Rks RK3 Pro Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Katlanır elektrikli bisiklet modelleri arasında en kaliteli ürünlerden birisi olan Rks RK3 Pro'nun tüm özelliklerini yazımızda detaylıca araştırdık.
Rks RK3 Pro Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Sürüş sırasında ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri anlık olarak veren gösterge paneli, alüminyum gövdesi, disk frenleri, kalın tekerleri, saatlik 25 km hızı ve 35 ile 45 km arasında sunduğu menziliyle dikkatleri üzerine çeken Rks RK3 Pro, en kaliteli katlanır bisikletlerden birisidir. Hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun olan ve hayatı kolaylaştıran elektrikli Rks RK3 Pro'nun net ağırlığı 27 kilodur. Yazımızda Rks RK3 Pro ile ilgili tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Rks RK3 Pro Özellikleri

Ağırlık27 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Motor TipiRKS 36V 250W
Jant20 İnç
Menzil45 Km
Maksimum Hız25 Km/h
Vites Sayısı7 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
RKS
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Rks RK3 Pro İnceleme

RKS markasının en kaliteli bisikletlerinden birisi olan Rk3 Pro, hem katlanabilir hem de elektrikli olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilen bir modeldir. 35 ile 45 km arasında sürüş menzili sunan model kısa mesafeler için uygundur. Dağ, bayır demeden her yerde kullanabileceğiniz bisiklet, saatte 25 km hızla gidebilir. Bataryası 4 ile 6 saat arasında tamamen dolmaktadır. Disk freni güvenli sürüş deneyimi yaşatır.

İşte en kaliteli modellerden olan Rks RK3 Pro ile ilgili tüm detaylar;

Rks RK3 Pro Tasarım

Rks RK3 Pro

Tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap veren Rks RK3 Pro, ilk bakışta büyüleyecek bir tasarıma sahiptir. Klasik katlanır bisiklet tasarımına ek olarak modern dokunuşlarla mükemmel bir görünüm sağlanmıştır. Kaliteli donanımları sayesinde kullanıcısına konforu sonuna kadar hissettiren Rks RK3 Pro ile birlikte asla bitmesini istemeyeceğiniz yolculuklar yaşayacaksınız. Şık tasarımının yanı sıra ürünün selesi ve gidonu ayarlanabilir. Tekerlerin üstünde bulunan çamurluklar sayesinde her yere tereddüt etmeden gireceksiniz. Ön kısmındaki aydınlatmayla da gece yolcuklarına doyamayacaksınız.

Rks RK3 Pro Hız

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro, maksimum 25 km/h hıza çıkabilmektedir. Her yokuşta üstün performans sunan bisiklet, jel koltuğa sahip olduğu için sürüş anında konfor sağlar. Kolay katlanabilir yapıda olması nedeniyle istediğiniz zaman elinizle taşınabilir. Motor RKS tarafından üretilmiş olup, 36V 250 Watt gücünde çalışabilir. Modele ek olarak pedal aksesuarını aldığınızda motor gibi koldan gaz vererek kullanabilirsiniz.

Rks RK3 Pro Menzil

Rks RK3 Pro

Kısa mesafeler için uygun yapıda olan bisikletle tek şarjla 35 ile 45 km arasında mesafe gidebilirsiniz. Jel selesiyle bu sürüşünüzde size hiçbir şekilde rahatsızlık hissini yaşatmayan Rks RK3 Pro, menzil bakımından rakiplerinden öndedir. Uzun saatler boyunca bisiklet üstünde vakit geçirseniz dahi boyun, sırt, baş, kol, diz ağrısı yaşanmaz.

Rks RK3 Pro Jant ve Lastik

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro'nun üzerinde 20 inç jant vardır. Jant boyutları küçük olduğu için hem yetişkinler hem de çocuklar rahatlıkla kullanabilir. Lastikleri normal bisikletlere göre daha kalındır. Rks RK3 Pro, toprak yolda ve asfaltta rahatlıkla sürülebilir. Aracınızın bagajına rahatlıkla sığabilen Rks RK3 Pro ile gittiğiniz her yerde bisiklet sürmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda lastiklerinin dayanıklı olması kullanıcıya güven vermektedir.

Rks RK3 Ağırlık

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro, alüminyum kadroya sahiptir. Alüminyum kadrosunun olmasına bisikletin ağırlığı 27 kilodur. Bisiklet selesinin yanında bulunan 36V 10 Ah batarya ağırlığı ciddi oranda artırmaktadır. Bisikletteki kalın lastikler, çantanızı koyabileceğiniz bagaj aksesuarı ve motoru ağırlığa etki etmektedir. Modeli bir yerden bir yere taşımak için ciddi efor sarf etmeniz gerekir. Kısa mesafelerde rahatlıkla taşınabilir fakat uzun mesafelerde taşımaya uygun değildir. Ürünü taşımak yerine elektrikli motor özelliğini kullanarak istediğiniz yere gitmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Rks RK3 Pro Fren Sistemi

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro modelinde disk fren olduğu için yavaşlama konusunda hiçbir sorun yaşanmaz. Yerler ıslak olsa dahi güvenli bir şekilde durabilirsiniz. Maksimum 25 km hızına çıkan bisiklette durabilmek için frenlerin kaliteli olması gerekir. RKS, alüminyum yapıya sahip en kaliteli disk frenlerinden birini kullanarak bu konuda çoğu kullanıcısını memnun etmeyi başarmıştır. Frenleri ani bir şekilde sıksanız dahi lastiklerde kayma vb. durumlar yaşanmaz.

Rks RK3 Pro Batarya ve Şarj Süresi

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro'nun şarj süresi 4 ile 6 saat arasında değişmektedir. 36V 10 Ah bataryaya sahip olan ürünü şarj edebilmek için bataryanın anahtarına ihtiyacınız vardır. Anahtarı bataryanın üstündeki kilide soktuktan sonra bulunduğu konumdan çıkartmanız ve adaptörle şarj etmeniz gerekir. Kısa sürede şarj olan ürün 1 saatlik şarjla 10 km menzil sunmaktadır.

Rks RK3 Pro Kutu İçeriği

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro'nun kutusunda bir adet adaptör, bir adet alyan, iki adet janta takabileceğiniz süs, bir adet batarya, iki adet LED lamba ve son olarak katlanır elektrikli bisiklet bulunmaktadır. Alyan sayesinde bisikletin üzerindeki aksesuarları isteğe bağlı olarak çıkartabilir, ürünün kilosunu daha da düşürebilirsiniz.

Rks RK3 Pro Alınır mı?

Rks RK3 Pro

Hem katlanır yapıya sahip olan hem de bir yerden bir yere gitmek için yorulmanıza gerek kalmadan güçlü motoruyla sizi istediğiniz yere ulaştıran Rks RK3 Pro, birçok kişi tarafından tercih edilen modeller arasında yer alır. Rahat selesi, gidonunun ayarlanması, disk frenleriyle kullanıcısına güven vermesi, hızlı olması ve yüksek menzili öne çıkan özellikleri arasındadır. Eğer bütçeniz el veriyorsa elektrikli, katlanır bisiklet almanızı Neoldu editörleri olarak tavsiye ediyoruz.

Rks RK3 Pro Nasıl Katlanır?

Rks RK3 Pro

Rks RK3 Pro ürününü katlayabilmek için ilk olarak pedalları içeriye doğru kıvırın. Selenin yanındaki kilidi kaldırın, en aşağıya indirin. Gidondaki kilidi de açın, sağa doğru yatırarak yerine oturtun. Son olarak kadronun üzerindeki kilidi açın, dizinizden yardım alarak arka kısma doğru bisikleti katlayın. Arka kısımda bulunan yere iyice yaklaştırın, oturma sesini duyduğunuzda katlamayı bırakın. Bisikletinizi seleden tutarak taşımaya başlayın.

Amazon
Fiyatını Gör
RK3 Pro
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Rks RK3 Pro Katlanabilir Bisiklet Yorumları

👤 *** ***: Ürün sorunsuz bir şekilde teslim edildi harika bir bisiklet kurulumu çok kolay hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

👤 *** ***: Şarjı gerçekten umduğumun çok üzerinde , 33 km yol aldım ki çoğu hafif yokuş yukarı buna rağmen daha yeni 3 çubuk oldu. Malzeme kalitesi olarak bence gayet güzel sağlam malzeme kullanılmış tek problem fren ayarı ilk aldığınız zaman bilen birileri tarafından yapılmalı ama bu şekilde bile işinizi görür.

👤 *** ***: 10 gündür sorunsuz kullanıyorum, teşekkürler.

👤 *** ***: Resimde gördüğünüz Mx25 modeli ile arasındaki fark ne kadar büyük ve kaliteli olduğunu görebilirsiniz mutlaka almanızı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Normal bisiklete göre manevra ve viraj kabiliyeti düşük. Mekanik disk frenler kesintisiz kullanımda ısınıp işlevsiz kalıyor, bayır aşağı çok riskli. Hidrolik fren olmaması çok üzücü. Çamurluklar plastik, maalesef metal değil. Normal yetişkin bisikletlerinden daha büyük ve heybetli 25 km bandında sürekli seyretmek zor oluyor. 25 km sonrası motor devreden çıkıyor iş size kalıyor. Zorunlu periyodik bakımları (Ücretli) var yoksa garantiden çıkıyor. 1 hafta içinde yetkili servise garanti kaydı için gidilmesi gerekiyor

👤 *** ***: Ürün ve satıcı 5 yıldızı hak ediyor. kargo 1 iş gününde geldi, Rks rk3 pro çok araştırıp aldım. Boy 1.90 kg 95 performans müthiş hiç düşünmeden alınabilir. Hatta 35 kg çocuğumu bile arkaya alıp sorunsuz yolculuk yaptık.

👤 *** ***: Ürün sağlam güzel el gazı olmadan kullanımı zor. Şirket ürünü sattığında hediye diyor sonra göndermiyor, daha sonra da cevap vermeye bile gereksinim duymuyor.

👤 *** ***: Ürün muhtemelen güzeldir ama rengi yanlış geldiği için geri iade.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli BisikletEn İyi Katlanır Bisiklet Modelleri
Volta VB1 ÖzellikleriSalcano Cappadocia İnceleme
Rks MX25 YorumlarıKuba Speedlight Özellikleri
Volta VSM İncelemeSkyjet Nitro Özellikleri
Rks GS25 Kullanıcı YorumlarıMaserati MSRT10 İnceleme
Kron EFT100 ÖzellikleriKron Fold 3.0 İnceleme
Salcano F100 ÖzelliklerBianchi Folding Kullananlar
Kron Fd 750 YorumlarÜmit Cunda 6 İnceleme
Mosso Marine V KullananlarSkyjet Nitro Özellikler
Carraro Flexi 121 YorumlarDahon Vitesse D8 İnceleme

RKS rs3 Pro nasıl kurulur?

Ürün size ulaştıktan sonra kurmaya çalışmayın. RKS rs3 Pro'yu kurmaları için mutlaka RKS bayisine gidin. Daha sonrasında ürünü yeni aldığınızı söyleyerek ücretsiz kurulum yapmalarını isteyin.

RKS rs3 Pro kaç kilo?

RKS rs3 Pro alüminyum kadroya sahiptir. Ancak kadrosunun hafif olmasına rağmen ağırlığı 27 kilogramdır. Üstünde olan frenler, lastikler, motor ve batarya nedeniyle ağırlığı yüksek bir üründür.

RKS elektrikli bisiklet ne malı?

KUBA ve RKS markaları Gaziantep 4. Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 35.000 m2 alanda yer almaktadır. RKS markası yılda 120.000 adet motosiklet ve 100.000 adet elektrikli bisiklet üretme kapasitesine sahiptir.

RKS 3 Pro kaç km gider?

RKS rs3 Pro, 45 km menzil sunar. Eğer yüksek hızlarda seyahat ederseniz menziliniz ortalama 35 km olacaktır. Model, en fazla 25 km/h hızına çıkabilir. Bisikleti sürdüğünüz koşullara göre de bu sayı değişiklik gösterebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum