Nespresso Atelier S85 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Nespresso Atelier S85 kullananların yorumları, ürünün özellikleri ve kullanımını sizler için detaylı olarak inceledik.
Nespresso Atelier S85 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Bir espresso sever olarak birçok kahve türünü de hazırlamanıza izin verecek bir kahve makinesi arıyorsanız Nespresso Atelier ile tanışmamış olabilirsiniz. Nespresso Atelier hem kompakt yapısı hem de işlevsel tasarımı ile rakiplerini geride bırakmayı başarır. Biz de bu içerikte Nespresso Atelier ile ilgili kullanıcı yorumları, özellikleri, kullanımı gibi merak edilen noktaları inceledik.

Nespresso Atelier S85 Özellikleri

Ağırlık3.9 kg
Güç1.5 Watt
Kapasite1 L
MateryalMetal
Amazon
Fiyatını Gör
Nespresso
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso Atelier S85 Espresso Makinesi

Nespresso Atelier S85, kendi tarzınızı kahvenizle birleştirmenize yardımcı olan modern bir cihazdır. Süt köpürtme özelliği ile ön plana çıkan bu espresso makinesi hem sıcak hem de soğuk kahveler hazırlamanıza da olanak tanır. Düşük enerji tüketimine sahip olan bu makine, kısa ısınma süresiyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. 

İşte, Nespresso Atelier S85 espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Nespresso Atelier S85 Tasarım

Nespresso Atelier S85, geniş hazne kapasitesi ve bardak tutma alanı ile ön plana çıkmaktadır. Pratik kullanım için üst bölgesinde kontrol paneli desteği ile enfes kahveleri en kısa sürede hazırlamanıza yardımcı olur. Bununla birlikte kompakt formu sayesinde mutfağınıza modern bir görünüm katmayı başarır.

Nespresso Atelier S85 Tasarım

Nespresso Atelier Boyutları

Uzunluk11.9 cm
Genişlik43.4 cm
Derinlik27.9 cm
Ağırlık3.9 kg
RenkSiyah

Nespresso Atelier S85; 27.9 cm cm uzunluk, 43.4 cm genişlik ve 27.9 cm derinlik ölçüleri ile kompakt bir form kazanmıştır. Siyah renkte tasarlanan bu kahve makinesi, 3.9 kilogramlık ağırlığı sayesinde ergonomik kullanım imkanı sunar. 

Nespresso Atelier Hazne Kapasitesi

Kapasite1 L
Kullanılmış Kapsül Kapasitesi13 Kapsül
Basınç19 bar
Çıkarılabilir damlama tepsisiVar
Çıkarılabilir su haznesiVar

Nespresso Atelier S85, 1 litrelik kapasitesi sayesinde pratik kahve hazırlığı sunar. 13 adet kullanılmış kapsül kapasitesine sahip olan bu makine, 19 bar pompa basıncı ile çalışmaktadır. Çıkarılabilir su haznesi hem pratik hazırlık hem de kolay temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun eder.

Nespresso Atelier S85 Kullanımı

Nespresso Atelier S85, A+ enerji tüketimi ile bütçe dostu bir kullanım sunar. Enerji tasarruf modu sunan bu makine, 35 saniyelik ısınma süresi ile hazırlık sürecini kısa tutar. Bununla birlikte hem sütlü hem de sade kahvelerin hazırlığına olanak tanır. Süt köpürtme işlemini soğuk ya da sıcak olarak yapmanıza izin veren tasarımı ile kişiselleştirilebilir kullanım oluşturur. Aynı zamanda süt köpürtücü, bulaşık makinesinde yıkanabilir formu sayesinde temizleme açısından da kolaylık sağlar.

Nespresso Atelier S85 Kullanımı

Nespresso Atelier S85 Teknik Özellikler

  • A+ düşük enerji tüketimi
  • 1.5 Watt güç
  • 19 bar basınç desteği
  • 1 litrelik su çıkarılabilir su haznesi
  • Kompakt tasarım
  • 90 cm kablo uzunluğu
  • Çıkarılabilir fincan özelliği
  • Farklı kahve çeşitleri ile kullanım

Nespresso Atelier S85 Kahve Çeşitleri

EspressoVar
CappuccinoVar
Latte MacchiatoVar
Flat WhiteVar
MochaVar

Nespresso Atelier S85, espressoi cappucino, latte macchiato, flat white, mocha kahve çeşitlerini hazırlamaya uygun olarak tasarlanmıştır. Fonksiyonel yapısıyla ön plana çıkan bu kahve makinesi, sıcak ve soğut türlere de kolayca uyum sağlar. 

Nespresso Atelier S85 Kireç Temizleme Özelliği

Nespresso Atelier S85, cihazın uzun süreli güvenliği için biriken kireçleri temizlemenize yardımcı olmak amacıyla kireç temizleme uyarısı ile tasarlanmıştır. Cihazda olması gerekenden daha fazla kireç birikmesi durumunda uyarı devreye girerek makinenizin uzun ömürlü kullanım sunması mümkün olur.

