Beurer LB 55 Kullanıcı Yorumları, Özellikleri ve İncelemesi

Beurer LB 55 buhar makinesi yorumlarını, performansını ve özelliklerini sizler adına araştırdık.
Beurer LB 55 Kullanıcı Yorumları, Özellikleri ve İncelemesi

Bakteri, kir ve tozlardan etkilenmek istemiyorsanız size harika bir öneriyle geldik. Beurer LB 55, üstün nemlendirme performansı sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Biz de bu içerikte Beurer LB 55 buhar makinesi kullananların yorumlarını, performansını, özelliklerini sizler için inceledik.

Beurer LB 55 Özellikleri

Etki Alanı50 m2
Buhar AyarıVar
Zaman AyarıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Beurer
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Beurer LB 55 Buhar Makinesi

Alman markası Beurer'in ürettiği LB 55 buhar makinesi inovasyon teknolojisiyle geliştirilerek kullanım ve uygulama açısından büyük kolaylık sağlar. Rakiplerini geride bırakmasını sağlayan büyük su haznesi, daha uzun süreli performans göstermesine de katkıda bulunur.

İşte, geniş hazneye sahip Beurer LB 55 ile ilgili tüm detaylar;

Beurer LB 55 Tasarım

Beurer LB 55, beyaz ve gri ile bütünleşen modern bir tasarıma sahiptir. Ekranında yer alan led göstergeleri, cihazınızın durumunu takip etmeyi kolaylaştırırken su seviyesi penceresiyle çok yönlü bir kullanım ortaya koyar.

Beurer LB 55 Tasarım

Beurer LB 55 Boyutları

Uzunluk31 cm
Genişlik23 cm
Derinlik35 cm
RenkBeyaz

Beurer LB 55 buhar makinesinin uzunluğu 31 cm olup 23 cm genişlik, 35 cm derinlik özelliklerine sahiptir. Beyaz renkte hazırlanan bu makine, kapak gri rengi sayesinde modern ve şık bir görünüme kavuşmayı başarmıştır.

Beurer LB 55 Performans

Bakteri ve alerjenlere karşı savaşan Beurer LB 55, sessiz çalışma performansı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. 2 aşamalı nemlendirme sunan bu makine,  200 ml/h ve 400 ml/h şeklinde çalışabilmektedir. Otomatik kapanma özelliğinin desteğiyle rahat ve güvenli bir kullanım sunar. Aşırı ısınmaya karşı koruma sağlamasına ek olarak nem düzeyinin istenilen seviyeye ulaşmasını sağlar. 

Beurer LB 55 Performans

Beurer LB 55 Teknik Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
Etki Alanı50 m2
Kapasite6 L
MateryalBelirtilmemiş
Boyut31 x 23 x 35 cm

Beurer LB 55, sıcak su evaporatör teknolojisi ile öne çıkmaktadır. Bulunduğunuz odayı tercihinize göre 2 seviyeli nem çıkışıyla nemlendirebilmektedir. 31x23x35 cm boyutlarındaki bu ürün, sıcak buharın desteğini alarak alerjenlere karşı sizler için savaşır. 

Beurer LB 55 Kapasite

Beurer LB 55 Kapasite

Su deposu boyutu 6 litre olan Beurer LB 55, 50 metrekareye kadar olan geniş yapılı odaların nemlendirilmesine katkı sağlayan bir cihazdır. Su deposu, çıkarılabilir formda tasarlanarak zahmetsizce doldurabilmenize yardımcı olur. Su seviyesi penceresi de bulunan bu ürünün suyu azaldığında ise otomatik kapanma özelliği devreye girmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Beurer
LB 55
Aradığın
Fiyatı Gör

Beurer LB 55 Kullanıcı Yorumları

Beurer LB 55 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün çok güzel sıcak buhar olduğu için mikrop olayı ortadan kalkıyor benim için en önemli faktör çocuklarda öksürme diye bir şey kalmadı iyi ki almışım.

? *** ***: O kadar sessiz çalışıyor ki başta arızalı sandım ancak biraz bekleyince buhar çıkmaya başladı gözle görünmüyor ancak elimi üstüne tuttuğumda buharı hissettim gayet güzel bir ürün

? *** ***: Mükemmel büyük odalar İçin kesinlikle en uygun ürün bu büyük salonu kısa sürede nemlendirdi. Çalışması, performansı çok iyi. Ben çok memnunum.

? *** ***: Ürün 1-2 saat içerisinde etkisini gösteriyor oldukça yoğun bir sıcak buhar çıkışı var. Daha önce soğuk buhar veren cihaz denedim hiçbir faydasını görmedim. Burnum ve boğazım kuruduğu için rahat nefes alamıyordum artık çok rahat nefes alabiliyorum tavsiye ederim.

? *** ***: Sağlam iyi nemlendirici haznesi yeterli tavsiye ediyorum. Nemlendirme performansı gayet yerinde.

? *** ***: Performans çok iyi, ikisi 85m2'lik bir daireyi kolayca kaplıyor ve çok kısa sürede nemi önemli ölçüde artırabilir. 

? *** ***: Alman kalitesi gerçekten işe yarıyor. Oğlumun odasına aldık, nefesi açıldı. Ben tavsiye ederim.

? *** ***: Sessiz, zar zor fark ediliyor. Su deposunu doldurmak ve temizlemek için kolayca çıkarabilirsiniz. Tüm parçalar sağlam ve yüksek kaliteli ve yerine tam oturuyor.

? *** ***: Evimizdeki nem oranı düşüktü ve bu yüzden gözlerim kurudu. Uygun bir hava nemlendirici arıyordum ve birçok ürün arasından bu ürünü buldum. Geniş bir su deposuna, şık bir dış görünüme sahip. Nemlendirme düzeyi gayet iyi.

? *** ***: Açıkçası bize yardımcı oldu ve havayı daha hoş hale getirdi. Gözlerim artık eskisi gibi kuru değil. Nemlendiriciyi sadece bir aydır kullanıyoruz ancak biz gerçekten memnunuz.

? *** ***: Bu ürünü aldıktan sonra nem oranını 40-50 arasında tutmayı başardık. Makine sessiz, neredeyse göze çarpmıyor (iç mekana uygun), kullanımı basit ve kolay. Kesinlikle eleştirecek bir şey yok.

? *** ***: Ürünün sıcak üfleyişi falan güzel ama sanki az üflüyor buharı, bir de en yüksek modda.

? *** ***: Hava nemlendirmesi iyi ama pedlere rağmen kireç yapıştı. Bu da performansı azalttı, beğenmedim.

? *** ***: Çok fazla yüksek ses çıkarıyor. Gece odada havayı düzenlesin diye aldık ama uyuyamıyoruz. Tavsiye etmiyorum ben.

? *** ***: Su çok çabuk bitiyor ve sesli çalışıyor. Ben beğenmedim fazla, tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriBeurer LB 88 Özellikleri
Wewell WHC752 İncelemeWewell WHC752R Yorumları
Deerma DEM F600 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında kullanımı pratik ve kolay hale getiren Beurer LB 55 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Beurer LB 55 hakkında sıkça sorulan sorular.

Beurer LB 55 ne işe yarar?

Beurer LB 55 buhar makinesi, 50 metrekarelik bir odanın nem değerinin orantılanmasına yardımcı olarak ortamda bulunun kuruluğu yok eder. Boğaz ve göz kuruluğu, nefes alma sorunlarının önüne geçer.

Beurer marka hangi ülkenin?

Beurer, Alman menşeili bir markadır. İklimlendirme ve sağlık cihazları üreten bu marka, kalitesi sayesinde büyük bir yer edinmiştir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.