Bosch BGC41Q69 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Bosch BGC41Q69 elektrik süpürgesinin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Bosch BGC41Q69 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Bosch, üstün kaliteli ürünleri ile öne çıkan bir markadır Özellikler elektrik süpürgesi modellerinde yaratıcılığını konuşturmaya devam ediyor. Bu modeller arasında yer alan Bosch BGC41Q69, yüksek performansı, hijyenik filtreleme özelliği ve kullanıcı dostu tasarımıyla ev temizliğini daha kolay ve konforlu hale getiriyor. Biz de sizler için bu süpürge ile ilgili merak edilen tüm noktaları inceledik. Hazırsanız Bosch BGC41Q69 ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Bosch BGC41Q69 Özellikleri

Emiş TürüKuru
Toz Haznesi2.4 L
Ağırlık7.2 kg
Filtre TürüHepa
Ses Düzeyi70 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch BGC41Q69 İnceleme

Bosch BGC41Q69 süpürge, Almanya'da üretilen Bosch motor teknolojisi ile güçlü bir performans sunar. EasyClean sistemi sayesinde toz haznesi ve filtre temizliği oldukça kolay ve etkili bir şekilde yapılabilen süpürgenin güçlü performansı da destekleniyor. Ayrıca yıkanabilir hijyenik HEPA filtre, A sınıfı toz emiş performansı ile alerjik bünyeler için de uygun bir seçenek sunuyor.

İşte Bosch BGC41Q69 süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Bosch BGC41Q69 Tasarım

Bosch BGC41Q69, şık ve modern bir tasarımı ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Dikey ve yatay park etme özelliği sayesinde kullanımı son derece kolay olan ürün, ayrıca otomatik kablo toplama özelliği ile de kablo karışıklıklarını en aza indiriyor. Ergonomik sapı da elinizi yormadan konforlu bir şekilde temizlik yapmanızı mümkün hale getiriyor.

Bosch BGC41Q69

Bosch BGC41Q69 Boyutları

Yükseklik267 mm
Genişlik324 mm
Derinlik474 mm
Ağırlık7.2 kg

Bosch BGC41Q69; 267 mm yükseklik, 324 mm genişlik ve 474 mm derinlik ölçüleri ile kompakt bir form kazanır. Aynı zamanda 7.2 kg ağırlığı ile oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Bu da ev temizliği sırasında daha rahat bir kullanım sağlar. Çalışma alanı yarıçapı 10 metre olan bu süpürge, büyük evlerde de rahatlıkla kullanılabilir.

Bosch BGC41Q69 Filtreleri ve Toz Haznesi

Bosch BGC41Q69 süpürge, Hepa filtre teknolojisi sayesinde etkili filtreleme özelliği sunuyor. Yıkanabilir hijyenik HEPA filtre, evdeki tozların %99.9'unu filtreleyerek ortamın havasını kaliteli bir noktaya taşıyor. Ayrıca EasyClean sistemi sayesinde toz haznesi ve filtreler kolayca temizlenebiliyor. Bu sayede her kullanımda yüksek performans sunuyor.

Filtreleri ve Toz Haznesi

Bosch BGC41Q69 Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi2.4 L
Su HaznesiYok
Kirli Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa

Bosch BGC41Q69 süpürge, 2.4 litre toz kapasitesi ile büyük evlerde bile kesintisiz bir temizlik imkanı sunar. Bu sayede sık sık hazne temizlemek zorunda kalmadan ev temizliğini yapmanız mümkün olur.

Bosch BGC41Q69 Performansı

Bosch BGC41Q69 süpürge, 600 wattlık güçlü, temiz ve hızlı bir performans sunuyor. SensorBagless teknolojisi ile desteklenen ürün, haznenin kolayca boşaltılmasını sağlıyor. Ayrıca SilenceSound System özelliğiyle de daha düşük ses seviyesinde yüksek bir emiş gücü sunuyor. Böylece günün her saati dilediğiniz gibi temizlik yapabilmenizi mümkün hale getiriyor. SensorControl sistemi ise sürekli performans kontrolü yaparak hazne doluluğunu takip ediyor. Bu sayede size yalnızca temizliğin kontrolünü elinizde bulundurmak düşüyor.

Bosch BGC41Q69 Teknik Özellikleri

  • 600 watt güç
  • 2.4 litrelik toz haznesi
  • 70 dB ses düzeyi
  • Hepa filtre teknolojisi
  • 10 metrelik çalışma yarıçapı
  • 7 metre güç kablosu
  • EasyClean özelliği
  • SmartSensor Control teknolojisi

Bosch BGC41Q69 Avantajları

Bosch BGC41Q69

Bosch BGC41Q69 süpürge, yüksek performansı sayesinde etkili bir temizlik sağlar. Buna ek olarak hijyenik filtreleme özelliği, şık ve kompakt tasarımı, kolay kullanımı gibi avantajlı özellikleri de bulunmaktadır. EasyClean sistemi ile toz haznesi ve filtre temizliği kolayca yapılabilirken yıkanabilir hijyenik HEPA filtre evdeki tozların %99.9'unun ortadan kaldırılmasını sağlar. Bu sayede evin havası daha temiz bir hale gelir. Dikey ve yatay park etme özelliği ile kullanımı son derece kolay olan Bosch BGC41Q69 süpürge, otomatik kablo toplama özelliği ile de bunu destekleyerek zahmetsizce depolanabilir.

Bosch BGC41Q69 Dezavantajları

Bosch BGC41Q69 süpürgenin dezavantajları arasında 7 metrelik elektrik kablosu gösterilebilir. Bu uzunluk, büyük evlerde yaşayan kişiler için yetersiz olabilir. Ayrıca süpürge haznesinin 2.4 litre kapasitesi, büyük evlerde sürekli hazne boşaltmayı gerektirebilir. Son olarak süpürge fiyatı, rakiplerine oranla daha fazla olabilir ve bu durum da bütçeyi önceleyen kişiler için dezavantaj olabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch BGC41Q69 Kullanıcı Yorumları

Bosch BGC41Q69

İşte Bosch BGC41Q69 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Maksimum da halıyı kaldırıyor. Gürültü seviyesi çok düşük akşamları bile süpürge açabilirsiniz. Değiştirilebilir hepa filtre ergonomik tasarımı. Kısacası parasının hakkını veriyor çok memnun kalacaksınız. Kız kardeşime aldım. Sonra bir tane de anneme aldım. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

*** ***★★★★★

? Süpürgenin emiş gücü ve sessiz çalışması çok güzel. Bu paraya değer. Teşekkürler.

*** ***★★★★★

? Çok iyi çekiyor, sessiz de çalışıyor ama kullanırken çok yoruyor. Yere yapıştı mı baya kas çalışıyorsun ayırmak için.

*** ***★★★★★

? Ürünü tavsiye üzerine aldım çok beğendim. Ve beğenerek kullanıyorum. Çekim gücü çok yüksek gerçekten.

*** ***★★★★★

? Çok memnun kaldık malzeme kalitesi ve toz toplaması harika. Çok sessiz çekim gücü çok kuvvetli parasını fazlası ile hak ediyor.

*** ***★★★★★

? Ürün aynı şekilde geldi emiş gücü yüksek ama ekstra turbo başlık gerekiyor. Onun dışında tasarımı olsun, kullanımı olsun gayet güzel. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Çekiş gücü mükemmel ses çok yüksek değil. Bir ton para dökülüp alınan süpürgelerle aynı performans. Fiyatına göre harika.

*** ***★★★★☆

? Güzel ses yok denecek kadar az çok kaba bir şey değil çekiş gücü iyi fiyat iyi teşekkür ederiz.

*** ***★★★☆☆

? Ben memnun değilim çabuk torba dolu gösteriyor, çekmiyor duruyor sanırım o zaman filtreyi tıkamak gerekiyor. Ama toz kokusu olmuyor çekiş gücü iyi.

*** ***★★★☆☆

? Ürün başlangıçta çok performanslı çalışıyordu. Filtrelerini her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor. Ki biz de öyle yaptık. Tüm evi tek seferde süpürebilmek mümkün değil bu süpürgeyle. Kullandıkça performansı hızlı bir şekilde azaldı.

Puan ve Derecelendirme

Bosch BGC41Q69 süpürge, yüksek performansı, hijyenik filtreleme özelliği ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde ev temizliğini daha kolay bir noktaya taşır. EasyClean sistemi, yıkanabilir hijyenik HEPA filtre, dikey ve yatay park etme özelliği, otomatik kablo toplama özelliği ve SensorControl sistemi gibi avantajlı özellikleriyle öne çıkan ürün, her eve kolayca uyum sağlar. Tüm bu özellikleriyle kullanıcılarından tam not alan BOSCH BGC41Q69 için bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İçeriğimizin bu kısmında Bosch BGC41Q69 süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız.

Bosch BGC41Q69 toz torbalı mı?

BOSCH BGC41Q69 süpürge, torbasız bir model olarak tasarlanmıştır. Bu sayede toz haznesini boşaltmak için herhangi bir torba satın almanız gerekmeden kolay ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bosch BGC41Q69 hangi zeminler için uygun?

BOSCH BGC41Q69 süpürge hem halıları hem de sert zeminleri temizleyebilen bir modeldir. Bu süpürge, iki farklı başlık seçeneği sunar: biri halılar, diğeri ise sert zeminler için tasarlanmıştır. Bu sayede hem halılarınızı hem de sert zeminlerinizi etkili bir şekilde temizlemeniz mümkün olur.

Bosch BGC41Q69 ses seviyesi ne kadar?

BOSCH BGC41Q69 süpürge, 70 dB ses seviyesiyle oldukça sessiz bir şekilde çalışır. Bu sayede evinizde sessizlik olması gerektiğinde bile kullanıma engel olmaz.

<

İlgili Haberler
 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.