Dahon Vitesse D8 Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

En kaliteli katlanır bisikletlerden olan Dahon Vitesse D8, alüminyum gövdesiyle dikkat çekmektedir. Modelin özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.
Dahon Vitesse D8 Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

En şık katlanır bisikletlerden birisi olan Dahon Vitesse D8, alüminyum kadroya sahiptir. Üzerindeki aksesuarlar ve ekipmanlar dahil ağırlığı 11.8 kilogramdır. Alüminyum kadrosu hiçbir şekilde paslanma yapmaz ayrıca çelik kadrolara göre daha hafif yapıdadır. Lastiklerinin 20 jant olması size kolaylık sağlar. 8 vitesli yapısıyla da her yere çıkabilmenize yardımcı olacak Dahon Vitesse D8'in gidonu ve selesi isteğe bağlı olarak ayarlanabilir. Biz sizlere yazımızda ürünün tüm özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını aktaracağız.

Dahon Vitesse D8 Özellikleri

Ağırlık11.8 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu12 inç - 30 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı8 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Dahon
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Dahon Vitesse D8 İnceleme

Kaliteli malzemeden yapıldığını kullanıcısına hissettirebilen Dahon Vitesse D8, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcısına konforu sonuna kadar yaşatıyor. Kullanıcı bisikletin üzerinde uzun süre vakit geçirse dahi boyun, bel, sırt ağrısı gibi sorunlarla uğraşmıyor. Bunun yanı sıra 8'li vitesi düz yollarda hız sunarken, yokuşlarda oturarak çıkma imkanı veriyor. Alüminyum kadrosuyla da hem sürerken hem de taşırken kolaylık sağlıyor. 

İşte en kaliteli katlanır bisikletlerden olan Dahon Vitesse D8 ile ilgili tüm detaylar;

Dahon Vitesse D8 Tasarım

Dahon Vitesse D8

20 inç jantlarıyla, alüminyum kadrosuyla ve çeşitli renk seçenekleriyle birçok kesime hitap eden Dahon Vitesse D8, şık tasarımının yanı sıra konfor da sunmaktadır. Ürünün gidon ile sele arasındaki mesafe diğer modellere göre uzak olduğundan doğru oturuş pozisyonu yakalanabilir. Aynı zamanda arka kısımda bulunan bagaj, ön kısımdaki LED lamba, kauçuk yapıya sahip el tutamaçları ve çamurluklar modele ayrı bir hava katmıştır. Ürünün ortasında veya önünde bir amortisör desteği yoktur. Frene bastığınızda da yanabilen arka kırmızı lambası da mevcuttur.

Dahon Vitesse D8 Kadro

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8'in kadrosu alüminyum malzemeden yapıldığı için ağırlığı oldukça düşüktür. Katlandığı zaman rahatlıkla taşınabilen ürünün toplam ağırlığı 11.8 kilogramdır. Alüminyum kadrolar çelik kadrolara göre daha dayanıklı ve hafiftir. Bu yüzden katlanır bisiklet alırken en çok dikkat etmeniz gereken şeylerden birisi de kadronun hangi malzemeden yapıldığıdır. Ürünün selesi de jel olduğu için kullanıcısına rahatsızlık vermez. Kusursuz bir şekilde tasarlanmış Dahon Vitesse D8 ile birlikte hiç deneyimlemediğiniz sürüşlere hazır olun.

Dahon Vitesse D8 Fren

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8 bisiklette V fren sistemi bulunur. V frenleri sayesinde anında duruş imkanı sağlar. Bisikletlerde hızlandığınız kadar durabilmeniz de oldukça önemlidir. Freni ani bir şekilde sıkmanıza neden olacak bir durum yaşansa dahi yavaş yavaş durarak kullanıcısına güven verir. Ürünün sahip olduğu akıllı fren sistemi sayesinde hiçbir şekilde kayma, düşme vb. durumlar yaşanmaz. Dahon Vitesse D8, fren konusunda en başarılı ürünlerden birisidir.

Dahon Vitesse D8 Jant ve Lastik

Dahon Vitesse D8

Üründe 20 inç büyüklükte lastikler bulunur. Lastiklerin çapı yaklaşık 50.8 cm'dir. Sele ve gidondaki uzatma ayarı sayesinde hem yetişkinler hem de çocuklar Dahon Vitesse D8'i rahatlıkla kullanabilir. Ürün, minimum 140 cm maksimum 190 cm boyundaki kullanıcılar için uygundur. Ürünün lastikleri asfaltta, engebeli ve toprak yolda üstün konfor sağlar. Aynı zamanda cam kırığına, çivilere ve keskin maddelere dayanıklı yapıda olduğundan kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.

Dahon Vitesse D8 Ağırlık

Dahon Vitesse D8

Alüminyum çift kat jantları ve gövdesi sayesinde düşük ağırlığa sahip olan Dahon Vitesse D8 11.8 kilodur. Ağırlıklar, ekipman ve kadro boyuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Üzerindeki ekipmanların bazılarını söktüğünüzde ağırlık daha da düşecektir. Kullanıcısına zorluk çıkartmadan kolayca taşınabilen ürünün sele borusunun içerisinde orijinal Dahon pompası yer alır. Ağırlık sınırı ise 105 kilogramdır.

Dahon Vitesse D8 Vites

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8'in vites sayısı 8'dir. Vites geçişleri yumuşak olduğu için vites atarken hiçbir şekilde sarsılma durumu yaşanmaz. Konforlu bir sürüş sağlayan bisiklette Shimano marka kaliteli vites bulunduğundan yokuşlarda zorlanmazsınız. Düz yolda da son vitese aldığınızda kısa sürede hızlanabilirsiniz. Kaliteli vitese sahip olan Dahon Vitesse D8 ile birlikte konforlu sürüşün keyfini çıkartabilirsiniz.

Dahon Vitesse D8 Kutu İçeriği

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8'in kutusunda iki adet lamba, bir adet korna, bir adet alyan, iki adet jant süsü, bir adet sele borusu için pompa, iki adet çamurluk, bir adet bagaj lastiği ve katlanır bisiklet bulunmaktadır.

Dahon Vitesse D8 Alınır mı?

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8 alüminyum gövdeye sahip olduğu için 11.8 kilogram ağırlığı bulunmaktadır. Frenlerinin ve jantlarının da alüminyum olması nedeniyle katlandığında kullanıcısı tarafından rahatlıkla taşınabilir. Ürünün jel yapıya sahip selesi ile birlikte uzun yolda hiçbir şekilde vücutta ağrı yaşanmaz. Yüksek fiyatı olmasına rağmen birçok kişi tarafından tercih edilen bir modeldir.

Dahon Vitesse D8 Nasıl Katlanır?

Dahon Vitesse D8

Dahon Vitesse D8'i katlanır hale getirmek için pedalları içeriye doğru katlayın. Sonrasında selenin kilidini açın, en aşağıya getirin. Gidonun kilidini kaldırın, sağa doğru yatırarak ön janta kilitleyin. Kadronun üzerinde bulunan kelepçeyi kaldırın, dizinizden yardım alarak arkaya doğru katlayın. Katlama işlemini başarıyla tamamladıktan sonra seleden tutarak ürünü taşımaya başlayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Dahon
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Dahon Vitesse D8 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Dahon Vitesse D8

? *** ***: Ürünü daha önceden almıştık ve memnun kaldığımız için ikincisini aldık yeşil renklisini. Satıcı çok hızlı ve özenli kargoladı teşekkür ederim.

? *** ***: Hızlı teslimat ve kurulum yapılarak gönderildiği için çok teşekkür ederim.

? *** ***: Dahon’a diyecek yok , çok pratik çok kullanışlı çok estetik. Uzun yıllardır binmiyordum bisiklete gayet güzel bir sürüşü var , insanın inesi gelmiyor. Sadece ufak Rampalarda bile çok zorladı. Onun haricinde şık ve kullanışlı.

