Philips Epilator Series 8000 Yorumları ve Özellikleri

Philips Epilatör Serisi 8000 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.
Philips Epilator Series 8000 Yorumları ve Özellikleri

Güçlü epilasyon performansı sunan bol aksesuarlı bir epilatör arıyorsanız Philips Epilatör Serisi 8000’e bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Cilt bakımında kolaylık sağlayan bu ürün, istenmeyen tüylerden kolayca kurtulmanızı sağlar. Bu içerikte Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730/05 Özellikleri

Cımbız Sayısı32
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı2 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
8000 Serisi
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Epilatör 8000 Bre730/05

Hassas bir epilasyon ile istenmeyen tüylerden 4 haftaya kadar kurtulmanıza katkı sağlayan Philips Epilatör Serisi 8000, güçlü ve üstün bir performans sunar. Buna ek olarak ıslak kuru kullanımı ise büyük kolaylık sağlamayı başarır.

İşte, pratik ve rahat kullanım sunan Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730/05 ile ilgili tüm detaylar;

Philips Epilatör Serisi 8000 Tasarım

Philips Epilatör Serisi 8000, S şekilde tasarlanan gövdesi ile kontrol ve kavramayı en üst noktaya taşıyarak hassas manevralarla tüm vücudunuzu pratik bir şekilde tüylerden arındırmanıza yardımcı olur. Işıklı yapısı, ince tüylerin dahi gözlerden kaçmasına engel olarak pürüzsüz bir cilt görünümünü destekler. Beyaz rengiyle minimal ve şık bir görüntü sunan bu epilasyon aleti, aynı zamanda güç tuşu ve kolay ayarlanabilen yapısıyla da kullanımı pratik bir noktaya taşır.

Philips Epilatör Serisi 8000 Tasarım

Philips Epilatör Serisi 8000 Nasıl Kullanılır?

Bacak, koltuk altı, gövde ve ayaklarda kullanabileceğiniz Philips Epilatör Serisi 8000, 2 saat şarj süresinin ardından kablosuz bir şekilde 40 dakika çalışabilir. Kayma yapmayan tutma alanı, duşta ya da banyoda konforlu bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. Gövdesinde bulunan ışığı açarak dilerseniz banyoda, dilerseniz evinizin konforunda epilasyon yapmanıza olanak tanır. Her bölge için kullanabileceğiniz farklı başlıkları bulunan bu ürün, pratik kullanımıyla da kalplerde yerini alır.

Philips Epilatör Serisi 8000 Nasıl Kullanılır?

Philips Epilatör Serisi 8000 Nasıl Çalışır?

Philips Epilatör Serisi 8000, gelişmiş teknoloji ile tasarlanan cımbızları sayesinde 1 dakika içinde 70.000'den fazla tüy alma hareketi sunarak epilasyonun hızlı ve verimli bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlar. 32 adet cımbızla çalışan bu cihaz, led ışığı aktifleştirerek en ince tüylerin bile gözden kaçmasına engel olarak verimli bir sonuç elde etmenizi sağlar. 2 farklı hız ayarı sunan bu ürünün şarj süresi ise yalnızca 2 saattir.

Philips Epilatör Serisi 8000 Başlıkları

Philips Epilator Series 8000, 6 farklı aksesuarı sayesinde kullanımı kontrolü size bırakır. Tıraş başlığı ve düzeltme tarağı, vücudun değişik bölgelerini yakın ve narin bir çalışmayla temizlemenize yardımcı olur. Hassas bölge tüylerini düzeltmenize izin veren düzeltme tarağı ise kullanımı pratik bir hale getirir. Döner diske sahip ayak törpüsü başlığı ise pedikür işlemlerini ev konforunda yapmanıza olanak tanır. Hassas bölge başlığı, yüz, koltuk altı ve bikini bölgelerinde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Optimum temas başlığı ise uygulama alanını gerginleştirerek cildin çekilmesinin önüne geçer. Bu sayede acı hissini azaltır ve performansı artırır. Tüm bunlara ek olarak peeling eldiveni sayesinde batıklardan kurtulmanız daha kolay olur.

Philips Epilatör Serisi 8000 Başlıkları

Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 Teknik Özellikleri

Cımbız Sayısı400.000
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablosuz
Aksiyon Hızı70.000
Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi40 dk

 Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730, kablosuz kullanıma sahip olan işlevsel bir epilasyon aletidir. 2 farklı hız ayarına ek olarak 6’dan fazla aksesuarı ile rahat bir kullanım için tasarlanmıştır. 32 adet cımbıza sahip olan bu cihaz, 5.4 W güç ile çalışmaktadır. S şeklindeki gövde tasarımı, ergonomik bir yapı kazanmasına katkı sağlamıştır. Islak kuru kullanıma olanak tanıyarak rahatlığı ön planda tutan bu ürünün şarj süresi 2 saat olup kullanım süresi ise 40 dakikadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 Kullanıcı Yorumları

Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Bu ürün aşırı kullanışlı ve mükemmel tasarlanmış. Başlığının eğimli olması ve led ışık özelliği sayesinde güzel bir tasarım olmuş. Işık sayesinde kalan kılların tamamı görebiliyor. Şarj süresi gayet ideal ve kablosuz oluşu çok güzel.2 özelliğin tek üründe birleşmesi de hem yer tasarrufu hem de maddi bir tasarruf sağlamış. Hem tıraş başlığı oluşu hem de epilatör başlığı oluşu çok iyi bir özellik. Epilatör kısmının kılları azaltma özelliği bulunuyor. Gayet iyi tavsiye ederim ben.

👤 *** ***: Alırken biraz tereddüt etmiştim ama iyi ki de almışım. Alacak olan arkadaşlara tavsiye ediyorum, hiç tereddüt etmenize gerek yok. Ürün süper, kullanışı çok rahat acıtmıyor emin olun çok memnun kalacaksınız.

👤 *** ***: Çok güzel kullanışlı, bir önceki makinemde Philips idi. 10 yıl kullandım, memnundum. Bu üründen de çok memnun kaldım.

👤 *** ***: İlk kullanımdan itibaren gayet memnun kaldım kullanımda fazla acı hissettirmiyor aydınlatmasının olması da küçük tüyleri görmenizde oldukça fayda sağlıyor.

👤 *** ***: Ürün gerçekten çok iyi ilk kullanımda kalitesini belli etti. Teşekkür ederim iyi ki almışım tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Ürüne bayılarak kullanıyorum batık kıl sorununu çözüyor tamamen ve çok hızlı zamanda sonuç sağlıyor çok araştırmıştım en iyi modeli bence.

👤 *** ***: Harika bir ürün birkaç aydır kullanıyoruz fiyat performans ürünü. Kullanımı çok rahat bütün başlıkları ayrı ayrı güzel sesi normal düzeyde.

👤 *** ***: Ben bu zamana kadar internetten yaptığım alışverişlerde hiçbir üründen bu kadar memnun kaldığımı bilmiyorum. Hem kullanımı çok kolay hem şarjı çok güzel gidiyor. En küçük tüye kadar alıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. Alın. Aldırın.

👤 *** ***: Gözünüz kapalı alabilirsiniz ben çok memnun kaldım. Acı eşiği çok az ışıklı olması da ayrı bir avantaj. Çok güzel ürün, başlıkları çok kullanışlı ve sağlam şekilde elime ulaştı teşekkürler.

👤 *** ***: Philips ürünlerinden hep memnundum ve hala öyle gönül rahatlığıyla alışverişin yapabilirsiniz.

👤 *** ***: Bir epilatör ne kadar mükemmel olabilir demiştim. Baya baya kurtarıcım oldu . Çalışan biri olduğum için böyle şeylere uzun vakitler ayıramıyorum. Bu harika gerçekten. Başlıkları ve ışığı ayrı kolaylık, herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürünün sesi az fakat performans olarak sınıfta kaldı, tüyleri tam almıyor sanki kırıyor. İnce sarı tüyleri hep bırakıyor, beğenemedim.

👤 *** ***: Özel bölgeler için alıyorsanız asla tavsiye etmiyorum. En küçük aparatı takınca asla kullanılmıyor. Ben memnun kalmadım, tavsiye etmem.

👤 *** ***: Tüyleri alırken kırıyor başlık kısmı geniş değil u şeklinde olduğu için bacağın kemikli kısımlarına tam erişmiyor. İçinden çıkan ayak bakım başlığı da hiçbir işe yaramıyor bence.

👤 *** ***: Çok fazla kırıyor, ince tüyleri kesinlikle görmüyor, aynı yeri çok kez geçmeniz gerekiyor. Acı oranı normal seviyede, sesi kesinlikle var ve bence yüksek. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Fakir Satinskin Pro ÖzellikleriBraun Silk-expert Pro 5 Özellikleri
Braun Silk-épil 5 İncelemePhilips Lumea Advanced Yorumları
Yasomi T27S ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında cımbız performansı yüksek olan Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Philips Epilatör Serisi 8000 BRE730 hakkında sıkça sorulan sorular.

Philips epilatör hangi bölgelerde kullanılır?

Philips Epilatör Serisi 8000, yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi hassas bölgelere ek olarak kollar, bacaklar ve vücutta da kullanabileceğiniz bir cihaz olarak öne çıkmaktadır.

Philips epilatör kaç cımbız?

Philips Series 8000, 32 ayrı cımbıza sahiptir. Tüylerin alınmasında 2 ayrı hız seviyesi sunan bu ürünün 1. hız seviyesinde dakikada 70.400, 2. hız seviyesinde ise dakikada 64.000 aksiyon hızı bulunmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum