Nespresso Pixie Titan C61 Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Nespresso Pixie Titan C61 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Nespresso Pixie Titan C61 Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Kompakt ve modern duran, aynı zamanda lezzetli kahveler yapmanıza yardımcı olan bir kahve makinesi arıyorsanız bu içeriğe bir göz atmanızı tavsiye ederim. Nespresso Pixie Titan endüstriyel tasarımı ve şık görüntüsüyle ön plana çıkar. Biz de bu içerikte Nespresso Pixie Titan espresso makinesinin özellikleri, kullananların yorumları, kullanımı gibi noktalara değindik. Hazırsanız başlayalım.

Nespresso Pixie Titan C61 Özellikleri

Ağırlık2.8 kg
Güç1000 Watt
Kapasite0.7 L
MateryalMetal
Amazon
Fiyatını Gör
Nespresso
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso Pixie Titan C61 Espresso Makinesi

Nespresso Pixie Titan hem minimal görüntüsüyle hem de kullanışlı yapısıyla birçok kullanıcıdan tam not almayı başarmıştır. Kahve yapmayı kolaylaştıran bu makine, kısa sürede ısıtma performansına sahiptir.

İşte, Nespresso Pixie Titan C61 espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Nespresso Pixie Titan C61 Tasarım

Nespresso Pixie Titan C61, metal kenarları sayesinde standartları artırmayı başarır. İki düğmesi bulunan bu kahve makinesi, pratik kullanım noktasında da kullanıcılarına hitap eder. Buna ek olarak Nespresso Pixie Titan C61, dayanıklı çelik tutacak ile ergonomik ve sağlam bir form kazanır.

Nespresso Pixie Titan C61 Tasarım

Nespresso Pixie Titan C61 Boyutları

Uzunluk23.5 cm
Genişlik11.1 cm
Derinlik32.6 cm
Ağırlık2.8 kg
RenkKırmızı, İnox

Nespresso Pixie Titan, 23.5 cm uzunluğu, 11.1 cm genişliği ve 32.6 cm derinliği ile minimal ölçülere sahip bir espresso makinesidir. Kırmızı ve inox şeklinde iki farklı rengi bulunan bu makinenin ağırlığı ise yalnızca 2.8 kilogramdır.

Nespresso Pixie Titan C61 Hazne Kapasitesi

Kapasite0.7 L
Kullanılmış Kapsül Kapasitesi9-11 Kapsül
Basınç19 bar
Çıkarılabilir damlama tepsisiVar
Çıkarılabilir su haznesiVar

Nespresso Pixie Titan, 0.7 litrelik hazne kapasitesi ile tasarlanmıştır. Aynı zamanda 9-11 kapsüllük kullanılmış kapsül kapasitesine sahiptir. 19 bar basınçla çalışan bu espresso makinesi, çıkarılabilir su haznesinin desteği ile temizleme ve hazırlama esnasında büyük kolaylık sağlar. Damlama tepsisi sayesinde öne çıkan bu makine, çelik kulp ve alüminyum yan panellerle desteklenerek dayanıklı bir form kazanmıştır.

Nespresso Pixie Titan C61 Kullanımı

Nespresso Pixie Titan, 25 saniyelik hızlı ısınma özelliği sayesinde pratik bir kullanım sunar. Espresso ve lungo boyutlarında kahve hazırlamanıza yardımcı olur. Hızlı ısıtma sistemine ek olarak 19 bar yüksek basınç pompası ile lezzetli kahvelere imza atmanızı sağlar. 2 adet düğme ile desteklenen Nespresso Pixie Titan, pratiklik noktasında rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Nespresso Pixie Titan C61 Kullanımı

Nespresso Pixie Titan C61 Teknik Özellikler

  • 2 farklı kahve boyutu
  • 0.7 litre su haznesi
  • 25 saniyede ısınma özelliği
  • Çelik kulp, alüminyum yan panel
  • Güç tasarruf modu
  • 19 bar basınç
  • Minimal ve kompakt tasarım
  • Çıkarılabilen su haznesi

Nespresso Pixie Titan C61 Kahve Çeşitleri

Çekilmiş Kahve EspressoVar
Kapsül Kahve EspressoVar
CappuccinoYok

Nespresso Pixie Titan C61, kapsül ve lungo boyutlarda espresso türünde kahve hazırlayabilmektedir. Cappuccino hazırlama özelliği bulunmayan bu makine, pratik kullanımı ile ön plana çıkar.

