Grundig VCC 7870 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Grundig VCC 7870 elektrikli süpürgenin kullanıcı yorumlarını, performansını ve özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Grundig VCC 7870 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Günlük ev işlerinin en önemli parçalarından biri olan ev temizliği hepimiz için yorucu bir iş olabilir. Ancak doğru bir süpürge temizlik işlemleri daha kolay hale getirebilir. Bu amaçla tasarlanan Grundig VCC 7870, yüksek performansı, kullanışlılığı ve modern tasarımı ile tam da ihtiyacınız olan bir süpürgedir. Biz de sizler için Grundig VCC 7870 ile ilgili merak edilen tüm noktaları inceledik.

Grundig VCC 7870 Özellikleri

Emiş TürüKuru
Toz Haznesi1.8 L
Ağırlık4.5 kg
Filtre TürüHepa 13
Ses Düzeyi76 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Grundig Hepa Filtreli
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig VCC 7870 İnceleme

Grundig VCC 7870, yüksek kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre dayanıklılığını korur, evin her köşesini rahatlıkla temizleyebilecek şekilde tasarlanan ürün, üstün filtreleme özellikleri sayesinde, toz ve kirlerin %99,98'ini hapsederek evinizdeki havanın temiz kalmasına yardımcı olur. Kullanım kolaylığıyla dikkat çeken bu süpürge her türlü yüzeyde mükemmel performans gösterir.

İşte Grundig VCC 7870 süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Grundig VCC 7870 Tasarım

Grundig VCC 7870, modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Siyah rengi ve kompakt tasarımı ile evinizin her köşesine uyum sağlayabilir. Aynı zamanda minimal boyutları sayesinde evinizde fazla yer kaplamaz. Dik konumda durabilme özelliğiyle de bunu destekleyen Grundig VCC 7870, pratik kablo sarma düğmesi ile kullanımı pratik bir noktaya taşır.

Grundig VCC 7870

Grundig VCC 7870 Boyutları

Yükseklik46 cm
Genişlik30 cm
Derinlik30.5 cm
Ağırlık4.5 kg

Grundig VCC 7870 elektrikli süpürge 46 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 30.5 cm derinlik özellikleri sayesinde kompakt bir formda tasarlanmıştır. Ergonomik tutma sapıyla dikkat çeken ürün, 4.5 kg ağırlığı ile evinizin her noktasına kolayca taşınarak temizlik işlerine yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde dar alanlara kolaylıkla girebilir ve her türlü zorluğun üstesinden gelir.

Grundig VCC 7870 Filtre ve Toz Haznesi

Grundig VCC 7870, yüksek kaliteli HEPA 13 filtrelerle tasarlanmıştır. Bu filtreler, toz ve kirleri %99,98 oranında hapsederek evinizdeki havanın temiz kalmasına olanak tanır. Toz haznesi, 2.7 litre kapasitesi ile kullanıcılarından tam not almayı başarır. Bu sayede sık sık boşaltmadan uzun süre temizlik yapmanızı mümkün kılar.

Grundig VCC 7870

Grundig VCC 7870 Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi2.7 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa 13

Grundig VCC 7870, 2.7 litre kapasiteli bir toz haznesi ile üretilmiştir Bu özellik sayesinde uzun süreli temizlik işlemlerini ara vermeden yapmanız mümkün olur. Buna ek olarak pratik bir şekilde çıkarılıp dökülebilen haznenin temizliği de oldukça kolay ve hızlı bir şekilde yapılır.

Grundig VCC 7870 Performansı

Grundig VCC 7870, 750 watt gücünün desteğini alarak her türlü yüzeyde üstün bir performans gösterir. 360 derece döner hortum özelliği sayesinde dar alanlara ve köşelere rahatlıkla ulaşmanız mümkün olur. Bu sayede evin her köşesi temiz ve ferah kalabilir. Dar aralık ucu, toz alma ucu, perde fırçası, sert zemin başlığı ve döşeme başlığı gibi farklı başlıkları ile evin her alanı için ideal bir kullanım sunmayı başarır.

Grundig VCC 7870

Grundig VCC 7870 Teknik Özellikleri

  • 750 watt motor gücü
  • 6 metre güç kablosu
  • 2.7 litrelik toz haznesi
  • 76 dB ses düzeyi
  • Düşük enerji tüketimi
  • Kablo sarma özelliği
  • 360 derece dönebilen hortum
  • 4.5 kg ağırlık

Grundig VCC 7870 Başlıkları

Grundig VCC 7870 elektrikli süpürge; dar aralık ucu, toz alma ucu, perde fırçası, sert zemin başlığı ve döşeme başlığı gibi farklı özelliklere sahip başlıklarla desteklenmektedir. Bu başlıklar evin her alanı için ideal bir temizlik ortamı oluşturmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda kullanımı da daha geniş bir alana yayarak fonksiyonelliğini ortaya koyar.

Grundig VCC 7870 Avantajları

Grundig VCC 7870

Grundig VCC 7870, ev temizliği için birçok avantajlı özelliğe sahiptir. Yüksek performansı, filtreleme özellikleri, kompakt tasarımı ve farklı başlıkları sayesinde evinizin her köşesinde verimli ve etkili bir temizlik sağlar. Ayrıca pratik kullanımı ve uzun kablosu sayesinde duraklama olmadan temizlik yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş haznesinin kolay boşaltılabilir yapısı da ürünün bakımını pratikleştirir. Aynı zamanda kablo sarma düğmesi de zamandan tasarruf ederken depolamada da size yardımcı olur.

Grundig VCC 7870 Dezavantajları

Grundig VCC 7870 elektrikli süpürge bazı dezavantajlara sahiptir. Filtrelerinin bakım gerektirmesi, bazı kullanıcılar için zahmetli bir işlem olabilir. Aynı zamanda ürünün kablo sarma düğmesinin de yeterli miktarda hizmet vermediği dile getirilmiştir. Bu durum da depolama noktasında hassas olan kullanıcılar için bir dezavantaj olarak gösterilebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig VCC 7870 Kullanıcı Yorumları

Grundig VCC 7870

İşte Grundig VCC 7870 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Ürünü iki gün önce teslim aldım ve bu süre boyunca baya inceledim, Ürün fiyatına göre gerçekten fazlası var eksiği yok. Aşırı bir beklentiniz yoksa kesinlikle şüphe etmeden alabilirsiniz. Emiş gücü mükemmel. Plastik kalitesi süper, adi değil. En düşük ayarda dahi çok güzel emiş gücü var.

*** ***★★★★★

? Tam bir fiyat performans canavarı diyebilirim. Temiz sandığımız halılardan çıkan tozu görünce ne kadar iyi olduğunu anladık. Umarım uzun süre bu şekilde sağlam çalışır.

*** ***★★★★★

? En ince tozu bile toplamış temizlemesi çok kolay hemen dolmuyor zaten toz kutusu büyük. Gerçekten şahane. Tam bir F/P ürünü çekme gücü müthiş.

*** ***★★★★★

? Süpürgeyi yorumlara bakarak aldım ve pişman değilim. Çekiş gücü çok güzel, halıya yapışıyor, sesi bence gayet iyi yüksek sesi yok, diğer süpürgem sulu idi sulu süpürgemden çok daha az sesi var. Kablo uzunluğu iyi.

*** ***★★★★★

? Tam bi fiyat performans ürünü çekim gücü mükemmel. Hatta kilimleri halıları süpürürken ayarını düşürmeniz gerekiyor. Denedim gayet güzel tozları falan iyi aldı herkese tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Aşırı güzel bu fiyata bu performans harika çeyizim için almıştım sadece denemek için bir kere kullandım temiz halıdan öyle bir toz çıkardı ki şok oldum.

*** ***★★★★★

? Küçük değil, hafif, malzeme kalitesi yeterli, ana başlığında fırçası var, sert zeminde kullanışlı. Güç ayarı var, güç ayarındaki led ışık ayrıntısı hoş duruyor.

*** ***★★★★☆

? F/P performans kralı bir ürün. Malzeme kalitesi iyi, çekim gücü yüksek. Zamanla çekim gücünün düştüğü yazılmış ama bu muadil ürünlerin neredeyse hepsi için yazılmış. Gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilirsiniz.

*** ***★★★☆☆

? İlk kullanımda çekim gücü çok iyiydi ancak her kullanımdan sonra filtreyi yıkamanız gerekiyor ve ilk baştaki performans yok, daha altı ayda çekmemeye başladı

*** ***★★★☆☆

? Süpürgenin filtresi her kullanımda doluyor ve temizlemeyince hiç çekmiyor. Her kullanım öncesi temizlemek de pratik değil Sesi fazla değil. Bir de kablo sarması tutukluk yapıyor.

Puan ve Derecelendirme

Grundig VCC 7870, modern tasarımı, fonksiyonel özellikleri, farklı başlıkları ve yüksek performansı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. Kompakt tasarımı ve pratik kullanımı ile evinizi kolayca temizlemenizi sağlayan ürün, ergonomik tutma sapı ile sizi yormadan çalışır. Tüm bu özellikleriyle dikkat çeken Grundig VCC 7870 toz torbasız elektrikli süpürge için bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi HEPA Filtreli Elektrikli SüpürgesiTineco Floor One S5 Yorumları
Samsung VC07R302MVR İncelemePhilips PowerPro Compact Kullananlar
Miele Boost CX1 ÖzellikleriArzum AR4061 Özellikleri
Fakir Inovator X 7272 YorumKarcher VC 3 İnceleme
Arnica Mila Trend ET14442 ÖzellikleriSiemens iQ300 VSC3A330 Özellikleri
Arnica Tesla Premium YorumBosch BGC41Q69 İnceleme
Electrolux Ergorapido İncelemeKaraca Vantuz Action Force Özellikleri
Nilfisk Select Pet Care Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Grundig VCC 7870 süpürge hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Grundig Vcc 7870 süpürge ile halılar nasıl temizlenir?

Grundig Vcc 7870 süpürge, halıları temizlemek için özel olarak tasarlanmış bir döşeme başlığına sahiptir. Bu başlık sayesinde halıların derinlerine inerek toz ve kiri toplar. Ayrıca LED ışıklı turbo başlık da zorlu kirlerin ve evcil hayvan tüylerinin daha kolay fark edilmesine olanak tanır.

Grundig Vcc 7870 filtreleri nedir?

Grundig Vcc 7870 süpürge HEPA 13 filtreleri kullanır. Bu filtreler, %99,98'e kadar toz tutma performansı sunar ve alerjene neden olan tozları içine hapsederek havada dolaşmalarını engeller. Bu sayede havanızın temizlenmesini mümkün kılar.

Grundig Vcc 7870 gücü ne kadar?

Grundig Vcc 7870 750 watt güç ile üretilmiştir. Bu sayede her türlü zeminde toz ve kirlerin yok edilmesine yardımcı olarak üstün bir performans sergiler.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.