Salcano F100 Kullananların Yorumları Özellikleri - İnceleme

Katlanır bisiklet kategorisinde özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Salcano F100'ü detaylı bir şekilde yazımızda inceledik.
Salcano F100 Kullananların Yorumları Özellikleri - İnceleme

Piyasadaki en iyi katlanır bisiklet modellerinden birisi olan Salcano F100, 6 adet vites sayısına sahiptir. Bunun yanı sıra kadrosu oldukça hafiftir. Kadrosunda alüminyum malzemeler kullanılmıştır. 11 kiloluk ağırlığı ile birlikte kadınlar veya erkekler kolaylıkla kullanabilir. Şık tasarımıyla da katlanır bisiklet arayanların gözdesi olmuş durumdadır.

Salcano F100 Özellikleri

Ağırlık11 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant16 inç
Kadro Boyu15 inç - 38 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı6 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Salcano
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Salcano F100 İnceleme

Elektrikli olmasa dahi siz bisikletle yol alırken hiçbir şekilde yorulmuyorsunuz. Kullanıcısını yormayarak tek bir pedal çevirmesiyle dahi uzun mesafe gidebilen bisiklet, V fren sistemini kullanmaktadır. Katlanabilir olduğu için her yere yanınızda götürebileceğiniz Salcon F100’ün muazzam bir dış görünüşe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kadro boyunun 15 inç olması kullanırken konfor sağlar.

İşte alüminyum gövdeye sahip Salcano F100 ile ilgili tüm detaylar;

Salcano F100 Tasarım

Salcano F100

Oldukça konforlu bir bisiklet olan Salcano F100’ün arka kısmında eşyalarınızı koyabileceğiniz bagaj vardır. Her iki lastiğin üzerindeki çamurluklar sizi yoldaki engellerden korur. Alüminyumdan yapılmış gövdesiyle birlikte taşıma rahatlığı sağlar. Yaklaşık olarak 15 saniyede katlanabilen bisiklet, oldukça şık yapıdadır. Gidonu ve selesi isteğe bağlı olarak yükseltilebilir. V tipi frenleri güvenli duruş imkanı yaşatır.

Salcano F100 Kadro

Salcano F100

Salcano F100’de alüminyumdan yapılan kadro bulunur. Bu kadro sayesinde ürünün ağırlığı düşürülmüştür. Alüminyum çeliğe göre daha hafif ve dayanıklı olduğu için katlanır bisikletlerde önemli bir kriterdir. Salcano F100’ün toplam ağırlığı 11 kilodur. Ürünün hafif olması hem sürüş deneyimini artırır hem de taşımada kolaylık sağlar.

Salcano F100 Fren

Salcano F100

Salcano F100’de V tipi fren sistemi vardır. Disk fren sistemi V tipine göre daha güvenilirdir. Ancak V tipi frenleri kullanmayı bilirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Yokuştan inerken veya hızlandığınızda frenlere yavaş yavaş baskı uygulayarak durmaya çalışırsanız disk frenden daha iyi sonuç alabilirsiniz. Disk frene sahip katlanır bisikletlerde fiyatlar ciddi oranda arttığı için Salcano F100’de V tipi fren kullanılmıştır.

Salcano F100 Jant

Salcano F100

Salcano F100’ün 16 jant lastiği bulunur. Bu lastikler ile birlikte çok uzun yollar alsanız dahi hiçbir sorun yaşanmaz. Piyasadaki çoğu katlanır bisiklette meydana gelen lastik patlaması, inmesi gibi durumlar bu bisiklette görülmez. Dayanıklı lastik yapısıyla istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Lastik çapı ise yaklaşık olarak 40,6 cm’dir. Jantlarının 16 olması kullanırken daha keyifli bir deneyim yaşatır.

