Fakir Inovator X 7272 Özellikleri & Yorumları - İnceleme

Fakir Inovator X 7272 dikey şarjlı süpürgenin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Fakir Inovator X 7272 Özellikleri & Yorumları - İnceleme

Günümüzde ev temizliği için kullanılan elektronik cihazlar artış göstermektedir. Her geçen gün gelişen teknoloji sayesinde süpürgeler de daha kullanışlı ve pratik hale gelir. Tam da bu noktada devreye giren Fakir Inovator X 7272 Dikey Şarjlı Süpürge, kullanıcılarına sunduğu fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeker. Biz de sizler için bu içerikte çok yönlü kullanım sunan bu süpürgeyi detaylı bir şekilde ele alacağız. Hazırsanız Fakir Inovator X 7272 ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Fakir Inovator X 7272 Özellikleri

Kullanım Süresi46 dk
Şarj Süresi3.5 saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0.6 L
AğırlıkBelirtilmemiş
Filtre TürüHepa
PilLi-Ion
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Inovator X 7272 İnceleme

Dikey tasarıma sahip olan Fakir Inovator X 7272, kompakt boyutları sayesinde evin her alanına uyum sağlamayı başarır. Küçük bir evde yaşayanlar için ideal bir seçenek olan Fakir Inovator X 7272, yer kaplamadan kolayca saklanabilir olmasıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarır.

İşte Fakir Inovator X 7272 süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Fakir Inovator X 7272 Tasarım

Fakir Inovator X 7272 Dikey Şarjlı Süpürge, modern tasarımı ve şık görünümü ile göze çarpar. Kullanışlı gövde tasarımı sayesinde pratiklik sunan ürün, farklı başlıklarıyla da kullanımı kolaylaştırır. Hafif yapısı sayesinde dikkat çeken Fakir Inovator X 7272, sizi yormadan evin her yerine ulaşarak tozlardan ve kirlerden kurtulmanıza olanak tanır. Aynı zamanda ergonomik tutma sapıyla da el yapınıza uyum sağlar.

Fakir Inovator X 7272

Fakir Inovator X 7272 Filtreleri ve Toz Haznesi

HEPA 10 filtre teknolojisi ile geliştirilen Fakir Inovator X 7272, evinizdeki tozları ve mikropları etkili bir şekilde temizler. Ayrıca, toz haznesi de oldukça büyük bir kapasiteye sahip. Bu sayede uzun bir süre temizleme yapabilirsiniz.

Fakir Inovator X 7272 Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0.6 L
Su HaznesiYok
Kirli Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa 10

Fakir Inovator X 7272, 0.6 litrelik hazne kapasitesi ile pratik bir temizlik imkanı sunar. Geniş haznesi, oda oda temizlik imkanı sunarken sizi bölmez. Bu sayede hem sürekli hem de etkili bir temizlik yapmanız mümkün olur. Bu kapasite sayesinde süpürgeyi sık sık boşaltmak zorunda kalmadan daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Fakir Inovator X 7272 Performansı

Fakir Inovator X 7272, 350 W motor gücünün desteğiyle yüksek bir emiş gücü sunar. Bu sayede yüksek emiş gücünün de yardımıyla zorlu kirleri bile kolayca temizlemeniz mümkün olur. Ürünün başlıkları sayesinde hem halı hem de sert zeminlerde etkili bir temizlik yaparken ergonomik yapısıyla da konforlu bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Fakir Inovator X 7272

Fakir Inovator X 7272 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Çalışma Süresi46 dk
Şarj Süresi3.5 saat
Elektrikli Süpürge ve Mop Çalışma Süresi46 dk
PilLi-Ion

Fakir Inovator X 7272, 25.9 V Li-Ion pil ile 3.5 saat içinde tamamen şarj olabilir. Tam şarjın ardından kullanım süresi güç moduna göre 46 dakikaya kadar çıkabilir. Bu süre, orta büyüklükteki bir evin tüm odalarını ve zeminlerini tek bir şarjla temizlemenize olanak tanır.

Fakir Inovator X 7272 Teknik Özellikleri

  • 46 dakikaya varan çalışma süresi
  • 3.5 saat şarj süresi
  • Güçlü Li-Ion batarya
  • Hepa 10 filtre özelliği
  • 350 watt motor gücü
  • 2'si 1 arada döşeme başlığı
  • Mini turbo başlık özelliği
  • Kenar köşe başlığı

Fakir Inovator X 7272 Başlıkları

Fakir Inovator X 7272

Fakir Inovator X 7272, fonksiyonel başlıkları sayesinde temizlik deneyimini tamamen değiştirir. Cihazın kenar-köşe başlığı, ulaşılması zor yerlere bile rahatlıkla erişmenize yardımcı olur. Mobilya-döşeme başlığı da koltuk, halı ve kumaş yüzeylerde etkili bir temizlik sunar. Mini turbo başlığı ise evcil hayvan sahipleri için özellikle yararlıdır ve evcil hayvan tüylerini kolayca temizler.

Fakir Inovator X 7272 Avantajları

Fakir Inovator X 7272'nin birçok avantajlı özelliği bulunmaktadır. İlk olarak dikey tasarımı sayesinde zeminleri kolayca temizleyebilir ve mobilyaların etrafında manevra yapabilirsiniz. Şarj edilebilir bataryası, kablosuz temizlik için ideal bir kullanım sunarak evin her yerine taşınabilir. Ayrıca farklı zemin türleri için farklı başlıklarla birlikte gelir, bu da evinizin her yerini temizlemenizi sağlar.

