Carraro Flexi 121 Yorumları ve Özelilkleri - İnceleme

Alüminyum gövdeye sahip, düşük ağırlığı sayesinde kolayca taşınabilen Carraro markasının Flexi 121 modelini detaylı bir şekilde araştırdık.
Carraro Flexi 121 Yorumları ve Özelilkleri - İnceleme

Alüminyum kadroya sahip olduğu için 13.5 kilogramlık ağırlığı bulunan ürün kolay  bir şekilde katlanabiliyor. Katlanabilir olmasının yanı sıra 20 inç jant boyutuyla da konforlu sürüş deneyimi yaşatıyor. 21 vites olduğundan dolayı Carraro Flexi 121 ile her yer kolayca çıkılabiliyor. Hem öne hem de yukarıya doğru açılı bir şekilde ayarlanabilen gidonu ve selesi sayesinde uzun saatler kullansanız dahi ağrı yaşanmıyor. Biz sizler için Carraro Flexi 121 modelinin tüm özelliklerini yazımızda araştırdık.

Carraro Flexi 121 Özellikleri

Ağırlık13.5 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu14 inç - 35 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı21 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Carraro
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Carraro Flexi 121 İnceleme

En kaliteli katlanır bisiklet modellerinden birisi olan Carraro Flexi 121 yüksek fiyatıyla satışa sunulmasına rağmen tercih edilebiliyor. Sahip olduğu özellikler sayesinde konforlu sürüş deneyimini sonuna kadar yaşatıyor. Alüminyum kadrosuyla da hem taşırken hem de sürerken kolaylık sağlıyor. 21 vitesli olması yokuşlarda ve düz yolda zorlanmadan hızlanmanıza yardımcı oluyor.

İşte konforu sonuna kadar hissettiren Carraro Flexi 121 ile ilgili tüm detaylar;

Carraro Flexi 121 Tasarım

Carraro Flexi 121

Dışarıdan bakıldığında oldukça kasvetli gözüken Carraro Flexi 121, boyutu sayesinde daha rahat bir kullanım sağlar. Bunun yanı sıra selesi oldukça konforludur. Arka kısımda bulunan bagaj kısmına çanta vb. eşyalar koyulabilir. Çamurluklar, yoldan fırlayabilecek taş vb. maddelere karşı sizi korur. Arka kısmında frene bastığınızda yanan bir adet kırmızı lamba bulunur. Gidonun hemen önünde de gece önünüzü görebileceğiniz LED ışık vardır. Ürünün önünde ya da ortasında amortisör bulunmamaktadır.

Carraro Flexi 121 Kadro

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121'in kadrosu alüminyumdan yapılmıştır. Bu yüzden ağırlığı piyasadaki çoğu katlanır bisikletten azdır. Kullanıcısı tarafından katlandığında rahatlıkla taşınabilen modelin ağırlığı toplam 13.5 kilogramdır. Aynı zamanda kadronun uzun olması nedeniyle gidon ile sele arasındaki mesafe açılmış, bu sayede daha konforlu bir sürüş sağlanmıştır. Diş yokuşlarda efor sarf etmeden oturarak çıkabilmenize olanak tanır.

Carraro Flexi 121 Fren

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121'de V fren sistemi kullanılmıştır. V frenlere sahip olmasına rağmen yumuşak bir duruş sağlamaktadır. Disk frenlerde olduğu gibi ani fren sıkmalarında dahi yavaş yavaş durarak kullanıcısına güven verir. Kaliteli frenleri sayesinde kayma vb. durumlar yaşamanız düşük olasılıktır. Tüm yollarda üstün performans gösteren Carraro Flexi 121 ile güvenli duruş sağlamak mümkündür.

Carraro Flexi 121 Jant ve Lastik

Carraro Flexi 121

Carraro markasının Flexi 121 modelinde 20 inç boyutundaki jantlar ile birlikte engebeli yollarda dahi konforlu sürüş hissi yaşanır. Lastikleri hem toprak yola hem de asfalta uyumlu şekilde tasarlandığı için istenilen her yere Carraro Flexi 121 ile gidilebilir. Lastikler cam kırıklarına, çivilere vb. keskin maddelere karşı dayanıklı olduğundan sizi asla yarı yolda bırakmaz. Bisikletinizi saatlerce sürseniz dahi lastiklerin hava basıncında azalma olmaz.

Carraro Flexi 121 Ağırlık

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121, 13.5 kilogram ağırlığa sahiptir. Bisikletin üzerinde bulunan bazı aksesuarlar çıkarıldığında bu ağırlık daha da düşmektedir. Kadrosunun alüminyum olması nedeniyle ürünün ağırlığı ciddi oranda azalmıştır. Alüminyum kadrolar, çelik olanlara göre daha hafiftir. Aynı zamanda Carraro Flexi 121, daha rahat bir sürüş imkanı sağlar. Yüksek hızlarda gidonda sallanma vb. sorunlar görülmez.

Carraro Flexi 121 Vites

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121'de 21 vites olduğu için kullanırken büyük olaylık sağlar. Vites geçişleri de yumuşak olduğu için vites atarken kullanıcı konforundan ödün vermez. Vitesinin Shimano olması nedeniyle yokuşlarda hiçbir şekilde zorlanmazsınız. Aynı zamanda düz yolda son vitese atarak yüksek süratlere çıkabilirsiniz. Vites konusunda en iyi markalardan arasında yer alan Shimano, kalitesini kullanıcısına hissettirmektedir.

Carraro Flexi 121 Kutu İçeriği

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121'in kutusunun içerisinde iki adet lamba, bir adet korna, iki adet jant süsü, bir adet alyan ve katlanır bisiklet bulunmaktadır. Kutunun içerisindeki alyan ile frenleri, seleyi, gidonu ve frenleri sıkarak daha da sağlamlaştırabilirsiniz.

Carraro Flexi 121 Alınır mı?

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121, ergonomik tasarıma sahip olduğu için yüksek süratlere kolayca çıkabilir. Aynı zamanda alüminyum gövdesi sayesinde model, 13.5 kiloya ulaşmıştır. Katlandığında rahatça taşınabilir yapıda olan ürün kaliteli olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Carraro Flexi 121'i alarak ömür boyu konforlu kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Carraro Flexi 121 Nasıl Katlanır?

Carraro Flexi 121

Carraro Flexi 121 modelini katlanır duruma getirmek için ilk olarak pedalları içeriye doğru katlayın. Daha sonrasında selenin kilidini açarak en aşağıya getirin. Gidonun da kilidini açın, sağa doğru gidonu yatırarak kilitleyin. Son olarak kadronun ortasındaki kelepçeyi çıkartın. Dizinizden yardım alarak kadroyu arkaya doğru ittirin. Oturma sesini duyduktan sonra katlama işlemini bırakın. Artık bisikletinizi selesinden tutarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Carraro
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Carraro Flexi 121 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Carraro Flexi 121

? *** ***: Ürün genel anlamda kaliteli. Sele boyu çok yüksek, kestirmek gerekiyor. Düşündüğümden biraz daha ağır indirip kaldırmak biraz zorluyor. Kalitesinden dolayı sürüşü keyifli.

? *** ***: Bisiklet f/p olarak doğru konumda. Boyu 195 olan kişilere bile uygun. Boyu kısa olanlar sele borusunu biraz kesebilir. Kaliteli bir bisiklet firmasından aldım, ilgili bir firma.

? *** ***: Ürünü yaklaşık olarak bir aydır düzenli olarak kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir ürün. Yokuşlarda da işinizi çok güzel görüyor. Tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Almayı düşünen herkese tereddütsüz öneririm.

? *** ***: Ürün sıkıntısız geldi. Satıcı her soruma hızlıca yanıt verdi. Bisiklet çok güzel ve hafif. Sürüşü çok keyifli.

? *** ***: Ürün renk ve kalite olarak çok iyi. Tavsiye ederim. Kendiniz kurulum yapmayın bir yetkili servise ücretsiz kurdurun. Aksi halde kırık çıkık bir durum olduğunda mağdur olursunuz. Vites geçişleri güzel. Kalite hissi güzel. Sürüş keyifli.

? *** ***: 21 vites olması ekstra kullanışlı olmasını sağlıyor. Renk uyumu da çok güzel. Şehir içi kullanımda çok kullanışlı. Tavsiye ederim

? *** ***: Ürünü araştırıp aldım. 21 vitesli olması tercih sebebiydi. Vites geçişleri güzel, paketleme standart. Tek sorun ben siyah tekerlekli model gelecek diye beklerken kahverengi tekerlek geldi. Şahsen bu rengi daha çok sevdim. Ambalaj biraz büyük ve yetkili servise götürmek açıkçası zor oldu. Yetkili servis ücretsiz kuruyor ayarlarını yapıp garanti belgesini işliyor. Kendiniz uğraşmayın bence.

? *** ***: Ürünün evde kurulumunu rahat yaptık hızlı şekilde gönderim yapıldı. Bisiklet selesi boyuma uygun olmadığı için selenin borusunu bisikletçide biraz kestirdim sürüşü gayet kaliteli ve güzel. Bisiklet v fren olup indirimdeyken kaçırmayın derim .Lastikleri şişirilmiş şekilde gönderilmiş satıcıya teşekkür ederim fakat kargodan hiç memnun kalmadım ürünümü kapı önüne bırakıp gitmiş tesadüf gördüm.

? *** ***: Bisikletim gayet hızlı geldi paketleme iyiydi herhangi bir deforme yoktu bisiklette çok hoş fotoğrafta siyah lastikleri var fakat kahverengi geliyor ki o daha güzel bu açıdan sevindirdi. Kurulumunda yaşadığımız yerden kaynaklı problem yaşadık. Frenleri biraz daha kaliteli olabilirdi onu ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyoruz bu fiyata o frenler yakışmadı onun haricinde gayet güzel. Satın almak isteyenler Carraroya söyleyin o frenleri değiştirsin öyle satın alın.

? *** ***: Hem bisikletten hem satıcıdan çok memnunum. Fiyatlar da ben aldıktan sonra arttı çok karlı bir alışveriş oldu benim için. Yokuşu da düşük viteslerde çıkabiliyorsunuz. Günlük kullanım için çok ideal. Satıcıda da ilk bakım ücretsiz ve çok yardım severler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Kullananlar
Salcano F100 İncelemeBianchi Folding Yorumlar
Kron Fd 750 ÖzelliklerÜmit Cunda 6 İnceleme
Mosso Marine V KullananlarSkyjet Nitro Özellikler
Rks RK3 Pro YorumlarDahon Vitesse D8 İnceleme

Carraro Flexi 121 nasıl kurulur?

Carraro Flexi 121 ürününü teslim aldıktan sonra mutlaka servisine gidip ücretsiz olarak kurulumu yapmalarını isteyin. Aksi taktirde bisikleti kendi başınıza kurmak zaman kaybetmenize neden olacaktır. Zamanınızın yanı sıra ürün garanti kapsamında olmayacaktır.

Carraro Flexi 121 kaç kilo?

Carraro Flexi 121 alüminyum kadrosuyla dikkat çekmektedir. Alüminyum kadrolar, çeliklere göre daha hafif olduğundan ürünün ağırlığı toplam 13.5 kilodur. İhtiyaç duymadığınız aksesuarlarını çıkartarak bu kiloyu düşürebilirsiniz.

Carraro Flexi 121 kaç kilo taşır?

Carraro Flexi 121, 105 kilo bir bireyi rahatlıkla taşıyabilmektedir. 105 kilo üstünde olan bireylerin katlanır bisiklet satın alırken kalın tekerlekli olan modellere göz atması daha sağlıklı olacaktır. Carraro Flexi 121 ortalama 105 kilo taşıyabilir.

Carraro Flexi 121 nasıl?

Carraro Flexi 121, katlanır bisiklet modelleri arasında en kaliteli ürünlerden birisidir. Tekerleri küçük olmasına rağmen en dik yokuşlarda dahi yüksek performans sunar. 21 vitesli olması da büyük avantaj sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.