullanıma sahiptir. Cihazı prize takarak güvenle kullanabilirsiniz. İlk uygulamadan önce kullanma kılavuzunda bulunan talimat ve yönergelerin tamamen okunması, büyük önem arz eder. Kullanıma başlamadan önce vücudunuzun ufak bir bölgesinde deneyip 24 saat kadar beklenmeyen bir reaksiyon olup olmadığını kontrol etmeniz, güvenliğiniz açısından da gereklidir. 

Kullanmadan önce tüylerinizin ağda ya da jilet yardımıyla kısaltılmış, vücudunuzun ise tamamen kuru olması gerekir. Ergonomik tutma sapı yardımıyla cihazı teninize bastırmadan önce size uygun atış seviyesini bulmak için tüm yoğunlukları denemeniz uygun olacaktır. Her bölge için bunu tekrar etmeniz, daha ağrısız ve etkili bir sonuç getirebilir. Ardından cihazı teninize bastırarak geniş alanda kaydırma, dar alanda bastırıp kaldırma şekline ilerleyebilirsiniz. Daha etkili ve verimli sonuç alabilmek amacıyla ayda iki kez olacak şekilde seans planlamasını uygulama üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Philips Lumea Advanced Kullanımı

Philips Lumea Advanced Nasıl Çalışır?

Vücudunuza yöneltilen hassas ışıklar ile çalışan Philips Lumea Advanced, ışık atışlarını düzenli bir şekilde uygulamanızı sağlayarak istenmeyen tüylerin oluşumunu azaltır. 5 farklı manuel yoğunluk ayarı sunan bu cihaz, cilt tonu sensörü sayesinde verimli bir şekilde çalışır. Satin Compact kalem düzeltici desteği ile daha iyi sonuçlar elde etmenize katkı sağlar. Uygulama üzerinden bakım takvimi oluşturmanıza olanak tanıyarak vakit geldiğinde sizin istediğiniz zamana göre bildirim verir. Bu sayede size yalnızca uygulama için zaman yaratmak düşer. 250.000 atış ömrü sayesinde sizlere uzun süreli bakım imkanı tanır.

Philips Lumea Advanced Başlıkları

Sağlık teknolojisinde liderliği elinde tutan Philips imzalı Lumea Advanced, yüz ve vücut kullanımı için 2 ayrı başlıkla tasarlanmıştır. Yüz aparatı, hassas ve detaylı bir uygulama için entegre ışık filtresiyle üretilerek her noktayı görünür hale getirmiştir. Vücut aparatı ise kolay kullanım sunan tasarımı ile işlemleri kısa sürede tamamlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda Satin Compact kalem düzeltici sayesinde yüz bölgesindeki en zor alanların bile detaylı bir çalışma ile istenmeyen tüylerden arındırılmasını sağlar.

Philips Lumea Advanced Başlıkları

Philips Lumea Advanced Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
Güç65 W
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablolu

Philips Lumea Advanced, kablolu kullanımla çalışan bir cihazdır. 5 ayrı manuel yoğunluk ayarı bulunan bu ürünün cilt tonu sensörü de bulunmaktadır. 250.000 atış miktarı sayesinde sizlere uzun süre eşlik etmeyi başarır. Buna ek olarak farklı yapıdaki başlıkları, verimli kullanımın temellerini oluşturur. Uygulama üzerinden bakım takvimi oluşturmanıza olanak tanır. Satin Compact kalem düzeltici, yüzde pratik kullanım için tasarlanmıştır. 

Philips Lumea Advanced Cilt Tonu ve Tüy Rengi

Philips Lumea Advanced Cilt Tonu ve Tüy Rengi

IPL cihazının etkili olması için cilt tonu ve tüy rengi önemli bir değişken olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğal koyu sarı, kahverengi tonları, siyah tüyler uygulamadan verim alabilir. Ancak melanin oranı az olan açık sarı, kızıl, gri ve beyaz tüyler ise kullanımda etki göstermeyebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Lumea Advanced Yorumları

Philips Lumea Advanced Yorumları

? *** ***: Cilt rengim açık buğday tüylerim ise çok koyu sayılmayacak bir tonda. Kullanım kılavuzu gayet açıklayıcı. Söylenilen her adımı yaptım. Ağda ile tüm tüylerimi aldıktan sonra 1 gün bekliyorum. Ertesi gün temiz cildime uygulama yapıyorum. İsteyen jilet de kullanabiliyormuş ama ben Lumea’dan önce de her daim ağda kullandığım için aynı şekilde devam ettim. 1'den 5'e kadar olan ışın derecesini kendi cilt rengime göre ayarlıyorum (Her bölge aynı değil. Bacaklarım daha koyu olduğu için koltuk altımdan daha yüksek derecede kullanabiliyorum.) 2 haftada 1 uygulama yapıyorum. Etkisini gördüm çok memnunum.

? *** ***: Ortalama 3 aydır kullanmama rağmen önce tüylerim daha ince çıkmaya başladı sonra da çıkış süreleri uzadı. Aleti kullanırken biraz sıcaklık hissetsem de acı asla olmuyor. Acı varsa kesinlikle derecesini düşürmelisiniz. Bu arada şarjlı değil de kablolu olması büyük avantaj bence. "Aman şarjı bitti mi?" derdi yok. Bu arada yanında “düzeltici kalem” var. Ben bunu tüylerim ağda yapılacak kadar uzamadığında kullanıyorum. Hatta acelem olduğu günlerde dudak üstü ve kaşımda da kullanıyorum, aramızda kalsın.

