Bianchi Folding Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Piyasadaki en kaliteli modellerden birisi olan Bianchi Folding'in tüm özelliklerine ve kullananların yorumlarına yazımızda yer verdik.
Bianchi Folding Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Alüminyum kadroya sahip olduğu için oldukça hafif yapısıyla dikkat çeken Bianchi Folding, hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilmektedir. Muazzam yol tutuşunun olmasının yanında 48 dişli aynakol yapısı şehir içerisinde, düz yolda veya yokuşlarda sizi yormayacaktır. Shimano marka 7'li ruble sistemi ile birlikte rahat geçişler sizi beklemektedir. Kısa sürede katlanabilen ve açılabilen model 20 inç janta, 14 kilogram ağırlığa sahiptir.

Bianchi Folding Özellikleri

Ağırlık14 Kg
Bisiklet TipiKatlanabilir Bisiklet
Fren TipiV Fren
Jant20 inç
Kadro Boyu11 inç - 28 cm
Kadro MalzemesiAlüminyum
Vites Sayısı7 Vites
Amazon
Fiyatını Gör
Bianchi
Katlanan Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Bianchi Folding İnceleme

Kolayca taşınabilen ürün muazzam vites geçişlerine, konfora ve rahatlığa sahiptir. Alüminyum gövdesiyle birlikte yolda giderken kullanıcısına konforunu sonuna kadar hissettirir. Yokuşlarda hiçbir şekilde yorulmanıza neden olmaz. Tüm bunları yaparken aynı zamanda size hızlı sürüşü de yaşatır. Alınabilecek en kaliteli ürünlerden birisi şüphesiz Bianchi Folding'dir.

İşte alüminyum gövdeye sahip Bianchi Folding ile ilgili tüm detaylar;

Bianchi Folding Tasarım

Bianchi Folding

Bianchi Folding 20'nin gövdesi alüminyumdan yapıldığı için ağırlığı oldukça azdır. Sele ve gidon yüksekliği isteğe bağlı bir şekilde ayarlanabilir. Gidonun ayarlanması kullanıcının işini kolaylaştırmaktadır. Sürüş sonrasında yaşanan çeşitli ağrılar bu model ile  birlikte tamamen yok olur. Jantlarının büyük yapıda olması dağ ve engebeli yollarda konfor sunar. Tekerlerinin üst kısmında bulunan çamurluklar koruma sağlar.

Bianchi Folding Kadro

Bianchi Folding

Bianchi Folding, alüminyum kadroya sahip olduğu için oldukça hafif yapıdadır. Bu modelde kullanılan alüminyum ile birlikte bisikletin toplam ağırlığı 14 kilodur. Alüminyum gövde yokuşlarda, düz yolda, engebeli arazide kolaylık sağlar. Vitesinin de hafif olması nedeniyle bisikleti kullanırken hiçbir şekilde yorulmazsınız.

Bianchi Folding Fren

Bianchi Folding

Bianchi Folding katlanır bisiklette alüminyum yapıya sahip V tipi frenler bulunur. Bu frenler disk frene göre daha tehlikeli olabilmektedir. Islak zeminde kayıp, düşmenize sebebiyet verebilir. Ancak kontrollü bir şekilde kullanılırsa disk frenden farkı yoktur. Disk frene sahip katlanır bisikletlerde fiyatlar ciddi oranda artar. Freni yavaş yavaş sıkarsanız her türlü zeminde güvenli bir duruş sağlayabilirsiniz.

Bianchi Folding Jant

Bianchi Folding

Bianchi Folding'te 20 inç jant boyutu vardır. Bu jantlar ile tüm zeminlerde üstün performans sağlayabilir, kaliteli lastiklerle de istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Uzun mesafeler bisikletinizi kullansanız dahi lastiklerin basıncında azalma görülmez. Aynı zamanda patlamaya karşı dayanıklı olan lastikler ekstra koruma sağlar. Jantlar da kaliteli olduğu için hiçbir şekilde yamulmaz.

