Nilfisk Select Pet Care Yorumları ve Özellikleri / İnceleme

Nilfisk Select Pet Care elektrikli süpürgenin incelemesini yaparak yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için araştırdık.
Nilfisk Select Pet Care Yorumları ve Özellikleri / İnceleme

Günümüzde, birçok ev kişi süpürge seçerken performansın yanı sıra emiş gücünü de önceliyor. Nilfisk Select Pet Care süpürge de bu noktada devreye girerek modern tasarımı yüksek performansı bir araya getirmeyi başarıyor. Biz de sizler için bu içerikte bu süpürgenin tasarımı, boyutu, filtreleri, toz haznesi, performansı, avantajları ve dezavantajları hakkında detaylı bir inceleme yapacağız. Hazırsanız hemen başlayalım.

Nilfisk Select Pet Care Özellikleri

Güç650 W
Emiş Gücü17.5 kPa
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi3.1 L
Ağırlık6.4 kg
Filtre TürüHEPA 14
Ses Düzeyi75 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Nilfisk Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Nilfisk Select Pet Care İnceleme

Nilfisk Select Pet Care, yenilikçi tasarımı, fonksiyonel özellikleri ve kullanıcı dostu yapısı sayesinde birçok kullanıcıyı memnun etmeyi başarmıştır. Özellikle patili evler için ideal bir kullanım sunan bu elektrikli süpürge, tüylerin ve kirlerin temizlenmesinde yüksek bir performans sunmayı başarır.

İşte Nilfisk Select Pet Care süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Nilfisk Select Pet Care Tasarım

Nilfisk Select Pet Care süpürge, modern ve minimalist Danimarka tasarımı ile kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur. Siyah ve gümüş renkleriyle estetik bir görünüme sahip olan bu süpürge, evinize şık bir dokunuş sağlar. Ergonomik düğmeleri sayesinde kolayca kullanırken otomatik kablo toplama özelliğiyle de göz zevkinizi bozmaz.

Nilfisk Select Pet Care

Nilfisk Select Pet Care Boyutları

Yükseklik27.5 cm
Genişlik31 cm
Uzunluk43 cm
Ağırlık6.4 kg

Nilfisk Select Pet Care; 43 cm uzunluk, 31 cm genişlik ve 27.5 cm yükseklik ölçüleri ile kompakt bir form kazanmıştır. Bu boyutları sayesinde kolayca depolanabilen ürün, ayrıca 6.4 kg ağırlığıyla istediğiniz her kolayca taşınabilir.

Nilfisk Select Pet Care Filtreleri ve Toz Haznesi

Nilfisk Select Pet Care elektrikli süpürge, HEPA 14 filtresi ile mikro partikülleri ve poleni hapsederek temiz havayı serbest bırakır. Bu filtreler sayesinde evdeki alerjenler ve kirler ortadan kaldırılarak evin havasının temizlenmesi sağlanır. Böylece alerjen bünyelere sahip kişiler için de ideal bir kullanım sunar. Aynı zamanda ürünün geniş toz torbası da kesintisiz temizlik noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Nilfisk Select Pet Care Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi3.1 L
Su HaznesiYok
Kirli Su HaznesiYok
Filtre TürüHEPA 14 

Nilfisk Select Pet Care süpürge, 3.1 litre toz torbası kapasitesine sahiptir. Torba dolu göstergesi ile desteklenen ürün, bu sayede toz torbasının ne zaman değiştirilmesi gerektiğini takip etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda bu özelliği ile temizliği daha rahat ve bölmeden yapmanız da mümkün olur.

Nilfisk Select Pet Care Performansı

650 W güç ile çalışan Nilfisk Select Pet Care süpürge, halılarda ve sert zeminlerde etkili bir performans sunar. Saniyede 38 litrelik hortumlu hava akışı sunan ürün, 17.5 kPa emiş gücü ile güçlü bir performans sunarak her zaman etkili sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ayrıca yalnızca 75 dB ses düzeyi ile sessiz bir kullanım sağlar. 8 metre kablo uzunluğu ve 11.2 metre çalışma yarıçapı da daha büyük bir alanda temizlik yapmanıza olanak tanır.

Nilfisk Select Pet Care

Nilfisk Select Pet Care Teknik Özellikleri

  • 650 watt güç
  • Hepa 14 filtre
  • 6.4 kg ağırlık
  • 11.2 metre çalışma yarıçapı
  • 3.1 litrelik toz haznesi
  • Değiştirilebilen hız ayarı
  • 17.5 kPa emiş gücü özelliği
  • 38 l/sn hava akışı 

Nilfisk Select Pet Care Avantajları

Nilfisk Select Pet Care süpürge, birçok avantaja sahiptir. HEPA 14 filtreleri sayesinde alerjisi olanlar ya da evcil hayvan besleyenler için ideal bir seçenek olduğunu kanıtlar. Toz torbası dolu olduğunda size uyarı vererek performansı her zaman üst noktada tutan ürün, ayrıca enerji tasarruflu bir süpürge olduğu için elektrik faturasına da katkı sağlar Uzun teleskopik boru ve 8 metrelik kablo sayesinde daha büyük bir alanda temizlik imkanı sunarak işlerin daha kısa sürede bitmesine yardımcı olur. Ayrıca sessiz bir süpürge olduğu için diğer insanları rahatsız etmemesi de ürünün bir diğer avantajı olarak belirtilebilir.

Nilfisk Select Pet Care Dezavantajları

Nilfisk Select Pet Care süpürge, bazı dezavantajlara da sahiptir. 6.4 kg ağırlığı bazı insanlar için fazla gelebilir ve taşıma esnasında sorun oluşturabilir. Ayrıca, süpürge başlığı bazı modellere göre biraz daha büyüktür, bu nedenle dar alanlarda kullanmak zor olabilir. Bu durum da bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olarak gösterilebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Nilfisk
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Nilfisk Select Pet Care Kullanıcı Yorumları

Nilfisk Select Pet Care

İşte Nilfisk Select Pet Care kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Daha ucuzlarını sonradan gördüm ancak çok kullanışlı ve parasını hak ediyor bence.

*** ***★★★★★

? Evinde evcil hayvanı olanlar için ideal. Yüksek emiş gücü sayesinde tüyleri ve kirleri kolayca temizliyor. Bu kadar iyi olacağını düşünmezdim.

*** ***★★★★★

? Sessiz ve hafif bir süpürge istiyordum ve bu süpürge tam olarak istediğim gibi. Ayrıca, toz torbası dolu olduğunda uyarı veren bir özelliğe sahip olması da oldukça kullanışlı.

*** ***★★★★★

? HEPA filtresi sayesinde, evdeki alerjenleri büyük ölçüde azalttığını hissettim. Üstelik güzel bir tasarıma sahip olması da bonus. Tavsiye ederim herkese.

*** ***★★★★★

? Uzun teleskopik boru sayesinde kolayca ulaşılması zor olan yerleri de temizlemek mümkün. Hem halı hem de sert zeminler için etkili. Memnun kaldım ben.

*** ***★★★★★

? Kablolu bir süpürge arıyordum ve bu ürünü denemeye karar verdim. Şimdiye kadar kullandığım en sessiz süpürgelerden biri ve halıları ve sert zeminleri mükemmel bir şekilde temizliyor.

*** ***★★★★★

? Toz torbası değişimi oldukça kolay ve hava akışı güçlü. Ayrıca, evcil hayvan sahibi olarak tüylerin ve kirlerin süpürgeye takılması sorunu olmadı.

*** ***★★★★☆

? Harika bir performansı var ve toz torbasının dolu olup olmadığını kontrol etmek için bir göstergeye sahip olması da oldukça faydalı. İşlevsel bir makine, severek kullanıyorum.

*** ***★★★☆☆

? Bazı yerlerde emiş gücü biraz yetersiz kalabiliyor. Ayrıca biraz ağır geldi bana, taşımakta zorlanıyorum.

*** ***★★★☆☆

? Toz torbası kapasitesi biraz küçük, bu da sık sık değiştirmemi gerektiriyor. Daha kullanışlı olmasını isterdim.

Puan ve Derecelendirme

Nilfisk Select Pet Care süpürgenin performansı oldukça yüksektir. Hortumlu hava akışı 38 l/sn olan ürünün emiş gücü ise 17.5 kPa olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, uzun teleskopik boru ve geniş çalışma yarıçapı sayesinde daha fazla yüzeye erişmenizi sağlayarak pratik bir temizlik deneyimi sunar. Aynı zamanda ürünün minimalist tasarımı da birçok kullanıcıdan tam not almasına yardımcı olmuştur. Tüm özellikleriyle Nilfisk Select Pet Care bizden de 10 üzerinden 8 puan alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi HEPA Filtreli Elektrikli SüpürgesiTineco Floor One S5 Yorumları
Grundig VCC 7870 İncelemePhilips PowerPro Compact Kullananlar
Samsung VC07R302MVR ÖzellikleriArzum AR4061 Özellikleri
Miele Boost CX1 YorumFakir Inovator X 7272 İnceleme
Karcher VC 3 ÖzellikleriArnica Mila Trend ET14442 Özellikleri
Arnica Tesla Premium YorumSiemens iQ300 VSC3A330 İnceleme
Electrolux Ergorapido İncelemeBosch BGC41Q69 Özellikleri
Karaca Vantuz Action Force Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Nilfisk Select Pet Care süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Nilfisk Select Pet Care süpürge hangi yüzeylerde kullanılabilir?

Nilfisk Select Pet Care süpürge hem halı hem de sert zeminlerde kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu süpürge, etkili bir şekilde toz, mikrop ve diğer maddeleri temizlemek için her türlü zemine uyum sağlamayı başarır.

Nilfisk Select Pet Care süpürge kaç watt güç tüketir?

Nilfisk Select Pet Care süpürge, 650 W güç tüketir. Bu özelliği sayesinde piyasadaki en enerji tasarruflu elektrikli süpürgelerden biri olduğunu kanıtlamayı başarır.

Nilfisk Select Pet Care toz kapasitesi ne kadar?

Nilfisk Select Pet Care süpürge'nin toz torbası, 3.1 litre kapasitelidir. Bu sayede toz torbasının sık sık değiştirilmesine gerek kalmadan kesintisiz bir temizliğin keyfini çıkarmanız mümkün olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.