? *** ***: Lumea’nın uygulamasını da indirdim. Hatırlatmalar kısmı var. Oradan 1 gün önce mi yoksa o gün mü hatırlatması gerektiğini ve saatini belirledim. Sonuç olarak uygulamayı da Lumea’yı da kullanmak inanılmaz kolay. Ben öncelerde baya bir korkmuş ve araştırmıştım. Ama inanın büyük rahatlık. Aldığımdan beri hem de çıkan tüylerim cılız ve çıkma süreleri eskiye nazaran baya uzun hem tüylerim oldukça azaldı.

? *** ***: Bir süredir Philips Lumea Anvanced’ı deneyimliyorum. Yüz ve vücut için ayrı iki başlığı bulunuyor. IPL, (Intense Pulsed Light) Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık anlamına gelen yöntem ile tüyleri 3 uygulamadan sonra %85 ‘e kadar azaltmayı vadediyor. Bir diğer güzel özelliği ise cilt sensörünün olması yanı her açıdan güvenli bir ürün olarak tasarlanmış. 

? *** ***: Bir süredir deniyorum bir kere en güzel özelliği evde uygulama rahatlığı Her iki başlığını da kullandım en sık akla gelen sorulardan biri de acıtıyor mu? Uygulama sırasında çok çok hafif bir ısı hissettim o da yanma ve acı hissiyle alakalı olmayacak kadar hafifti. Tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Takviminize göre belirlenen tarihte yapın mutlaka ben düzenli yaptım 4. seansı da bitirdim. Ve genel olarak %90 civarında verim aldım diyebilirim. Sadece uygulama yaparken bazı yerleri görmediğimiz atladığımız için aralarda kalan yerler oluyor 4. seansı bitirmeme rağmen de kaldı biraz ama göze batmıyor.

? *** ***: Alırken çok fazla yorum okudum, ürünün etkisini anlamak ve doğru yorumu yapabilmek için bir süre geçmesini bekledim. İlk 4 seansı 2 hafta ara ile yaptım, ilk 2 seansta gelişme göremedim, 3. seansta azalma oldu 4. seansta tüyler yok oldu, 1 buçuk ay çıkmadı, makine zaten 5. seansı 1 buçuk ay sonra yapmayı öneriyordu. Yaza rahat girdim diyebilirim. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bu ürün rahatlık mı? Kesinlikle Evet! Güzellik salonlarında sıra beklemek, zaman kaybetmek, hijyenden endişe etmek yok! Herkese tavsiye ederim harika bir ürün.

? *** ***: Teşekkür ederim. İlk denemeyi yaptım güzellik merkezlerindeki lazer aleti nasılsa aynı sadece acı seviyesi çok iyi onlar kadar acıtmıyor.

? *** ***: Harika bir ürün, kullandım. Tavsiye ederim. Ciddi anlamda ilk uygulama itibariyle etkisini fark ettirdi. Ürün vaadinde ne belirtiyorsa, doğru kullanıldığı takdirde bence sonuç almamak imkansız. Büyük kolaylık. Ayrıca telefonuma da uygulamasını yükledim, düzenli şekilde kullanıyorum.

? *** ***: Acı seviyesi yüksek biriyim, normalde sızlanmam ağrıdan vs ama bu alet biraz can yakıyor. Kol ve bacakta kullanımı rahat acı seviyesi de düşük bence sadece ufacık bir yanık gibi verdiği his, ama kol altı ve bikini bölgesinde atış yaparken elim tuşa basmaya gitmeyebiliyor. Fakat sonuçları görünce o acıya da değer diyorsun. Tavsiye ederim.

? *** ***: Çok faydasını göremedim 4 defa kullandım. Hemen ısınıyor, beğenmedim tavsiye etmiyorum.

? *** ***: 4 aydır kullanmama rağmen gözle görülür bir azalma olmadı maalesef.

? *** ***: Bir bacağı yapmak için 6-5 kez dinlendirmek gerekiyor.. Isınıyor ve duruyor hiçbir şey yapamıyorsunuz bekleyip duruyorsunuz çok sinir bozucu.

? *** ***: Altı aydır kullanıyorum. İki haftada bir düzenli olarak kollarımda ve bacaklarımda kullandım. Anca etkisini görebiliyorum. Tüylerde yüzde elli-altmış bir seyrelme oldu ama beklentimi karşılamadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Philips Epilatör Serisi 8000 İncelemeBraun Silk-épil 5 Yorumları
Yasomi T27S ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında güvenli kullanım sunan Philips Lumea Advanced hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Philips Lumea Advanced hakkında sıkça sorulan sorular.

Lumea IPL tüyleri bitirir mi?

Philips Lumea Advanced, tüyleri 3 uygulamadan sonra %80 oranında azaltarak uzama sürelerinin arasını da açar. Düzenli kullanımda etkisini verimli bir şekilde gösterir.

Philips lumea Advanced kaç atış?

Philips Lumea Advanced, 250 bin atışı ile uzun süreli kullanıma hitap eden bir cihazdır. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.