Braun Silk-épil 9 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Braun Silk-épil 9 epilatörün yorumlarını, kullanımını, başlıklarını sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Braun Silk-épil 9 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Duşta ya da banyoda kullanabileceğiniz konforlu bir epilatör arayışındaysanız tercihinizi Braun Silk-épil 9'dan yana kullanabilirsiniz. Kolay kullanımı ve ergonomik tasarımı ile ön plana çıkan bu ürünün ışıklı yapısı sayesinde epilasyonun daha detaylı ilerlemesine katkı sağlar. Biz de bu içerikte Braun Silk-épil 9 teknik özelliklerini, kullanıcı yorumlarını, performansını sizler için inceledik.

Braun Silk-épil 9-720 Özellikleri

Cımbız Sayısı40
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı2 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Silk
Epil 9
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun Silk-épil 9 9720 SensoSmart Kablosuz Islak & Kuru Epilatör

İşlevsel başlıklarıyla ön plana çıkan Braun Silk-épil 9-720; tıraş, düzeltme ve tüy almada size yardımcı olmayı başarır. Rakiplerinin önüne geçmesini sağlayan geniş başlığı, epilasyonun hızlı bitmesine de olanak tanır.

İşte, kompakt tasarıma sahip Braun Silk-épil 9-720 epilatör ile ilgili tüm detaylar;

Braun Silk-épil 9 Tasarım

Braun Silk-épil 9, gold rose detayların renklendirdiği beyaz bir cihazdır. Ayarlama düğmelerinin yanı sıra led ışığı da bulunan bu ürün, tüyleri daha rahat görmenizi sağlar. Geniş yapıdaki başlığı ile ön plana çıkarken su geçirmez formu, duşta kullanıma imkan tanır.

Braun Silk-épil 9 Tasarım

Braun Silk-épil 9 Nasıl Kullanılır?

Braun Silk-épil 9 kablosuz yapısı sayesinde kolayca kullanabileceğiniz bir form kazanmıştır. Su geçirmez olması sayesinde su altında epilasyonun keyfini çıkarmanıza olanak tanır. 2 ayrı hız ayarı bulunan bu ürünün yoğunluğunu kendi tercihinize göre belirleyerek epilasyon deneyimi yaşayabilirsiniz. Farklı başlıkları ile kullanımı basitleşen bu ürün, yeni başlayanlar ve ilk kez kullananlar için de verimli bir sonuç sağlar. Her bölgeye gereken özeni vermeniz için ek parça desteği sunar.

Braun Silk-épil 9 Nasıl Kullanılır?

Braun Silk-épil 9 Nasıl Çalışır?

SensoSmart teknolojisiyle tasarlanan Braun Silk-épil 9, basıncı doğru miktarda tutmak amacıyla kırmızı ışıkla yönlendirme yaparak çalışır. Bu sayede sonuçtan verim almanızı sağlar. Micro-Grip teknolojisinin desteğini alan başlığı, 40 cımbız ile tüylerin kökünden alınmasını sağlar. Ek parçaları sayesinde sonucun ve performansın üstün bir noktada olmasına katkı sağlayan bu ürün, tüylerden tek hareketle kurtulmanıza yardımcı olur.

Braun Silk-épil 9 Başlıkları

Micro-Grip teknolojisi ile geliştirilen başlıklara sahip olan Braun Silk-épil 9, %40 daha geniş olan başlığı sayesinde hızlı ve pratik bir sonuç elde etmenizi sağlarken tüylerden tek hareketle kökünden kurtulmanıza da yardımcı olur. Tıraş başlığı bulunan bu ürün, hassas bölgelerin temizliğini nazik bir şekilde yapmanız için tüyleri kopartmaz, tıraş eder. Kırpma başlığı işe ihtiyaç duyduğunuz anlarda tüylerin düzeltilmesini sağlar. Yüksek frekanslı masaj kapağı ise acı hissini azaltarak işlem bölgesinin rahatlamasında önemli bir rol oynar. Ciltle temas başlığı ise daha yakın ve detaylı bir epilasyon sunarak ürünü ön plana çıkarır.

Braun Silk-épil 9 Başlıkları

Braun Silk-épil 9-720 Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablosuz

Braun Silk-épil 9-720, tüylerin kökünden alınması için gelişmiş teknoloji ile tasarlanmıştır. %100 su geçirmez yapısı sayesinde banyoda kullanıma uygundur. %40 daha geniş başlığı, rakiplerini geride bırakmasını sağlamıştır. Ergonomik tasarımı sayesinde ulaşmakta zorlanabileceğiniz bölgelerde dahi uyumlu bir şekilde çalışır. Kablosuz yapısı, istediğiniz alanda epilasyon deneyiminin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmuştur. 40 adet cımbızla çalışarak kısa sürede işlemi tamamlamanıza yardımcı olan bu ürünün kullanım süresi 50 dakikadır. Yüz, koltuk altı, bikini, bacak bölgelerinde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Amazon
Fiyatını Gör
Braun
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Braun Silk-épil 9-720 Kullanıcı Yorumları

Braun Silk-épil 9-720 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Sonuç olarak epey detaylı bir araştırma yaparak bu ürünü almaya karar verdim. Gerçekten Braun bu konuda en kaliteli marka üstüne daha iyisini tanımam. Ben buraya hemen yorum eklemek istemedim. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve tüylerim de gözle görülür bir şekilde azalma ve incelme var.

? *** ***: Ürün eski epilatörüme göre sessiz çalışıyor. Tıraş başlığı baya iyi. Jilet kadar yakından alıyor ve çok pratik.

