Havvaca HD-1350B Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Havvaca HD-1350B kullananların yorumları, performansı ve özelliklerini sizler için derinlemesine bir şekilde inceledik.
Havvaca HD-1350B Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Kontrol etmesi kolay olan, aynı zamanda fiyat açısından uygun bir buhar makinesi arıyorsanız Havvaca HD-1350B tam da sizin için diyebiliriz. İşlevsel yapısı ve yüksek performansı ile birçok kullanıcının beğenisini toplamayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Havvaca HD-1350B kullananların yorumlarını, ürünün performans ve özellik bilgilerini sizler için inceledik.

Havvaca HD-1350B Özellikleri

Kapasite2.8 L
MateryalPlastik
Ses Seviyesi33 dB
Buhar AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Havvaca
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Havvaca HD-1350B Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

Soğuk buhar ile çalışan Havvaca HD-1350B, bebeklerin ve çocukların kullanımı için güvenli bir şekilde tasarlanmıştır. Uzaktan kumanda ve led ekranla kontrole izin vererek pratik bir kullanım ortaya koyar.

İşte, fiyat performans ürünü Havvaca HD-1350B buhar makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Havvaca HD-1350B Tasarım

Beyaz rengi ile minimalliği yakalayan Havvaca HD-1350B buhar makinesi, çiçek ve kelebek detaylarıyla evinize bahar havası getirmeyi başarır. Led ekranı bulunan bu cihazın durumunu ise ekran üzerinden rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Nem göstergesi sayesinde evinizin nem durumunu takip etmenizi mümkün hale getirerek ideal nem seviyesine ulaşmanızı kolaylaştırır.

Havvaca HD-1350B Tasarım

Havvaca HD-1350B Performans

Soğuk buhar teknolojisiyle geliştirilen Havvaca HD-1350B, havadaki kuruluğun ortadan kalkmasını sağlarken evinizin nem değerini artırır. Ultrasonik özelliğe sahip bu cihaz, aynı zamanda havadaki bakteri, kir ve mikroplar üzerinde de etkilidir. 20-25 metrelik etki alanı sayesinde büyük evlerde dahi yüksek performans sunmayı başarır. Çalışma süresi 13-20 saat arasında olan bu buhar makinesi, üstün performansı sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilmiştir.

Havvaca HD-1350B Performans

Havvaca HD-1350B Kullanım

Havvaca HD-1350B buhar makinesi, ultra sessiz çalışma özelliği sayesinde yalnızca 33 dB ses düzeyine sahiptir. Gece uykularının ve gündüzlerin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan bu cihazın uzaktan kumandası üzerinden buhar derecesini 3 farklı seviyeye, zamanı kendi isteğinize göre ayarlamanız mümkündür. Buna ek olarak geniş bir buhar çıkışı sunarak odanın en kısa sürede nemlendirmeyi başarır. 

Havvaca HD-1350B Kullanım

Havvaca HD-1350B Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
Ses Seviyesi33 dB
MateryalPlastik
BoyutBelirtilmemiş

Havvaca HD-1350B buhar makinesi, soğuk buharla çalışarak güvenli bir kullanım sunar. 2.8 litrelik tank kapasitesine sahip olan bu ürün, uzaktan kumanda ve led ekran üzerinden ayarlanabilmektedir. Kireçlenmeyi önlemek amacıyla seramik filtre desteği sunan bu makine, aynı zamanda su seviyesini otomatik olarak kontrol edilebilir. Sessiz çalışma özelliği ile gece kullanımına uygun olan bu cihaz, zaman ve buhar seviyesi ayarına da olanak tanır.

Havvaca HD-1350B Kapasite

Havvaca HD-1350B Kapasite

Havvaca HD-1350B buhar makinesi, 2.8 litre ile geniş bir su haznesi kapasitesine sahiptir. Su haznesi kolayca doldurulabilen yapısı sayesinde kolay ve pratik bir kullanım ortaya koyar. Buna ek olarak su haznesinin kireçlenmesinin önüne geçmek amacıyla seramik filtre desteği sunmaktadır. Su seviyesini otomatik bir şekilde takip ederek su bittiğinde kapanarak enerji tasarrufu sağlarken güvenliği de elden bırakmaz.

Amazon
Fiyatını Gör
Havvaca
HD-1350B
Aradığın
Fiyatı Gör

Havvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları

Havvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: %45 seviyesine ayarladım ve çocuk odasının nemini hep aynı seviyede tutuyor 1 haftadır denedim gayet güzel tam beklediğim gibi. Deposunu doldurunca günlük 12 saat kadar çalışarak 20metrekare odada 3 gün kadar 1 depo dayanıyor. Memnun kaldım.

