Skyjet Nitro Kullananlar, Yorumları, Özellikleri - İnceleme

Sahip olduğu özelliklere bakacak olursak piyasadaki en kaliteli katlanır bisikletlerden olan elektrikli Skyjet Nitro ile ilgili bilgiler yazımızda.
Skyjet Nitro Kullananlar, Yorumları, Özellikleri - İnceleme

Katlanır bisiklet modelleri arasında en kalitelilerden bisikletlerden birisi olan Skyjet Nitro, elektrikli olduğundan dolayı tercih edilmektedir. Ürün maksimum 25 km hıza ulaşabilen, şarj süresinin 6 saat kadar sürdüğü üründe 20 inç jantlar bulunur. 45 Km'lik menziliyle uzun mesafede yüksek performans sunar. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir. 27 kilogram ağırlığa sahiptir. Yazımızda Skyjet Nitro ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Skyjet Nitro Özellikleri

Ağırlık27 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Motor TipiRKS 36V 250W
Jant20 İnç
Menzil45 Km
Maksimum Hız25 Km/h
Vites Sayısı6 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Skyjet
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Skyjet Nitro İnceleme

RKS markasının geliştirmiş olduğu Skyjet Nitro adlı modeli hem katlanabilir hem de elektriklidir. 45 kilometrelik menzili sayesinde rahatlıkla kısa mesafelerde kullanılabilecek bir bisiklettir. Saatte 25 km/h hızda şarj başına 35 ile 45 km sürüş yapabilirsiniz. Disk fren sistemi, şok emici fat lastikleri ve rahat selesiyle konforun keyfini çıkartın.

İşte katlanabilir elektrikli bisiklet Skyjet Nitro ile ilgili tüm detaylar;

Skyjet Nitro Tasarım

Skyjet Nitro

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan modelde kalın lastikler ayrı bir hava katmıştır. Arka kısmında bulunan batarya anahtarla açılabilir. Bu sayede şarj edilmek istendiğinde bataryayı rahatlıkla çıkartıp, götürebilirsiniz. Disk frenlerinin olması kullanıcıya güven vermektedir. Ön kısımda bir adet korna ve lamba bulunur. Bunun yanı sıra çamurluklar yoldan üzerinize gelecek tehlikelerden sizi korur. Selesinin ve gidonunun ayarlanması kullanımda rahatlık sunar. Aynı zamanda önde bir adet çatal süspansiyon yer alır. Arka kısımda da bir adet gösterge kontrollü aydınlatma bulunur.

Skyjet Nitro Hız

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro, ortalama 25 km/h hızlara çıkabilmektedir. Kompakt boyutları ve katlanabilir özelliği sayesinde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Skyjet Nitro, toplu taşımada dahi kullanılabilir. Ürünün motoru RKS tarafından üretilmiştir. Motor, 36V 250W gücünde çalışabilmektedir. Yokuşlarda size hiçbir şekilde sorun çıkartmayacak olan model ile istediğiniz zaman pedalla sürüşe geçebilirsiniz.

Skyjet Nitro Menzil

Skyjet Nitro

Skyjet kullanıcısına 35 ile 45 km arasında sürüş mesafesi sunmaktadır. Daha çok kısa mesafelere gitmek için uygun olan bisiklet, jel seleye sahip olduğu için konfor anlamında kullanıcısını memnun eder. Rakiplerine baktığımızda menzil bakımından başarılı olan Skyjet Nitro, 45 km'lik sürüş mesafesini tek şarjla sunmaktadır.

Skyjet Nitro Jant ve Lastik

Skyjet Nitro

Mosso Marine V modelinde 20 inç jantlar bulunmaktadır. Bu jantlar hem çocuklar hem de ebeveynler için uygun yapıdadır. Lastiklerin hem toprak yola hem de asfalta uyumlu olması nedeniyle istenilen her yere rahatlıkla çıkılabilir. Bisikletinizle saatlerce vakit geçirseniz dahi lastiklerin basıncında herhangi bir azalma görülmez. Lastikler, dayanıklı yapıda olduğu için kullanıcısına güven vermektedir.

Skyjet Nitro Ağırlık

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro modelinde alüminyum gövde kullanılmasına rağmen ağırlık 27 kilogramdır. Bisikletin selesinin hemen arkasında bulunan 36V 10 Ah batarya nedeniyle ağırlık artmaktadır. Bunun yanı sıra bisiklette kalın lastikler ve ağır bir motor bulunur. Hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan modeli taşımak zordur. Katlandığında dahi bir yerden bir yere götürmek için yardım almanız gerekebilir. Uzun süre taşınabilecek bir bisiklet değildir. Ancak elektrikli olduğundan ağırlık sadece taşınırken sorun yaratır.

Skyjet Nitro Fren Sistemi

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro modelinde disk fren kullanılmıştır. 25 km hızına çıktığında yavaşlamak için frenlerinin iyi olması gerekir. Burada RKS markası en kaliteli disk frenlerinden birisini kullanarak kullanıcının daha güvenli sürüşe sahip olmasını sağlamıştır. Disk frenler, araba freni gibi çalışır. Aniden sıktığınızda dahi yavaş yavaş durur. Bu sayede ani kaymalar, panik anında bisikletten düşme gibi durumlar yaşanmaz. Disk fren bir bisiklet için oldukça önemlidir.

Skyjet Nitro Batarya ve Şarj Süresi

Skyjet Nitro

Ürünün şarj süresi ortalama 4 ile 6 saat arasındadır. Skyjet Nitro, 36V 10 Ah bataryaya sahiptir. Eğer ürünü kendiniz sürmek isterseniz pedala basmanız yeterli olacaktır. Pedala bastığınızda batarya kendini doldurabilmektedir. Bataryayı şarj etmek için üzerinde bulunan anahtar kilidini açmanız ve bulunduğu konumdan çıkartıp, bir fişe takmanız gerekir.

Skyjet Nitro Kutu İçeriği

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro'nun kutu içeriğinde iki adet lamba, bir adet batarya, bir adet alyan, iki adet jant süsü, bir adet bataryayı şarj etmenizi sağlayacak adaptör yer almaktadır. Alyan ile birlikte ürünün üzerindeki aksesuarları çıkartıp, takabilirsiniz.

Skyjet Nitro Alınır mı?

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro, alabileceğiniz en kaliteli katlanır bisiklet modellerinden birisidir. Yüksek fiyata sahip olmasına rağmen birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Sahip olduğu özelliklere bakacak olursak Skyjet Nitro, kısa mesafede olan her işinizi rahatlıkla çözebilmenizi sağlayacaktır. Eğer kaliteli bir katlanır bisiklet almak istiyorsanız mutlaka Skyjet Nitro'yu tercih etmenizi öneriyoruz.

Skyjet Nitro Nasıl Katlanır?

Skyjet Nitro

Skyjet Nitro'yu katlamak için selenin kilidini açın, en aşağıya indirin. Daha sonrasında gidonun kilidini açın, sağa doğru yatırarak kitleyin. Pedallarınızı içeriye doğru katlamayı da unutmayın. Son olarak kadronun üzerinde bulunan kilidi kaldırın, diziniz yardımıyla arkaya doğru bastırarak bisikleti katlayın. Oturma sesini duyduktan sonra katlama işlemini bırakın. Artık bisikletinizi selesinden tutarak taşıyabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Skyjet
Katlanır Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Skyjet Nitro Katlanabilir Bisiklet Yorumları

? *** ***: Bisiklet güzel ilk başta alışamadım ama sonra sonra kullandıkça el alışkanlığı oldu + ları olduğu kadar - eksileride var eksikler (oturma selesi çok sert bu yüzden oturak ortapedik sele kılıfı aldım frenler mekanik hidrolik olmadığı için ses yapıyor ama ben pek aldırış etmiyorum bisikleti durdurduğu sürece sorunyok bana göre tek firenle bisiklet durmuyor arka ve ön fireni birlikte kullanıyorum hızı dakikada 35 km hıza yükseliyor yokuş yukarı bu hız 15 e kadar düşüyor.

? *** ***: Bisikletin sele kısmı ve gidon uzun boylular için yapılmış kısa boylular almasın kullanamaz ama aldığımdan beri hafta sonları kullanıyorum 3 defa şarja taktım birde çok ses gıcırtısı var tümseklerde kasislerden geçerken bir şeyler orda bırakacak hissi veriyor onun haricinde bisiklet gidiyor ışık stop ve hız ayarları çok iyi km ölçümü bilgi için ideal alacak arkadaşlara tavsiye ederim sepeti sonradan aldım el gazına hiç gerek yok ben aldım kullanmıyorum bile pedallamak daha iyi

? *** ***: Çok kaliteli ve güzel bir makine ben 190 boy 120 kg olmama rağmen gerçekten gidişi çok hoşuma gitti konforlu diğer bisikletlere çok para vermeye gerek yok gayet yeterli şehir içi için

? *** ***: Şehir içi kullanılabilecek en mantıklı tercih tavsiye ederim. Fakat seçeceğiniz servise de dikkat edin sanki hayır işi yaparcasına ilgisiz davranıyorlar. Satıcıya kargo hızından dolayı teşekkürler.

? *** ***: Tereddütsüz alabilirsiniz 1 buçuk aydır test ettim geldiği günden itibaren sorun yaşamadım çok dik rampada pedal destekli rahatça çıkıyor. Fazladan iki kişi binip denedim. Çocuk koltuğu alıp monte ettim her şeyiyle mükemmel.

? *** ***: Süper kullanışlı, tam isteklerimi karşılıyor. Ana Kargo geldiğinde kutuyu ben açtım ve kurulumunu yaptım. Yetkili servise götürdüğümde servis tafra yaptı. Siz kutuyu açmayacaktınız, garantisi geçerli olmaz diye, Kutu üzerindeki barkodu okutamadığım için ben açtım. Yetkili servisi kutunun içerisindeki anahtarlık da bulunan barkod sayesinde ulaştım. Kutuyu açmadan barkoda nasıl ulaşacaktım. Ayrıca bu konuda kimse bilgilendirme yapmadı.

? *** ***: Ürün tam kurulumlu şekilde elime ulaştı. Gayet kaliteli ve oturaklı bir bisiklet. Satıcıya hızlı ve özenli kargolama için teşekkür ederim.

? *** ***: Bisiklet genel olarak standart yapıda fakat beğenmediğim 3 nokta tutmak için tutacak olmaması, çamurluklar çok kötü bu kadar kötü boyutlandırılamazdı ıslak olan bir zemin görmesin batarya kısmı ve hatta üstünüz bile batıyor kendi çabalarımla çamurluğa ek yapacağım, yine yağmurlu havalarda bataryanın oturduğu alanın altı su alıyor arkasında su akması için bir delik yapılsaydı bu sorun yaşanmazdı.

? *** ***: İlk gün tam bir hayal kırıklığı olduğunu düşünmüştüm. Kullanmaya başlayınca vaz geçilmezim oldu. Öyle ki motosikletim haftalarca garajdan çıkmadı. Görenler bilgi almak için sanki birbiriyle yarışıyordu. İçlerinde kazadan kıl payı kurtulan oldu. Gerçekten harika bir ürün. İyi ki almışım.

? *** ***: Küçük şehirde çok iş görecek bir bisiklet. Kullanışı ve kurulumu çok basit. Motoru da gayet yeterli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli BisikletRks RK3 Pro İnceleme
Volta VB1 ÖzellikleriSalcano Cappadocia İnceleme
Rks MX25 YorumlarıKuba Speedlight Özellikleri
Volta VSM İncelemeKron EFT100 Özellikleri
Rks GS25 Kullanıcı YorumlarıMaserati MSRT10 İnceleme
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Özellikler
Salcano F100 KullananlarBianchi Folding İnceleme
Kron Fd 750 YorumlarÜmit Cunda 6 Kullananlar
Mosso Marine V ÖzelliklerCarraro Flexi 121 İnceleme
Rks RK3 Pro YorumlarDahon Vitesse D8 Teknik Özellikler

Skyjet Nitro nasıl kurulur?

Skyjet Nitro size ilk ulaştığında hiçbir şekilde kutuyu açmayın. Kutuyu açtığınız taktirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalabilir. En yakın RKS bayisine giderek sizlere ücretsiz kurulum sağlamalarını isteyin. Bisikleti götürdükten sonra kurulumunu yapacaklar ve size eksiksiz bir şekilde teslim edecektir.

Skyjet Nitro kaç kg?

Skyjet Nitro alüminyum kadroya sahip olmasına rağmen ağırdır. Barındırmış olduğu batarya, disk frenler, kalın lastikler ve motor nedeniyle toplam 27 kilogramlık ağırlığa sahiptir. Aksesuarları çıkarttığınız zaman bu sayı daha da düşebilir.

Skyjet Nitro kaç km gider?

Skyjet Nitro ile tek şarjla 45 km sürüş yapabilirsiniz. Ancak bu sürüşü yaparken ortalama hızlarda gitmeniz gerekir. Motor en yüksek 25 km/h hızına çıkabilmektedir. Bulunduğunuz yolun koşullarına göre bu sayı değişiklik gösterir.

Skyjet Nitro ne kadar?

Türkiye'de bulunan çeşitli alışveriş sitelerine baktığımızda Skyjet Nitro, ortalama 16,000 TL fiyata sahiptir. ürünü daha uygun fiyata bulmak ve göz atmak için yukarıdaki bağlantılarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Skyjet bisiklet nerede üretiliyor?

RKS markasının adı altında sunulan Skyjet bisikletler Gaziantep'te üretilmektedir. Destek ekibi ve lojistik ekibinin merkezi Gaziantep'tir.

Elektrikli bisiklet yokuş çıkar mı?

Elektrikli bisiklet ile birlikte yokuş çıkılabilir. Yokuşun nasıl olduğuna göre de değişiklik gösterebilir fakat Skyjet Nitro ile hemen hemen her yokuşu rahatlıkla çıkabilirsiniz. Yokuşu çıkamayacağınızı anladığınızda pedal ile destek vermeniz yeterli olacaktır..

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum