Goldmaster Nemo Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Goldmaster Nemo buhar makinesini kullananların yorumlarını, performansını ve özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Goldmaster Nemo Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Fiyat performans açısından sizi memnun edecek buhar makinesi arıyorsanız bu içerikte bir ara verebilirsiniz. İşlev ve kapasite açısından sizi memnun edecek Goldmaster Nemo, görüntüsüyle de evinize katkı sağlamayı başarır. Biz de bu içerikte Goldmaster Nemo’nun kullanıcı yorumlarını, performansını ve kapasitesini detaylı bir şekilde inceledik.

Goldmaster Nemo Özellikleri

Kapasite3.7 L
MateryalPlastik
Güç30 W
Sıcaklık AyarıYok
Buhar AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Goldmaster
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Goldmaster Nemo Ultrasonik Hava Nemlendirme Makinesi

Goldmaster Nemo, ultrasonik yapısına ek olarak soğuk buharlı formu sayesinde çocuklar için güvenli bir kullanım oluşturur. Kapasitesinin ve buhar çıkışının geniş olması, ortamın daha kısa sürede ideal nem seviyesine ulaşmasında önemli bir rol oynar.

İşte, kullanım kolaylığı sunan Goldmaster Nemo ile ilgili tüm detaylar;

Goldmaster Nemo Tasarım

Siyah ve beyaza ek olarak gri çizgileriyle dikkat çekmeyi başaran Goldmaster Nemo buhar makinesi, buhar çıkışının büyük olmasının avantajını sağlar. Kullanımı kolaylaştıran ayarlama düğmesi ile tasarlanarak pratikliği ön plana çıkarmıştır. Alt hazne ve üst hazne olarak ayrılabilen bu makinenin su doldurma işlemi ise basit bir şekilde gerçekleşebilir.

Goldmaster Nemo Tasarım

Goldmaster Nemo Boyutları

Uzunluk22.5 cm
Genişlik15 cm
Derinlik35.2 cm
Ağırlık1.12 kg
RenkSiyah, Gri

Goldmaster Nemo buhar makinesi 22.5 cm uzunluğunun yanında 15 cm genişliği ve 35.2 cm derinliği ile ön plana çıkmaktadır. Siyah ve gri renklere sahip olan bu makine, 1.12 kilogram ağırlığı sayesinde ergonomik bir kullanım sunmaktan da geri kalmaz.

Goldmaster Nemo Performans

Goldmaster Nemo, 30 watt nemlendirme gücü sayesinde nem seviyesini en kısa sürede ideal noktaya taşımayı başarır. Ultrasonik soğuk buhar teknolojisi sayesinde su buharının her noktaya eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Aynı zamanda ultra sessiz çalışması hem gece uykularında hem de gün içinde her zaman konforlu zaman geçirmenize olanak tanır. Buhar ağzı, 360 derece dönebilen yapısına ek olarak 3 farklı buhar ayarı sunar.

Goldmaster Nemo Performans

Goldmaster Nemo Kullanım

Goldmaster Nemo, ilk kullanım sırasında oda sıcaklığında çalışmalıdır. Soğuk havalarda ürünün yüksek performans gösterebilmesi açısından bir süre boyunca oda sıcaklığında beklemesi uygun olacaktır. İyon ve nemlendirme performansı yüksek olan bu makine, taze hava sağlayarak evin nem oranını düzenler. Yüksek frekanslı osilatörü sayesinde su suyu buharlaştırarak kuru havanın nemlendirilmesine yardımcı olur. Soğuk buharla çalışarak kullanımı güvenli bir noktaya taşırken bebekler için de uyumlu bir form kazanmayı başarmıştır.

Goldmaster Nemo Kullanım

Goldmaster Nemo Teknik Özellikleri

Ağırlık1.12 kg
Güç30 W
Kapasite3.7 L
MateryalPlastik
Boyut22.5 x 15 x 35.2 cm

Goldmaster Nemo buhar makinesi, 3.7 litre kapasiteye ve 360 derecelik buhar çıkışına sahiptir. 30 watt'lık güç sarf eden bu makine, soğuk buharlı yapısı sayesinde çocuklar için güvenli, ebeveynler için konforlu bir kullanım oluşturur. Güç gösterge ışığına ek olarak su düzeyinin takip edilmesini sağlar. Su yetersiz olduğunda kendisini kapatarak enerji tasarrufu noktasında kullanıcılarını memnun eder. Buhar çıkışı, 3 farklı seviye ile ayarlanabilir bir form kazanmıştır. Ortamda yer alan kuru havayı nemlendirerek nefes almayı kolaylaştırır. 22.5 x 15 x 35.2 cm boyutları sayesinde masaüstü ve zemin kullanımına hitap etmeyi başarır. 1.12 kilogramlık bu makine, ergonomik yapısı sayesinde kolayca yer değiştirebileceğiniz bir kullanım sunar.

