Weewell WHC752 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Weewell WHC752 buhar makinesinin detaylı incelmesini yaparak kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve kullanımını sizler için araştırdık.
Weewell WHC752 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Kış günleri burun tıkanıklığı gibi sorunlar yaşıyorsanız, çocuğunuzun daha iyi nefes almasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Weewell WHC752 buhar makinesi, iyonizer teknolojisi sayesinde üstün bir buhar performansı sağlar. Biz de Weewell WHC752'nin yorumlarını, kapasitesini ve özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Weewell WHC752 Özellikleri

Kapasite5 L
MateryalPlastik
Boyut37x31x24 cm
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Wewell
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Weewell WHC752 İyonizerli Buhar Makinesi

Sıcak ve soğuk buhar üfleyebilen Weewell WHC752, nem oranını ve zamanı ayarlamanıza olanak tanıyan çok yönlü bir kullanım sunar. Uzaktan kumanda ile kontrol edebileceğiniz bu buhar makinesi, dokunmatik tuşları sayesinde pratik bir şekilde kullanılabilir. 

İşte, uzaktan kontrol imkanı sunan Weewell WHC752 ile ilgili tüm detaylar;

Weewell WHC752 Tasarım

Weewell WHC752 buhar makinesi, ileri teknolojisi ile kolay ve pratik bir kullanım sunar. Dokunmatik led ekranı sayesinde hem modern bir görünüm sunar hem de cihazın durumunu tespit etmenizi sağlar. Dokunmatik uzaktan kumandası sayesinde makinenizin ayarlarını yanına gitmeden de yapabilirsiniz. Siyah ve beyaz renk karışımı, modern görüntüsüne katkı sağlayarak evinizin güzel görünmesinde de önemli bir rol oynar. 

Weewell WHC752 Tasarım

Weewell WHC752 Boyutları

Uzunluk37 cm
Genişlik31 cm
Yükseklik24 cm
RenkSiyah

31 cm genişliğindeki Weewell WHC752 buhar makinesi, 37 cm boyu ve 24 cm derinliği sayesinde odanızın kısa bir sürede nemlendirilmesinde önemli bir rol oynar. Siyah rengi sayesinde şık bir görüntü oluşturmayı başarır. 

Weewell WHC752 Kullanım

kullanımı kişiselleştirmenizi sağlayan çok yönlü bir cihazdır. 12 farklı zaman ayarına ek olarak buhar ayarını ise 3 farklı seviyede yapmanıza olanak tanır. İyonizer ünitesi sayesinde nem oranının artırılmasını sağlayarak burun ve sinüslerde oluşan kurulukların giderilmesinde önemli bir rol oynar. Nem çıkışını 360 derecede yapan bu cihaz, odanın her noktasına hava akışını eşit bir şekilde ulaştırarak performansı yüksek tutar. Ortamda bulunan nem seviyesini ve sıcaklığı ölçen bu buhar makinesi, evinizin ihtiyaç duyduğu nem miktarını otomatik olarak belirleyebilir. Nem oranının yeterli olduğu durumlarda enerji tasarrufu sağlayarak kendini kapatır.

Weewell WHC752 Kullanım

Weewell WHC752 Teknik Özellikleri

Kapasite5 L
MateryalPlastik
Boyut37x31x24 cm

5 litrelik geniş bir su haznesine sahiptir. 35 metrekarelik etki alanı sayesinde odaların kolayca nemlendirilmesini sağlar. Soğuk ve sıcak hava buhar desteği, daha fonksiyonel bir kullanım sunmasında önemli bir yer oluşturur. Sıcaklığı ölçerek ortam nemini otomatik olarak algılayan bu cihaz, odanın ihtiyaç duyduğunu nem seviyesini sizler için hazırlar. İyonizer teknolojisi ve kireç filtresi sayesinde havadaki bakteri, kir ve tozların ortadan kaldırılmasını sağlayarak kaliteli bir şekilde nefes almanızı mümkün hale getirir.

Weewell WHC752 Kapasite

Weewell WHC752 Kapasite

5 litrelik geniş su haznesinin desteğini alan Weewell WHC752, 35 metrekarelik bir etki alanı sunar. Hazne içerisinde bulunan su, tamamen bittiğinde cihazınız kendisini kapatarak güvenliği ön planda tutar. Zaman ve nem ayarına göre sizin istediğini zamanda çalışmayı bırakır. İyonizer teknolojisiyle desteklenen bu buhar makinesi, nem oranını her zaman doğru seviyede tutmanıza yardımcı olur.

Amazon
Fiyatını Gör
Weewell
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Weewell WHC752 Kullanıcı Yorumları

Weewell WHC752 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün kumandası çok ince sıcak ve soğuk buhar üflüyor nemi ve sıcaklığı gösteriyor zamanlayıcı mevcut. Severek kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

? *** ***: Çok memnunum. Eleştirilerin bazılarını anlamıyorum. Ürünü en az 1 metre yükseklikte kullanmak gerek. Sıcak buhar hiç kullanmadım. Bazıları sanki ısınmak için alıyor. Bu tank kapasitesindeki bir ürün için harika. Bayıldım.

