Tineco Floor One S5 Combo Plus İnceleme: Özellik & Yorum

Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürgenin performansını, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Tineco Floor One S5 Combo Plus İnceleme: Özellik & Yorum

Günümüzde hayatın temposu hızlanırken ev işlerinin zaman alması yorucu olabiliyor. Bu durumun önüne geçmek için tasarlanan Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürge, tüm evinizi tek bir cihazla temizlemenize yardımcı oluyor. Kolayca taşınabilen el tipi süpürgeye dönüşerek köşe, aralık ve merdivenlerdeki kuru kirleri hızlıca temizlemenize olanak sağlayan bu çok yönlü süpürge ile ilgili merak edilen noktaları sizler için inceledik. Hazırsanız Tineco Floor One S5 Combo Plus ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Tineco Floor One S5 Combo Plus Özellikleri

Kullanım Süresi20 dk
Şarj Süresi3 saat
Emiş TürüIslak-Kuru
Toz Haznesi0.5 L
Ağırlık6.1 kg
Filtre TürüHEPA
Ses Düzeyi78 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Tineco Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Tineco Floor One S5 Combo Plus İnceleme

Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürge, kablosuz bir süpürge olmasına rağmen üstün manevra kabiliyeti ve 20 dakikalık çalışma süresiyle performansıyla öne çıkıyor. Ayrıca iLoop akıllı sensör teknolojisi sayesinde, tahmin yürütmeyi ortadan kaldırarak emiş gücü, silindir hızı ve su akışını kir seviyesine göre otomatik olarak ayarlayarak kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

İşte Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Tineco Floor One S5 Combo Plus Tasarım

Tineco Floor One S5 Combo süpürge, estetik bir yapıya sahip olmasının yanı sıra kullanıcılarına kolaylık sağlayan ergonomik tasarımıyla da dikkat çeker. Hem temiz su hem de kirli su tankı ile desteklenen ürün, kullanıcıya yeterli bir temizlik alanı sağlıyor. Ergonomik tutma sapları sayesinde elinizi yormayan Floor One S5 Combo Plus, iLoop akıllı ekranı sayesinde temizliğe dair fikir edinmenize olanak tanır. Led ekranındaki bu iLoop halkası zemin temiz olduğu zaman kırmızı renkten mavi renge dönerek sizi yönlendirir.

Tineco Floor One S5 Combo Plus

Tineco Floor One S5 Combo Plus Boyutları

Yükseklik1100 mm
Genişlik186 mm
Derinlik256 mm
Ağırlık6.1 kg

Tineco Floor One S5 Combo, 286 mm genişlik, 256 mm derinlik ve 1100 mm yüksekliği sayesinde kompakt bir form kazanmıştır. Bu boyutlar, cihazın kolayca kullanılmasına ve depolanmasına olanak tanır. Ayrıca 6.1 kg ağırlığındaki ürün, kullanım konforu açısından sizi destekler.

Tineco Floor One S5 Combo Plus Filtre ve Toz Haznesi

Tineco Floor One S5 Combo süpürge, HEPA filtresi sayesinde havada bulunan zararlı maddelerin filtrelenmesine yardımcı oluyor. Bu sayede evde temiz hava sağlayan ürünün toz haznesi de kolay bir şekilde çıkarılabiliyor ve yıkanabilir özellikte olmasıyla da kullanıcının temizlik sonrası zaman kazanmasına olanak tanıyor.

Tineco Floor One S5 Combo Plus

Tineco Floor One S5 Combo Plus Hazne Kapasitesi

Temiz Su Haznesi0.5 L
Kirli Su Haznesi0.45 L
Filtre TürüHEPA

Tineco Floor One S5 Combo, 0.5 L kapasiteye sahip bir temiz su haznesi ve 0.45 L kapasiteye sahip kirli su haznesi ile tasarlanmıştır. Bu kapasite sayesinde cihazın çalışma süresi boyunca yeterli suyu sağlaması mümkün olur. Ayrıca bu kapasite, odalarınızı birkaç kez temizleyebilmenize yardımcı olur, bu da cihazın kullanımını daha pratik ve konforlu bir hale getirir.

Tineco Floor One S5 Combo Plus Performansı

Tineco Floor One S5 Combo, üstün bir performansa sahiptir. İloop akıllı sensör teknolojisi, cihazın ıslak ve kuru kirleri, birikintileri ve diğer kirleri algılamasına olanak tanır. Emiş gücü, silindir hızı ve su akışı da zemindeki kir seviyesine göre otomatik olarak ayarlanır. Bu özellik ise cihazın temizlik işlemini hızlandırır ve size zaman kazandırır. Yüksek emiş gücü ve gelişmiş manevra kabiliyeti de ürünü kendinizi yormadan kullanmanızı sağlar.

Tineco Floor One S5 Combo Plus

Tineco Floor One S5 Combo Plus Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Çalışma Süresi20 dk
Şarj Süresi180 dk
PilLi-On

Tineco Floor One S5 Combo, 20 dakikalık bir çalışma süresine sahiptir. Bu çalışma süresi, bazı odalarınızı birkaç kez temizlemenize olanak tanır. Şarj süresi yaklaşık 3 saat olan Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürgenin pili yarı doluysa daha kısa sürede şarj olabilir. Ayrıca şarj istasyonunun duvara monte edilebilir formda tasarlanması, cihazın her ihtiyaç duyduğunuzda hazır olmasını mümkün kılar. 

Tineco Floor One S5 Combo Plus Teknik Özellikleri

  • 20 dakika kullanım süresi
  • 180 dakika şarj süresi
  • HEPA filtre özelliği
  • 78 dB ses düzeyi
  • iLoop akıllı sensör teknolojisi
  • Kendi kendini temizleyen silindir fırça
  • 0.5 L temiz su tankı
  • 0.45 L kirli su tankı

Tineco Floor One S5 Combo Plus Başlıkları

Tineco Floor One S5 Combo, her türlü zemin için kullanılabilecek başlıkları sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunar. Bu başlıklar arasında yer alan 2'si 1 arada toz fırçası, farklı yüzeylerdeki kuru kirleri pratik bir şekilde temizleyebilir. Aralık başlığı, dar alanlara veya köşelere ulaşmak için ideal bir kullanım sunar. Yumuşak rulo fırça ise sert zeminlerdeki tozların ve kirlerin toplanmasına olanak tanır.

Tineco Floor One S5 Combo Plus Avantajları

Tineco Floor One S5 Combo Plus

Tineco Floor One S5 Combo birçok avantajlı özelliği ile kullanıcılara kolaylık sunar. İlk olarak kablosuz bir tasarımı sayesinde herhangi bir prize takmanız gerekmeden rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz. Ayrıca kendini temizleyen silindir fırçası ile cihazın bakımı ve temizliği oldukça kolaydır. İLoop akıllı sensör teknolojisi, cihazın temizliği ve performansını büyük oranda artırır. Bu özellik sayesinde cihazın emiş gücü, silindir hızı ve su akışı kir seviyesine göre otomatik olarak ayarlanabilir. Böylece temizleme işlemi daha verimli hale gelir. Aynı zamanda zemini silerken ıslak bırakmaması da temizliğin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlar.

Tineco Floor One S5 Combo Plus Dezavantajları

Tineco Floor One S5 Combo'nun dezavantajlarından biri, kısa pil ömrüdür. 20 dakikalık çalışma süresi, bazı kullanıcılar için yetersiz olabilir. Ayrıca toz haznesi biraz küçüktür, bu nedenle sık sık boşaltmanız gerekebilir. 

Amazon
Fiyatını Gör
Tineco
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Tineco Floor One S5 Combo Plus Kullanıcı Yorumları

Tineco Floor One S5 Combo Plus

İşte Tineco Floor One S5 Combo Plus kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Eşime hediye olarak aldım. Çok beğendi. Bu kadar iş görebileceğini tahmin etmemiştim.

*** ***★★★★★

? Sert zeminleri harika temizliyor. Fakat halı vb. yumuşak alanları temizlemiyor. Halı yüzeyleri için alacaksanız tavsiye etmem ama sert zemin performansı muhteşem.

*** ***★★★★★

? Güzel paketlenerek ideal zamanda teslim edildi. Kesinlikle çok güzel bir makine zamandan tasarruf ederek evi süpürüp silmeyi sağlıyor. Halı için ekstra kiti vardı onuda aldım tek başına herşeyi yapabiliyor. Güzel düşünülerek tasarlanmış bir cihaz temizlik olayını kolaylaştırıyor.

*** ***★★★★★

? Ürünün kullanımı çok güzel sanki elimden kayıyor gibi oldukça kullanışlı herkese tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Harika ürün. Geç aldığıma pişmanım. Resmen hayatımı kolaylaştırdı.

*** ***★★★★★

? Çok güzel bir alet işimi kolaylaştırdı keşke şarkı biraz daha uzun dayansaydı.

*** ***★★★★★

? Eşimin ısrarıyla aldım. Kullanımı oldukça rahat. Yere ketçap döküp test ettik bu performansı beklemiyordum. Gerçekten çok güzel temizliyormuş. Çocuğumuz olacak temizlik rahat olsun diye aldım ama keşke daha erken alsaymışım dedim. 

*** ***★★★★☆

? Çok güzel temizliyor. Hiç iz bırakmıyor. S3 ile arasında kalmıştım ancak kenar temizleme özelliğinin geliştirilmiş olması nedeniyle bunu aldım. Kenarları 2-3 mm kalıncaya kadar alabiliyor. Bir tarafındaki rulosu kenardan açıkta kalıyor çünkü. Şarjı 15-20 dk gidiyor. Oda oda temizlik yaparken yeterli geliyor bu süre. 

*** ***★★★☆☆

? Ürünün çalışma süresi gerçekten çok kısa. Asla yeterli gelmiyor. Mutfak için bile birkaç defa şarj etmem gerekti, memnun kalmadım.

*** ***★★★☆☆

? Halıda hiç performans göstermiyor ne yazık ki. Sadece sert zemin için de bu kadar para vermeye gerek yok bence, başka modeller düşünülebilir.

Puan ve Derecelendirme

Tineco Floor One S5 Combo, kablosuz ve hafif tasarımı, yüksek performansı ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeker. 2'si bir arada başlığı sayesinde evinizin her köşesine ulaşabilmenizi mümkün kılar. Ayrıca iLoop sensör teknolojisi sayesinde temizlik yaparken kirlilik seviyesine göre emiş gücü ve su akışı ayarlanarak daha akıllı ve verimli bir sonuç elde edebilirsiniz. Tineco Floor One S5 Combo Plus birçok açıdan kullanıcılarını memnun eden özellikleriyle öne çıkar. Bizim de fonksiyonel formda tasarlanan bu makine için puanımız 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi HEPA Filtreli Elektrikli SüpürgesiGrundig VCC 7870 Yorumları
Samsung VC07R302MVR İncelemePhilips PowerPro Compact Kullananlar
Miele Boost CX1 ÖzellikleriArzum AR4061 Özellikleri
Fakir Inovator X 7272 YorumKarcher VC 3 İnceleme
Arnica Mila Trend ET14442 ÖzellikleriSiemens iQ300 VSC3A330 Özellikleri
Arnica Tesla Premium YorumBosch BGC41Q69 İnceleme
Electrolux Ergorapido İncelemeKaraca Vantuz Action Force Özellikleri
Nilfisk Select Pet Care Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Tineco Floor One S5 Combo'nun çalışma süresi ne kadar?

Tineco Floor One S5 Combo'nun kablosuz kullanım süresi yaklaşık 20 dakikadır. Bu sayede dilediğiniz odayı rahat ve pratik bir şekilde temizlemeniz mümkün olur.

Tineco Floor One S5 Combo'nun şarj süresi ne kadar?

Tineco Floor One S5 Combo Plus süpürgenin şarj süresi 180 dakikadır. Bu süre pil tamamen boşaldığında ihtiyaç duyulan süredir. Eğer cihazınızın bataryası tamamen boş değilse şarj süresi de kısalacaktır.

Tineco Floor One S5 Combo'nun ses düzeyi nedir?

Tineco Floor One S5 Combo Plus, 78 dB ses düzeyi ile çalışmaktadır. Düşük ses düzeyi ile öne çıkan ürün, sizi rahatsız etmeden ev temizliği yapmanızı mümkün kılar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.