Samsung VC07R302MVR Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürgenin kullanımını, performansını ve yorumlarını sizler için inceledik.
Samsung VC07R302MVR Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Günlük ev temizliği yapmak hem gerekli hem de yorucu bir iş olarak görülebilir. Ancak doğru ekipmanlara sahipseniz bu durumu tamamen değiştirebilirsiniz. Böylece ev temizliği daha kolay ve keyifli hale gelebilir. Samsung VC07R302MVR süpürge de bu noktada size yardımcı olmak için yüksek emiş gücü, geniş kapasiteli toz haznesi ve beş adımlı filtre sistemi ile etkin temizlik sunar. Biz de sizler için Samsung VC07R302MVR ile ilgili tüm detayları inceledik.

Samsung VC07R302MVR Özellikleri

Güç750 W
Emiş Gücü200 W
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi2.5 L
Ağırlık4.7 kg
Filtre TürüHepa, Siklon
Ses Düzeyi78 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung VC07R302MVR İnceleme

Tasarımı ve rengiyle kullanıcılarından tam not alan Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürge, toz torbasız yapısı sayesinde sizi uğraştırmadan çalışır. Çok yönlü özellikleriyle dikkat çeken ürün, üstün emiş gücü ile evinizdeki toz ve kirlerden kolayca kurtulmanıza olanak tanır.

İşte Samsung VC07R302MVR süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Samsung VC07R302MVR Tasarım

Samsung VC07R302MVR süpürge, şık tasarımının yanında kompakt boyutuyla da dikkat çeker. Kırmızı ve siyah renk kombinasyonu ile desteklenen elektrikli süpürge, her eve rahatlıkla uyum sağlamayı başarır. Ayrıca 4.7 kg ağırlığı ve 2 yönlü park sistemi ile hem yerden tasarruf etmenizi sağlar hem de hafif yapısıyla sizi yormaz. Kablo sarma ve emiş gücünü ayarlama düğmeleri ise kullanımı daha fonksiyonel bir noktaya taşır.

Samsung VC07R302MVR

Samsung VC07R302MVR Filtreleri ve Toz Haznesi

Samsung VC07R302MVR süpürge, beş adımlı filtre sistemi sayesinde evinizi toz ve kirlerden arındırarak temiz hava sunar. Bu filtre sistemi, sünger filtre, yüksek verimli filtre, kumaş filtre ve bir siklon ile desteklenir. Siklon, büyük toz parçacıklarını ayırırken diğer filtreler ise ince tozların yakalanıp hapsedilmesine olanak tanır. Filtrelerin kolay temizlenebilir olması, süpürgenin kullanımı ve bakımı açısından önemli bir rol oynar. Dayanıklı ve yıkanabilir filtreler, tekrar tekrar kullanılabildiğinden ekonomik bir form kazanır. Aynı zamanda makinenin performansının da her zaman yüksek kalmasına yardımcı olur.

Samsung VC07R302MVR Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi2.5 L
Su HaznesiYok
Kirli Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa, Siklon

Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürge, 2.5 litrelik geniş toz haznesi sayesinde kullanıcılara uzun süreli kullanım ve kolay boşaltma imkanı tanır. Büyük hazne kapasitesi ile sık sık boşaltma gereksinimini azaltarak zamanınızı ve enerjinizi boş yere harcamanıza engel olur. Ayrıca haznenin kolayca çıkarılıp takılabilmesi de kullanım kolaylığı noktasında sizi memnun etmeyi başarır.

Samsung VC07R302MVR Performansı

Samsung VC07R302MVR, 750 W gücü ve 200 W emiş gücü ile tasarlanmıştır. Bu üstün performans ile evinizdeki halıları, perdeleri ve mobilyaları etkili bir şekilde temizlemeniz mümkün olur. Süpürge, beş adımlı bir filtre sistemi ve CycloneForce teknolojisi ile bir arada çalışır ve bu sayede yüksek emiş gücünü korur. Üstün emiş gücüyle havada bulunan toz ve kirleri kolayca hapsedebilir. Bu da daha temiz bir havaya sahip olmanızı sağlar.

Samsung VC07R302MVR

Samsung VC07R302MVR Teknik Özellikleri

  • 750 watt güç
  • 200 watt emiş gücü
  • 79 dB ses düzeyi
  • 2.5 litrelik toz haznesi
  • 8.5 metre hareket alanı
  • 5 metrelik güç kablosu
  • Toz torbasız
  • 4.7 kg ağırlık

Samsung VC07R302MVR Boyutları

Yükseklik262 mm
Genişlik306 mm
Derinlik450 mm
Ağırlık4.7 kg

Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürge, 262 mm yüksekliği, 306 mm genişliği ve 450 mm derinliği sayesinde kolayca kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. 4.7 kg ağırlığındaki bu süpürge, kolay taşınabilir olmasıyla sizi memnun etmeyi başarır.

Samsung VC07R302MVR Avantajları

Samsung VC07R302MVR, birçok avantaja sahiptir. Süpürge, 2.5 litrelik geniş bir toz haznesi ile birlikte gelir ve CycloneForce teknolojisi, filtrenin tıkanmasını önleyerek yüksek emiş gücünü korur. Beş adımlı filtre sistemi, ince tozları da hapsedebilmenize yardımcı olur, bu da daha temiz bir hava sağlar. Ayrıca süpürge, 750 W maksimum gücü ve 200 W emiş gücü ile güçlü bir temizleme performansı sunar.

Samsung VC07R302MVR

Samsung VC07R302MVR Dezavantajları

Samsung VC07R302MVR'nin dezavantajları da vardır. Süpürge, kablosuz bir model değildir ve hareket serbestliğinde kısıtlama olabilir. Ayrıca 79 dBA ses seviyesi, diğer süpürgelere kıyasla yeteri kadar sessiz değildir. Buna ek olarak süpürge, 4.7 kg ağırlığında olduğu için, bazı kullanıcılar süpürgenin taşınmasında zorluk yaşayabilirler.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung VC07R302MVR Kullanıcı Yorumları

Samsung VC07R302MVR

İşte Samsung VC07R302MVR kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Ürün beklentimin üstünde kalitede. Garanti belgesi , fatura, kullanma kılavuzu ce parçalar eksiksiz geldi. Ürünün fırça tutma yerinin olması, başlığının tekerlekli olması kullanış kolaylığı sağlıyor.

*** ***★★★★★

? İşiniz bittikten sonra fırçasının dağınık durmaması için makine üzerindeki özel sabitleme oyukları ile fırçayı sabitleyip ister dik ister yan konumda bırakabilme imkanı sunması da çok güzel. Emiş gücü o kadar kuvvetli ki süpürürken halının diğer yanından sürüklenmemesi için eşime bastırttım

*** ***★★★★★

? Çok kullanışlı, hafif, yormuyor, çekim gücü harika. Evi ilk süpürdüğümüzde çıkan tozları, kedi tüylerini vs görünce şok geçirdik, önceki süpürgemiz gerçekten süpürmüyormuş. Kullanım sonrası haznesini yıkayıp kuruluyorsunuz mis gibi oluyor. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★★

? Ürün gelir gelmez 1 hafta önce detaylı temizlik yapmamıza rağmen bu süpürgeyle yaptığım temizlikte ne kadar çok kir çıktığına şahit oldum özellikle saç temizliği mükemmel kesinlikle kalıntı bırakmıyor ve gücüne göre ses desibeli gayet makul seviyede en düşükte bile çekiş gücü çok iyi

*** ***★★★★★

? Ürünü açtım ve önce tasarım olarak sonrasında da hafiflik olarak çok etkilendim. Minimum seviyede dahi çekim gücü çok çok iyi ve sesi emsallerine göre hakikaten çok az. Tam bir fiyat performans ürünü.

*** ***★★★★★

? Biz ürünü 5 gündür kullanıyoruz buradaki yorumlara göre aldık bu fiyata göre muazzam bir süpürge çekim gücü ayarı olması ayrıca bir artı almayı düşünenlere tavsiye ediyorum ses düzeyi kullanıma göre değişiyor.

*** ***★★★★★

? Ses seviyesi oldukça düşük. Başlık hem halıda hem parkede kullanılabilir turbo. Max seviyede çekiş gücü çok iyi ancak min. Seviyede çekişi yetersiz geldi. Borusu metalden dayanıklı.

*** ***★★★★☆

? Ürünün fiyat performansı başarılı bence. Malzeme kalitesi orta seviyede. Uzun süreli kullanım yapamadım fakat çekimini beğendim. Eski nesil makineyle çektiğimiz halıyı bu makineyle tekrar süpürdük tozları çekmeyi başardı. Ses seviyesi makul geldi.

*** ***★★★☆☆

? Ürün anlatıldığı kadar hafif değil. Kablosu eski makineme göre kısa. Beğenmediğim bir diğer önemli nokta da başlık çok kalın pratik değil, yatak altına girmiyor..

*** ***★★★☆☆

? Ürünün çekim gücü iyi yalnız süpürgenin tutma yeri süpürme yaparken sürekli kısalıyor boyunu ayarladığınız gibi durmuyor bu da çok can sıkıcı.

Puan ve Derecelendirme

Samsung VC07R302MVR, geniş toz haznesi, yüksek emiş gücü, beş adımlı filtre sistemi ve CycloneForce teknolojisi gibi birçok özelliğiyle size yeni nesil bir temizlik sunar. Yüksek performansı ve kolay kullanımıyla birçok ev için ideal bir tercih olan Samsung VC07R302MVR elektrikli süpürgeye bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi HEPA Filtreli Elektrikli SüpürgesiTineco Floor One S5 Yorumları
Grundig VCC 7870 İncelemePhilips PowerPro Compact Kullananlar
Miele Boost CX1 ÖzellikleriArzum AR4061 Özellikleri
Fakir Inovator X 7272 YorumKarcher VC 3 İnceleme
Arnica Mila Trend ET14442 ÖzellikleriSiemens iQ300 VSC3A330 Özellikleri
Arnica Tesla Premium YorumBosch BGC41Q69 İnceleme
Electrolux Ergorapido İncelemeKaraca Vantuz Action Force Özellikleri
Nilfisk Select Pet Care Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Samsung VC07R302MVR süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Samsung VC07R302MVR süpürge kaç litre toz kapasitesine sahiptir?

Samsung VC07R302MVR süpürge, 2.5 litrelik toz haznesiyle tasarlanmıştır. Bu kapasite, temizliği kesintiye uğratmadan daha uzun süre devam ettirmenize olanak tanır.

CycloneForce ne demek?

Samsung VC07R302MVR süpürge, CycloneForce adı verilen bir teknoloji kullanır. Bu teknoloji ile toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapsedilmesini sağlar. Böylece yüksek emiş gücünün korunmasını sağlar. Bu sayede hem filtreyi temiz tutar hem tıkanmayı önler hem de sürekli yüksek emiş gücü sağlar.

Samsung VC07R302MVR ses seviyesi ne kadar?

Samsung VC07R302MVR 79 dB ses düzeyine sahiptir. Bu ses seviyesi ile evinizi temizlerken gürültüden rahatsız olmazsınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.