Deerma DEM F600 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Deerma DEM F600 buhar makinesinin performansını, özelliklerini, kullananların yorumlarını sizler için araştırdık.
Deerma DEM F600 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Kışın sıcak ev herkesin tercihidir. Fakat iş sıcak hava yüzünden oluşan kuruluğa gelince nefes darlığı, boğaz kuruluğu gibi sorunlar baş gösterebiliyor. Biz de bu içerikte sizi bu dertten kurtaracak Deerma F600 buhar makinesini özelliklerine, kullanıcı yorumlarına ve performansına göre inceledik.

Deerma DEM F600 Özellikleri

Kapasite5 L
MateryalABS Plastik
Güç25 W
Buhar AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Deerma
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Deerma DEM F600 Ultrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

Şık ve modern tasarımı ile ev dekorasyonunu destekleyen Deerma F600, antibakteriyel tankıyla alerjen etkilere, mikroplara ve kirlere karşı sizi korumayı başarır. 

İşte, tasarımı ve performansıyla kullanıcılarından tam not alan Deerma DEM F600 ile ilgili tüm detaylar;

Deerma DEM F600 Tasarım

Dokunmatik dijital ekrana sahip olan Deerma F600, anlık oda sıcaklığı, buhar ve zaman ayarlama gibi önemli noktaları ekranında bulundurmaktadır. Beyaz rengi ve rose kapak bölgesine ek olarak güç tuşu da tasarımına eklenmiştir. Su seviyesini takip etmenize olanak tanıyan şeffaf bölgesi sayesinde suyu ne zaman doldurmanız gerektiğini kolayca anlayabilirsiniz. 

Deerma DEM F600 Tasarım

Deerma F600 Boyutları

Uzunluk208 mm
Genişlik208 mm
Derinlik315 mm
RenkBeyaz İnci

Deerma DEM F600 buhar makinesi, 208 mm uzunluk ve 208 mm genişliğine ek olarak 315 mm derinliği ile büyük bir odayı kısa sürede nemlendirme potansiyeli kazanmıştır. Beyaz inci rengi ile dikkat çeken bu ürün, aynı zamanda modern tasarımıyla da beğenileri toplamayı başarır.

Deerma Dem F600 Performans

Deerma Dem F600, hava akışı teknolojisiyle geliştirilerek sizi uğraştırmadan nem seviyesini istediğiniz noktaya taşır. İç sıcaklık algılaması bulunan bu buhar makinesi, oda sıcaklığını eş zamanlı olarak takip ederek düzenler. 1, 2, 4, 8 ve 12 saat olarak ayarlayabileceğiniz zaman seçenekleri mevcuttur. Bu sayede yalnızca ihtiyaç duyduğunuz kadar kullanarak enerji tasarrufu sağlamanıza olanak tanır. Buhar seviyesini 3 farklı ayarıyla kişiselleştirerek kullanabileceğiniz çok yönlü bir yapıya sahiptir. Anne ve bebeklerin kullanımına uygun olması açısından radyasyon izolatörü ile üretilerek radyasyonu engellemiştir. Bu sayede bebek, çocuk, yetişkin ya da yaşlıların da güvenle kullanması mümkün hale getirilmiştir.

Deerma Dem F600 Performans

Deerma F600 Kullanım

Deerma F600 kolayca kullanabileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır. 5 adımda bulunduğunuz ortamın nemlendirilmesine yardımcı olan bu ürünün birinci adımda üst kapağını çıkarmalı, su tankını kaldırmalısınız. İkinci adımda su tankını boşaltarak kolu çevirmelisiniz. Üçüncü adımda su eklendikten sonra dördüncü adım olarak kolu çevirip su tankını yerine yerleştirmelisiniz. Geriye son olarak nemlendirme düzeyini kendi tercihinize göre ayarlamanız kalır. 

Su tankında bulunan taşıma kulpu rahat ve kolay bir kullanım sunar. Gece modu sayesinde uykularınızın daha konforlu olmasını sağlarken gece boyunca nemlendirmeyi sessiz ve sizi rahatsız etmeden yapar. 6 ayrı zaman ayarı bulunan bu makine; egzersiz, hobi zamanları, gece uykuları, çalışma saatleri gibi anlarda kuru havadan etkilenmenizin önüne geçer.

Deerma F600 Kullanım

Deerma DEM F600 Teknik Özellikleri

Kapasite5 L
MateryalABS Plastik
Güç25 W
Boyut208 mm × 208 mm × 315 mm

Deerma Dem F600 buhar makinesi, 5 litrelik haznesi sayesinde kısa sürede ortamın nem seviyesini ideal bir noktaya taşır. Abs plastikten üretilen bu makine, bakteriyostatik tankının desteği ile sizleri her zaman bakteri ve virüslere karşı koruyarak hem havayı hem de suyu temizler. 12 saate kadar zaman ayarına izin veren bu cihaz, buhar seviyesini de 3 ayrı şekilde yapmanıza izin verir.  Dokunmatik ekranı üzerinden kolayca kontrol edebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Buna ek olarak radyasyonu önleyen tasarımı, bebekler ve anneler için sağlıklı bir tercih oluşturur.

