Fakir Satinskin Pro Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro kullanıcı yorumlarını, performansını ve kullanımını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Fakir Satinskin Pro Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Kliniklerde, güzellik salonlarında zaman geçirmekten sıkıldıysanız ve tüylerden kurtulurken fazla para harcamak istemiyorsanız size harika bir öneriyle geldik. Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System, uygun fiyatına ek olarak etkili performansıyla birçok kullanıcının tercih ettiği bir modeldir. Biz de bu içerikte Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System kullanıcı yorumlarını, performansını, özelliklerini ve nasıl kullanıldığını sizler için araştırdık.

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro Özellikleri

Atış Sayısı200.000
BoyutBelirtilmemiş
Yoğunluk Ayarı5 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Satinskin Pro
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanıza yardımcı olacak Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System, aynı zamanda 5 farklı atış seviyesi sunarak kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Kıl köklerine nüfuz ederek istenmeyen tüylerden evinizin konforunda kurtulmanıza olanak tanır.

İşte, uygun fiyatlı ve etkili performansa sahip Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro ile ilgili tüm detaylar;

Fakir Satinskin Pro Tasarım

Ergonomik ve kompakt formu sayesinde kolayca kullanabileceğiniz Fakir Satinskin Pro, aynı zamanda kablolu kullanım sunmaktadır. Şarj ya da ısınma sorunu yaşamanıza engel olan bu tasarımına ek olarak atış gücünü pratik bir şekilde ayarlamanızı sağlayacak düğmesiyle de işlevselliğini kanıtlar. Led ışığı sayesinde kullanıma hazır olduğunu size ifade ederek işleme başlamanıza izin verir.

Fakir Satinskin Pro Tasarım

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro Nasıl Kullanılır?

Fakir 200.000+ Satinskin Pro; bacak, koltuk altı, bikini bölgesi, elmacık kemiği, göğüs, sırt ve karın bölgelerine kullanabileceğiniz işlevsel bir cihazdır. Kullanıma başlamadan önce tüylerinizin kısaltılması için ağda ya da jilet kullandıktan sonra ürünün atış seviyelerini cildinizde deneyebilirsiniz. 24 saat bekledikten sonra ve herhangi bir reaksiyon göstermediyseniz kullanıma size uygun olan atış seviyesi ile başlayabilirsiniz. Kaydırarak hareket ettirebileceğiniz bu cihaz, kullanımda da büyük kolaylık sağlamayı başarır.

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro Nasıl Kullanılır?

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System Nasıl Çalışır?

200.000’den fazla atış gücüne sahip olan Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System, ışık destekli tüy alma prensibi ile çalışmaktadır. Yüksek enerjili ışık, ısıya dönüştürülerek tüyün büyümesi durdurulur. Bu sayede size de istenmeyen tüylerden kurtulmanın zevkini çıkarmak düşer. Tekli ışık darbesi özelliği de bulunan bu cihaz, yalnızca istediğiniz bölgeye uygulama yapmanıza da olanak tanır.

Fakir 200.000+ Satinskin Pro Başlık

Geniş pencereye sahip 1 adet başlıkla üretilen Fakir 200.000+ Satinskin Pro, aynı zamanda hassas düzeltici sayesinde verimli ve etkili bir sonuç elde etmenize yardımcı olur. Kaydırarak kullanabilmenize ek olarak seviyelere göre hassasiyet ayarını kendisi yapar, bu sayede hassas bölgelerde bile size zarar vermeden çalışır.

Fakir 200.000+ Satinskin Pro Başlık

Fakir Satinskin Pro Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
BataryaLityum İyon
Kullanım ŞekliKablolu

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System, lityum iyon bataryası sayesinde güçlü bir form kazanmayı başarmış ergonomik bir cihazdır. Kablolu şekilde kullanılabilen bu ürün, 200.000'den fazla atışa izin veren uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ev kullanımına uygun şekilde tasarlanan bu model, aynı zamanda tüm vücut bölgelerinde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Işık ile hasar gören kıl köklerinin tüyleri beslemesine engel olarak istenmeyen tüylerden kurtulmanıza katkı sağlar. 5 kademe yoğunluk tercihi ile bakım güvencenizin kontrolünü size bırakır.

Fakir Satinskin Pro Cilt Tonu ve Tüy Rengi

Fakir Satinskin Pro Cilt Tonu ve Tüy Rengi

Fakir Satinskin Pro lazer cihazı; siyah, koyu kahverengi, kahverengi, koyu ve açık sarı, kızıl tüy renklerinde kullanıma hitap eder. Gri ve beyaz tüylere etkisi olmayan bu cihaz, aynı zamanda koyu renkli ciltlerde de herhangi bir sonuç vermez.

Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Epilasyon Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System Kullanıcı Yorumları

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Fakir'e şans vermek istedim. Yanında gelen alet küçük alanlar için başarılı ve jilete göre daha güvenli. Ürün diğer aletlere göre daha sessiz ve atışları güçlü. Kullanımı kolay. 

? *** ***: Evde denemek için güzel. Salon konforunu hiç denemedim ama bir yere gitmek orada başka insanların yapması bana uygun bir durum değil. Tutuşu kolay yanında minik bir çantası. Diğer markaya tercih ederim açıkçası onda atışta bir şey hissetmiyordum bile bu daha güçlü. Güzel yanı başlığı değişebiliyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat performans ürünü olduğu için 4 5 binlik başka markaların bir kez geçince döktüğü tüyü bu makine beşinci altıncı geçişte döküyor. etkisiz değil ama yavaş etki gösteriyor. Fazla para vermek istemiyorsanız şans verebilirsiniz.

