Tchibo Cafissimo Easy Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

Kahve severlerin en çok tercih ettiği makinelerden biri olan Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Tchibo Cafissimo Easy Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesi, otomatik kapanma ve damlatma önleyici özelliği ile kolay bir kullanım sunmaktadır. Kahve severlerin oldukça memnun kaldığı bir model olmasıyla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü bir cihaz olarak bilinmektedir. Kahve makinesi dediğimizde ilk aklımıza gelen markalardan olan Tchibo, yine kullanıcılarının yüzünü güldüren bir model tasarlayarak kullanımınıza sunmuştur.

Tchibo Cafissimo Easy Özellikleri

Basınç Gücü (Bar)15
Damlama EmniyetiVar
Güç1250 W
Kahve TipiKapsül
Su Kapasitesi650 Ml
Süt KöpürtücüYok
Amazon
Fiyatını Gör
Tchibo
Cafissimo Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi

Kusursuz kahve keyfini evlerinize taşıyan Tchibo Cafissimo Easy espresso kahve makinesi, hem fiyatı hem de performansıyla kullanıcıları şaşırtmaya devam etmektedir. Bu nedenle, cihazla ilgili merak edilenleri ve daha fazlasını sizler için listeledik.

İşte, Tchibo Cafissimo Easy espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Tchibo Cafissimo Easy Tasarım

Farklı renk seçenekleriyle kullanıcıların diledikleri renkte ürün bulmasına olanak sağlayan Tchibo Cafissimo Easy espresso kahve makinesi, performansı kadar görselliğiyle de dikkat çekmektedir. Diğer kahve makinelerine göre oldukça küçük boylarda tasarlanmasının yanında bulunduğu ortamın havasını değiştirecek niteliktedir. Cihazın üst kısmında yer alan basit komut butonları, kullanımı kolaylaştırırken aynı zamanda şık bir görüntü kazandırmaktadır. Su deposunun cihazın arka kısmında yer alması sayesinde görsellik konusunda da herhangi bir sorun yaşanmaz.

Tchibo Cafissimo Easy Tasarım

Tchibo Cafissimo Easy Kullanımı

  1. Cihazın temiz olduğundan emin olduktan sonra fişe takmanız önerilir.
  2. Su haznesini belirtilen ölçüde doldurun.
  3. Tchibo Cafissimo Easy'i fişe takarak cihazın kendine gelmesini bekleyin.
  4. Dilediğiniz bir kapsül kahveyi uygun alana yerleştirin.
  5. Kahve çıkış alanına, cihaza uyacak boyutlardaki kahve bardağınızı yerleştirin.
  6. Son olarak, başlatma butonuna basarak kahve çekim işlemini başlatabilirsiniz.

Tchibo Cafissimo Easy Kullanımı

Tchibo Cafissimo Easy Espresso Kahve Makinesi Teknik Özellikler

  • 12 x 32 x 24,5 cm boyut
  • 4 kapsülün sığacağı kapsül haznesi
  • 3 kg ağırlık
  • 15 bar basınç
  • 70 dB ses seviyesi
  • 80 cm kablo uzunluğu
  • Programlanabilir demleme
  • 3 farklı seçim butonu
  • 9 dakikalık zamanlama fonksiyonu
  • 12,5 cm fincan yüksekliği
  • Önden çıkarılabilir kapsül kabı
    Tchibo Cafissimo Easy Espresso Kahve Makinesi Teknik Özellikler

Tchibo Cafissimo Kapsül

Kapsül kahve dediğimizde ilk aklımıza gelen markalardan biri olan Tchibo, Tchibo Cafissimo Easy espresso kahve makinesiyle karşımıza çıkmaktadır. Çok seçenekli kapsül kahve kullanımı sağlayan cihaz, dilediğiniz çeşit ve aromada kahve çekimi yapmanıza fırsat vermektedir. Diğer makinelere oranla pek çok kapsül çeşidiyle anlaşan ürün, yalnızca kendi kahveleriyle değil aynı zamanda farklı markaların kahveleriyle de çalışabilir. Bu sayede, oldukça kullanışlı ve hesaplı bir kahve makinesi olmaktadır. 