? *** ***: Ürün görseldeki gibi içindeki aparatları ve rengiyle birebir aynı geldi. Ürünü ilk kullanmaya başladığımda masaj başlığıyla kullandım hafif hafif acı hissettim ama öyle çok fazla rahatsız olacak bir acı değildi. Daha sonraki kullanışlarımda masaj başlığını çıkararak kullandım daha hızlı ve çabuk bitsin diye geniş başlığa geçtim. Masaj başlığının olması bu açıdan çok faydalı oldu. Ağdayla parmağımdaki tüyleri alırken canım çok acıyordu çünkü asla tek seferde istediğim temizlikte olmuyordu ama şuan çok rahat, acısız ve temiz en çok buna sevindim.

? *** ***: Çok araştırarak aldım bu ürünü. Harika ötesi çok beğendim. Hemen geldi. Acısı çok az. Çok tereddütle aldım ama iyi ki almışım. Herkese tavsiye ediyorum. Asla pişman olmazsınız.

? *** ***: Ürün hızlı ve kullanımı pratik ıslak kullanmadım daha. Yalnız ilk kullanımda sanki cildimi tahriş etti gibi geldi yanma oldu biraz belki en ufak tüyleri bile almaya çalıştığı içindir. Bikini bölgesinde kullanamadım baya acı vericiydi. Eski makinam daha az acı veriyordu sanırım cımbız sayısı daha az olduğu içindir. Alınabilir bir ürün.

? *** ***: Ürünün ışıklı olması daha temiz bir epilasyon sağlıyor gözünüzden kaçan bir şey olmuyor Batıkları sanki temizliyor kaldırıyor Kendisi de batık oluşturmuyor Ben alışkın olduğum için epilasyon sırasında pek acı hissetmedim Başlık da geniş işiniz daha çabuk bitiyor Tam bir fiyat performans ürünü.

? *** ***: Çok kısa sürede bütün işlemlerinizi acısız yapabileceğiniz şahane bir makine, başlık çokluğu kolaylık sağlıyor. 1 aydır kullanıyorum geldiği ilk gün şarj ettim ve hala aynı şarjla devam ediyor.

? *** ***: Braun markasının bu modelini çok araştırdım. Gerçekten çok beğendim. :)) Hiç düşünmeden alabilirsiniz. En ufak tüylere kadar hepsini alıyor.

? *** ***: Sadece ayaklarımda aşırı batık yaptı acaba yanlış mı alıyorum bilemedim. Onun dışında ışıklı olması çok güzel. Acıya gelirsek herkese göre değişir.

? *** ***: 12 yaşındaki kızım için aldım. Şimdilik sorun yaşamadık. Çok sessiz değil ama kablosuz olması büyük rahatlık. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ağda yaparken masaj yapıyor hissi veriyor. Normal tüylerde hafif iğne ucu dokunuşu, kalın tüylerde biraz acı hissi oluyor. Bu acı hissi bile yapışkan ağdadan çok daha hafif. Acı var ama belli bir seviye üzerine çıkmıyor, adeta tatlı bir acı, hafif bağımlılık yapmış olabilir. Cildim aşırı hassas ve acıya duyarlı/acı eşiği düşük olduğu için böyle hissettiğimi düşünüyorum. Ağda sonrası verdiği his çok güzel, bu düzenli ağda yapma konusunda motive etti.

? *** ***: Gerçekten fiyatını hak eden bir ürün değil, yorumlara bakarak almıştım ama hayal kırıklığı. Kesinlikle kökten almıyor tüyleri ince olanları hiç almıyor.

? *** ***: Yeterli almıyor. Eski makinam daha iyi onu kullanıyorum. Aldığıma pişman oldum.

? *** ***: Beğenmedim şarjlı olduğu için güçlü değil acısız diyenler olmuş bence acı aynı değişen bir şey yok, suda kullanımı da güzel değil kılları yakalayamıyor kablolu ürünler daha iyi bence.

? *** ***: Fiyatına göre hiç iyi değil, çekim gücü iyi değil, şarjı çabuk bitiriyor tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Philips Epilatör Serisi 8000 İncelemeBraun Silk-épil 5 Yorumları
Philips Lumea Advanced ÖzellikleriYasomi T27S Kullanıcı Yorumları
Philips Satinelle İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında epilasyonun en konforlu yolu Braun Silk-épil 9-720 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Braun Silk-épil 9-720 hakkında sıkça sorulan sorular.

Braun Silk Epil 9 nerelerde kullanılır?

Braun Silk-épil 9 epilatör yüz, kol, koltuk altı, bacak, bikini bölgelerinde kullanabileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır. Farklı başlıkları sayesinde işlem bölgesine kolayca uyum sağlar.

Braun Silk Epil 9 hangi başlık ne işe yarar?

Braun Silk-épil 9 masaj başlığı bölgeyi rahatlatır, kırpma başlığı tüylerin düzeltilmesini sağlar, ciltle temas başlığı detaylı epilasyon sunar, tıraş başlığı ise hassas bölgedeki tüylerin tıraş edilmesini sağlayarak acıyı en aza indirmeyi başarır.

Braun Silk Epil 9 acıtıyor mu?

Braun Silk-épil 9, ıslak kuru kullanımı sayesinde duşta ve banyoda kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Suyun rahatlatıcı etkisiyle acıyı en aza indirirken masaj başlığı da işlem bölgesinin rahatlamasını sağlayarak daha az acıyla daha verimli sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.