Nespresso Atelier S85 Kireç Temizleme Özelliği

Amazon
Fiyatını Gör
Atelier
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso Atelier S85 Yorumları

Nespresso Atelier S85 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Kutusundan makine tasarımına kadar her şeyine bayıldım. Kapsüllerle mocha, latte denedim gayet lezzetli ve görsel olarak da başarılı.

👤 *** ***: Tercih meselesi olabilir ama tek tuşla bir sürü çeşidi hazırlıyor olması benim için seçim nedeni oldu. Ayrıca sütün makinada durmayıp hazırlayacağınız zaman bardağa koyuluyor olması hem sütün tazeliği hem de makine temizliği için çok pratik.

👤 *** ***: Kapsülün maliyetli olduğunu saymazsam gerçekten en iyi kahve makinası diyebilirim. Ayrıca çok şık ve havalı duruyor tezgahta. Çok araştırdım, iyi ki Atelier’ı tercih etmişim. Soğuk kahve hiç sevmezdim, denemek için frappe yaptım şok oldum efsane bir karışım ve tat oldu. Lungo çok iyi, espresso tadı çok iyi; tabi hangi kahve markasına tercih ettiğinize göre değişebilir bu tat mevzusu. Kullanımı çok temiz, aşırı pratik. Mükemmel.

👤 *** ***: Göründüğünden daha yetenekli ve kaliteli boyutu her mutfaha özellikle ufak yerler içinde uygun çok şık yani yaptığı kahveler neredeyse kafelerdekilerle kesinlikle yarışır çok tükettiğim için biliyorum hep Nespresso ürünlerine merakım vardı bu yeni çıkmış özellikleri diğer modellerinden fazla. Severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Ürünü uzun zamandır almayı düşünüyordum şimdi fırsat oldu çok şık ve kaliteli bir kere kullandım enfes kahve tadı. Görüntüsü de harika gerçekten. Tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Kahve yapmakla vakit harcamak istemeyenler için harika bir ürün, sert kahvelerden ziyade sütlü tercih ediyorsanız daha iyi bir ürün olamaz, almadan önce tek endişem sütün istediğim sıcaklıkta olup olmayacağıydı. Kahveniz tek seferde yaptığınızda tam içilme kıvamında oluyor daha sıcak sevenler ise kahveyi yapmadan önce hot foam seçeneği ile bir kez sütünüzü ısıtıp köpürttükten sonra kahvenizi yaparsanız dil yanacak kıvama geliyor. Sonuç olarak kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.

👤 *** ***: Çok memnunum harika kahveler için mutlaka almanızı tavsiye ediyorum. Kesinlikle muhteşem kolay ve güzel bir ürün

👤 *** ***: Harika bir makine. Bu tarz makineler çok fazla yer kaplarken ince uzun olması çok çok güzel. Dışarda içtiğim her kahveyi yapabiliyorum artık.

👤 *** ***: Ürün gerçekten çok güzel aldığımız ilk günden beri keyifle içiyoruz kahvemizi. Sıcaklık konusunda ise gayet sıcak yapıyor fakat daha da sıcak olsun isteyen varsa kahveye Hot foam tuşu ile başlayıp sonrasında hangi kahveyi içecekse onu tuşlayıp kahvesi yaparsa çok daha sıcak oluyor.

👤 *** ***: Kahvelerin tadı çok kötü ve sütü yeteri kadar ısıtmıyor. Nespressonun kapsüllerini ve en kaliteli sütü kullanmama rağmen nescafe 3 ü 1 arada seviyesinde bi lezzet. Kapsül kahveden uzak durun döviz kurları yükselmeden almıştım keşke çekirdek öğütücülü otomatik başka bi makine ya da manuel yandan köpürtücülü bi makine alsaydım diyorum.

👤 *** ***: İyi köpük yapmıyor. Motoru yavaşlıyor. Teknik servis yetersiz. Tavsiye etmem.

👤 *** ***: Kahve makinesi altından su kaçırıyor. Dayanıksız, beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Tchibo Cafissimo KullananlarSiemens EQ300 Özellikleri
Wacaco Nanopresso ÖzellikleriNespresso Pixie Titan Yorum
Delonghi Icona Vintage İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Nespresso Atelier S85 Espresso Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Nespresso Atelier S85 hangi kahveleri yapar?

 Nespresso Atelier S85; espresso, cappuccino, latte macchiato, flat white ve mocha türünde kahveler hazırlayabilen fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. 

Nepresso 1 kapsülden kaç kahve çıkar?

Nespresso Atelier S85 espresso makinesinin kapsül kahveleri tek kullanımlık olarak tasarlanmıştır. 1 kapsül, 1 fincan kahve hazırlamaya imkan tanır.

Nespresso hangi ülkenin malı?

Nespresso, İsviçre kökenli bir markadır. Lezzetli kahveler ve kahve makineleri üreten bu marka, dünya pazarında da kendisine geniş bir alan bulmayı başarmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.