Fakir Inovator X 7272 Dezavantajları

Fakir Inovator X 7272'nin dezavantajları da vardır. Toz haznesinin kapasitesi 0.6 litreye kadar çıkabilse de, bazı kullanıcılar için yeterli olmayabilir. Bu nedenle büyük evlerde temizlik yaparken haznenin sık sık boşaltılması gerekebilir. Bu durum da kullanıcılar için zaman kaybına yol açabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Inovator X 7272 Kullanıcı Yorumları

Fakir Inovator X 7272

İşte Fakir Inovator X 7272 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Ürünü iki haftadır kullanıyoruz. 3 ayrı kademe hız modu var en düşük modda 50-55 dk orta kademe kullanılırsa şarjı 40-45 dk turbo modunda kullanılırsa şarjı 20 dk gidiyor. Biz hep orta ayarda kullandık ve şarjı 100 m2 eve yetti de arttı bile. Tavsiye ederim iş görüyor.

*** ***★★★★★

? Çekim gücü en düşük ayarda bile çok iyi . Işıklı başlığı sayesinde gözünüzden bir şey kaçmıyor. Mini turbo başlığı çok güzel sırf o başlık için bu modeli aldık diğer modellerde yoktu. Şarjı 3-3,5 saatte tam doluyor. Temizlemesi aşırı pratik.

*** ***★★★★★

? Süpürge çok güzel şarjı orta seviyede evi süpürmeye fazla fazla yetiyor güçlü seviyeye pek ihtiyaç duyulmuyor. Severek kullanıyorum, düşünen herkese tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Fiyat performans olarak doğru bir tercihte bulunduğuma inanıyorum. Aparatları fonksiyonel ve gayet kullanışlı. Kullanım modları ucuna takılan aparatlara göre kalan kullanım süresini değişiyor. Zamanla kullandıkça daha verimli kullanacağıma inanıyorum.

*** ***★★★★★

? Ürünü çok beğendim. Hantal süpürgemden kurtuldum. Şarj iyi çekim gücü yeterli alman markası gayet kaliteli.

*** ***★★★★★

? Fakir Inovator gerçekten çok güzel bayıldık herkese tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★★

? Çekim gücü ve hareket kabiliyeti mükemmel. Hiç yer kaplamıyor, düşük modda bile her yerdeki tozları alıyor, daha ne olsun.

*** ***★★★★☆

? Bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Çekim gücü yerinde, kullanımı da çok kolay, iyi ki almışım tam bir fiyat performans ürünü.

*** ***★★★☆☆

? Şarj süresi bakımından bize beklediğimizi vermedi, evimiz biraz büyük olduğu için bu özellik bizim için önemliydi ama memnun kalmadım.

*** ***★★★☆☆

? Düşük güç modunda yeteri kadar verimli çalışmıyor, bazı şeylerin üstünden birkaç kez geçmem gerekiyor ve bu kadar zaman kaybetmeyi sevmiyorum doğrusu.

Puan ve Derecelendirme

Fakir Inovator X 7272, kablosuz temizlik için size kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Şarj edilebilir bataryası ile öne çıkan ürün, farklı zemin türleri için özel başlıkları ve ince tasarımı sayesinde evinizin her yerine rahatlıkla ulaşmanıza olanak tanır. Kullanıcı dostu bir arayüzü ve filtresi sayesinde evinizin havasını da temizler. Bu nedenle ev temizliği işlerini kolaylaştırmak isteyenler için Fakir Inovator X 7272 dikey şarjlı süpürge ideal bir tercih olduğunu kanıtlar. Tüm bu özellikleri göz önüne alarak bizim bu süpürge için puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi HEPA Filtreli Elektrikli SüpürgesiTineco Floor One S5 Yorumları
Grundig VCC 7870 İncelemePhilips PowerPro Compact Kullananlar
Samsung VC07R302MVR ÖzellikleriArzum AR4061 Özellikleri
Miele Boost CX1 YorumKarcher VC 3 İnceleme
Arnica Mila Trend ET14442 ÖzellikleriSiemens iQ300 VSC3A330 Özellikleri
Arnica Tesla Premium YorumBosch BGC41Q69 İnceleme
Electrolux Ergorapido İncelemeKaraca Vantuz Action Force Özellikleri
Nilfisk Select Pet Care Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Fakir Inovator X 7272 süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Fakir Inovator X 7272 süpürge kaç saatte şarj olur?

Fakir Inovator X 7272 dikey şarjlı süpürge, 3.5 saat içinde tamamen şarj olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede daha uzun süre kullanım için hazır hale gelir. Ancak pil tamamen boş değilse bu süre kısalabilir.

Fakir Inovator X 7272 süpürge HEPA filtre içeriyor mu?

Evet, Fakir Inovator X 7272 dikey şarjlı süpürge, HEPA 10 filtre ile birlikte tasarlanmıştır. Bu filtre sayesinde havada bulunan toz, polen, küf gibi alerjenlerin ortadan kaldırılmasına olanak tanır. Bu sayede ortamın havasının da temizlenmesine yardımcı olur.

Fakir Inovator X 7272 süpürge ne kadar süre çalışabilir?

Fakir Inovator X 7272 dikey şarjlı süpürge, kullanılan güç moduna bağlı olarak farklı çalışma sürelerine sahiptir. Tam güç modunda yaklaşık 25 dakika çalışabilen ürün, normal modda ise yaklaşık 45-50 dakika çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.