Deerma DEM F600 Kapasite

Deerma DEM F600 Kapasite

Deerma Dem F600, 5 litrelik geniş ve büyük bir buhar kapasitesine sahiptir.  Hem suyun hem de havanın temizlenmesinde önemli bir rol oynayan bu makine, bakteriyostatik tank formu sayesinde bakterilerin üremesine engel olur ve alerjenlere karşı bünyenizi korur. Taşıma kulpu sayesinde daha ergonomik bir form kazanmayı başarır.

Amazon
Fiyatını Gör
Deerma
DEM F600
Aradığın
Fiyatı Gör

Deerma DEM F600 Yorumları

Deerma DEM F600 Yorumları

👤 *** ***: Bugüne kadar bir çok hava nemlendirici cihaz kullandım. Önce yorumlarına bakıp internetten araştırdım. Sonra almaya karar verdim. Hem fiyatı uygun hem de cihazın üretiminde kullanılan malzemesi çok kaliteli. Ben çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Dijital ekranı, 5 lt su hacmi, oda sıcaklık ölçeri, sessiz çalışması, uyku modu, suyu bitince otomatik kapanma özelliği, aktif kömür filtresi, aromaterapi yağ ekleyebileceğiniz ayrıca bir haznesi, diğer cihazlarda olmayan gümüş iyonları ve bakterileri steril eden klor kalıntısını uzaklaştıran demir ve magnezyum metallerini emen bir filtre bulunuyor. Gayet işlevsel ve fiyatına göre çok iyi.

👤 *** ***: Özellikle astım hastaları, nefes darlığı olan, soba yüzünden kuruyan havanın nem düzeyini dengeleyebilmek için kullanabileceğiniz harika bir ürün. Ben iki adet satın aldım. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürünüm bugün elime ulaştı arkadaşlar inanın çok güzel bir cihaz ses sıfır çekinmenize gerek yok ben çok memnun kaldım bazı yorumlarda gümüş iyon yok diyorlar ama kutu içerisinde var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

👤 *** ***: 5 yaşındaki astım hastası oğlum için uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar verdim. Ürün gayet başarılı buhar çıkışı çok güzel ilk kullanımda plastik koku da vermedi.

👤 *** ***: Beklediğimden daha sessiz. Hiç sesi yok adeta, ilk defa çalıştırdım çok memnun kaldım. İki parça olmasına takılmıştım ancak düşecek gibi bir şey değil. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir.

👤 *** ***: Ürün güzel, nemi güzel arttırıyor. Su haznesi büyük bir doldurma sizi çok rahat 2 gece götürür. Ben genelde akşamları da çalıştırdığım için 2 günde suyunu değiştirme gereksinimi duydum. Aromatik koku kullanıyorum odanın içi çok hoş kokuyor.

👤 *** ***: Çok araştırarak aldığım bir ürün oldu ve gerçekten parasını hak ediyor. Bir gündür kullanıyorum petekli evlerde olması gerekiyor. Üründe alarm var istediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz otomatik kapanıyor.

👤 *** ***: Buhar üfleme performansı da çok iyi. Her kademede söylendiği gibi buhar yoğunluğu farklı. Malzeme kalitesi güzel. Dokunmatik hassas. Damlatma ya da etrafını ve üstünü ıslatma durumu yok. Ürün muhteşem, alın aldırın derim.

👤 *** ***: Ürün evi çok güzel nemlendiriyor bence yeterli. Fiyat olarak da çok uygun.20-30 metrekare alanlar için ideal en düşük ayarda dahi nemlendirmesi güçlü.

👤 *** ***: Boyutu 5 lt şişe gibi duruşu çok güzel. Gelir gelmez çalıştırdım denedim buhar çıkışı gayet güzel. Sesi de yok denecek düzeyde gece rahatsız edeceğini sanmıyorum. Doldurması da kolaydı.

👤 *** ***: Kesinlikle önermiyorum hiçbir şey fark etmedi, hepimiz burnu kuru şekilde uyandık yorumlara aldanıp aldım çok pişmanım.

👤 *** ***: 2 yıldız verdim faydalı bir ürün olduğunu düşünmüyorum, hiçbir faydasını görmedim. Küçücük odayı bile nemlendirmiyor, buhar direk yere düşüyor ve ıslatıyor.

👤 *** ***: Suyu 1. Seviye kullanımda 2 günde bitiyor ve koyduğunuz yer parke üzeriyse parkede nemlenme yapıyor. Ürünün bir faydasını göremedim.

👤 *** ***: Alt tanker ile üst tanker birbirinden bağımsız, sadece üst üste duruyor. Bir yerden bir yere taşımak inanılmaz zor. İki parçada taşıyınca her yere su damlıyor. Bu kadar zor olduğunu bilseydim almazdım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeWewell WHC752R Yorumları
Beurer LB 55 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında fiyat ve performans açısından kullanıcılarını memnun eden Deerma DEM F600 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Deerma DEM F600 hakkında sıkça sorulan sorular.

Deerma DEM F600 kapasitesi nedir?

Deerma DEM F600 Ultrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi, 5 litrelik geniş bir su haznesine sahiptir. Su haznesi 5 adımda kolayca doldurulabilen bir yapıya sahiptir.

Deerma DEM F600 özellikleri nelerdir?

Ultrasonik yapıya sahip Deerma Drm F600, zamanlama ve buhar seviyesi ayarlamaya izin veren işlevsel bir tasarıma sahiptir. Geniş 5 litrelik haznesi olan bu cihaz, farklı çalıştırma modları ile konfrolu ve rahat bir kullanıma izin verir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.