Goldmaster Nemo Kapasite

Goldmaster Nemo Kapasite

Goldmaster Nemo, 3.7 L su kapasitesine sahiptir. Geniş formuyla ön plana çıkan bu ürünün su deposu, çıkarılabilir yapısı sayesinde kolayca doldurulabilir. Su haznesine doldurduğunuz suyun sıcaklığı ise 40 dereceden daha ılık olmalıdır.

Amazon
Fiyatını Gör
Goldmaster
Nemo
Aradığın
Fiyatı Gör

Goldmaster Nemo Kullananların Yorumları

Goldmaster Nemo Kullananların Yorumları

? *** ***: Harika bir ürün biz çok memnun kaldık, nefes aldığımızı hissettik. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Buhar çıkışı gayet güzel ve sessiz.

? *** ***: Parasının hakkını veriyor çocuklarım rahat rahat uyuyor, ürün çok güzel kullanışlı. Almayı düşünenler beklemesin.

? *** ***: Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim, çok iyi bir buhar çıkışı var. Rahat uyumamızı sağladı, boğaz kuruluğundan kurtuldum sonunda.

? *** ***: Gayet güzel fiyat performans ürünü. Performansı çok iyi bebeğim için aldım çok güzel buhar veriyor.

? *** ***: Kardeşimin çok fazla burun ve geniz kuruluğu problemi vardı. Bu yorumu aldıktan 3 gün sonra yapıyorum ki daha ilk geceden bile fark ettiğini söylemişti. Bu problemi yaşayan herkese tavsiye ediyorum. En güzel yanı ise hiç ses çıkarmaması.

? *** ***: Çok faydalı. Uyku kalitem arttı. Full ayarda kullanmaya gerek yok. Gayet güçlü. Çok az üfleyen şarjlı ürünler gibi yetersiz değil, kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Klimalı odada çocuğumuz için aldık. Memnunuz şimdilik. O eski boğaz kuruluğumuz kalmadı bizim. Gayet yeterli ve başarılı. Fazla para vermeye hiç gerek yok.

? *** ***: Uzun süre çalıştırdık, güzel buhar veriyor, herhangi bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.

? *** ***: Sonunda nefes aldığımı hissettim, buharı çok iyi, hemen bitmiyor. Uzun süre dayanabiliyor ve sesi çok az.

? *** ***: Sessiz çalışıyor. Buhar yoğunluğu ayarlanabiliyor. Buhar başlığı dönebildiği için odanın her yerinde etkili oluyor. Su bitmeye yakın uyarı ışığı yanıyor. Suyu bitince otomatik olarak kapanıyor.

? *** ***: Su haznesi kapasitesi geniş olduğu için çok sık suyu bitmiyor. Boyut olarak yer kaplayan bir cihaz değil. Enerji fazla tüketmiyor.

? *** ***: Suyu etrafa dağıtıyor, akıtıp duruyor. Hiç memnun kalmadım, tavsiye etmem.

? *** ***: Etraf duman altı oluyor resmen, birbirimizi göremiyoruz evde. Ben beğenmedim.

? *** ***: Ürün çalışırken çok ses çıkartıyor. Gece rahat uyuyamıyoruz. Çocuğum için almıştım ama onun odasında kullanamıyorum ne yazık ki.

? *** ***: Kalitesi iyi fakat buhar çıkışı çok dengesiz geldi bana. Oda bir anda duman altı oluyor. Ben tavsiye etmiyorum açıkçası.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeWewell WHC752R Yorumları
Beurer LB 55 ÖzellikleriDeerma F600 Kullanıcı Yorumları
Havvaca HD-1350B İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında geniş hazneye sahip Goldmaster Nemo hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Goldmaster Nemo hakkında sıkça sorulan sorular.

Goldmaster Hava nemlendirici nasıl kullanılır?

İki ayrı parçası bulunan Goldmaster buhar makinesi, oda sıcaklığında bir süre bekletildikten sonra kullanıma hazır olur. Su tankına suyu yerleştirerek hazır hale getirip kullanıma güvenle başlayabilirsiniz. Buhar seviyesi 3 ayara sahiptir. Size uygun olan buhar çıkışını seçerek odanızı rahatlıkla nemlendirmeniz mümkündür.

Goldmaster buhar makinesi özellikleri nelerdir?

Goldmaster Nemo, 3.7 litre su deposuna sahiptir. 2 parçadan oluşan bu buhar makinesi, 30 watt çalışma gücüne ek olarak 360 derecelik buhar çıkışına sahiptir. Aynı zamanda ultra sessiz çalışabilmesi sayesinde gece uykularının daha konforlu olmasına katkı sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.