? *** ***: Garanti kapsamı başlangıcı için yönlendirdikleri servise gittim, ne dedikleri gibi garanti başlangıcı yaptıkları var ne de ücretsiz olan kurulumu yapmak var. Kurulum için bir de ücret ödettiler. Kurulum dedikleri de kartonları çıkarıp dişlileri çalışıyor mu diye bakmaları başka bir şey yok, havadan para veriyorsunuz. Zincirlerin bile yağlanmasına gerek yoktu zaten üzerinde yeterli yağ var.

? *** ***: Bisiklet çok iyi ve çok kolay katlanabiliyor. Ağırlığı da oldukça hafif, merdivenlerde filan rahat taşınabiliyor. (Kadınların taşıması için yine de ağır olabilir)

? *** ***: Sram (X9) 30 vitesli dağ bisikletimin üzerine vites geçişleri ve viteslerin sessiz çalışması konusunda çok farklı bir performansla karşılaştım ancak doğal olarak katlanır bir bisikletten benzer bir performans da beklememek gerekir. Bisikletteki 8 vites Ankara yokuşlarında hiç sorun çıkarmadı, vites sayısı fazlasıyla yeterli.

? *** ***: Ürün geldiğinde 15 dakika sürdüm, totom öyle bir acıyor ki şu an. Sele siparişi verdim. Elcikler de hakeza. Sanırım çok çok uzun zamandır sürmeyişimin cezası. Umarım alışırım. Onun dışında bu bisiklete sadece bakmak bile mutluluk veriyor bana. Scooter maceramdan sonra inşallah pişman olmam.

? *** ***: Kalite bir başka katlanıp kurulması bir harika ve çok kolay. Ben gümüş rengine aldım çok güzel duruyor. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Çok kaliteli bir ürün , güzel paketlenip gönderilmiş. Tavsiye ederim.

? *** ***: Katlanır bisikletlerin Mercedes'i diyebiliriz. Gayet konforlu. Renault Megane'ın bagaja koyunca fazla bir yer bırakmıyor. 8 vites yetiyor (kullandığım bölgede o kadar yokuş yok).

? *** ***: Bisiklet çok güzel. tam istediğim gibi. Oldukça hafif, katlanması açılması saniyeler içinde yapılabiliyor. Arabanın bagajına çok rahat sığıyor. sürüşü vs. 10 numara. Tek pişmanlığım keşke çok önceden alsaymışım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Kullananlar
Salcano F100 YorumlarBianchi Folding İnceleme
Kron Fd 750 ÖzelliklerÜmit Cunda 6 Kullananlar
Mosso Marine V İncelemeSkyjet Nitro Yorumlar
Carraro Flexi 121 KullananlarRks RK3 Pro Özellikler

Dahon Vitesse D8 nasıl kurulur?

Dahon Vitesse D8'i satın aldıktan sonra kesinlikle kendiniz kurmaya çalışmayın. Kendiniz kurduğunuzda garanti kapsamında olmayacaktır. Direkt olarak servisine gidin. Servis bisikletin kurulumunu ücretsiz olarak yapacaktır. 

Dahon Vitesse D8 kaç kilo?

Dahon Vitesse D8, alüminyum kadroya sahip olduğu için hafiftir. Katlandıktan sonra taşınırken kullanıcısına sorun yaratmaz. Ürünün toplam ağırlığı 11.8 kilogramdır. İhtiyaç duymadığınız aksesuarları çıkartarak, modelin ağırlığını düşürebilirsiniz.

Dahon Vitesse D8 kaç kilo taşır?

Dahon Vitesse D8, maksimum 105 kiloya kadar taşıyabilir. 105 kilonun üzerinde olan bireyler için bisiklet uygun yapıda değildir. Bu kişiler kalın tekerlekleri olan modellere göz atabilir. Ortalama 100 kilo bir kişi bisikleti rahatlıkla kullanabilir. 

Dahon hangi ülkenin malı?

Dahon markası Hon adlı kişi tarafından 1982 yılında kurulmuştur. İsminin ilk iki harfinin soy ismi ile birleşiminden oluşan Dahon markası Kaliforniya merkezlidir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.