Salcano F100 Ağırlık

Salcano F100

Salcano F100’ün ağırlığı 11 kilodur. Bu kadar düşük kiloya sahip olmasının nedeni alüminyum kadrosunun bulunmasıdır. Kadrolarda çelik kullanıldığı zaman ağırlık artar. Alüminyum kadrosuyla birlikte sürüş deneyimi daha da artırılmıştır. Salcano F100’ü bir yerden bir yere taşımak oldukça basittir. Kadınlar için de uygun bir üründür. Katlandığı zaman küçük bir alanı kaplar. Aracınızın bagajına rahatlıkla sığabilir.

Salcano F100 Vites

Salcano F100

Shimano marka vitesi sayesinde tüm yollarda rahatlığın keyfini yaşayacaksınız. Pedala az bir şey baskı uygulayınca yokuş, düz yol demeden her yeri kolayca gidebilmenize olanak tanıyan Salcano F100, 6 viteslidir. Vites geçişlerinde bisikletten hiçbir şekilde ses gelmez. Vitesler arasındaki geçiş oldukça kolaydır, 1. Viteste oturarak yokuş çıkabilmenizi sağlar.

Salcano F100 Kutu İçeriği

Salcano F100

Salcano F100'ün kutu içeriğinde 1 adet bisiklet, bir adet lamba ve 1 adet korna bulunmaktadır. Yanında gelen aksesuarlar isteğe bağlı olarak bisiklete takılabilir. Çamurluk, taşıma bagajı gibi eklentiler bisiklette yer alır.

Salcano F100 Alınır mı?

Salcano F100

Salcano F100 alüminyum gövdeye sahip olduğu için taşırken kolaylık sağlar. Katlandığı zaman diğer bisikletlere göre daha az yer kaplar. Ürünün ağırlığı 11 kilodur. Kadınlar tarafından da rahatlıkla taşınabilir. Fiyatına göre alabileceğiniz en kaliteli modellerden birisidir. Koltuk selesi ve gidonunun hareket edebilmesi kullanımda rahatlık sunar.

Salcano F100 Nasıl Katlanır?

Salcano F100

Salcano F100'ü katlamak için ilk olarak selenin kilidini açın ve aşağıya doğru indirin. Daha sonrasında pedalları içeriye doğru katlayın. Öndeki gidonun kilidini açın, sola doğru kuvvet uygulayarak katlayın. Gövdeyi katlamak için kilidini kaldırın, dirseğinizle destek vererek içeriye doğru hareket ettirin. Tüm her şeyi doğru yaptıysanız tık sesini duyduktan sonra ürününüzü istediğiniz yerden tutarak kaldırın. Katlamaya alıştıktan sonra ürünü açmak ortalama 10 ile 15 saniyenizi alacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Salcano
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Salcano F100 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Salcano F100

? *** ***: Rengi buradan biraz daha farklı. Biraz daha açık bir tonda. Pratik hafif ancak ilk kullanımda denge ayarları bozuktu. Servisle halledilir diye düşünüyorum

? *** ***: Daha önce Cunda model katlanır kullanıyorken bu ürüne geçiş yaptım ve çok beğendim, çok albenili duruyor ve malzeme kalitesi çok güzel, kesinlikle kaçırmayın alın derim, benden tam puan aldı.

? *** ***: Ürün şahane çok kaliteli yalnız kargo şirketi UPS ürünü çok geç teslim etti. Sistemden takip etmek de imkansız güncelleme yapılmıyor. Sağ olsun hepsi burada müşteri hizmetleri çokça ilgilendi ve ürünüm en nihayetinde elime ulaştı.

? *** ***: 

Oldukça kullanışlı bir ürün. Sadece gidon kısmı için küçük bir allen gerekiyor. Bunun için bir allen takımı aldım.

? *** ***: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve değerlendirmemi buna göre yapmak istedim . 1 yıldız kırmamın sebebi katlanır pedalların 2 side kırıldı , ki zaten pek sağlam değillerdi , birde sele kısmı ince olduğu için rahatsızlık veriyor , onun harici hiçbir sıkıntısı yok , kurulumunu kendim yaptım , vites ve fren ayarı İçin YouTube dan destek alabilirsiniz

? *** ***: Fiyatına göre güzel bisiklet. Ne kadar ekmek o kadar köfte...

? *** ***: Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Yetkili servisinde ücretsiz kurulumunu yaptırdım ve hiç bir sorun yaşamadım. Yapacağım tek uyarı, katlanabilir bisiklet diyince, yanınızda her yere götürebileceğiniz bir şeyi gözünüzde canlandırmayın. Arabamın bagajına sığdırmakta bile biraz zorlandım. Ama bu bir kusur değil tabi ki, sonuçta sizi güvenli bir şekilde bir yerden bir yere ulaştırması gereken bir araçtan bahsediyoruz :)

? *** ***: Süper bisiklet çok iyi alınır ama tek sorun selesi bukadar güzel bi bisikletin selesi bukadar kötü olmamalı üretici buna çözüm bulmalı bindiğiniz zaman 2 gün ağrıyla geziyorsunuz.

? *** ***: Ürün söylendiği gibiydi. Güzel paketlenmişti. Çabuk geldi. Kstgoda bir tarafında ufak bir yırtık oluşmuştu ancak ürün zarar görmemişti.

? *** ***: Fiyatına göre gayet güzel bir bisiklet, bagajda taşınabilmesi güzel ama biraz ağır. Servis kurulumu da ücretsiz olsa daha iyi olurdu.

? *** ***: Ürün kurulumu yapılmış halde geldi. Sadece zil reflektör gibi parçaları kendim taktım. Paketlemesi iyiydi.

? *** ***: Ürün çok güzel paketlenmiş ve zamanında bize ulaştı eksik veya kırık parçam yoktu çok memnun kaldım

? *** ***: Fiyatına göre en iyi katlanır bisiklet.

? *** ***: Bisikleti aldım 26 gündür kullanıyorum memnunum genel olarak fakat direksiyonun altındaki bağlantı yerinden gacir gucur ses geliyor ve sallanıyor birde arka teker bilyesinden tık tık diye ses gelmeye başladı pedalı çevirdikçe bilmiyorum ne kadar zaman daha kullanabilirim

? *** ***: Vites değiştirme kısmı kullanılmış gibi, Mağazadan görün deneyin öyle alın, beklentinin altında.

? *** ***: Daha iyisini alma şansınız varsa daha iyisini alın, ancak maddi gücünüz bu ürün seviyesindeyse alınabilir.

? *** ***: Ürün idare eder çok kaliteli değil gibi arka lastik patlak geldi iade ile uğraşmamak için kendim aldım lastik taktım bir hafta içinde ayaklık kırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Kullananlar
Bianchi Folding ÖzellikleriKron Fd 750 İnceleme
Ümit Cunda 6 YorumlarMosso Marine V Teknik Özellikler
Skyjet Nitro KullananlarCarraro Flexi 121 İnceleme
Rks RK3 Pro Teknik ÖzelliklerDahon Vitesse D8 Yorumlar

Salcano F100 nasıl kurulur?

Salcano F100'ü kurmak için isterseniz sosyal medyadan kurulum videolarını izleyerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ürünün size en yakın teknik servisine giderek kurulumu 100 veya 75 TL karşılığında yaptırabilmeniz mümkündür.

Salcano F100 kaç kg?

Salcano F100'ün gövdesi alüminyumdan yapıldığı için 11 kilogram ağırlığı vardır. Bu ağırlığı sayesinde istenilen yere rahatça taşınabilir. Piyasada bulunan en kaliteli katlanır bisikletlerden birisidir.

Salcano F100 kaç kilo taşır?

Salcano F100 105 ile 115 kiloya kadar taşıyabilmektedir. 100 kilo üzeri olan bireyler bisikleti sürdüğünde lastiklerde inme, basıncın azalması gibi durumlar görülmez.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.