Mosso Marine V Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Alüminyum gövdeye sahip, en ucuz katlanır bisikletlerden birisi olan Mosso Marine V ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.
Mosso Marine V Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Son dönemlerin en çok tercih edilen bisikletlerinden birisi olan katlanır bisiklet, kolayca katlanır olmasıyla ve rahatça taşınabilmesi nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yazımızda alüminyum gövdesiyle dikkat çeken 20 inç jant boyutuna sahip, 7 vitesli Mosso Marine V modelinin teknik özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve daha birçok detayını sizlere sunacağız.

Mosso Marine V Özellikleri

Ağırlık13 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu12 inç - 30 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı7 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Mosso
Katlanır Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Mosso Marine V İnceleme

Uygun fiyatlı olması nedeniyle öne çıkan modelde alüminyum kadro kullanılmıştır. Bu sayede ağırlık daha da aşağıya çekilerek, taşınırken kullanıcısına kolaylık sağlanması amaçlanmıştır. 7 vitesli olması nedeniyle dağ, bayır, yokuş demeden her yolu tırmanabilecek potansiyele sahip bisiklette 13 kilogramlık ağırlık bulunur. Selesinin ve gidonunun isteğe bağlı olarak ayarlanması rahatlık sunar.

İşte uygun fiyatlı, alüminyum kadrolu Mosso Marine V ile ilgili tüm detaylar;

Mosso Marine V Tasarım

Mosso Marine V

Farklı renk seçenekleriyle gelen ürün dışarıdan şık ve modern gözükmektedir. İsteğe bağlı olarak selesi ya da gidonu yukarıya, aşağıya ayarlanabilir. Bu sayede kullanıcı her zaman doğru oturuş pozisyonunu korur. Bisiklete uzun süreler binseniz dahi boyun, bel, sırt ağrısı yaşamazsınız. Gövdesinin alüminyumdan yapılmış olması kullanımda kolaylık sağlar. Ağırlık konusunda rakiplerini geçen Mosso Marine V, 7'li vitesiyle de her yolda size eşlik edecektir.

Mosso Marine V Kadro

Mosso Marine V

Mosso Marine V'de alüminyum malzemelerden yapılmış kadro vardır. Kadrosu alüminyum olduğu için rahatlıkla taşınabilen ürünün ağırlığı 13 kilogramdır. Katlandığında kompakt bir tasarıma sahip olarak, hem kadınlar hem de erkekler tarafından taşınabilen bisiklet ile birlikte hızlandığınızda hiçbir şekilde sarsılma vb. durumlar yaşanmaz. Alüminyum gövde hafif olduğundan yokuşlarda avantaj sağlar.

Mosso Marine V Fren

Mosso Marine V

Mosso Marine V bisiklette V fren sistemi bulunmaktadır. Bu fren sistemi disk frene göre daha kalitesiz olsa da Mosso Marine'nin V tipi frenleri kullanıcısına güven verir. Frenler yumuşak bir şekilde sıkılırsa tıpkı disk frendeki gibi yavaş yavaş durur. Freni ani bir şekilde sıkmanıza sebep olacak herhangi bir durumla karşılaşırsanız paniklemenize gerek yoktur. Profesyonelce tasarlanmış fren sistemiyle sizi anında, kaymadan durdurabilir.

Mosso Marine V Jant ve Lastik

Mosso Marine V

Mosso Marine V modelinde 20 inç jantlar bulunmaktadır. Bu jantlar hem çocuklar hem de ebeveynler için uygun yapıdadır. Lastiklerin hem toprak yola hem de asfalta uyumlu olması nedeniyle istenilen her yere rahatlıkla çıkılabilir. Bisikletinizle saatlerce vakit geçirseniz dahi lastiklerin basıncında herhangi bir azalma görülmez. Lastikler, dayanıklı yapıda olduğu için kullanıcısına güven vermektedir.

Mosso Marine V Ağırlık

Mosso Marine V

Mosso Marine V 13 kilogramlık ağırlığıyla dikkat çekmektedir. Bisiklet üzerinde bulunan tüm aksesuarlar 13 kilogramlık ağırlığa dahildir. İsteğe bağlı olarak bu aksesuarları çıkarabilir, ağırlığı daha da düşürebilirsiniz. Alüminyum gövdeye sahip olduğundan düşük ağırlığıyla kolayca taşınabilen Mosso Marine V, yokuşlarda, düz yolda kullanıcısına avantaj sağlar. Özellikle bisikleti düz yolda kullanırken çok fazla efor harcamazsınız.

Mosso Marine V Vites

Mosso Marine V

Mosso Marine V, 7 adet vites sayısına sahip olduğu için kullanımda rahatlık sağlar. Bisikletin vites geçişleri oldukça yumuşaktır. Aynı zamanda vitesinin Shimano olması nedeniyle ilk 3 vites yokuşlarda işinizi kolaylaştırırken, son 4 vites düz yolda daha da hızlanmanıza yardımcı olmaktadır. 7. vites düz yollarda yüksek hızlara çıkmanız için tasarlanmıştır.

Mosso Marine V Kutu İçeriği

Mosso Marine V

Mosso Marine V'nin kutu içeriğinde bir adet lamba, bir adet korna, iki adet jant süsü, bir adet alyan ve son olarak bir adet katlanır bisiklet bulunur. Kutunun içerisinden çıkan alyanla frenleri vb. yerleri sıkabilirsiniz.

Mosso Marine V Alınır mı?

Mosso Marine V

Alüminyum gövdeye sahip olan bisikletler çelik gövdelere göre daha pahalıdır. Ancak Mosso Marine markasının V adlı modelinde alüminyum gövde kullanılmasına rağmen fiyat uygun tutulmuştur. Bu yüzden birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Eğer düşük bir bütçeniz varsa ve hafif bir katlanır bisiklet alıyorsanız ilk tercihlerinizden birisi Mosso Marine V olmalıdır. Ürün hafif olması nedeniyle her koşulda kolaylık sağlar.

Mosso Marine V Nasıl Katlanır?

Mosso Marine V

Mosso Marine V'yi katlanır hale getirmek için ürünün sele kilidini açın, en aşağıya indirin. Daha sonrasında pedallarını içeriye katlayın, ön gidonun kilidini kaldırarak sola doğru yatırın. Kadronun bağlantı noktasından tutarak dizinizle arka vitese doğru çekin. Oturma sesini duyduktan sonra katlamayı bırakın. Ardından sele kısmından tutarak ürünü kolaylıkla taşımaya başlayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Mosso
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Mosso Marine V Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Mosso Marine V

? *** ***: Bisikletten memnun kaldım. Keşke vites sayısı fazla olsaydı çok daha memnun olabilirdim. Yine de tavsiye ederim.

? *** ***: Alabileceğiniz en kaliteli bisikletlerden birisi. Bu fiyata alüminyum gövdeye sahip olan başka bir bisiklet bulamadığım için karşılaştırma yapamadım. Daha iyisi yok.

? *** ***: Ürünü ilk başta katlamakta zorlandım fakat sonrasında alışıyorsunuz. Ortalama 1 dakikada falan tamamen katlayıp, taşımaya hazır hale getiriyorum.

? *** ***: 

Satıcı çok ilgili ve özenli kargo yaptı. Alacaklara tavsiye ederim. Çok hafif ve akışı çok iyi. Spor amaçlı da iyi oluyor. Yormuyor. Pişman olmazsınız. Ben gayet memnunum. Teşekkürler.

? *** ***: Ürün gayet yeterli ve kaliteli düzgün kullanımda ömürlük olacağına eminim. Ürün küçük sandığınız kadar küçük değil ben 185im koltuğu kaldırdığımda en sona binemiyorum hatta. Metal aksamlar plastik aksamlar hepsi çok kaliteli kesinlikle öneririm. Sürüş olarak da bir dağ bisikleti ne ise buda aynısı hatta manevra çok daha kolay vitesler çok iyi çalışıyor ve rahat sürülüyor yoracak bir bisiklet değil.

? *** ***: Fiyat performans ürünü. Demonte geliyor malum. Eğer elinizden gelmiyorsa kurulum için mutlaka profesyonel destek alın. Hızlı ve temiz teslimat için teşekkürler.

? *** ***: Severek kullandığım bir bisiklet selesi o kadar rahat ki anlatamam. Uzun yol yapmayı seven birisiyim, eski bisikletimde belim ağrıyordu bunda aynı yolu gittim hiçbir şekilde ağrım, sızım olmadı. Tavsiye ediyorum.

? *** ***:  Fiyat performans ürünü. İşçilik kalitesi çok iyi. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Çok beğendim, kızıma aldık ama hepimiz kullanabiliyoruz, vites geçişleri konforlu, selesi rahat, sepet yada çanta eklemeyi düşünüyoruz, şehir içi hareketlilik kazandırıyor resmen, başarılı, üstelik emsallerine göre fiyatı da çok iyi.

? *** ***: Ürünün kalitesi iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. Ama benim gibi katlanır özelliği için aldıysanız bir kere daha düşünün derim. Sedan aracın bagajına zor sığıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Kullananlar
Salcano F100 ÖzelliklerBianchi Folding Yorumlar
Kron Fd 750 İncelemeÜmit Cunda 6 Özellikler
Skyjet Nitro KullananlarCarraro Flexi 121 İnceleme
Rks RK3 Pro YorumlarDahon Vitesse D8 Özellikler

Mosso Marine V nasıl kurulur?

Mosso Marine V ürününü kendi başınıza kurmanızı tavsiye etmiyoruz. Katlanır bisikletleri kendi başınıza kurmak hem sizi zorlayacaktır hem de ürününüz garanti kapsamından çıkacaktır. Bu yüzden en yakın bayiye giderek kurulumu ücretsiz yaptırın.

Mosso Marine V kaç kg?

Mosso Marine V'de alüminyum malzemeden yapılmış bir kadro olduğu için ağırlığı düşüktür. Ürünün ortalama ağırlığı 13 kilogram kadardır. Bu ağırlık, aksesuarları çıkardığınızda daha da düşecektir.

Mosso Marine V kaç kilo taşır?

Mosso Marine V, 100 kiloya kadar rahatlıkla taşıyabilen bir modeldir. 100 kilo ve üstü bireylerin katlanır bisiklet sürmesi çok uygun değildir. Katlanır bisikletlerin birçok ayrılma noktası bulunduğundan ileride size sorun çıkartabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.