Deerma LD220 Kullananların Yorumları ve Özellikleri

Deerma DEM LD220 yorumlarını, özelliklerini, performansını ve kapasitesini sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Deerma LD220 Kullananların Yorumları ve Özellikleri

Evin her noktasında rahatlıkla kullanabileceğiniz, zemin ve masaüstü kullanımına uygun bir oda nemlendirici arıyorsanız Deerma DEM LD220 tam da size göre bir tercih olacak. İşlevselliği ve kolay kullanımı sayesinde ön plana çıkan Deerma DEM LD220 ile ilgili kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.

Deerma DEM LD220 Özellikleri

Güç25 W
Kapasite4 L
Sıcaklık AyarıYok
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Deerma
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Deerma LD220 Kumandalı Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

Akıllı ekranı ve mıknatıslı kumandası sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplayan Deerma DEM LD220, geniş su haznesi sayesinde odanızı istenilen nem seviyesine kolayca ulaştırmayı başarır. Zamanlama programı da bulunan bu buhar makinesi, genişletilmiş buhar çıkışıyla verimli bir şekilde çalışır.

İşte, zahmetsiz kullanım sunan Deerma DEM LD220 ile ilgili tüm detaylar;

Deerma LD220 Tasarım

Beyaz rengi ve siyah ekranıyla modern bir görünüm kazanan Deerma LD220, uzaktan kumanda ile kontrole uygun şekilde tasarlanmıştır. Mıknatıslı tasarıma sahip olan bu kumanda, nemlendiriciye sabitlenerek her zaman ulaşabileceğiniz bir noktada bekler. Akıllı led ekranı bulunan bu makine, hissedilen nemi ve göstergeleri ekran üzerinden görebilmenize yardımcı olur.

Deerma LD220 Tasarım

Deerma LD220 Boyutları

Uzunluk170 mm
Genişlik170  mm
Derinlik540 mm
RenkBeyaz

Deerma DEM LD220 buhar makinesi; 170 mm uzunluğu, 170 mm genişliği ve 540 mm derinliği sayesinde zemin ve masaüstü kullanıma uygun bir form kazanmıştır. Beyaz renkle minimal ve modern bir görüntü oluşturan bu ürün, aynı zamanda siyah led ekrana sahiptir.

Deerma DEM LD220 Performans

Deerma DEM LD220 Performans

Deerma DEM LD220, 25 watt çalışma gücü sayesinde güçlü bir nemlendirme performansı sunar. Su buharı dağıtım sistemi sayesinde ortamı hızlı ve pratik bir şekilde nemlendirmeyi başarır. Nemlilik oranını ekran üzerinden takip etmenizi sağlayan çok yönlü bir performans sunar. Nem dengesinin kontrolünü size bırakan bu cihaz, otomatik ve manuel olarak ayar yapmanıza olanak tanır. 

Nemlendirme işlemini uzaktan kumanda üzerinden "sabit nemlendirme, zamanlama, buhar, tek tıkla ve doğrudan kontrol" şeklinde programlamanıza izin verir. Bulunduğunuz ortamın nem dengesini takip ederek nem oranını %45 ve %90 arasında otomatik bir şekilde ayarlar. Zahmetsiz kullanımı ile kullanıcılarını memnun eden bu makine, 12 saate kadar zamanlamaya izin veren çok yönlü bir yapıya sahiptir. Belirlediğiniz zamanlarda cihaz kendini otomatik olarak kapatarak kullanımı güvenli bir noktaya taşır. Buhar çıkışı 52 mm olup buhar salınımını maksimuma çıkarmıştır. Bu sayede buhar, odanın en dip köşelerine bile ulaşarak üstün bir performans ortaya koyar. 35 dB gürültü düzeyi sayesinde gece uykularına konforla devam etmenize olanak tanır. 

Deerma DEM LD220 Teknik Özellikleri

KontrolUzaktan Kumanda, Ekran
Güç25 w
Kapasite4 L
MateryalBelirtilmemiş
Boyut170 x 170 x 540 mm

Deerma DEM LD220, 25 watt gücüne ek olarak 52 mm geniş buhar çıkışı sayesinde büyük bir odayı kısa sürede nemlendirebilir. Otomatik ya da sabit nem sistemi ile kullanabileceğiniz bu cihaz, aynı zamanda 12 saate kadar zaman ayarına izin verebilir. Su kapasitesi 4 litre olup yandan ve üstten dolum yapılabilmektedir. Buna ek olarak dokunmatik ekranı ve uzaktan kumandası sayesinde kolayca kontrol edilebilmektedir.

Deerma DEM LD220 Kapasite

Deerma DEM LD220 Kapasite

Deerma LD220 buhar makinesi, 4 litre su haznesi sayesinde büyük alanlarda dahi yüksek performans sunmayı başarır. Su haznesi yandan ve üstten olacak şekilde iki türlü doluma da izin vermektedir. Aynı zamanda su seviyesini takip eden bu cihaz, su azaldığında sinyal vererek kullanımı güvenli bir noktada tutmayı başarır.

Amazon
Fiyatını Gör
Deerma
Dem LD220
Aradığın
Fiyatı Gör

Deerma DEM LD220 Kullanıcı Yorumları

Deerma DEM LD220 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün çok küçük değil boyu ideal bence. Yatarken her sesten rahatsız olurum. Ürünün çıkardığı ses yok denecek kadar az. Zifiri karanlıkta yatmayı sevenler için ışığı biraz fazla gelebilir ama o da çok değil aslında. Su dolumu kolay. 

? *** ***:  Ürün hafif ama sağlam. Almadan önce çok araştırdım. İyi ki almışım. Gündüz orkidelerimi nemlendirmek geceleri solunum sıkıntısı yaşayan kızım için aldım. Sabaha kadar çalıştı su damlatması yok.

? *** ***: Kızım ilk kez horlamadan uyudu. Aynı şekilde yanında yattım ve boğazım hiç kurumadığı için su içmeden uyuyabildim. Bunu beklemiyordum gerçekten. Çocuğumun bademcikleri geniz eti sorunlu sanıyordum meğer hava kuruluğundanmış. Keşke daha önce alsaymışım.

? *** ***: Astım başlangıcı nedeniyle aldım daha önce arkadaşımın makinesini Kovid-19 olduğumuzda kullanmıştık çok beğenmiştim o yüzden aynı ürünü tercih ettik. Yeni versiyonlarda uçucu yağ koyma yeri yok bilginiz olsun ama ben zaten buhar çıkış kısmına bi iki pıt damlatıyorum baya yetiyor daha önce çok büyük bir salonum vardı şimdiki salon orta denilebilir her ikisinde de çok verimli oldu.

? *** ***: Tıkanıklığım dolayısıyla yatak odasında kullanıyoruz saat ayarı süper çok minimum ses yapıyor o da etkilemez derecede arkadaşlar. Kesinlikle tavsiye ederim, çok araştırdım diğer ürünleri gerçekten fiyat performans ürünü.

? *** ***: Ürün elime ulaştığı gece denedim ve gerçekten bu zamana kadar neden almamışım diye kendime kızdım. Yorumlara bakarak ve tasarımını beğendiğim için aldım ürünü gerçekten de güzel yorumu hak ediyor aynı zamanda çok şık

? *** ***: Çok şık ve kullanışlı bir ürün. 4 litre su haznesi olması çok iyi. Ürün soğuk buhar veriyor gereken nem derecesine ulaşınca kendi kendine kapanıyor.

? *** ***: Hemen kurdum görsel olarak tam istediğim gibi boyu. Zemine koydum ve hem boyutu olarak güzel durdu hem de gayet sağlam yerleşiyor zemine, akşama kadar çalıştı hep. Buhar çıkışını çok beğendim, buhar çıkış haznesinin geniş olması çok hoşuma gitti. Aynı zamanda hiç sesi çıkmıyor,  gayet sessiz çalışıyor geceleri rahatlıkla kullanılır. İyi ki bu ürünü almışım çok memnun kaldım.

? *** ***: Harika ürün tavsiye ederim. Burun tıkanıklığına ve nefes darlığına iyi geliyor. Kuru hava ve ısıtıcılı ortamlarda nemi artırıyor.

? *** ***: Ürün beklentimi karşıladı. evin havasını kısa sürede değiştiriyor. Aromatik yağ koyma bölmesinin olması da avantaj. İki parçadan oluşuyor ve doldurmak kolay. Akıtmıyor ama ben kullanırken tedbir amaçlı altına bir tepsi koyuyorum.

? *** ***: Çok kullanışlı bir ürün beğendim boyu baya uzun ve çok şık güzel nemlendiriyor. Buhar çıkışı kuvvetli ve kısa sürede nemlendirdi odayı, tavsiye ederim.

? *** ***: Aldık almasına da gece rahat yatalım dedik zaten nem oranı yüksek diyor üflemiyor. Beğenmedim.

? *** ***: Kesinlikle almayın asla memnun kalmadım. Buharı yetersiz ve başarılı değil.

? *** ***: Buhar havalanmıyor tam olarak, cihazın etrafı nem oluyor sadece, fan yetersiz. Tavsiye etmem.

? *** ***: Ürünün su doldurma kısmındaki problemi paylaşmamıza rağmen, ilgilenen olmadı. Kullanamadık öylece duruyor. Su sızdırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Beurer LB 88 ÖzellikleriWeewell WHC752 Özellikleri
Wewell WHC752R İncelemeBeurer LB 55 Yorumları
Deerma DEM F600 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında şık ve minimal tasarımıyla dikkat çeken Deerma DEM LD220 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Deerma DEM LD220 hakkında sıkça sorulan sorular.

Deerma hangi ülkenin markası?

Deerma, Çin'de kurulmuş olan elektronik ev aletleri üreten bir markadır. Deerma Türkiye distribütörlüğünü ise "Dale" firması üstlenmiştir. 

Deerma DEM LD220 kaç litre

Deerma LD 220 buhar makinesi, 4 litrelik geniş bir su haznesi ile çalışmaktadır. Hazne dolumunun pratik ve kolay olması amacıyla yandan ve üstten doldurma seçenekleri ile üretilmiştir.

Deerma buhar makinesi nasıl kullanılır?

Deerma LD220 buhar makinesi, uzaktan kumanda ve dokunmatik led ekran üzerinde kontrol edilebilmektedir. Hazne dolumunu yaparak kullanıma başlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.