Beurer LB 88 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Beurer LB 88 buhar makinesinin performansını, yorumlarını, özelliklerini ve kapasitesini sizler için inceledik.
Beurer LB 88 Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Kış günlerinde evimizin sıcak olması, en dikkat ettiğimiz noktalardan birisidir. Fakat sıcaklık, kuru havayı da beraberinde getirebilir. Bu durumun faturası da boğazlarımıza kesilir, öksürük ve burun tıkanıklığı gibi sorunlar yaşayabiliriz. Bu sorunların önüne geçmek için tasarlanan Beurer LB 88 sayesinde bulunduğunuz ortamın havası daha temiz olur. Biz de bu içerikte Beurer LB 88 kullanıcı yorumlarını, performansını, kapasitesini ve özelliklerini sizler için araştırdık.

Beurer LB 88 Özellikleri

Boyut29,5x19,5x28 cm
Güç280 W
Kapasite6 L
MateryalPlastik
Ağırlık-
Sıcaklık AyarıVar
Buhar AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Beurer
Buhar Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Beurer LB 88 Buhar Makinesi

Geniş ve büyük bir su haznesine sahip olanBeurer LB 88, aynı zamanda hijyenik su buharı sağlayarak ortamdaki toz, kir ve bakterilerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Çalıştırma halkasının aydınlatmalı tasarımı, kullanıcılarına karanlıkta dahi kolay başlatma desteği sağlar.

İşte, geniş hazneye sahip Beurer LB 88 buhar makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Beurer LB 88 Tasarım

Beyaz ve şeffaf rengiyle minimal bir tasarıma sahip olan Beurer LB 88, mavi çizgilerle belirginleştirilmiş çalıştırma halkasına sahiptir. Gri detaylarla süslenen bu buhar makinesi, buhar ve sıcaklık ayarını kolayca yapabilmenize izin veren bir şekilde hazırlanmıştır.

Beurer LB 88 Tasarım

Beurer LB 88 Boyutları

Uzunluk29.5 cm
Genişlik19.5 cm
Derinlik28 cm
RenkBeyaz

Beurer LB 88, 29.5 cm uzunluğu, 19.5 cm genişliği ve 28 cm derinliği ile büyük yapılı bir buhar makinesidir. Beyaz rengiyle minimal bir görüntü sunan bu makine, aynı zamanda ideal boyutlarının da desteği ile odanızın nemlendirmesini en kısa sürede yapar.

Beurer LB 88 Performans

Suyun ısıtılmasını sağlayarak ultrasonik bir nemlendirme performansı sunan Beurer LB 88,  evinizin kuru havadan kurtulmasını sağlar. Yüksek nemlendirme çıkışı sayesinde güçlü bir performansa sahip olan bu ürün, 3 seviyeye kadar ayarlanabilir su ısıtma seçeneği sağlar. Hijyenik su buharını sessiz bir şekilde ortama katarak işlevselliğini korur. İkili teknolojiye sahip olan bu buhar makinesi, ultrasonu buharlaştırmayla birleştirerek havayı derinlemesine temizler. Bu sayede bünyesi alerjenlere karşı yatkın olan kişiler dahi rahat nefes alabilir.

Beurer LB 88 Kullanım

Beurer LB 88 kullanımı pratik ve kolaydır. Alt kapağın altındaki bölgeden su doldurma işlemini yaparak makinenizi kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ayarlanabilir sıcaklık seçeneklerinden kendinize uygun olanı başlatıp kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu buhar makinesi, kendi kendisini kapatarak enerji tasarrufu sağlama özelliğine sahiptir. Buna ek olarak sessiz çalışma sayesinde gece uykuları daha verimli olur.

Beurer LB 88 Kullanım

Beurer LB 88  Teknik Özellikleri

Boyut29,5x19,5x28 cm
Güç280 W
Kapasite6 L
MateryalPlastik
Sıcaklık Ayarı3 Kademe

Beurer LB 88 buhar makinesi, 6 litre su haznesi ve 3 seviyeye kadar su ısıtma kapasitesine sahiptir. 280 W gücüne ek olarak aroma kullanımına uygun olmasıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. 48 metrekareye kadar nemlendirme performansı sunan bu buhar makinesi, büyük yapıdaki evlere de ideal bir kullanım oluşturur. Ultrason teknolojisini buharlaştırmayla birleştirerek kolay ve profesyonel bir kullanım ortaya koyar. 29,5x19,5x28 cm boyutlarındaki Beurer LB 88, tüm odayı kısa bir sürede nemlendirerek alerjenlerden arındırır. Bu sayede rahat bir nefes almanız mümkün olur.

Beurer LB 88 Kapasite

Beurer LB 88 Kapasite

Beurer LB 88 buhar makinesi 6 litrelik geniş su haznesine sahiptir. Su haznesinin desteğini alara 48 metrekareye kadar etki göstermeyi başarırır. Su haznesinin kireçten zarar görmesinin önüne geçmek amacıyla kireç önleyici pedlerle üretilmiştir. Haznede su seviyesinin takip edilebiliyor olması, kolay bir kullanım oluşturur. Su seviyesini takip eden bu cihaz, su bittiğinde kendisini otomatik olarak kapatarak daha güvenli bir kullanım oluşturur.

Amazon
Fiyatını Gör
Beurer
LB 88
Aradığın
Fiyatı Gör

Beurer LB 88 Yorumları

Beurer LB 88 Yorumları

? *** ***: Oldukça verimli bir cihaz. Tankı yeterli. sesi çok değil. Buhar seviyesi gayet iyi. Çocuğumuza da kendimize de aldık severek kullanıyoruz.

? *** ***: Sıcak su buharı gayet başarılı, herhangi bir sorunu yok. Diğer ürünlerden de kullandım ama bu en iyisi.

? *** ***: Kireçlenme olmasın diye damacana su kullanıyorum. evin rutubet oranı %32 iken %45'lere çıktı. Nefes alışımız ve uykumuz düzeldi. Alman malı ve Türkiye distribitörlüğü(teknik servisi) Ankara'da. Her türlü yedek parçası var. verdiğim paraya değdi yani.

? *** ***: Ürün kaliteli, paketleme sorunsuz. Sıcak buhar verebiliyor. 3 kademeli sıcaklık var. İsterseniz sadece soğuk da verebiliyor. 1 gün oldu alalı, Tavsiye ederim. 

? *** ***: Bir de otomatik zamanlayıcı olsa tadına doyum olmaz ama buhar yoğunluğu ve aroma pedli olması başarılı. Düşünenlere tavsiye.

? *** ***: Söylenebilecek bir şey yok ürün tek kelime ile mükemmel. Basit ve kullanışlı, memnun kaldım.

? *** ***: Yıllardır bir nemlendirici kullanıyorum ve bu, özellikler ve kullanım kolaylığı açısından açık ara en iyisi. Son zamanlarda çocuğumun odasında konjesyonlu olduğu ve korkunç bir öksürüğü olduğu için kullanıyorum, nemlendiriciyle fark edilir derecede daha iyi uyudu ve nemlendiricinin onu semptomlarından biraz rahatlattığını hissettim.

? *** ***: Odanın nemini düşük kademede 48 den 60 a çok rahat çıkarttı. Sabahları uyandığımda boğazımda kuruluk oluyordu. Dün kullandık cihazı sabah kalktığımda boğazımda hiç kuruluk yoktu. Fiyatı pahalı keşke daha uygun fiyatlı olsaydı. Cihazın sesi fazla çıkmıyor. Hatta dikkat etmezseniz çalıştığını bile anlamazsınız sesi o kadar az yani.

? *** ***: Ürün çok kaliteli gerçek buhar makinası bu aldığım dördüncü makinadan sonra edindiğim tecrübe ultraviyole var üç kademe sıcak; 1 kademe soğuk buhar veriyor asla etrafı ve yeri vs ıslatmıyor biraz fiyat yüksek gibi gelse de uzun ömürlü kullanılır.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ederim çocuğum çok rahat etti bir de içine aromatik yağlardan koyuyorum az miktarda baya rahatlatıcı oluyor.

? *** ***: Çok sessiz gayet iyi buhar veriyor, tek sorun düğme etrafında yanan mavi ışığın kapanmaması. Onun dışında çok beğendim.

? *** ***: Bebeğim için aldık, sürekli nemli tutuyor odayı. Çok memnunuz. Tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Biraz fazla elektrik tüketimi olabilir. Biraz da sesli çalışıyor. Alttan dolması kullanımı zorlaştırıyor.

? *** ***: Alttan dolum kadar saçma bir şey yok. Su her yere akıyor. Hiç memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.

? *** ***: Ürün disko topu kadar mavi ışık saçıyor. Bundan da önemlisi neye ihtiyaç duyarsınız yatak odasında? Tabi ki sessizliğe. Ama ürün neredeyse mutfağınızdaki elektrikli su ısıtıcısı kadar gürültü çıkarıyor. Su koyup kullandığım için iade de edemedim. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buhar MakinesiDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Deerma LD220 ÖzellikleriWeewell WHC752 Özellikleri
Wewell WHC752R İncelemeBeurer LB 55 Yorumları
Deerma DEM F600 ÖzellikleriHavvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları
Goldmaster Nemo İncelemeSinbo Sah 6107 Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında işlevsel ve şık Beurer LB 88 buhar makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Beurer LB 88 hakkında sıkça sorulan sorular.

Beurer buhar makinesi nasıl kontrol edilir?

Beurer LB 88, çalıştırma halkası üzerinde kolayca kontrol edilebilen bir buhar makinesidir. Çalıştırma halkasını kullanarak buhar kademesi ve sıcaklık ayarını dilediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. 

Beurer LB 88 su kapasitesi ne kadar?

Beurer LB 88 buhar makinesi, 6 litrelik geniş bir su haznesine sahiptir. Su haznesinin dolumunu alt kısımdan rahatlıkla yapabilmeniz mümkündür.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.