? *** ***: Yıllardır Fakir müşterisiyim, her çeşit ürününü kullanıyor ve tavsiye ediyorum. Gayet yeterli, boşuna para yatırmayın başka cihazlara.

? *** ***: İlk denememi kısa tuttum renk açılması yada kızarıklık oluşur mu diye herhangi bir sorun yaşamadım sadece cilt renk sensörü yok onun dışında atım miktarı bence tek kişi için ömürlük kademeleri gücü gayet yeterli.

? *** ***: Bugün 4. Seansımı uyguladım gerçekten gözle görülür azalmalar var haftada 2 defa yapılması söyleniyor ancak ben haftada 1 uygulama yapıyorum işe yarar mı diye çok düşünmüştüm ama gerçekten de işe yarıyor bikini bölgesi ve koltuk altındaki gelişme biraz yavaş ilerliyor ama azalmalar var tüy çıkma süreleri de uzadı eskisi kadar hızlı çıkmıyor 5 derecede uygulama yapıyorum bazı hassas bölgelerde biraz acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil.

? *** ***: Eşim için aldım o da beğendi zaten, cihaz resimdekinden büyük ,güzel bir taşıma çantası var, iş göreceğini düşünüyorum.

? *** ***: Daha önce ürün elime geçince izlenimleri yazmıştım. şimdi 4 seans kullandıktan sonra yazıyorum ve tüylerimde yarı yarıya azalma var :)) daha önce hiç lazere gitmedim ve evde kullanılan diğer Ipl cihazlarını da denemedim. onun için bir kıyaslama yapamayacağım ama bu kadar ucuza almışken inanın tüylerimi yok edeceğinden şüpheliydim. şimdi iyi ki almışım diyorum.

? *** ***: Merhaba, ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Diğer markalarda olan otomatik cilt tonu sensörü bu üründe olmadığı için , yoğunluk seviyesini kendim ayarlayabilmek için özellikle tercih ettim. Atış yaparken çok hafif bir yanma hissi oluşuyor. Gerçekten tüyünüzün kökünün yandığını hissediyorsunuz.

? *** ***: Tüylerinizi tıraş edip , atış yapmanız gerekiyor. Bugün aldım , yarın atış yaptım 1 hafta rahatım gibi bir durum yok. Etki göstermesi zaman alıyor. 2 ayın sonunda tüylerim çok daha yavaş ve az çıkmaya başladı. Yani ürün işe yarıyor. Başka marka kullanmadım ama bu fiyata bence iş görür bir ürün. Tam değerlendirme yapmak için 1 sene kadar kullanmak lazım.

? *** ***: Daha önce lazere gitmiştim fakat işe yaramamıştı personeller aşırı ilgisizdi ve yalnızca bir kere üstünden geçiyorlardı Kendim yaparken 2-3 defa üstünden geçerek yaptım ve şimdiden etkisini gördüm Atışları biraz yavaş En yüksek seviyede bile acı çok yok Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün.

? *** ***: Yorumları okudum. Daha önce sekiz seans epilasyon yaptırdım. Etkili olunca kıllar nasıl dökülüyor biliyorum. On gün ara ile üç kez yaptım ama dökülme olmadı. İşe yaramadığı için ucuzmuş. Bence işe yaramıyor. Hiç kıl dökülmesi yapmadı.

? *** ***: Ürünü uzun zaman test edip öyle yorum yazmak istedim. İnanın en ufak bir etkisi olmadı. Zaman ve para kaybı.

? *** ***: İlk başta 15 günde bir kullanın diyor 2 kere öyle yaptım hiç hem de hiç faydasını görmedim sonra ben haftada 1 kullandım ama hiç bir yerde bir faydasını görmedim.

? *** ***: Olumlu yorumlara bakarak ve fiyatının da makul olduğu için aldığım bir ürün ama sonuçları çok kötü hiç dökülme olmadı 15 gün içinde. Evet vuruşları güçlü kılları yakıyor ama kıl çıktıktan sonra dökülmüyor. 5 yıldız veren arkadaşların çoğu genelde sonuçları görmeden 5 yıldız vermişler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Epilasyon AletiPhilips Lumea Prestige Yorumları
Braun Silk-expert Pro 5 ÖzellikleriPhilips Epilator Series 8000 Özellikleri
Braun Silk-épil 5 İncelemePhilips Lumea Advanced Yorumları
Yasomi T27S ÖzellikleriPhilips Satinelle Kullanıcı Yorumları
Braun Silk-épil 9 İncelemeArzum AR5029 Rosy Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında fiyat performans açısından memnun eden Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System hakkında sıkça sorulan sorular.

Fakir IPL lazer epilasyon işe yarıyor mu?

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System ilk kullanımda olmasa da düzenli bir şekilde kullanıldığı zaman etki gösteren bir lazer IPL cihazdır. Etkinin artmasını istiyorsanız yoğunluk seviyesini yükselterek kullanabilirsiniz.

Fakir IPL lazer hangi bölgelerde kullanılır?

Fakir 200.000+ Satinskin Pro,  bacak, koltuk altı, bikini bölgesi, elmacık kemiği, göğüs, sırt ve karın üzerinde kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Cihazı verimli bir şekilde kullanmak amacıyla cilt tipinize uygun olan atış yoğunluğunu tercih etmeniz gerekmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum