Kron Fold 3.0 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Katlanır bisiklet piyasasının en uygun modellerinden birisi olan Kron Fold 3.0'ün tüm özelliklerini derledik ve modeli en ince ayrıntısına kadar inceledik.
Kron Fold 3.0 Kullananlar, Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Taşınabilir ve katlanabilir olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilen Kron Fold 3.0 uygun fiyatıyla bilinmektedir. Özelliklerine göre ucuz bir fiyata sahip olması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken bir modeldir. Oldukça kısa sürede katlanarak kolayca taşınabilen Kron Fold 3.0, 20 inç jant boyutuna, 15 kg ağırlığa, 7 vites sayısına sahiptir.

Kron Fold 3.0 Özellikleri

Ağırlık15 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu11 inç - 28 cm
Kadro MalzemesiÇelik
Vites Sayısı7 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Kron
Katlanır Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Kron Fold 3.0 İnceleme

Rahatlığıyla, konforuyla, vites geçişleriyle, kolayca taşınabilir olmasıyla verdiğiniz paranın boşa gitmediğini sizlere her koşulda hissettiren Kron Fold 3.0'ün gövdesi sert çeliktir. Gövdesinin çelik olması nedeniyle yolda giderken sizlere güven verir. Kullanıcısına yavaş bir deneyim yaşatmayan Kron Fold 3.0 tüm bunları yaparken üst düzey konfor sağlar.

İşte üst düzey konfor sunan Kron Fold 3.0 ile ilgili tüm detaylar;

Kron Fold 3.0 Tasarım

Kron Fold 3.0

Kron Fold 3.0'ın gövdesi çelikten yapılmıştır. Gidon ve sele yüksekliği isteğe bağlı olarak ayarlanabilmektedir. Gidonun ayarlanabilmesi kullanıcıya büyük artı sağlar. Kullanıcı uzun yolculuklar yapsa dahi bel, sırt, boyun ağrısı yaşamaz. Jantlarının 20 inç olması her türlü yolda gidebilmenizi sağlar. Vites sayısının 7 olması yokuşlarda ve düz yollarda kullanımı oldukça kolaylaştırır. Tekerlerin üzerinde bulunan çamurluklar, üstünüze gelebilecek çamuru ve taşları engeller. Selesinin de oldukça rahat olduğunu söyleyebiliriz.

Kron Fold 3.0 Kadro

Kron Fold 3.0

Çelik kadrolar alüminyum olanlara göre daha ağırdır. Bu modelde kullanılan çelik ile birlikte bisikletin toplam ağırlığı 15 kilodur. Gövdesinin çelik olması birçok kişi tarafından sevilmeyen bir özelliktir. Kron Fold 3.0'da çelik gövde olmasına rağmen sürüş deneyimi muazzamdır. Yokuş çıkarken, düz yolda giderken kullanıcısı asla yormaz. Vitesinin hafif olması sürüş konusunda kolaylık sağlar.

Kron Fold 3.0 Fren

Kron Fold 3.0

Kron Fold 3.0'da disk yerine V tipi fren kullanılmıştır. V tipi frenler yavaş bir şekilde sıkıldığı taktirde size hiçbir sorun yaşatmayacaktır. Disk frene sahip katlanır bisikletlerde ciddi bir şekilde fiyat artışı yaşanır. V tipi frene sahip olması sizi hiçbir şekilde korkutmasın. Sıktığınızda yumuşak bir şekilde yavaşlayan Kron Fold 3.0, kullanıcısına güven verir.

Kron Fold 3.0 Jant

Kron Fold 3.0

20 inç boyuta sahip olan Zozo Wheels marka jantlar ile birlikte istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Lastiklerinin de kaliteli olması nedeniyle zorlu koşullarda dahi üstün performans sunar. Uzun saatler boyunca bisikletinizi kullansanız dahi lastiklerde havanın inmesi, jantların yamulması gibi sorunlar meydana gelmez. 

Kron Fold 3.0 Ağırlık

Kron Fold 3.0

Çelik gövdeye sahip olmasına rağmen 15 kilogramlık ağırlığa sahip olan bisikleti kolayca katlayarak istediğiniz yere götürebilirsiniz. Daha çok erkeklerin tercih ettiği Kron Fold 3.0'ın gövdesi oldukça sağlam yapıdadır. Yukarda bahsetmiş olduğumuz kiloya tüm aksesuarlar dahildir. 

Kron Fold 3.0 Vites

Kron Fold 3.0

14 - 28 dişli oranına sahip olan bisikletle bir yerden bir yere gitmek artık çok kolay gelecek. Bisikleti sürerken hiçbir şekilde zorluk yaşamamanın keyfini çıkartacaksınız. Kan ter içinde kalmayarak ilerlemenizi sağlayan Kron Fold 3.0, Shimano marka vitesiyle kullanıcısına eşsiz bir deneyim sunar. 7 vites olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilen katlanabilir bisiklet ile sürekli gezmek isteyeceksiniz.

Kron Fold 3.0 Kutu İçeriği

Kron Fold 3.0

Kron Fold 3.0'ın içerisinden 1 adet bisiklet, iki adet jant süsü, 1 adet led lamba, 1 adet korna ve 1 adet ücretsiz kurulum kuponu çıkmaktadır. İsteğe bağlı olarak bu aksesuarlar bisikletin üzerine yerleştirilir. Çamurluk, arka taşıma bagajı ve diğer eklentiler bisikletin üzerinde yer alır.

Kron Fold 3.0 Alınır mı?

Kron Fold 3.0

Kron Fold 3.0'ın tek eksi özelliği çelik gövdeye sahip olmasıdır. Ancak alüminyum gövdeye sahip olan modellere baktığımızda aralarında 1 ile 2 kilo oynar. Sahip olduğu çamurlukların, arka çanta taşıyıcısının hafif olması diğer bisikletle kilosunu dengeler. Sadece alüminyum gövdesi olduğu için katlanır bir bisiklete fazladan para vermenizi istemeyerek sizlere gönül rahatlığıyla Kron Fold 3.0'ı öneriyoruz.

Kron Fold 3.0 Nasıl Katlanır?

Kron Fold 3.0

Kron Fold 3.0'ı katlamak için ilk olarak selenin kilidini açın ve indirin. Daha sonrasında katlanır özelliğe sahip pedalları içeriye doğru kıvırın. Ön gidonun kilidini açın, sola doğru yatırın. Orta mekanizmayı katlamak için kilidini açın, daha sonrasında dizinizin yardımıyla bisikleti içeriye doğru kıvırın. İçeriye doğru kıvırırken oturma sesini duyduğunuzda işlemi bırakın. Tüm her şeyi doğru yaptıysanız başarılı bir şekilde katlama işlemini tamamlamışsınız demektir. Bisikletinizi sele kısmından tutarak istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Kron
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Kron Fold 3.0 Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Kron Fold 3.0

👤 *** ***: Ürünü ilk aldığımda çok karamsardim fakat uzun kullanımdan sonra ortalama 28 km sürüş yaptım toplam 5 saat sürdü Sarıyer sahilden Beşiktaş kadar gittim 3. ve 4. Vites ile rampaları gayet rahat çıktı zorlanmadım. Normal yolda 7 vites ile sürüş yaptığımda gayet hızlıydı. Fiyat performans ürünü.

👤 *** ***: Paketleme ve teslim süresi harikaydı. Ürün beklediğim gibi memnun kaldım. Fiyat olarak emsallerine göre çok uyguna geldi.

👤 *** ***: Kargomuz hızlı ve sağlam geldi teşekkür ederim. Ürün güzel ama koltuğu rahatsız biraz daha rahat koltuk olabilir ayrıca bir tanede zil takılabilirdi onun dışın da bu kadar. Deneyim ettikten sonra tekrar yorumlayacağım teşekkür ederiz.

👤 *** ***: Ürün 2 gün içerisinde teslim edildi, kargo hasarsız temiz geldi. Teslimat sonrasında hepsijetXl arayıp memnuniyetimi sorarak durumu teyit etti ve hoşuma gitti. Ürün bildiğim kadarıyla pedalları takılı olmadan geliyor ama benim takıp göndermişler, işimi kolaylaştırdı, ince tüm ayarlarını, fren, vites, denge, gidon, ve aparatlarını hepsini kendim taktım ve ayarladım.

👤 *** ***: Daha önce Cunda model katlanır kullanıyorken bu ürüne geçiş yaptım ve çok beğendim, çok albenili duruyor ve malzeme kalitesi çok güzel, kesinlikle kaçırmayın alın derim, benden tam puan aldı.

👤 *** ***: 105 kilo bir birey olarak çekinerek almıştım ancak 18-25 km arası kullanımlarımda beni hiç üzmedi alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Orta düzey bir ürün performans değil günlük kullanımda düz yollarda ideal yokuş çıkamazsınız beklentiye girmeyin 4 5 km düz yollar için gayet güzel sadece katlanır diye aldım fena değil Pedal ilk günden kırıldı garanti serviste yaptırdığım için direk garanti kapsamına alındı o yüzden fazla zorlamayın ürünü kırılır. :))

👤 *** ***: Ürün bayiye göre çok uyguna geldi. Kargo çok hızlı ertesi gün elime ulaştı. fiyatına göre çok güzel dikkat çekici bir bisiklet. 9 yaşındaki oğlum için aldım ama arada bende süreceğim herhalde.

👤 *** ***: Şehir içi kullanım için ideal bir bisiklet , sadece fazla ağır geldi gibi ama kullanım açısından hiçbir problem yok

👤 *** ***: Fiyatına göre çok başarılı bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. Şu an piyasadaki en ucuz katlanır bisikletden bir tanesi ve onlar arasındaki en başarılısı olarak düşünüyorum. Hem özellik hemde marka kalitesi olarak. Giriş seviyesi ve en ucuz bisikletden biri olduğu için çok bir şey beklemeyin. Ekipmanları giriş seviyesi. Çelik kadro. Ama aynakol dişlinin 52 olması bence avantaj.

👤 *** ***: Direksiyon katlama mekanizmasında çok boşluk var ve çok oynuyor ayrıca katlama mandalının emniyeti mandalı pek de iyi tutmuyor bunun haricinde güzel ve kaliteli.

👤 *** ***: Kurulumu çok kolay. Vites ayarli geliyor. Frenleri ayarlamaniz gerekiyor. Yorumlarda bi arkadasta bahsetmiş. Sele berbat. Yeni sele lazım. 7 vites hafif yokuslarda is görüyor. Ancak fazlasi yorucu olabilir. Katlamasi falan kolay. Fiyatina gore güzel.

👤 *** ***: İlk katlanır bisikletim olduğu için karşılaştırma yapamam ama iyi görünüyor. Zaten katlanmış kurulu halde geldi. Birtek zilini ve refklektörlerini monte ettim. Bisikletten anlayan bir arkadaşım ayarlarına baktı iyi dedi ve kullanmaya başladım bu kadar yani kurulum filan yapmadım. Biraz ağır olabilir doğru ama hafif olanları 13 kg Bu 15 kg ne kadar fark eder bilemem.

👤 *** ***: Arabanın bagajında koydum ve kullanacağım zaman çıkarıp kullanıyorum. Devamlı bir yerden bir yere elle taşınacak bir şey değil zaten.

👤 *** ***: Sürüşü çok keyifli ve rahat katlandığında çok az yer kaplıyor direksiyon katlanmasında ufaktan bi sallantı var kibar sürülmesini tavsiye ederim ürün çok hafif selesinin demiri indirip kaldırınca çiziliyor mühim değil kurulumu kendim yaptım garantiyi umursamıyorum fiyatına göre gayet makul bir bisiklet minimum kadro boyu 150 boyundaki Kişilere uygun sele ve gidon indirilerek rahatlıkla sürebilirler.

👤 *** ***: Kolay katlanıyor ama kilit durumu yok, sabit duramıyor. Evde bir yere koyayım derseniz katlansa bile biraz yer kaplıyor pedalları ve gidonu kapatıp katlamamak daha mantıklı. Bagaja kolay sığıyor ama biraz ağır uğraştırıyor. Yine de tasarımıyla, vitesinden frenine yeterliliğiyle yetişkinler için ideal bisiklet. O kadar eleştirip ikinciyi aldık.

👤 *** ***: Çocuklar için pek uygun değil bence, gövde uzun, gidona her çocuğun kolu uzanamaz. Daha çok ergenlik çağındakiler ve yetişkinlere uygun diye düşünüyorum. Bunun dışında kalitesini son derece beğendim, katlanınca B segmenti HB kasa bir otomobilin bagajina (bagaj boşken) sığar. Yalnız çok hafif sayılmaz. Ele alınıp birkaç kat merdiven çıkmak yorucu olabir. Katlaması açılması zor değil. Amatör kullanıcılar için ideal bir bisiklet diyebilirim.

👤 *** ***: Gerçekten fiyatına göre on numara bisiklet kaçmaz. Yorumlarda montaj olsa daha iyi olur deniyordu adı üstünde katlanır bisiklet deniyordu bana montajlı ve katlanmış olarak geldi. Sadece alyan ve tornavida ile sıkıştırdım biraz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriSalcano F100 Özellikleri
Bianchi Folding KullananlarKron Fd 750 Kullanıcı Yorumları
Ümit Cunda 6 İncelemeMosso Marine V Teknik Özellikler
Skyjet Nitro KullananlarCarraro Flexi 121 Yorumlar
Rks RK3 Pro ÖzellikleriDahon Vitesse D8 İnceleme

Kron Fold 3.0 nasıl kurulur?

İsterseniz kendiniz sosyal medya platformlarından video izleyerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Kutunun içerisinden çıkan ücretsiz kurulum kuponuyla birlikte sizlere en yakın yetkili servise giderek kurulumu para vermeden yaptırabilirsiniz.

Kron Fold 3.0 kaç kg?

Kron Fold 3.0'ün gövdesi çelikten yapılmıştır. Fiyatının uygun olmasının nedenlerinden birisi de budur. Çelikten yapılmış olmasına rağmen alüminyum gövdeler ile arasında çok fazla kilo farklı yoktur. Kron Fold 3.0, 15 kilogramdır.

Kron Fold 3.0 kaç kilo taşır?

Kron Fold 3.0, 115 kiloya kadar rahatlıkla taşıyabilmektedir. Yüksek kiloya sahip bir birey bisikleti sürse dahi lastiklerinin basıncında bir değişiklik olmayacaktır. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.