Siemens EQ300 Kahve Makinesi Yorum ve Özellikleri

Damak tadınıza en uygun kahveleri yapabileceğiniz Siemens EQ300 kahve makinesi yorum ve özelliklerini sizler için inceledik.
Siemens EQ300 Kahve Makinesi Yorum ve Özellikleri

Siemens EQ300 kahve makinesi, dış görünümüyle mutfağınızda kusursuz bir görüntü oluştururken ayı zamanda işlevsel özellikleri sayesinde her yudumda keyif almanızı sağlar. Tıpkı profesyonellerin elinden çıkmış gibi kahveler içmek istiyorsanız Siemens EQ300 tam size göre bir cihaz olacaktır. Kolay kullanılabilir şekilde tasarlanması ise kısa süre içinde cihaza adapte olmanıza yardımcı olacaktır. Espresso ve diğer özel tarifli kahveler için mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken ürünlerden biridir.

Siemens EQ300 Özellikleri

Basınç Gücü (Bar)15
Aroma SeçmeVar
Güç1400 W
Kahve TipiToz Kahve
Su Kapasitesi950 Ml
Süt KöpürtücüVar
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
EQ300 Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens EQ300 Kahve Makinesi

Süt köpürtücü ve aroma seçme özellikleriyle özel tarifli tüm kahveleri yapabileceğiniz Siemens EQ300 kahve makinesi hakkında merak edilenleri ve cihaz özelliklerini sizler için araştırarak listeledik.

İşte, Siemens EQ300 espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Siemens EQ300 Tasarım

Oldukça göz alıcı bir tasarımla karşımıza çıkan Siemens EQ300 kahve makinesi, siyah rengin yoğun şekilde kullanılmasıyla dikkat çekmektedir. Renk ve tasarım detaylarıyla profesyonel bir görünüm sağlayan cihaz, bulunduğu alanın havasını değiştirecek niteliktedir. Üst kısmında yer alan komut düğmeleri ve düzenli şekilde yerleştirilen cihaz parçaları ile cihazı kullanmak hem çok kolay hem de keyiflidir. Damak tadınıza göre kahveleri yalızca tek tuşla yapmanıza imkan sağlayan cihaz, kolay anlaşılır tasarımıyla sizleri yormayacaktır.

Siemens EQ300 Tasarım

Siemens EQ300 Kullanımı

  1. Cihazı fişe takmadan önce temiz olup olmadığını kontrol edin.
  2. Yine cihaz fişe takılmadan önce su ve kahve haznelerini doldurun.
  3. Sonrasında Siemens EQ300'ü fişe takarak cihazın kendi ayarlarını yapmasını bekleyin.
  4. Kahve çıkış alanına uygun boyutlarda bardak yerleştirin.
  5. Dilediğiniz kahve türünü seçerek tuşa basın.
  6. Kahve çekimi bitene kadar bekleyin.

Siemens EQ300 Kullanımı

Siemens EQ300 Espresso Kahve Makinesi Teknik Özellikler

  • Tek tuşla kahve fonksiyonu.
  • Seramik öğütücü
  • Süt köpürtme
  • Çıkarılabilir demleme ünitesi
  • Aroma seçeneği
  • Otomatik kapama
  • Temizleme programı
  • Dokunmatik ekran
  • Zaman ayarı
  • Seviye göstergesi
  • 25.1 x 38.3 x 43.3 cm boyut
    Siemens EQ300 Espresso Kahve Makinesi Teknik Özellikler

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Kullanım Kılavuzu

Siemens EQ300 kahve makinesi kullanım kılavuzunda yer alan adımlara uyarak cihazı daha uzun süreli şekilde kullanabilirsiniz. Oluşabilecek herhangi bir problemde kullanma kılavuzundan yardım alarak uygun adımları izleyebilir ve problemi çözebilirsiniz. Yalnızca cihazda bir sorun yaşadığınızda değil aynı zamanda cihazı daha fonksiyonel şekilde kullanmak istediğinizde de kullanma kılavuzunda tüm özellikler belirtilmiştir. Daha ciddi makine problemleri için Siemens EQ300 yetkili servisinden yardım almanız önerilir.

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Kullanım Kılavuzu

Siemens EQ300 Kahve Çeşitleri

Siemens EQ300 espresso kahve makinesinde yer alan süt köpürtme ve tek tuşla çeşitli kahveler yapabilme özelliği sayesinde espresso bazlı tüm kahveleri yapabilirsiniz. Cihazı en verimli şekilde kullanabilmek için kullanma kılavuzunu incelemeniz önerilir. Siemens EQ300 kahve makinesi ile yapabileceğiniz kahvelerin bazıları şunlardır;

  • Latte
  • Macchiato
  • Mocha
  • Americano
  • Flat White
  • Cappuccino
  • Espresso
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens EQ300
 Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Yorumları

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Yorumları

👤 *** ***: Ürün çok güzel, özellikle bu fiyat bandı için oldukça iyi ve satıcı da hemen gönderdi. Özellikle hassas bir konu olan süt köpürtmede çok başarılı fakat ürünlerin temizliğini hemen yapmak lazım, süt köpürtme çubuğunda süt kurursa baya iş çıkıyor. Ürün ile ilgili 2 negatif yorum vardı 1 kahveler soğuk oluyor. Bu yanlış, buradaki sıkıntı bence dolaptan çıkartılan buz gibi sütü koyunca oluyor. Ilık süt kullanınca hiç bir problem yok. 2. olarak da millet olarak kullanma kılavuzu okumadığımız için, kahve miktarı az geliyor / ayarlanamıyor denmiş ikisini de çok basit bir şekilde ayarlayıp kaydedebiliyor sistem. Mesela espresso için tuşa basıl tutarak kahve yapmaya başlarsa siz tuşa tekrar basana kadar kahve koyuyor, ve bastığınız noktada duruyor. Fincan boyunuza göre ml yi hafızaya alıyor ve değiştirene kadar hep aynı ölçüde servis ediyor. Cihazın otomatik kapanma saatine kadar her şeyini programlayabiliyorsunuz.

👤 *** ***: Ürünü iki hafta kullandıktan sonra yorumluyorum. Öncelikle bu fiyata alınabilecek en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. Daha önce başka bir ürünün yarı otomatik modelini kullanıyordum. O makinada espressoda kendiniz ufak dokunuşlar yapabildiğiniz için tam otomatik makinaya biraz kaygı ile yaklaşıyordum. Ancak eğer beğendiğiniz çekirdeği kullanırsanız son derece başarılı Espresso yapıyor. Cafe Crema seçeneğinin Americano"ya yakın bir tat olduğu yönünde yorumlar vardı, maalesef buna katılmıyorum. Cafe Crema lezzetli bir seçenek değil. Americanonuzu yine double espreeso alıp kendiniz yapmanızda fayda var. Capuccino ve Latte Macchiato seçenekleri oldukça başarılı. Genel olarak makina tatmin edici. Eksi olarak bence biraz gürültülü çalışıyor ve su haznesi yeterli değil. Sonuç olarak otomatik espresso makinası almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 300-400 TL daha fazla verip ekranlı modelini almanızı tavsiye etmem. Ekranın çok bir fonksiyonu yok, ekransız da kullanımı son derece basit.

👤 *** ***: Çok çabuk elime ulaştı. Sorunsuz geldi. Severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Ürün çok güzel. Süt köpürtmesi de çok güzel. Fakat sütü dolaptan yani soğuk sütle yaparsanız kahve ılık oluyor. Ama dışarıdan yaparsanız sıcak. Birde çok fazla kahve yiyor. Kahveyi çok içenler açısından sıkıntı. Ama kahve sertliğine göre bu durum çözülebilir. Boyut olarak biraz büyük olsa da güzel bir ürün. Bu fiyata alınır.

👤 *** ***: Kesinlikle harika bir makina, cappucino ve macchiato için de başarılı sade kahveler için de, misafirlerim bayılıyor. Artık dışarıda kahve içelim faslına son verdik daha güzeli evde var :) Ama bir iki eksik söyleyebilirim, çekirdek bittiğinde uyarı vermiyor, ilk sütlü kahvemi fark edemeyip daha çok sütlü içtim maalesef, bir de alttaki mazgalın kapağı çıkıyor ama kendisini bir türlü çıkaramadım kullanma kılavuzunda da yazmamışlar. Ama bunlar artıları yanında çok ufak kalıyor, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

👤 *** ***: Öncelikle makine malzeme olarak kaliteli. Bardağa sütü siz koyuyorsunuz geri kalanını kendisi hallediyor zaten. Yaklaşık 1 litrelik su haznesi de 10-15 bardak kahvede bir doldurulması gerekiyor. Aynı sınıftaki rakibi Philips e göre daha sağlam ve estetik görünüme sahip , ayrıca Philips de manuel işlem bu cihaza göre daha fazla. Süt köpürtmesi gayet başarılı, ısıtması da aynı şekilde fakat kullanacağınız sütün ortam sıcaklığı civarında olmasına önem gösterin. Düşünenler için söylüyorum , eksi diyebileceğim tek şey biraz gürültülü gelebilir , fazla değil .

👤 *** ***: Kalite budur süper ürün her gün kullanıyorum teşekkürler.

👤 *** ***: Yorumumu yapmadığımı fark ettim ve aldığım 1 sene olmuş. Şimdiki fiyatlara göre oldukça uygundu aldığım zaman. Kahve seven birisiyseniz mutlaka alın. Hiçbir sorun yaşamadım. Sütlü yapacaksanız buzdolabından çıktığı gibi kullanmayın sütü. Kahveyi biraz soğutuyor. Tavsiye ederim.

👤 *** ***:  Severek kullanıyorum fakat fincan dolmuyor az porsiyon yapıyor.

👤 *** ***: Ürünü uzun zamandır kullanıyorum çok pratik çok memnun kaldık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Tchibo Cafissimo KullananlarWacaco Nanopresso Espresso Özellikleri
Nespresso Pixie Titan C61 ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

Profesyonel kahveleri aratmayan Siemens EQ300 kahve makinesi hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan soruları cevapladık.

Siemens eq300 kangi kahveleri yapıyor?

Siemens EQ300 kahve makinesi, espresso bazlı tüm kahveleri yapmanıza imkan tanır. Cihazdan yardım alarak yapabileceğiniz kahvelerden birkaç tanesini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Espresso
  • Americano
  • Latte
  • Cappuccino
  • Macchiato
  • Mocha

Siemens EQ300 temizleme tableti nasıl kullanılır?

  • Temizlik tabletini su haznesine attıktan sonra yaklaşık 0,5 litrelik su ekleyin.
  • Su haznesini kapattıktan sonra çıkış alanına 1 litre büyüklüğünde boş bir kap yerleştirin. 
  • Calc'n Clean düğmesine basarak temizleme işlemini başlatın.
  • İşlem sonunda Calc'n Clean düğmesi tekrar yanacaktır. Bu işareti gördüğünüzde çıkış alanına yerleştirdiğiniz kabı alarak boşaltabilirsiniz.

Siemens eq300 kaç bar?

Kaliteli kahve deneyimini her yudumda aynı şekilde yaşamanız için geliştirilen Siemens EQ300 kahve makinesi, 15 bar basınç sistemiyle kahvelerin her zaman kaliteli ve lezzetli şekilde çıkmasını sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.