Tchibo Cafissimo Kapsül

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Çeşitleri

Tchibo Cafissimo Easy esspresso kahve makinesiyle tüm espresso bazlı kahveleri yapabilirsiniz. Damak zevkinize göre, cihaz yardımıyla oluşturduğunuz baz espressonun üzerine süt ve kahve şurubu ekleyerek kahvelerinizi çeşitlendirebilirsiniz. Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesiyle yapabileceğiniz kahvelerin bir kısmını şöyle sıralayabiliriz;

  • Mocha
  • Macchiato
  • Latte
  • Americano
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Flat White
Amazon
Fiyatını Gör
Tchibo Cafissimo
 Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi Yorumları

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi Yorumları

👤 *** ***: Cihaz tam benlik hem minik hem pratik tam olarak fiyat performans ürünü diyebilirim ama eksileri de şunlar ona göre alın bence Son fotoğrafta su haznesinin küçüklüğünü göstermek istedim. Haznesi çok küçük sürekli su doldurmak gerekiyor. Kireçlenmeye çok yatkın çeşme suyu koymamak gerek. 7.kullanımdan sonra dehşet bağırmaya başladı o yüzden dayanıklılığı biraz sorgulanır. Elektrik çok yiyor sürekli fişte tutmak isteyeceğiniz bir ürün değil.

👤 *** ***: Çok güzel indirimden aldım harika hasarsız tatları caffee Lab 'takinin aynısı gerçekten biz sütle içiyoruz köpürtüp enfes oluyor. Piyasadaki en Ucuz makine Hatice ablanın tavsiyesiyle aldım iyi ki diyorum.

👤 *** ***: Ürün gerçekten kaliteli ve ses sorunu olduğunu asla düşünmüyorum gayet az sesi sıcaklık seviyesi yapma süresi kısa memnunum çok tavsiye ederim teşekkürler Tchibo.

👤 *** ***: Harika üstüne süt köpürtüp ekliyorum tchibo crema kapsülle süper oluyor.

👤 *** ***: Üründen çok memnunum. Kapsülleri de takip edip araştırırsanız oldukça indirimli denk getirebiliyorsunuz. Hızlı ısınıyor, kahveyi bol kremalı ve ideal sıcaklıkta yapıyor. Çok beğendim.

👤 *** ***: Paketlemesi çok iyiydi kahve makinesi de çok kaliteli fiyatına göre çok memnun kaldım sut köpürtme özelliği olanlar pahalı geldi bana onun yerine süt köpürtme aparatı aldım ve istedim kahve tadını bu makinede yakaladım.

👤 *** ***: Mükemmel bi makine başka bi marka mı alsam diyordum ama Tchibo kalitesi yine şaşırtmadı.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel evde keyifli kahve içmek isterseniz oldukça da kibar. Yer açısından uygun fiyat olarak da makul oluşu tercih sebebim olmuştur. Kargo gayet hızlı ve sorunsuz gelmiştir. Satıcıdan da gayet memnun kaldım. Kahveyi ben makine gelmeden sipariş etmiştim içinde hediye kuponuyla geliyor bekleyip alabilirsiniz. Onu da kullanacağım boşa vermek gibi niyetim yok 2 paket 10lu kapsül kahve eder.

👤 *** ***:  Diğer ürünlere yüksek fiyatlar vermeye gerek yok. Bununla espresso yapıp üstüne su, süt vb. Ekleyip diğer kahve çeşitlerini elde edebilirsiniz.

👤 *** ***: Tüm kahve severlere tavsiye ederim. Evde yapacağınız tüm kahve tarifleri uzman kahve dükkanları ile aynı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Siemens EQ300 KullananlarWacaco Nanopresso Espresso Özellikleri
Nespresso Pixie Titan C61 ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

Kullanışlı ve şık şekilde tasarlanan Tchibo Cafissimo Easy espresso kahve makinesi hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan soruları cevapladık.

Tchibo Cafissimo Easy kangi kahveleri yapıyor?

Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesi, espresso bazlı tüm kahveleri yapmanıza imkan tanır. Cihazdan yardım alarak yapabileceğiniz kahvelerden birkaç tanesini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Espresso
  • Americano
  • Latte
  • Cappuccino
  • Macchiato
  • Mocha

Tchibo kapsül kahve makinesi hangi kapsül kullanılır?

Tchibo Cafissimo Easy espresso kahve makinesini uzun süreli ve ilk günkü performansında kullanabilmeniz için yalnızca markaya ait kahve kapsülleri ile birlikte kullanılması önerilmektedir.

Tchibo kahve makinesine başka kapsül olur mu?

Tchibo kahve makinesini hangi kapsüllerle kullanabileceğini merak edenler için marka, yalnızca Tchibo kapsüllerinin kullanılmasını önermektedir. Hem kahve kalitesi hem de cihazın uzun süre kullanımı için sadece markaya ait kapsüller kullanılmalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.