👤 *** ***: Gayet sessiz ve güçlü buhar üflüyor. 2 ayrı dijital oda termometresiyle bu cihazın nem ölçümünü karşılaştırdım ve nem ölçümünün doğru olduğunu bu şekilde kontrol ettim. Cihaz çok yeterli ve performansı iyi tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bebeğim olacak onun için araştırmalarım sonucu bu markayı tercih ettim. Yıkayıp hemen çalıştırdık. Nem oranı %32 daha da aşağıya düşüyor. 18.40 ta çalıştırmışız 21.31 de %54 e çıkmış bulunmakta odanın havası değişti.

👤 *** ***: Ürün ilk kullanım tecrübem göre gayet işinizi gören ve iyi bir ürün. Çok sessiz hafif su sesi var o da normaldir. Memnunum, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

👤 *** ***: Hemen çalıştırdım buhar seviyesinin 3 seviye şeklinde olması çok güzel ben aroma yağda damlatıyor altındaki haznesine ev mis gibi kokuyor. Bence bu fiyat skalasında bu kadar özellikli bulunabilecek tek cihaz, teşekkürler.

👤 *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü çok araştırmalar yaptım daha yüksek paralara cihazlar vardı bu ürünü fiyatından dolayı tercih ettim. 3 kademe hava ayarı var. Nem göstergesi var. Nem ayarı var. Saat ayarı var. Hava temizleme özelliği var. Daha ne olsun.

👤 *** ***: Kumandası gayet iyi alıyor 3 metre mesafeye kadar alabiliyor. Dokunmatik tuşları oldukça iyi ve hassas tek tıkla alıyor. Oldukça sessiz çalışması var . Arada ufak tefek su sesleri geliyor ama rahatsız edici değil şüpheniz olmasın. Su haznesinin içinde kireç önleyici filtresi var. Gayet yeterli ve başarılı bir ürün. 

👤 *** ***: Ürünün alt kısmında aroma terapi yağ kullanmak için sünger var oraya 5/ 6 damla lavanta yağı damlatıyorum odanın içi mis gibi lavanta kokuyor. Şu anlık kötü bir özelliği yok. Buhar oranı yeterli ve ayarlanması gayet güzel ben tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün kısa sürede elimize ulaştı, sessiz çalışıyor. Buhar çıkışı baya iyi kumandalı olması büyük rahatlık. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diyebilirim.

👤 *** ***: Ürünün otomatik nem ayarı yapabilme, suyu bitince kendini kapatması, buhar hızı ve uzun süreli çalışma özelliği çok iyi. Sessiz, görüntüsü şık. Bebeğim için aldım, burun kuruluğunu azalttı.

👤 *** ***: Bebeğim uyurken bazen burnu kanıyordu, bu sebeple ürünü almıştım.1 haftadır kullanıyoruz, bebeğim artık eskisi gibi burnu tıkalı uyanmıyor, şimdilik bir daha burun kanaması da olmadı, olmayacağını da umuyorum. gayet memnun kaldık.

👤 *** ***: Ürün buharı iyi ancak üst bölümü su damlatıyor ve alt hazne tamamen su doluyor gecede iki kez tankı doldurmam gerekiyor. Bu nedenle üründen memnun kalmadım.

👤 *** ***: Su dolum haznesinin kapağından su kaçırıyor. Bu sebeple hazne kapağını düzgün kapatmak için 5 dakika uğraşıyorum. Yeniyken bu haldeyse 3-5 ay sonra kullanılabilir halde olur mu bilmiyorum.

👤 *** ***: Açıkçası ürün beklediğim gibi geldi ama odada beklediğim değişikliği yapamadı. Suyu çok uzun süre gitmiyor. Her gün yeniden doldurman gerek. Daha dayanıklı olan bir şey tercih edebilirdim diye düşünüyorum.

👤 *** ***: Ultra sessiz çalışma özelliği var diye geçiyor ama biz sesinden rahatsız olduk uyurken kullanamıyoruz o yüzden. Nemlendirmesi de orta düzeyde çok büyük bir beklenti olmamalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeWewell WHC752R Yorumları
Beurer LB 55 ÖzellikleriDeerma F600 Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında uzun süre kullanabileceğiniz Havvaca HD-1350B hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Havvaca HD-1350B hakkında sıkça sorulan sorular.

Havvaca HD-1350B özellikleri nedir?

Havvaca HD-1350B, 2.8 L tank kapasitesi ile 13-20 saat çalışabilme kapasitesine sahiptir. 25 metrekarelik alanlarda etki gösteren bu cihazın sessiz çalışma, buhar ve zaman ayarlama, ultrasonik özellikleri mevcuttur.

Havvaca HD-1350B nasıl çalışır?

Havvaca HD-1350B buhar makinesi, uzaktan kumanda ile çalışmaktadır. Aynı zamanda led ekran üzerinden de kontrol edebileceğiniz bu cihaz, 2.8 litre suyu hazneye eklediğinizde pratik bir şekilde kullanıma hazır hale gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.