Nespresso Pixie Titan Temizlik

Nespresso Pixie Titan C61, temizliği, aşındırıcı ve çözündüren temizlik malzemeleri kullanmadan nemli ya da hafif ıslak bezle silinebilir. Çıkarılabilir su haznesi ve damlama tepsisi ise elde yıkanabilir. Buna ek olarak güvenlik açısından cihaz suya sokulmamalıdır.

Nespresso Pixie Titan Temizlik

Amazon
Fiyatını Gör
Pixie
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso Pixie Titan Kullanıcı Yorumları

Nespresso Pixie Titan Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Çok beğendik. Çok teşekkür ederiz. Afiyetle zevkle mis gibi kahvelerimizi içiyoruz, iyi ki almışız.

? *** ***: Ağırlıklı olarak ice americano içmek için aldım. 450 ml civarında bir bardağı su ile doldurup 2 adet espresso çekip üstüne soğuk su eklerseniz, mekanlarda 20 tl civarına içtiğiniz kahveniz kapsülünüze göre 4-6 tl arasında bir fiyata hazır. Başta suyu ısıtırken fazla yüksek sesli ama sonrasında kahveyi verirken sesi çok azalıyor. Beğendim.

? *** ***: Hangi modeli alacağımıza bir türlü karar veremedim en sonunda bu modeli seçtim çok şık ve güzel. Harika kahveler içiyorum.

? *** ***: Uzun zamandır almayı istediğim ama bir türlü alamadığım bir cihazdı. Artan fiyatlar sebebiyle başka başka markalardan da çok araştırdım ana yine kararı nespresso da kıldım. İyi ki almışım, severek kullanıyorum.

? *** ***: Çok şık, çok pratik.. Üstelik makineyle uyumlu hem orijinal, hem de başka markaların çıkardığı çok çeşitli espresso & lungo kapsülleri var. Çok çabuk ve kolay bir şekilde kahvenizi hazırlayabiliyorsunuz. Oldukça güzel.

? *** ***: Başka marka kahve makinası almıştım daha önce. Hiç memnun kalmadım hemen satıp Nespresso makinasından aldım, şunu diyebilirim en iyisi bence Nespresso bu işi biliyor. Eşim bile kahve sevmezken bu makine sayesinde lungolara bayıldı hiç düşünmeden alın derim.

? *** ***: Tereddüt etmedim alırken pişman değilim çok çok iyi. Evime aldığım en iyi cihaz.

? *** ***: Daha önce neden almamışım ki acaba. Harika. Kendi kapsülleri ile kullanın. Kahvelere bayılacaksınız, tavsiye ederim.

? *** ***: Uzun süre önce almıştım gayet düzel pratik bir makine, teşekkür ederim. Severek kullanıyorum.

? *** ***:Tek sorun kahveyi yaparken biraz fazla ses çıkartması o zaten normal onun dışında mükemmel.

? *** ***: Ürünün kullanımı çok zor geldi bana, süre biraz uzun açıkçası, tavsiye etmem.

? *** ***: Kullanımı kolay ama sesi gereksiz fazla, beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Tchibo Cafissimo KullananlarSiemens EQ300 Özellikleri
Wacaco Nanopresso ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Nespresso Pixie Titan Espresso Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Nespresso c61 hangi kahveleri yapar?

 Nespresso Pixie Titan, espresso ve lungo kahvelerin hazırlanmasına yardımcı olan bir tasarıma sahiptir. Kahve yapmayı pratik bir noktaya taşımayı başarır.

Nepresso 1 kapsülden kaç kahve çıkar?

Nespresso Pixie Titan, kapsül kahveleri tek kullanımlık olarak tasarlanmış olup 1 kapsül, 1 fincan kahve hazırlamanıza yardımcı olur. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.