Wewell WHC752R Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Wewell WHC752R buhar makinesinin yorumlarını, performansını, özelliklerini detaylı bir şekilde sizler için inceledik.
Wewell WHC752R Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Siz evde yokken evinizin nem oranını sizin istediğiniz noktaya getirecek bir buhar makinesi arayışındaysanız WeWell Whc752R tam da size göre bir tercih olacaktır. Şık ve modern görüntüsüyle kalplerde taht kuran bu cihaz, telefondan kontrol edebilmenize olanak tanıyarak işlevselliğini kanıtlamıştır. Biz de bu içerikte WeWell Whc752R kullananların yorumlarını, ürünün performansını, özelliklerini, kapasitesini sizler için araştırdık.

Wewell WHC752R Özellikleri

Kapasite4 L
MateryalBelirtilmemiş
Boyut22.4x22.4x33.5 cm
Buhar AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Wewell
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Wewell WHC752R İyonizerli Buhar Makinesi

Sıcak ve soğuk buharla çalışma kapasitesine sahip olan WeWell Whc752R, dokunmatik ekran, uzaktan kumanda ve telefon uygulaması üzerinden kontrole izin vermektedir.

İşte, çok yönlü kullanım imkanı tanıyan Wewell WHC752R ile ilgili tüm detaylar;

Wewell WHC752R Tasarım

Gri ve siyah tasarımı sayesinde modernliği evinize taşıyan WeWell Whc752R, dokunmatik led ekranı üzerinden cihazın durumunu takip etmenize olanak tanır. Üstten pratik bir şekilde dolumu yapılan bu cihaz, kolay kullanım için uzaktan kumandayla da yönetilebilir.

Wewell WHC752R Tasarım

Wewell WHC752R Performans

Su arıtma filtresi sayesinde eklediğiniz suyu da arıtarak performansta en üst sıralara yerleşir. Zaman ayarını 1 saatten 12 saate kadar yapmanıza olanak tanıyan bu cihaz, dilerseniz kahvaltı saatlerinde kısa süreliğine dilerseniz akşam uykularında sabaha kadar ayarlanabilir. İyonizer teknolojisiyle istenilen nem düzeyini otomatik olarak ayarlayacak ve ortamı sizler için nemlendirecek akıllı bir cihazdır. Wewell WHC752R, Wi-Fi ile uzaktan kontrol edilerek kullanılabileceği gibi uzaktan kumanda ve dokunmatik ön panel üzerinden de kolayca kontrol edebilmenize olanak tanır. Buhar hızını 5 farklı dereceye ayarlamanıza izin veren bu makine, odanın nemlendirilmesinden önemli bir yer oynar. Tuya Smart uygulaması üzerinden cihazın zaman, buhar gibi ayarlarını yaparken buhar sıcaklığını da istediğiniz noktada tutmanızı sağlar. 

Wewell WHC752R Performans

Wewell WHC752R Uzaktan Kontrol

Wewell Whc752R, Google Play veya App Store uygulamaları üzerinden indirilebilen “Tuya Smart” sayesinde uzaktan kontrol edilebilmektedir. Cihazınızın açık olduğundan emin olduktan ve prize takılı olarak bıraktıktan sonra Bluetooth bağlantısı açılarak cihazın ekranında belirecek olan Wifi simgesi ile bağlantı kurulabilir. Tuya Smart uygulamasında hesap açtıktan sonra “Cihaz Ekle” butonunu kullanarak buhar makinenizi uzaktan kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Uygulama cihazınızı bulduktan sonra “Add” butonuna tıklayarak eşleştirmeyi tamamlayabilirsiniz.

Wewell WHC752R Uzaktan Kontrol

Wewell WHC752R Teknik Özellikleri

Boyut22.4x22.4x33.5 cm
Güç110  W
Kapasite4 L
Nemlendirme Alanı40 m2

Wewell WHC752R buhar makinesi 22.4x22.4x33.5 cm boyutları sayesinde zemin ve masaüstü kullanımına hitap etmeyi başarır. 110 watt nemlendirme gücü sayesinde en büyük odaların bile kısa süresinde nem oranını ideal noktaya çıkarır. Wifi, uzaktan kumanda ve dokunmatik ekran üzerinden kontrol imkanı tanır. Zamanlama özelliği bulunan bu makine, aynı zamanda sesli asistan komutuyla da çalışarak kullanımı kolaylaştırır. Üstten dolan su haznesi ise işinizin kısa sürede bitmesine katkı sağlar.

Wewell WHC752R Kapasite

Wewell WHC752R Kapasite

Wewell WHC752R, 4 litrelik geniş yapılı su haznesi sayesinde 40 metrekarelik geniş alanları profesyonel bir şekilde nemlendirebilme kapasitesine sahiptir. Su haznesi kolayca dolan bu buhar makinesi, su seviyesini takip edebilmektedir. Aynı zamanda kolay taşıyabilmeniz için su haznesinin taşıma sapı bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
WeeWell
WHC752R
Aradığın
Fiyatı Gör

Wewell WHC752R Yorumları

Wewell WHC752R Yorumları

? *** ***: Özellikle kış aylarında evdeki nem düşüyor ve gece uyurken burun tıkanıklığı boğaz kuruluğu hatta göz kuruluğu yapıyordu. 25'lere kadar düştüğünü görüyorduk nem oranının. Önerilen 55'ler seviyesi. Bu cihaz ile nem oranını 55'e sabitleyip nem düştükçe çalışmasını sağladık. Çok memnunuz.

? *** ***: Geceleri uyku kalitemiz arttı. Oldukça sessiz. Yaydığı ışık oldukça az ve rahatsız etmiyor. Ara ara çok minik su sesleri duymanız mümkün ama dikkatlice dinlemeniz gerekiyor bunun için. Cihaz kumanda ile geliyor fakat biz mobil uygulaması ile yönetiyoruz.

? *** ***: Ürün gayet kullanışlı su doldurma haznesi üstten ve çok kolay. Cep telefonu Tuya smart gayet güzel, kumandasına hiç gerek kalmıyor. Sesi az, severek kullanıyorum.

? *** ***: İstediğiniz dereceye gelince kendisi otomatik açılıp kapanıyor. Gece lambası buharın çıktığı yerde mavi bir loş ışık. Ekranı isterseniz gece moduna geçiyor sadece kurması off ışığı yanıyor. Ben genel olarak beğendim sağlam ve kaliteli görünüyor. Tavsiye ederim. Uzun araştırma sonucu bunu seçtim son seri zaten 2022

? *** ***: Wifi özelliği ve tuya uygulamasına entegre olması çok kullanışlı hale getiriyor. Nem oranını ayarlayıp o oranda kalmasını sağlayabilirsiniz Ayrıca üründe aromaterapi özelliği olması ayrı bir değer. Suyu bitince çalışmayı durduruyor. Unuttum ne olacak derdi yok. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: İlk olarak 25 m2’lik salonumuzda soğuk buharı denedim hızlıca etki etmeye başladı, sonrasında kızımın odasına konumlandırdım (15 m2) ve hem sıcak buhar hem iyonize özelliğini aktif ederek çalıştırdım. Gayet sessiz çalışıyor, ışıkları kapanıyor, hatta kapatmasanız bile uyuduğunuz yönün tersine çevirdiğinizde çok az ışık yayıyor. Ayarlı nem derecesine gelince durup 3 birim aşağı indiğinde otomatik olarak çalışıp tekrar istenen düzeye getiriyor. Performansı ölçümleri gayet başarılı ve net, başka bir cihazla üzerindeki ölçümleri doğruladım. Odanın havası belirgin olarak değişti.

? *** ***: Burun ve boğaz kuruluğundan kurtulduk. Keşke çok daha önce alsaydık dediğimiz bir ürün. Fiyatı ürünün kalitesine göre çok uygun. İyi ki almışız dediğimiz bir ürün.

? *** ***: Ürün gayet iyi sessiz çalışıyor ve cihazın etrafında su birikintisi olmuyor. Uzaktan kontrol etmek büyük kolaylık, bebeğimi uyutmadan başlatıyorum o uyuyana kadar odası hazır oluyor.

? *** ***: Merhabalar, ürünü alalı iki gün oldu ve hemen denemeye başladım. Sesiz çalışması beni çok etkiledi ayrıca gece modunda ekrandaki ışıkların kapanması ekstra olarak mutlu etti beni. Cihazın buhar üfleme kapasitesi bence çok çok iyi.

? *** ***: Ürün tek kelimeyle harika. Kullanımı gayet kolay. Nemlendirme gayet başarılı, sadece kullandığım yağdan mı bilemedim ama aroma terapi modu çok koku vermiyor .

? *** ***: Ürünü gayet beğendik. Çok kullanışlı. Çocuklu başka ailelere de tavsiye ettim. Harika bir ürün. Her sabah uyandığımızda burun ve boğaz kuruluğuyla uyanıyorduk. Bu dertten kurtulduk.

? *** ***: Ürünün üst kapağı yerine tam oturmuyor. Bu sebeple buhar çıkış kısmında yoğuşma oluşabilme riski olabilir düşüncesiyle iade ettim.

? *** ***: İlk gün gayet sessizken ikinci günden itibaren ses çıkarmaya başladı, geceleri problem oluyor. Memnun kalmadım.

? *** ***: Sıcak buhar için aldığım makine sıcak buhar üflemiyor. 10 dakikadır bekliyorum sıcak üfleyecek diye ama olmuyor maalesef. Tavsiye etmem.

? *** ***: Ürünün kapağı bir türlü kapanmıyor. İnce, bomba yapmaya müsait kapağın önü otursa, arkası; sağı otursa, solu kalkıyor. Çok saçma bir durum ve her yanındaki aralıktan buhar çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeBeurer LB 55 Yorumları
Deerma DEM F600 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında basit ve pratik kullanım sunan Wewell WHC752R hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Wewell WHC752R hakkında sıkça sorulan sorular.

Weewell buhar makinesine uçucu yağ konur mu?

Wewell WHC752R, aromaterapiye izin veren bir tasarımla üretilmiştir. Uçucu yağ ve esans ekleyebileceğiniz bu makine, ortama güzel kokular katmanıza da yardımcı olmayı başarır.

Weewell buhar makinesi ne işe yarar?

Özellikle kış aylarında kuru ve sıcak hava nedeniyle ev ortamı büyük oranda nem kaybeder. Bu durumun sonucunda ise boğaz kuruluğu gibi sağlık sorunları yaşanabilmektedir. Wewell buhar makinesi ise bu durumun önüne geçerek nem oranını %45 ile %65 arasında sabitlemeyi başarır.

Weewell buhar makinesi kapağı nasıl açılır?

Su kabin bölgesini yukarı doğru çıkardıktan sonra kapağı çevirerek açabilirsiniz. Üstten dolum imkanı sayesinde su dolumunu yaparak aynı şekilde cihazınızı tekrar takabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.