Sinbo Sah 6107 Buhar Makinesi Yorumları ve Özellikleri

Sinbo Sah 6107 ile ilgili merak ettiğiniz kullanıcı yorumlarını, performansını özelliklerini ve kullanımını sizler için araştırdık.
Sinbo Sah 6107 Buhar Makinesi Yorumları ve Özellikleri

Kış günlerinde ısınmamızı sağlayan kaloriferler, klimalar ya da ısıtıcılar havada bulunan nemin kurumasına neden olabilmektedir. Bu durum da nefes almayı bir hayli zorlaştırır. Buna en iyi çözümlerinden biri olan Sinbo Sah 6107 ile tanışın. Sinbo Sah 6107 pratik kullanımı, eğlenceli tasarımı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

Sinbo Sah 6107 Özellikleri

Ağırlık0.6 kg
Güç30 W
Kapasite5 L
MateryalPlastik
BoyutBelirtilmemiş
Buhar Ayarı10
Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Sah 6107 Buhar Makinesi

Geniş su haznesi sayesinde yaşam alanlarınızı uzun süre boyunca nemlendiren bu makine, aynı zamanda fonksiyonel kullanım imkanı ve ayarlanabilir buhar seviyesi sayesinde çok yönlü bir yapı kazanmıştır.

İşte, büyük küçük herkese hitap eden Sinbo Sah 6107 buhar makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Sinbo Sah 6107 Tasarım

Mavi beyaz rengi sayesinde çocukların ve yetişkinlerin beğenisini toplamayı başaran Sinbo Sah 6107, buhar ayarlama paneli sayesinde kullanım açısından kolaylık sağlar. Aydınlatıcı gece lambası düğmesi bulunan bu buhar makinesi, çocuğunuzun odası için ekstra bir gece lambası ihtiyacını da ortadan kaldırır. Şeffaf tasarımı sayesinde su boyutunu takip edebilmenize olanak tanır. Bu sayede ihtiyaç halinde suyu yenilemeniz daha pratik bir şekilde gerçekleşir. 

Sinbo Sah 6107 Tasarım

Sinbo Sah 6107 Performans

Sinbo Sah 6107 buhar makinesi 30 watt gücü sayesinde üstün bir buhar performansı sunar. Ultrasonik özelliğe sahip olan bu makine, soğuk buhar yardımı ile bulunduğunuz ortamda yer edinen bakteri, toz ve kirlerin ortadan kaldırılmasını sağlar. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu ürün, çalışma esnasında güç tasarrufu yaparak otomatik bir şekilde kapanır. Aynı zamanda buhar çıkışını 360 derece ayarlayarak her noktada yer alan havayı tamamen temizlemeyi başarır.

Sinbo Sah 6107 Performans

Sinbo Sah 6107 Kullanım

Geniş su kapasitesi sayesinde yaşam alanınızı kötü havadan koruyan Sinbo Sah 6107, 10 farklı buhar kademesi sayesinde ihtiyacınıza göre ayarlama yapmanıza olanak tanır. Farklı uçucu yağlarla da kullanabileceğiniz fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Emniyet sistemiyle birlikte üretilen bu buhar makinesi, güvenli kullanım için suyu takip eder ve makinede su yokken çalışmaz. Sessiz çalışma opisyonunun desteği ile gece uykularında hem çocuklarınız hem de siz rahatsız olmazsınız. Ultrasonik titreşimlerden aldığı destekle soğuk bir sis oluşturur, bu sayede havanın nemlendirilmesini sağlayarak yaşam alanınızın daha konforlu olmasını sağlar.

Sinbo Sah 6107 Kullanım

Sinbo Sah 6107 Teknik Özellikleri

Kapasite5 L
MateryalPlastik
TipSoğuk Buhar

Sinbo Sah 6107 mavi ve beyaz rengiyle dikkat çeken bir tasarım ürünüdür. İşlevselliği ile ön plana çıkan bu makine, gece lambası olarak kullanılabileceği gibi aynı zamanda buhar ve nem ayarını 10 kademeye kadar yapabilmenize olanak tanır. 30 watt motor gücüne ek olarak 5 litrelik su haznesi kapasitesi sunar. Uçucu yağ kullanımına izin veren bu ürün, susuz çalışmayı önleyen bir güvenlik sistemine sahiptir.

Sinbo Sah 6107 Kapasite

Sinbo Sah 6107 Kapasite

Sinbo Sah 6107 buhar makinesi, 5 litrelik su haznesine sahiptir. Hazne bakımının kolay ve zahmetsiz olmasına ek olarak, üstten doldurulabilmesi ise büyük kolaylık sağlar. Buna ek olarak ortamda yer alan toz, bakteri ve virüslerin su haznesine kapatılmasını sağlayarak havanızı temizler.

Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
Sah 6107
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Sah 6107 Kullanıcı Yorumları

Sinbo Sah 6107 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Aynı göründüğü gibi çok şık bir ürün üstelik su haznesi oldukça büyük. Hediye aldım, çok memnun kaldılar. Tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyata göre gayet güzel kullanışlı bir ürün. Bebeğim için aldım kullandığımızdan bu yana odanın havası daha iyi oldu. Düşünenlere öneriyorum, kesinlikle memnun kalırsınız.

? *** ***: Bir ay önce almıştım. Kızımın yıllardır her kış yaşadığı, doktor doktor gezdiğimiz burun tıkanıklığı sorununu çözdü. Hazne 5 lt kapasiteli tam doldurunca iki gece kullanabiliyorsunuz. En düşük ayar yeterli oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ömürlük kullanılacak bir ürün

? *** ***: Ürün çok çok iyi, özellikle çocuklu ailelere tavsiye ederim artık çocuklarım sabahları rahat kalkıyor. Fiyatı da oldukça uygun, severek kullanıyoruz.

? *** ***: Ürün gayet başarılı üfleme gücü yeterli hatta son kademede çok kuvvetli. istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz ayar düğmesi mevcut. Işık da var gece lambası gibi oldu o da iyi geldi bize.

? *** ***: Sessiz çalışıyor sadece ara ara su damlası sesi duyuyorsunuz o da gayet normal zaten. Bebeğim için aldım odanın havası değişti resmen burun tıkanıklıklarına etkili olacağını düşünüyorum. 

? *** ***: Gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün, buhar derecesi gayet iyi çocuğum şimdi rahat bir şekilde uyuyor teşekkürler.

? *** ***: Bayıldık sorunsuz bir şekilde geldi, buharı çok iyi veriyor dışarıya. Bebeğim için aldım kullanımı da kolay.

? *** ***: Bebeğim için aldım gece burun tıkanıklığı çok oluyordu, bunun sayesinde artık çok rahat uyuyor. Güvenle alabilirsiniz.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ederim bebeğim için aldık yaklaşık iki aydır kullanıyoruz bir problem olmadı sadece su haznesi doldurmak için çıkardığımız da biraz su damlatıyor o kadar ama takılı halde hiç su akıtmadı.

? *** ***: Çok memnunuz içine de esans yağlar damlatıyoruz işe yarıyor. Arkadaşım da aldı memnuniyetimden. Şimdi de annem ve ananem alacak.

? *** ***: Boşuna aldım içerisine okaliptüs yağı da aldım ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorum 1 aydan fazla oldu alalı. Tercihim değil.

? *** ***: Ben çok beğenemedim buhar yoğunluğu az üstelik nem yok, sadece duman gibi. Tavsiye etmem.

? *** ***: Biraz yoğun bir plastik kokusu var, malzeme olarak da çok kaliteli bir şey beklemeyin.

? *** ***: Kesinlikle sessiz olduğunu düşünmüyorum ve bu sebeple de kullanmakta zorlanıyoruz, aldığıma pişman oldum açıkçası.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeWewell WHC752R Yorumları
Beurer LB 55 ÖzellikleriDeerma F600 Kullanıcı Yorumları
Havvaca HD-1350B İncelemeGoldmaster Nemo Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında gece lambası özelliğine sahip olan Sinbo Sah 6107 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Sinbo Sah 6107 hakkında sıkça sorulan sorular.

Sinbo soğuk buhar makinesi ne işe yarar?

Sinbo Sah 6107 buhar makinesi, ortam ısıtıcıların kurulaştırdığı havayı nemlendirerek ortamda bulunan toz, kir gibi unsurların yok edilmesine yardımcı olur. Havanızın daha temiz olmasını sağlayarak nefes almayı da kolaylaştırır.

Sinbo Sah 6107 nasıl kullanılır?

Sinbo Sah 6107 buhar makinesini haznesine 5 litrelik su ekledikten sonra kullanabilirsiniz. Aynı zamanda gelişmiş teknolojisi sayesinde uçucu yağ kullanımına da uygun olan bu makine, sağlığınızın iyileşmesine büyük oranda katkı sağlar. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.