Kron Fd 750 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Katlanır bisiklet kategorisinde birçok kişi tarafından tercih edilen Kron Fd 750'nin jantlarına, kadron malzemesine ve daha birçok özelliğine değindik.
Kron Fd 750 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

10 kiloluk ağırlığıyla öne çıkan hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen Kron Fd 750, alüminyum gövdeye sahiptir. Düşük ağırlığı olması nedeniyle bisikleti taşımak oldukça basittir. Alüminyum kadrosu düz yolda, yokuşlarda ve diğer engebeli yollarda üstün performans sağlayarak işinizi kolaylaştırır. En kaliteli vites üretici markalarından birisi olan Shimanonun 7'li ruble sistemi bu bisiklette kullanılmıştır. 20 inçlik boyuta sahip jantları konfor sağlar.

Kron Fd 750 Özellikleri

Ağırlık10 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu11 inç - 28 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı7 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Kron
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Kron Fd 750 İnceleme

Kron Fd 750 kullanıcısına konforu, rahatlığı ve hızı aynı anda sunar. Alüminyum gövdesi ile taşınırken kolaylık sağlar. Katlaması ortalama olarak 15 saniye kadar sürmektedir. Ürünün ortasında veya önünde amortisörün olmamasına rağmen konfordan ödün vermez. Selesi ve elcikleri yumuşak yapıya sahiptir. Kron Fd 750'yi uzun süreler kullansanız dahi boyun, bel, sırt ağrısı yaşanmaz.

İşte kaliteli malzemesiyle öne çıkan Kron Fd 750 ile ilgili tüm detaylar;

Kron Fd 750 Tasarım

Kron Fd 750

Kron Fd 750'de 20 inç jant bulunur. Büyük jantlarının yanı sıra gövdesi alüminyumdan yapılmıştır. Gövdesinin alüminyumdan yapılması taşınırken ciddi şekilde kolaylık sağlar. Ürünün toplam ağırlığı 10 kilodur. Katlanır bisikletler arasında en hafif ağırlığa sahip olan modellerden birisidir. Kron Fd 750'nin selesi ve gidonu yükseltilebilir yapıdadır. Uzun sürüşler sonrasında yaşanan ağrılar Kron Fd 750 ile tamamen yok olmuştur. Ürünün arka kısmında bir adet çanta koyma yeri vardır. Ön ve arka lastiklerin üzerinde bulunan çamurluklar da taşlardan ve çamurdan korur.

Kron Fd 750 Kadro

Kron Fd 750

Kron Fd 750 alüminyum kadrosuyla dikkat çekmektedir. Bu kadro sayesinde ürünün toplam ağırlığı 10 kiloya kadar düşürülmüştür. Katlandığı zaman bir yerden bir yere götürmek kolaydır. Aynı zamanda alüminyum gövde, yokuşları daha kolay çıkabilmenizi sağlar. Bisiklet düz yolda daha kolay ivmelenir.

Kron Fd 750 Fren

Kron Fd 750

Katlanır bisikletlerde iki fren tipi vardır. Bu fren tipleri disk ve V'dir. V frenler disk frene göre daha tehlikeli olabilmektedir. Disk frenler araçlardaki gibi çalışır. Ani fren sıkma durumunda dahi takla atma, bisikletin kayması gibi durumlar yaşanmaz. Ancak V frenlerde ani fren sıkımında çeşitli durumlar yaşanabilir. Kron Fd 750'de V fren sistemi kullanılmıştır. Eğer V fren sistemini kullanmayı öğrenirseniz ve frene yavaş yavaş basarsanız hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Disk frene sahip katlanır bisikletlerin fiyatı V frenlere sahip bisikletlere göre çok daha yüksektir.

Kron Fd 750 Jant

Kron Fd 750

Kron Fd 750, 20 inç jant boyutuna sahiptir. Yüksek boyutlu jantlar ile birlikte tüm zeminlerde konforu yaşatır. Zozo marka jantlar, yüksek ağırlıklarda, engebeli arazilerde eğilmez veya bükülmez. Ürünün kaliteli lastikleri hem asfalta hem de toprak zemine uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Çok uzun saatler boyunca bisikletinizi kullansanız dahi lastiklerin hava basıncı düşmez. Patlamaya karşı da dayanıklı olan lastikler size güven verir.

Kron Fd 750 Ağırlık

Kron Fd 750

Kron Fd 750'de 10 kilogram ağırlık vardır. Bisikleti katladıktan sonra istediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. 10 kilo olması sebebiyle hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen modelde alüminyum gövde olduğu için ağırlık ciddi oranda düşürülmüştür. Rakiplerine baktığımızda en hafif katlanır bisikletlerden birisidir. Pedala bastığınızda kolay bir şekilde hareket eden bisiklet, hantal sürüş hissini kullanıcısına yaşatmaz. Hızlı ve seri bir kullanıma sahiptir.

Kron Fd 750 Vites

Kron Fd 750

14-28 dişli oranıyla öne çıkan Kron Fd 750, kullanıcısına hızlı ve hafif olduğunu sonuna kadar hissettirmektedir. Çıkılması en zor yokuşlarda dahi hiçbir şekilde zorluk yaşatmaz. Shimano vitesi çok hafif olduğundan bisikleti sürerken terleme vb. durumlar meydana gelmez. 7 vites olmasıyla birlikte birçok kişi tarafından sıkça tercih edilmektedir. Eşsiz bir deneyim sunan Kron Fd 750 katlanır bisikleti sürekli olarak kullanacaksınız.

Kron Fd 750 Kutu İçeriği

Kron Fd 750

Kron Fd 750'nin kutusunda bir adet led lamba, bir adet katlanır bisiklet, bir adet korna, bir adet alyan ve iki adet jant süsü bulunur. Çamurluklar, arka taşıma çantası ve diğer aksesuarlar bisikletin üzerinde takılıdır. Gelen alyanla birlikte frenleri ve diğer aksesuarları sıkmanız gerekmektedir.

Kron Fd 750 Alınır mı?

Kron Fd 750

Kron Fd 750 alüminyum gövdeye sahiptir. Uygun fiyata satılan modelin ağırlığı 10 kilogramdır. Alüminyum kadrosu kullanıcısına güven verir ve kilosunun ciddi oranda düşmesini sağlar. Bazı aksesuarların alüminyum yapıda olması kilonun daha da düşmesine yardımcı olur. Yokuşları hiçbir şekilde zorlanmadan çıkan üründe 7 vites bulunur. Rahat selesi kullanıcısına konforu en üst seviyede yaşatır.

Kron Fd 750 Nasıl Katlanır?

Kron Fd 750

Kron Fd 750 modelini katlarken dikkatli olmanız gerekir. İlk başta ürünün selesinin kilidini açın, seleyi en aşağıya indirin. Pedalları içeriye katlayın, ön gidonun kilidini açarak sola doğru yatırın. Orta kadrodaki kilidini açın, gövdeyi dizinizin yardımıyla içeriye doğru katlayın ve sesi duyduğunuzda bırakın. Ürünü seleden tutarak taşıyın.

Amazon
Fiyatını Gör
FD 750
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Kron Fd 750 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Kron Fd 750

👤 *** ***: Gayet şık bir tasarıma sahip katlama mekanizmaları da gayet pratik ve sağlam bir yapıya sahip. Tasarım olarak da rahat ve keyifli bir sürüş sağlıyor. Vites geçişleri sorunsuz. Kesinlikle alınabilir.

👤 *** ***: Çok keyifli ve pratik bir şehir bisikleti. Demonte olarak geliyor. Garantisi için kutuyu açmadan yetkili serviste kurulumunu yaptırmanız gerekiyor.

👤 *** ***: Paketleme güzel geldi. Kendimiz yapalım dedik ama parçaları birleştiremedik bisikletçi de yaptırdım kron bayisine gitmeye gerek duymadım. Rengi güzel fazla ağır değil.

👤 *** ***: Ürün çok kaliteli, kullanmaya başladıktan sonra diğer katlanır bisikletlere göre kalitesini anlıyorsunuz. Evin bisikleti oldu eşim ben ve oğlum çok rahat kullanıyoruz. 11 yaşındaki oğlum kendi 26 jant bisikletini kullanmak istemiyor.

👤 *** ***: 4 aydır kullanıyorum on numara bisiklet volvo gibi valla şahin çarptı bana adamın arabası göçtü bana vurduğunda ne bisiklete nede bana bir şey olmadı kaliteli ürün.

👤 *** ***: Öncelikle satıcıya teşekkürler kurulum için bulunduğum ilde servis olmamasına rağmen yardımcı oldular. Bisiklet çok iyi vitesler yorar dedim ama yormuyor. Özellikle düz alanlarda kullanacaklar için müthiş zevkli katlama konusunda videolardan bakın,alıştınızmı açıp kapaması saniyeler sürmüyor. iyiki almışım dediğim nadir ürünlerden.

👤 *** ***: Bisikleti ben ve oğlum çok beğendik, bu fiyata almak güzel. umarım uzun yıllar kullanabiliriz. alışkın olmadığımızdan galiba katlarken uğraştım. Teşekkür ediyorum.

👤 *** ***: Ürünü kendiniz açmayın, direk servise gidin. Kargocular taşırken özen göstermeyebiliyor, garanti kapsamında olması için serviste kurulum lazım.

👤 *** ***: Bisiklet fiyatına göre oldukça güzel, katlama mekanizmaları biraz sert, belki zamanla alışacaktır.

👤 *** ***: Çok güzel bir bisiklet. Tereddütsüz alın derim.

👤 *** ***: Katlaması ve kullanımı, kolay sedan arka bagaja rahat sığdı.

👤 *** ***: Fiyat / performans ürünü, ağır değil, ben çocuklarım için aldım, şehirde profesyonel kullanım için basit kalabilir.

👤 *** ***: Güzel iyi baya ama katlayınca dik durmuyor bir ayağı falan olsa da sabit dursa iyi olurdu. Kaliteli malzemeden yapılmış güzel.

👤 *** ***: Arka vites yamuk geldi. Servis düzeltti. Ön teker 8 çiziyordu, bir gün sonra fark edip serviste kontrol edildi. Lastiklerin iyi olmadığı için biraz düzeltilebildi. Jantlarda sorun yok. Fiyat performans olarak yüksek diyebilirim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Yorumlar
Salcano F100 İncelemeBianchi Folding Kullananlar
Ümit Cunda 6 ÖzelilklerMosso Marine V İnceleme
Skyjet Nitro YorumlarCarraro Flexi 121 Kullananlar
Rks RK3 Pro ÖzelliklerDahon Vitesse D8 Yorumlar

Kron Fd 750 nasıl kurulur?

Kron Fd 750'yi kurmak için sosyal medya platformlarından video izleyebilirsiniz. Kendiniz kurduğunuzda ürün garanti kapsamı dışında kalacağı için serviste yaptırmanızı öneriyoruz. Size en yakın Kron bayisine giderek kurulumunu ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Kron Fd 750 kaç kg?

Kron Fd 750'nin gövdesi alüminyum malzemeden yapılmıştır. Alüminyum malzemenin ağırlığı çeliğe göre daha düşüktür. Ortalama 10 kilo kadar ağırlığı olan ürünün taşınması oldukça kolaydır. Ürünün üzerinde bulunan aksesuarlar bu ağırlığa dahildir.

Kron Fd 750 kaç kilo taşır?

Kron Fd 750'nin taşıma kapasitesi ortalama 100 kilodur. 100 kilonun üzerinde olan bireyleri de taşıyabilir fakat sağlıklı değildir. Yüksek hızlarda giderken bisikletin lastiklerinde, jantlarında sorunlar yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.