Bianchi Folding Ağırlık

Bianchi Folding

Bianchi Folding 20'nin ağırlığı 14 kilogramdır. Bisikleti katlayarak bir yerden bir yere götürmek oldukça basittir. Hafif olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilen bisikletin gövdesi alüminyum olduğu için ağırlık düşürülmüştür. Bu sayede size hantal sürüş hissini yaşatmaz. Ürünün üzerindeki tüm aksesuarlar 14 kilogramlık ağırlığa dahildir.

Bianchi Folding Vites

Bianchi Folding

Bianchi Folding'in arka dişlisi Shimano Tz500 14-28 T'dir. Bisikletin dişli oranı yüksek olduğu için vites atmakta zorluk yaşanmaz. Bunun yanı sıra 1. vitese alındığında neredeyse her yokuş oturarak çıkılabilir. Bisikleti sürerken kan ter içerisinde kalmadan ilerlemenizi sağlar. Vites kolu da Shimano Rs36 1x7'dir. Alüminyumdan yapılan krank takımı kullanıcısına güven verir. Sürüş sırasında sallanma, titreme gibi durumlar yaşanmaz.

Bianchi Folding Kutu İçeriği

Bianchi Folding

Bianchi Folding'in içerisinde bir adet katlanır bisiklet, bir adet led lamba, bir adet korna ve iki adet jant süsü bulunmaktadır. Çamurluklar, arka taşıma çantası ve diğer aksesuarlar bisikletin üzerinde takılı halde gelmektedir. İsteğe bağlı şekilde kutudan çıkan aksesuarlar bisiklete yerleştirilebilir.

Bianchi Folding Alınır mı?

Bianchi Folding

Bianchi Folding alüminyum gövdeye sahip olmasına rağmen uygun fiyattan satılmaktadır. Gövdenin alüminyum olması kullanıcıya güven verir. Aynı zamanda ürünün kilosunun ciddi oranda düşmesini sağlar. Sahip olduğu bazı aksesuarların da alüminyum malzemeden yapılması taşırken yorulmanızı engeller. Bianchi Folding'in vitesi 7'lidir. Yokuşlarda, düz yollarda daha da hızlanmanıza yardımcı olur. Tüm bunları yaparken rahat selesiyle de üstün konforu kullanıcısına yaşatır.

Bianchi Folding Nasıl Katlanır?

Bianchi Folding

Bianchi Folding modelini katlamak için yapmanız gereken bazı basit adımlar vardır. İlk olarak selenin kilidini açın, seleyi en aşağıya indirin. Daha sonra pedalları içeriye katlayın. Ön gidonun kilidini açın, sola doğru yatırın. Orta mekanizmanın kilidini açın, dizinizden destek alarak bisikletin gövdesini içeriye doğru katlayın. Oturma sesini duyduktan sonra katlama işlemini bırakın ve seleden tutarak bisikletinizi taşıyın.

Amazon
Fiyatını Gör
Bianchi
Katlanabilir Bisiklet
Aradığın
Fiyatı Gör

Bianchi Folding Katlanabilir Bisiklet Yorumları

Bianchi Folding

👤 *** ***: Ürün istediğim gibiydi ama zili gönderilmemiş ve ambalaj kötü durumdaydı. Bununla birlikte hasarsız ve erken teslimat. Zilimde gönderilirse sorunsuz ve güzel bir alışveriş olacak. Hafif, sağlam, görsel olarak çok güzel bir bisiklet tavsiye ederim.

👤 *** ***: Hızlı ve özenli kargo... Teşekkürler, çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Tasarımı ve fonksiyonelliği açısından çok iyi

👤 *** ***: Ürüne 4.5ten 4 verdim aslında 5e yakın puanı var. Öncellikle bisikletin güvenli bir sürüş hissi var ve hızlandığında bile birçok bağlantı noktası olmasına rağmen güven veriyor. Bisiklet katlandığında oldukça kompakt duruyor ve muadillerine göre katlanma konusunda daha başarılı. Sele borusundan tutup valiz gibi sürme özelliği bu bisiklette mevcut. Bisikletin dış görünüşü oldukça güzel ve gören herkesin dikkatini çekiyor diyebilirim.

👤 *** ***: Bisikletin sele borusunun ayarlanmasıyla kısa boylular için de uygun olabiliyor. Bende carraro flexi 121 modeli de var 170ten kısaysanız carraro size büyük geliyor ama bu bianchi vintage modelinin 145cme kadar uygun olabileceğini düşünüyorum daha kısalara olur mu bilemem. Uzunlar için de 185ten sonrası için sorun olabilir aynı şekilde. Bisikletin olumsuz özelliğine gelince bisikletin 7 vites olması yokuşlarda insanı zorluyor.

👤 *** ***: Bisikletin yaklaşık 14 kilo olduğunu tahmin ediyorum. Ağır ama sele borusundan sürülebilmesi taşıma işini kolaylaştırıyor. Sonuç olarak bu olumsuz özellikler sizin için önemli değilse alınabilecek bir bisiklet. Tabiki daha güzel bisikletler var ama fiyatını hak eden bir ürün.

👤 *** ***: Sorunsuz paket teslimi için teşekkürler. ürün geldikten herhangi bir bianchi mağazasından ücretsiz kurulum yapabiliyorsunuz . Yoksa garanti dışında kalıyor ürün . Bisiklet sürüş keyfi olarak çok iyi durumda. Kullanılan malzemeler ve görüntüsü de gayet güzel. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Kargo 1 günde geldi, çok hızlıydı. Bisiklet çok güzel, küçük bir çiziği ve 1 yerinde de leke olmasaydı daha da iyi olurdu. İade etmeyeceğim çünkü çok zor buldum.

👤 *** ***: Eksik parca gelmiştir, bisikletin katlama pozisyonunda on lastik demirlerine direksiyonu sabitlemek icon gereken aparat yoktur. Bunun dışında bisiklet göründüğü gibi olup muadillerine göre biraz ağırdır.

👤 *** ***: Bisiklet görüntü olarak çok güzel ama katlanır bisiklet pratik kullanımı yok. Ağır ve katlansa da fazla büyük, ağır , yer kaplıyor. Katlanır halde taşınması da zor.

👤 *** ***: Oncelıkle selamlar bisıkletım oncelıkle bana hayırlı olsun aldıgınız ürün kalıte bakımından ıyı olması gerek bu marka gercekten bu işi yapıyor ben cok begendım sadece arka tekerlegin ic şaörelı patlak cıktı talıhsızlık dıyelım nazar degdı.

👤 *** ***: Henüz kuramadım ama gayet güzel görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Katlanır Bisiklet ModelleriKron Fold 3.0 Özellikler
Salcano F100 KullananlarKron Fd 750 Yorumlar
Ümit Cunda 6 İncelemeMosso Marine V Özellikler
Skyjet Nitro YorumlarCarraro Flexi 121 Kullananlar
Rks RK3 Pro ÖzelliklerDahon Vitesse D8 İnceleme

Bianchi Folding nasıl kurulur?

Bianchi Folding kurulumu için isterseniz sosyal medya platformlarından video izleyebilirsiniz. İsterseniz de size en yakın bayiye giderek ürününüzün kurulumunu ücretsiz bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Bianchi Folding kaç kg?

Bianchi Folding'in gövdesi alüminyumdan yapıldığı için ağırlığı düşüktür. Ortalama 14 kilogram kadar ağırlığı olan ürün, kullanıcısına konfor sağlar. Aynı zamanda üzerindeki aksesuarlar bu ağırlığa dahildir.

Bianchi Folding kilo taşır?

Bianchi Folding, 100 ile 120 kiloya kadar taşıyabilmektedir. Eğer kilonuz 100'ün üzerindeyse lastiklerin basıncında inme vb. durumlar görülmez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.