Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri ve Yorumları

Electrolux Ergorapido EER77SSM'in özelliklerini ve yorumlarını bir araya getirdiğimiz içeriğimizde modelle ilgili tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.
Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri ve Yorumları

Electrolux Ergorapido EER77SSM dikey süpürgenin özelliklerini incelediğimiz içeriğimizde ürünün filtreleri, motor gücü, emiş gücü ve hazne kapasitesine dair bilgilere yer verdik. Eğer dikey süpürge almayı düşünüyor ve Electrolux Ergorapido EER77SSM şarjlı dikey süpürgeye bir şans vermek istiyorsanız yazımıza göz atmanızı öneririz.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri

Kullanım Süresi45 dk
Şarj Süresi4 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,5 L
Güç18 volt
Ses Seviyesi79 dB
Ağrılık2.46 kg
Pil Kapasitesi2100 mAh
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Ergorapido EER77SSM İnceleme

Electrolux Ergorapido EER77SSM yorumlarında pek çok kullanıcı, modelin fiyat performans ürünü olduğunu dile getirmektedir ve bunda haksız sayılmazlar. Çünkü Electrolux Ergorapido, fiyatına göre üstün özelliklere sahip olan bir modeldir ve bu özelliği bütçesini düşünenleri sevindirir. Bütçe dostu süpürge; geniş toz haznesi, HEPA 13 filtresi, siklon filtresi ve emiş gücüyle kullanıcılarının beklentilerini karşılar. Üründe kullanılan farklı tasarım şekli modele hafiflik ve kullanışlılık kazandırır. Üstelik süpürge başlığında üst seviye modellerde yer alan LED ışıklı aydınlatmalar da yer almaktadır.

İşte Electrolux Ergorapido EER77SSM şarjlı dikey süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Electrolux Ergorapido EER77SSM Ağırlık ve Tasarımı

Pek çok dikey süpürgede bulunan ağırlık problemi Electrolux Ergorapido EER77SSM dikey süpürgede tasarım farklılığıyla çözülmüştür. 2.46 kilo ağırlığındaki ürünün torba ve motor kısımları diğer dikey süpürge modellerinden farklı olarak zemine daha yakın konumda bulunur. Böylece elinize fazladan ağırlık binmez ve temizlik daha kolay şekilde yapılır. Ayrıca süpürgeyi hareket ettirmek de kolaylaşır.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri ve Yorumları

Electrolux Ergorapido Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık2.46 kg
Genişlik14,5 cm
Yükseklik114,5 cm
Uzunluk26,5 cm

Electrolux Ergorapido 2 in 1 dikey elektrikli süpürgenin tasarım farkı, modelin kolayca el süpürgesine dönüşmesini de sağlar. El süpürgesi ürünün ön kısmında yer alan bölmede bulunur. Electrolux Ergorapido EER77SSM özelliklerinden fark yaratan bir diğeri ise desteksiz ayakta durabilmesidir. Süpürgeyi duvara dayamanıza ve standa koymanıza gerek kalmaz; nereye bırakırsanız orada durur.

Electrolux Ergorapido Filtre ve Toz Haznesi

Electrolux EER77SSM filtreleri üstün toz toplama performansı için çift kademeli filtrasyon yapar. Hepa ve siklon filtreye sahip model, küçük partikülleri yakalamakta oldukça başarılıdır. Tozu haznesinde toplar ve havayla birlikte yeniden dışarı salınmamasını önler. Üstelik ürünün filtreleri yıkanabilir ve bu sayede her zaman yüksek performans gösterir. İngiliz Alerji Derneği'nin testlerinde modelin süpürdüğü yerdeki alerjenleri ortadan kaldırdığı kanıtlanmıştır.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri ve Yorumları

Electrolux EER77SSM Filtre ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,5 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa, Siklon
Filtre Sayısı2 Bölüm

Electrolux Ergorapido EER77SSM dikey süpürgenin toz haznesi 0,5 litre kapasiteye sahiptir ve bu kapasite diğer pek çok modelle karşılaştırıldığında kullanıcı için idealdir. Geniş hazne temizlik sırasında hemen dolmaz ve sürekli hazne boşaltım işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Electrolux Ergorapido EER77SSM kullanıcı yorumlarına göre birçok kişi haznenin kolay temizlenebilmesinden memnundur, kolayca açılan haznedeki tozlar rahatlıkla çöpe dökülebilir. Ürünün el süpürgesinde de aynı toz haznesi kullanılmaktadır.

Electrolux Ergorapido Batarya ve Motor Gücü

Electrolux EER77SSM dikey elektrikli süpürgede 2100 mAh batarya yer alır ve bu batarya 4 saatte tamamen şarj olur. Tam dolu bir şarjla 135 metrekare bir evi rahatlıkla süpürebilirsiniz. Ürünün modları arasında geçiş yaparak toz yoğunluğuna göre emiş gücünü ayarlayabilirsiniz. Elbette, modlar arasında pil ömrü farkı bulunur; eco modda 45 dakika olan pil ömrü, maksimum modda 16 dakikaya düşebilir.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Yorumları

Electrolux EER77SSM Motor Gücü ve Batarya Ömrü

Batarya Ömrü45 dk
Batarya Kapasitesi2100 mAh
Ses Seviyesi79 dB
Motor Gücü500 - 1500 Watt
Şarj Süresi4 Saat

Electrolux Ergorapido 2'si 1 arada şarjlı süpürgede lityum turbo power batarya tercih edilir ve bu batarya daha hafif ve uzun ömürlüdür. Süpürge performansından hiç bir şey kaybetmeden 45 dakika boyunca çalışabilir ve tüm odaları temizleyebilmenize imkan tanır. Süpürgenin üzerinde yer alan ışıklı şarj göstergesi, şarj bilgisini sizinle paylaşır ve şarj bitmeden sizi uyarır.

Pek çok dikey süpürgede yaşanan ses sorunu Electrolux Ergorapido dikey süpürgede yaşanmaz. Süpürge 79 desibellik düşük ses seviyesinde çalışarak sizi ve çevreyi rahatsız etmez ve günün her saati temizlik yapabilmenize imkan tanır. Modelin motor gücü ise 500 ile 1500 watt arasında değişmektedir.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Başlık Özellikleri

Electrolux Ergorapido EER77SSM başlığında LED ışıklar yer alır ve loş alanlarda daha rahat temizlik yapabilmenizi sağlar. Işıklar sayesinde koltuk altı gibi karanlık bölgelerdeki kırıntı ve tozları da görebilirsiniz. 180 derece easysteer manevra kabiliyeti bulunan başlık, ergonomik tasarımıyla tüm zeminler üzerinde kolay hareket etmenizi sağlar. Tek bir yerden manevralarla her köşeyi temizleyebilmenize olanak tanır ve size verdiği hareket özgürlüğü ile temizliği keyifli hale getirir.

Electrolux Ergorapido EER77SSM Özellikleri

Electrolux Ergorapido özelliklerinden en göze çarpanı patentli başlık pedalıdır. Electrolux Ergorapido 2'si 1 Arada dikey elektrikli süpürge başlığında saç ve kıl dolanması sorunu yaşanmaz. Fırçaya takılan saç ve kıllar fırçanın pedalına basılarak tek hareketle küçük parçalara ayrılır ve makineye çekilir. Bu sayede her zaman fırça temizliği yapmak ve dolanmış saçlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Şarjlı Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Ergorapido Yorumlar

Electrolux Ergorapido EER77SSM Yorumları

? *** ***: Önce Kendime aldım sonra kayınvalideme aldım şimdide anneme alacağım çok memnun kaldım ben bir yıldır kullanıyorum elim ayağım oldu resmen teşekkürler Trendyol

? *** ***: Anneler günü için anneme aldım ve elimden düşürmüyorum. muazzam bir ürün herkese tavsiye ediyorum. En kısa zamanda kendime de alacağım.

? *** ***: Her gün ev süpüren birisi olarak günlük çıkan toza şaşırıyorum. Evim 3+1 şarjı bir çubuk iniyor sadece. Emiş gücü yüksek şarjı çok iyi çok çok memnunum. O kadar paralar ödemeye gerek yok. Işıklı olması da ayrıca süper. Satıcı sorunsuz şekilde gönderdi hasarsızdı.

? *** ***: Çok memnun kaldık iyi bir gelin olarak kayınvalideme aldım gülerek kullanıyor bazen kahkaha seslerini duyuyorum süpürürken.

? *** ***: Tek kelime ile mükemmel bu kadar iyi olacağını tahmin edemiyordum çekiş gücü hafifliği kullanımı harika…

? *** ***: Ürün harika ve çok kullanışlı ,çocuklu Evler için çok çok kullanışlı ,kesinlikle tavsiye ediyorum .

? *** ***: Aldığım günden beri elim ayağım oldu. Çok çok güzel bir ürün. Bebekli evler için ideal. Kendi fırçasını kendi temizleme özelliği, çekiş gücü oldukça iyi. Bir tek kenar köşelerde yetersiz kalıyor. Kullanımı çok rahat, ergonomik. İnsanı hiç yormuyor.

? *** ***: İlk kendime alıp keşfettim ve çok memnun kaldım, oğluma rağmen evim her daim temiz, sonra kardeşime aldım, bunu da ablama doğum günü hediyesi olarak aldım, gerçekten her eve lazım, ilk normal süpürgem de Electrolux ondan da çok memnun olduğumdan yorumlardan yola çıkarak almıştım...Doğru kararmış... Tavsiye olarak şarjına takıp çıkarırken biraz hassas davranmakta fayda var

? *** ***: Yaklaşık 2 sene önce kendime alıp resmen aşık olduğum bu süpürgeden indirime girince 1 tane de anneme aldım, Ergorapido evimize girdiğinden beri büyük elektrik süpürgesini dip temel temizlik haricinde artık hiç kullanmıyorum, günlük temizliğimde çok iyi iş görüyor, led ışıkları sayesinde ufacık kırıntı bile gözümden kaçmıyor, şarjı en yüksek seviyede en fazla 15-20 dakika gidiyor ama orta seviyede özellikle kenar köşede biriken tozları temizlerken yarım saat kadar kullanabiliyorum, fırçası harika halıyı süpürdüğümde resmen kabarıyor, bir de evimiz 3 katlı merdivenleri çok kısa sürede kolayca süpürebiliyorum en çok da bundan memnunum, tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gerçekten harika. yorumlar abartılı gelmişti bana ama dendiği kadar var. Şarjlı olduğu için tüm evi süpüremezsiniz ama çok pratik ve çok hafif. el süpürgesi olması çok kullanışlı hiç yer kaplamıyor.

? *** ***: 5 dakikada şarjı bitiyor daha önce bir alt modelini kullanmıştım o çok daha iyiydi daha 1 ay olmadı alalı servise gidecek en iyisi gidip bayiden almak böyle sorunlar yaşamamak için.. Her alışverişten sonra dediğim gibi internetten bir şey almayın.

? *** ***: Dört gözle bekliyordum ancak çekim gücünü beğenmedim. Maalesef hayal kırıklığı ayrıca kutu açılınca iade almıyorlar. Elimde kaldı. Bilsem İnternet ten almazdım. Parama yazık oldu.

? *** ***: Emiş gücü kuvvetli değil bu fiyata değmez.

? *** ***: Muhteşem çok kullanışlı kablosuz olması büyük avantaj 10 yıllık elektrik süpürgem kapı dışarı temizlik robotum rafa kalktı kaçırmayın derim.

? *** ***: Çok çok iyi anneme ve kayınvalideme de aldım o kadar doyamadık bu süpürgeye.

? *** ***: Anneme aldım çok çok memnun kaldı çok pratik ve güçlü kesinlikle alınmalı.

? *** ***: Harika bir ürün büyük kolaylık evinde çocukları ve kedileri olanlar için ideal.

Electrolux Ergorapido kaç watt?

Electrolux Ergorapido dikey süpürgenin gücü 500 ile 1500 watt arasında değişmektedir ve net bir güç değeri belirtilmemiştir. Güçlü motoru ve bataryası sayesinde 45 dakika kesintisiz çalışabilen modelde 2100 mAh batarya bulunmaktadır. Kuru süpürgede bir temizlik için yetebilecek 0,5 litre toz haznesi yer almaktadır.

Electrolux Ergorapidoda HEPA filtre var mı?

Electrolux Ergorapido şarjlı dikey süpürgede HEPA ve siklon filtre yer almaktadır. Küçük partikülleri toplayabilen filtreler alerjik kişiler için daha temiz bir ortam oluşturur. Süpürgenin alerjenleri ortamdan temizlediği araştırmalarla da kanıtlanmıştır. Electrolux Ergorapido, alerjik kişiler için tercih edilebilecek en iyi süpürgelerden biridir.

Electrolux Ergorapido ne kadar sürede şarj olur?

Electrolux Ergorapido 4 saatte tam şarj olarak temizlik için hazır hale gelebilir. Şarj etmek için standına yada şarj cihazına takmak yeterlidir. Tam dolu bir şarjla 45 dakika boyunca çalışabilen model, bu sürede 135 metrekare alanı rahatlıkla temizleyebilir. Eco modda en uzun pil ömrüne sahiptir ancak diğer modlarda pil ömrü değişiklik gösterebilir.

Electrolux Ergorapido emiş gücü ne kadar?

1500 watt güce çıkabilen Electrolux Ergorapido şarjlı dikey süpürgenin emiş gücü de yüksektir. Etkili filtreleme ve güçlü emiş gücü ile en fazla tozların toplandığı halılarda bile derinlemesine temizlik yapar. Modelin emiş gücüne dair bilgi bulunmamaktadır. Emiş gücü motor gücüne göre değerlendirilebilir.

Electrolux Ergorapido filtre temizleme nasıl yapılır?

Electrolux Ergorapido filtre temizleme için hazne bölümünde yer alan filtre bölümüne ulaşmanız gerekir. Ardından çıkardığınız iki parçalı filtreyi elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz. Süpürgeyi filtrelerin yüzeyinde yavaşça gezdirerek etkili temizlik yapabilirsiniz. Ardında filtreleri tekrar iç içe geçirerek yuvasına yerleştirmelisiniz.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.