Delonghi Ecp 31.21 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Delonghi Ecp 31.21 Manuel espresso makinesinin özelliklerini, kullanımını, yorumlarını sizler için inceledik.
Delonghi Ecp 31.21 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Evde farklı tatlarda kahve lezzetine ulaşmak istiyorsanız Delonghi Ecp 31.21 Manuel / Barista Tipi Espresso Makinesi ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Delonghi Ecp 31.21, sağlam yapısı ve işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Bizde bu içerikte evde lezzetli kahveler hazırlamanıza yardımcı olacak Delonghi Ecp 31.21 espresso makinesinin yorumlarını, özelliklerini ve kullanımını sizler için araştırdık.

Delonghi Ecp 31.21 Özellikleri

Ağırlık4 kg
Güç1100 Watt
Kapasite1.1 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Amazon
Fiyatını Gör
ECP 31.21
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Ecp 31.21 Manuel / Barista Tipi Espresso Makinesi

Paslanmaz çelik kasaya sahip olan Delonghi Ecp 31.21, paslanmaz çelik kazanı ile dayanıklılığını ortaya koyuyor. Cappuccino System özelliği ile ön plana çıkan bu makine, kapsül ve çekilmiş kahveleri kullanarak oldukça lezzetli kahveler hazırlamanıza yardımcı oluyor.

İşte, Delonghi Ecp 31.21 Manuel espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Delonghi Ecp 31.21 Tasarım

Delonghi Ecp 31.21 Manuel, sağlam ve dayanıklı paslanmaz çelik kazan tasarımı ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kahvelerinizi pratik bir şekilde hazırlamanızı sağlayacak ayar düğmesine sahiptir. Aynı zamanda fincan tutacağı desteği ve çift damlama tepsisi ile kahve hazırlığı sırasında etrafın kirlenmesine de engel olur. Buna ek olarak süt köpürtme kulpu ise ergonomik tasarımı ile dikkat çeker.

Delonghi Ecp 31.21 Tasarım

Delonghi Ecp 31.21 Boyutları

Uzunluk185 mm
Genişlik305 mm
Derinlik240 mm
Ağırlık4 kg
RenkSiyah

Delonghi Ecp 31.21, 185 mm uzunluk, 305 mm genişlik ve 240 mm derinlik ölçüleri ile kompakt bir form kazanmıştır. Siyah renkte üretilen bu espresso makinesi, minimal yapısı sayesinde mutfağınızda yer kaplamadan lezzetli kahveler hazırlamanıza olanak tanır.

Delonghi Ecp 31.21 Hazne Kapasitesi

Kapasite1.1 L
Basınç15 bar
Çıkarılabilir su haznesiVar
Çıkarılabilir damlama tepsisiVar
Fincan tutacağıVar

1.1 litrelik hazne kapasitesine sahip olan Delonghi Ecp 31.21 Manuel, 15 barlık pompa basıncına sahiptir. Su haznesinin çıkarılabilir ve şeffaf formda tasarlanmış olması, temizlik ve pratiklik açısından kullanıcıları memnun eder. Bununla birlikte damlama tepsisi de bulunan bu espresso makinesinin fincan tutacağı ise sizi zahmetten kurtarmayı başarır.

Delonghi Ecp 31.21 Kullanımı

Delonghi Ecp 31.21 Manuel, şeffaf haznesi ile kahve hazırlığına katkıda bulunur, takip edilebilirliği artırır. Bununla birlikte Cappuccino System sayesinde buhar, hava ve süt üçlüsünü karıştırarak zengin bir köpük üretmeye de yardımcı olur. Sıcak su ve fincan ısıtma özellikleri ile ön plana çıkan bu espresso makinesi, kolay kullanım imkanı sunar. Buhar emisyonunu düzenleme düğmesi sayesinde kahvelerin tadının daha lezzetli olmasına yardımcı olur. 

Delonghi Ecp 31.21 Kullanımı

Delonghi Ecp 31.21 Teknik Özellikler

  • 1.1 litrelik hazne
  • 1100 W güç
  • 15 bar basınç
  • Sıcak su özelliği
  • Buhar emisyonu düzenleme fonksiyonu
  • Süt köpürtme desteği
  • Fincan ısıtıcısı ile kolay kullanım
  • Şeffaf ve çıkarılabilir hazne desteği

Delonghi Ecp 31.21 Kahve Çeşitleri

Çekilmiş Kahve EspressoVar
Kapsül Kahve EspressoVar
CappucinoVar

Delonghi Ecp 31.21, çekilmiş kahve ve kapsül kahve ile espresso hazırlamanıza imkan verecek şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda pratik bir şekilde cappucino da hazırlayabileceğiniz bu espresso makinesi, süt köpürtme bölümüyle de fonksiyonelliğini ortaya koyuyor.

Delonghi Ecp 31.21 Temizlik

Delonghi Ecp 31.21 Temizlik

Delonghi Ecp 31.21 temizliğinin çözündürücü ya da aşındırıcı madde kullanılmadan yapılması gerekmektedir. Damlalık haznesi, kahve filtreleri, kazan duşu, su haznesinin periyodik olarak temizlenmesi uygundur. Bununla birlikte hem sizin hem de cihazın güvenliği için makine asla suya sokulmamalıdır.

Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi ECP 31.21 Yorum

Delonghi ECP 31.21 Yorum

? *** ***: Açma kapama tuşu benim ki çok sağlam. Açık unuttuğumda kendiliğinden kapanıyor. Sesi normal. Gürültülü demek bu makineye hakaret etmektir bence. Çay makinem kadar sesi çıkıyor. Görüntüsü harika.

? *** ***: Genel olarak cihazın performansından çok memnunuz. Değişebilen filtreler iyi, ama kolay çıkıyorlar. Severek kullanıyoruz.

? *** ***: Tavsiye ederim güzel makine evde kahve keyfi yapmak için birebir. Marka kahvecilerdeki ürünleri evde kolayca yapabiliyorsunuz.

? *** ***: Evde barista usulü kahve yapmak için başlangıç düzeyi olarak aldım. Her seferinde temizlemesi biraz zahmetli oluyor ama bu biraz benden kaynaklanıyor olabilir. İnternette 3-4 kullanımdan sonra yıkayın dediklerini her seferinde yıkıyorum :) Artmış olan sıradan kahveleri bile çok güzel krema gibi yapıyor. Süt köpürtme kısmı güzel, latte art konusunda geliştiriyorum kendimi. Tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat performans bakımından oldukça iyi bir ürün. Zevkle kullanıyorum. Tavsiye ederim

? *** ***: Kullanışlı. Kaliteli malzemeden yapılmış. Plastik kokusu yok. Lezzetli ve farklı kahveler yapılabiliyor. Beğendim.

? *** ***: Çok güzel ürün. Mis gibi kahveler için ideal. 

? *** ***: Kullanımı pratik. Filtre makinesine göre daha az atık öyle daha lezzetli kahve yapıyor.

? *** ***: Kız arkadaşıma aldım, çok beğendi. özellikle tam otomatik olmayışı tercih sebebiydi, zamanla birbirlerine iyice alışınca Farklı tatlar yaratacaklarına eminim.

? *** ***: Çok fazla ayrıntı istemiyorsanız gayet yeterli bir makine. Espressosu da Cappicinosu da güzel oluyor.

? *** ***: Orijinal ambalajında geldi, gayet güzel çalışıyor ve fiyatı çok uygundu.

? *** ***: Ürün yeterince kalite. Güzel bir makine çok lezzetli espresso ile değişik kahve yapma imkanına sahip oluyorsunuz evde bu keyfi.

? *** ***: Kahveleri çekmeyi beceremedi. Kaç liralık kahveler çöp oldu. Sonrasında büyük çektirmeye başlayınca oldu ama buna espresso denemez en nazik tabirle cafe crema denir ki o da hiç denmez aslında. Beğenmedim.

? *** ***: Bence almayın, alıyorsanız da gerçek bir esspresso lezzeti almama ihtimaliniz olduğunu sakın unutmayın. Tek avantajı ise çok uzuz olması, tabii çalışırsa.

? *** ***: Ürünü 1 kere kullandıktan sonra resimdeki gibi su akıtma arızası verdi sürekli su akıtıyor iade edeceğim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Bosch VeroCup 300 YorumlarıTchibo Cafissimo Easy İnceleme
Siemens EQ300 KullananlarWacaco Nanopresso Espresso Özellikleri
Nespresso Pixie Titan C61 ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Delonghi Ecp 31.21 Manuel / Barista Tipi Espresso Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Delonghi ECP 31.21 Espresso Makinesi Hangi Kahveleri Yapar?

Delonghi Ecp 31.21 Manuel, espresso, cappuccino kahveleri hazırlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Süt köpürtme özelliği de bulunan bu makine, evde pratik bir şekilde kahve yapmanıza olanak tanır.

Delonghi ECP 31.21 Espresso Makinesi Nasıl Kullanılır?

Delonghi Ecp 31.21, On/Off düğmesine basılarak açılır.

Kullanılacak kahve filtresi filtre tutucuya yerleştirilir.

Filtre tutucu makineye takılır.

Sıcak su dağıtıcısının altına 0,5 litrelik, cappuccino hazırlayıcının altına 0,5 litrelik kap yerleştirilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum