Ümit Cunda 6 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

En ucuz katlanır bisikletlerden birisi olan Ümit Cunda 6 ile ilgili tüm bilgileri yazımızda bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ümit Cunda 6 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Katlanır bisikletler son dönemlerde birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Katlanabilir yapıda olması nedeniyle ön plana çıkan bu bisikletler istenilen yere kolayca götürülebilir. Aynı zamanda taşınması da normal bisikletlere göre daha kolaydır. Bugün, sizlere bahsedeceğimiz Ümit markasının Cunda 6 modelinde 14.7 kilogram ağırlık bulunur. 6 vites sayısıyla tüm yollarda yüksek performans sunar.

Ümit Cunda 6 Özellikleri

Ağırlık14.7 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu11 inç - 28 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı6 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Ümit
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Ümit Cunda 6 İnceleme

Ümit Cunda 6, adresinize kapalı kutusuyla gönderilmektedir. Ücretsiz bir şekilde kurulum yaptırabilmenize imkan sunan Ümit markası kullanıcı dostudur. Bisikletinizi en yakın Ümit Bisiklet yetkili servisine götürmeniz yeterli olacaktır. Pedalları, kadrosu, selesi ve gidonu katlandığı için kolayca taşınabilir. Ürünün kadrosu çelik malzeme kullanarak yapılmıştır. Ağırlığı yaklaşık 14.7 kilogramdır.

İşte şık tasarıma sahip olan Ümit Cunda 6 ile ilgili tüm detaylar;

Ümit Cunda 6 Tasarım

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6'nın selesi ve gidonu isteğe bağlı bir şekilde yukarıya veya aşağıya ayarlanabilmektedir. Bu sayede kullanıcı doğru oturuş pozisyonunu her zaman sağlar. Ümit Cunda 6'yı uzun saatler boyunca kullansanız dahi belde ağrı, boyun tutulması, vücudun çeşitli bölgelerinde kramp gibi sorunlar meydana gelmez. Gövdesinin çelik olması sağlamlık açısından iyidir fakat ağırlık konusunda rakiplerine göre eksik kalmıştır. Ürünün arkasında bir adet taşıma çantası yer alır. Aynı zamanda çamurlukları sizi tekerden fırlayabilecek taşlara vb. maddelere karşı korur.

Ümit Cunda 6 Kadro

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6'da çelik kadro kullanılmıştır. Kadrosu çelik olduğu için ağırlığı 14.7 kilogramdır. Ürünü bir yerden bir yere taşımak size zor gelebilir fakat katlandığında çok fazla küçüldüğü için taşırken zorluk çıkartmayacaktır. Çelik gövdesi sayesinde hızlandığınızda sarsılma, sallanma gibi problemler olmaz. Düz yollarda alüminyum gövdeye göre daha hızlı hareket edebilmenizi sağlar.

Ümit Cunda 6 Fren

Ümit Cunda 6

Katlanır bisiklet Ümit Cunda 6'da V fren tipi kullanılmıştır. Ancak frenler disk fren kalitesindedir. Aşırı baskı uygulamanız halinde sert bir tepki vermez. Yumuşak fren sıkımı sağlayarak sizi durdurur. Katlanır bisiklet piyasasının en uygun modellerinden birisidir. Sahip olduğu özelliklere bakacak olursak kesinlikle tercih etmeniz gereken bir üründür. Ümit Cunda 6'nın V fren sistemini kullanmayı öğrendiğinizde hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Ümit Cunda 6 Jant ve Lastik

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6'da 20 inç jantlar bulunur. Yüksek boyuta sahip jantlar sayesinde taşlı veya çamurlu zeminlerde dahi ekstra konfor sağlar. Lastiklerinin her zemine uygun yapıda olması nedeniyle istenilen yerde kullanılabilir. Bisikletinizle saatlerce gezseniz dahi lastiklerin basıncında düşme yaşanmayacaktır. Lastikler, yoldaki kesici maddelere karşı dayanıklı yapıda olduğu için kullanıcısına güven verir. Hem yetişkinler hem de çocuklar bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

Ümit Cunda 6 Ağırlık

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6, 14.7 kilogram ağırlığa sahiptir. Kadrosunda çelik malzeme kullanıldığı için ağırlığı yüksektir. Ancak yüksek ağırlığını kullanıcısına hissettirmez. Üzerindeki tüm aksesuarlarla birlikte bu ağırlığa ulaşmıştır. Uzun saatler boyunca bisikleti taşımak sizi yorar fakat kısa mesafe taşıyacaksanız almayı düşündüğünüz modeller arasında bulunması gereken bir üründür. Çelik kadrosu olmasına rağmen yokuşlarda, düz yolda iyi performans verir.

Ümit Cunda 6 Vites

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6 vites konusunda başarılı bir modeldir. Shimano Toruney vites kolu, Shimano RD-TY21 arka vitesi kullanırken hafiflik ve rahatlık sağlar. Yolda giderken vites attığınızda bisikletten ses gelmez, vites geçişleri yumuşaktır. Birinci vitese attığınızda en yüksek yokuşları dahi yorulmadan çıkabilirsiniz. Altıncı vites ise düz yollarda yüksek hızlara çıkabilmenize yardımcı olur.

Ümit Cunda 6 Kutu İçeriği

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6'nın kutusunda bir adet katlanır bisiklet, bir adet lamba, bir adet korna, iki adet jant süsü, bir adet alyan bulunur. İçerisinden çıkan bu alyanla frenleri ve ayrılma yerlerini sıkmanız gerekir. Haricinde hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur.

Ümit Cunda 6 Alınır mı?

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6 piyasadaki en ucuz katlanır bisikletler arasında ilk üç sırada yer alır. Eğer bütçeniz düşükse ve katlanır bisiklet sahibi olmak istiyorsanız kesinlikle Ümit Cunda 6'yı tercih etmelisiniz. Kısa mesafe yolculukları için birebirdir. Uzun mesafede çelik kadronu ve 14.7 kilogramlık ağırlığı sizi biraz yoracaktır. Ürünün selesi ve gidonu da oldukça rahattır.

Ümit Cunda 6 Nasıl Katlanır?

Ümit Cunda 6

Ümit Cunda 6'yı katlamak için ürünün selesini açın, seleyi en aşağıya indirin. Daha sonrasında pedalları içeriye doğru çevirin. Ön gidonun kilidini açın, sola veya sağa doğru yatırın. Kadronun kilidini kaldırın, dizinizi kadroya koyarak arkaya doğru çekin. Sesi duyduktan sonra katlama işlemini bırakın, seleden tutarak ürünü taşımaya başlayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Ümit
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Ümit Cunda 6 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Ümit Cunda 6

? *** ***: Ben çok beğendim hatta erken hava kararıyor diye hemen dolmuşa attım eve öyle gittim tabi benim boy 1.60 buda ağır kaldıramadım.

? *** ***: Gerçekten çok güzel bir bisiklet. İşçiliği gayet yeterli. Kesinlikle tesviye ederim. Oldukça da havalı duruşu var.

? *** ***: Rengi çok hoş. Vites geçişleri yumuşak, arka ışığı çok iyi düşünülmüş yalnız koltuk bir tık rahatsız. Onun haricinde çok beğendim düşünmeden alabilirsiniz. Bana eşim hediye aldı buradan ona çok kalp.

? *** ***: Alışveriş, teslimat, ve yetkili serviste ücretsiz kurulum süreçleri çok iyiydi, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kutu içeriği tam ve sağlamdı. Hatta park ayağı olduğunu bilmiyordum, görünce ekstra sevindim. 80km sürüş yaptım, bisiklet yolunda sürüş çok konforlu.

? *** ***: Kaldırımlarda, parke döşeli yollarda, az da olsa çukurlu, kasisli vb. yollarda sürüş aşırı rahatsızlık verici. Vitesli olması avantaj, yokuşta yormuyor, düz yolda tatmin edici hızlanıyor. Aşırı hız yapılmıyor ki zaten bu modellerde hız ne kadar artarsa kontrol de o ölçüde azalıyor.

? *** ***: 26inç bisikletimle 45dk gittiğim mesafeyi bu bisikletle 75-80dk sürede gidiyorum. Bir bisiklet sever olarak sürüşü keyifli, beğendim.

? *** ***: 178cm boyum ve 77kg kilom olmasına rağmen sele borusu kadro mandalının olduğu yerden arkaya doğru eğilemeye başladı. İlerleyen günlerde daha da eğileceğini düşünüyorum. 15 gün içinde ücretsiz ikinci bakım için tekrar servise gideceğim ve servise bu durumu bildireceğim bakalım ne olacak.

? *** ***: Bisikleti çok beğendim. Kargo gelir gelmez kutusunu açmadan servise götürdüm. Serviste açtılar ilk kuyuyu. Ön tekerlek fabrika hatalı biraz yamuk çıktı. Hemen arayıp yenisini talep ettiler. Hiçbir ücret ödemeden parça değişimi ve kurulumu yapıldı.

? *** ***: Öncelikle çok sevimli bir bisiklet ancak bir kaç şeyi belirtmemde fayda var. 20 jant olduğu için görüldüğü üzere küçük tekerleri var, bu da büyük tekerlekli bir bisiklete göre daha çok efor harcatır. Katlanmanın dışında Direksiyonu, oturak vs. Çıkabiliyor. Yani baya minimal olabiliyor. Çelik gövde olması da güzel.

? *** ***: Ürün hafif kolaylıkla kaldırılıp kat çıkabiliyor. dez avantajları ; amartisör olmadığı için tümsek ve kaldırımlarda sert iniş yapıyorsunuz, manevra kabiliyeti tekerler küçük ve ince olduğu için daha az ve son olarak yokuş yukarı çıkarken çok yoruluyorsunuz.

? *** ***: Almadan önce pişman olacağım diye çok düşündüm sipariş verdim kargo çok erken geldi örün 10 numara tavsiye ederim alacak olan arkadaşlara gerçekten kullanışlı.

? *** ***: Fiyat performansı düşündüğümüzde fazlasıyla iş görüyor ama açıkçası sürerken, vites geçişlerinde ürün kalitesinin orta-alt seviye olduğunu hissettiriyor. İlk defa katlanır bisiklet alacaklar, kullanacakları yerlerde çok eğimli yokuş olmamasına dikkat etsinler.

? *** ***: 1.viteste bile işkenceye dönüşebiliyor eğer kondisyonu yüksek sporcular değilseniz. Onun dışında ürün gayet tatlı. Katlama açması çok kolay ve kırılacak, bozulacak hissiyatı vermiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Özellikler
Salcano F100 YorumlarBianchi Folding İnceleme
Kron Fd 750 ÖzelliklerMosso Marine V Kullananlar
Skyjet Nitro İncelemeCarraro Flexi 121 Özellikler
Rks RK3 Pro KullananlarDahon Vitesse D8 Yorumlar

Ümit Cunda 6 nasıl kurulur?

Ürünü kendi başınıza kurmayı denerseniz garanti kapsamından çıkacaktır. Ümit bayilerine giderek ücretsiz bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Ümit Cunda 6 kaç kg?

Ümit Cunda 6'nın kadrosu çelikten yapıldığı için ağırlığı diğer modellere göre yüksektir. Alüminyum malzemeden yapılan kadrolar çeliğe göre ağırlık olarak daha düşüktür. Ürünün ortalama 14.7 kilo ağırlığı vardır.

Ümit Cunda 6 kaç kilo taşır?

Ümit Cunda 6'nın kadrosu çeliktir. Bu yüzden ürünün taşıma kapasitesi yüksektir. Ortalama 100 kilo bir bireyi rahatlıkla taşıyabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.