? *** ***:  Ürünün özelliklerini ve performansını çok beğendim. 4 senedir yazdan bakımını kılavuzdaki gibi yapıyorum bir sıkıntı çekmedim. Sabah uyanınca insanın boğazları rahat hissediyor. Koca yatak odasına yetiyor.

? *** ***: İyi ki almışız bu ürünü çocuklarım gece rahat şekilde uyuyup nefes alıyorlar 55 veya 60 nem derecesine ayarlıyorum iyonizer özelliğini de açıyorum otomatik olarak kendi durup çalışıyor.

? *** ***: Buhar makinesini alalı uzun süre oldu ve çoğu zaman kullanıyorum. Benim için gayet başarılı. Buhar verisini saatlik olarak da ayarlayabiliyorsunuz. Çok sevdim alın, aldırın.

? *** ***: Sıkıntısız kullanıyorum, doldurması çok problem değil, aman her yer su oldu gibi bir şey yaşamadık. Su kabinini yukarı çıkarıp altındaki kapağı çevirip açıyorsunuz, sonra doldurup geri yerine oturtuyorsunuz. Beğendim, gece nefes almak daha kolay oluyor. Süre ayarı girip buhar seviyesini min yaparak kullanıyorum.

? *** ***: Ürünü kış ayları için özellikle tavsiye ederim. Odanın kuruyan havasını çok güzel bir şekilde nemlendiriyor. Kumandası ile de kontrol edebilirsiniz. Ayarladığınız neme ulaşınca kapanıyor, nem düşünce çalışmaya başlıyor. Sıcak buhar özelliği ile odayı da soğutmuyor. Kireçsiz su kullanın.

? *** ***: Sesi ideal gibi gündüz hiç duymuyoruz gece de çok rahatsız edici bir ses değil. Sıcak buhar bence gayet iyi ortamı soğutmuyor yada hamam gibi hissettirmiyor. Oda sıcaklığında olması mantıklı bence.

? *** ***: Kışın yüksek derecede evini ısıtanlar için şart bir ürün Bebeğimiz için aldık hepimize yaradı Banyoya koyun kapısını açık bırakın ve unutun, 3 katlı evin nemini sabitliyor Banyoda sese hassas iseniz rahatsız da etmiyor Sadece gerekince çalışıyor ve duruyor Havanın dışarıda ne kadar soğuk olduğunu günlük harcadığı sudan anlayabiliyor olduk.

? *** ***: Mükemmel ürün tüm burun tıkanması ve boğaz kuruluğu gitti. Odayı 55 nem ayarında uykuya başlayıp otomatik ayarlı şekilde iyonizerli olarak kullandım ve sıcak buhar ile üşütmeden nemlendirdi. Ses inanılmaz az yok gibi. Kumandalı ve nem ölçeri doğru çalışıyor.

? *** ***: Hiç düşünmeden alın, kaliteli uykunun ne olduğunu öğrendik, geceleri burnum tıkanıyordu, uykumdan uyanıyordum, artık deliksiz uyuyor uykumu alarak uyanıyorum.

? *** ***: Çok fazla ışık yayıyor. Yatak odasında kullanacaksanız bir daha düşünün derim, ben memnun kalmadım.

? *** ***: Sıcak buhar tam bir fiyasko. Sıcak üflesin diye alacaklar kesinlik sıcak buhar üretmiyor ve bize göre sıcak üflemediği için ortamın sıcaklığını da düşürüyor.

? *** ***: Sıcak buhar yerine ılık buhar üflüyor. Cihazı kapalı odada kullanamıyorsunuz kötü koku yapıyor.

? *** ***: Sıcak buhar özelliği iş görmüyor, soğuktan biraz daha sıcak sadece. yani soğukla ılık arasında ama soğuğa daha yakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752R İncelemeBeurer LB 55 Yorumları
Deerma DEM F600 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında kullanımı pratik ve kolay olan Weewell WHC752 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Weewell WHC752 hakkında sıkça sorulan sorular.

Weewell hangi ülkeye ait?

Alman markası olan Wewell, bebek bakım cihazları tasarlamaktadır. Yüksek kaliteye sahip olan ürünleri, gelişmiş teknoloji kullanılarak hazırlanmaktadır.

Weewell ne işe yarar?

Wewell buhar makinesi, iyonizerli teknolojisi sayesinde havanın temizlenmesini sağlayarak havayı kir, mikrop ve bakterilerden arındırmaya yardımcı olur. Isıtıcı ürünlerin kuruttuğu havayı nemlendirerek nefes almayı daha kolay bir hale getirir.

Weewell buhar makinesi kaç saat çalışır?

Weewell WHC752 buhar makinesi 1 saat ve 12 saat araladığında 12 farklı zaman ayarlama seçeneğine sahiptir. Süreyi kişiselleştirmenize olanak tanıyarak daha verimli bir kullanım ortaya koyar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.