Wacaco Nanopresso Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

Dilediğiniz yere yanınızda götürebileceğiniz Wacaco Nanopresso taşınabilir espresso makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Wacaco Nanopresso Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

En yenilikçi ve yaratıcı kahve makinelerinden biri olarak önerebileceğimiz Wacaco Nanopresso taşınabilir espresso makinesi, her yere yanınızda taşıyabileceğiniz özellikte tasarlanmıştır. Oldukça küçük boyutlara sahip olmasıyla birlikte çok işlevsel bir üründür. Kampta, tatilde, okulda, iş yerinde ve daha pek çok alanda en pratik ve hızlı şekilde espresso yapmanıza fırsat verir. Farklı renk seçenekleri arasında tercih yapabileceğiniz ürün, performansıyla da sizleri hayran bırakacak.

Wacaco Nanopresso Özellikleri

Ağırlık336 Gr
Güç18 Bar
Kapasite80 Ml
MateryalMetal
Amazon
Fiyatını Gör
Wacaco Nanopresso
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Wacaco Nanopresso Espresso Makinesi

Kullanım açısından oldukça büyük kolaylık sunarken aynı zamanda kaliteli kahve keyfini her yerde yaşamanıza imkan sağlayan Wacaco Nanopresso taşınabilir espresso kahve makinesi hakkında tüm bilgileri sizler için listeledik.

İşte, Wacaco Nanopresso espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Wacaco Nanopresso Tasarım

Wacaco Nanopresso, 80 ml kapasitesi ile tek kişilik kullanıma uygun şekilde geliştirilmiştir. Diğer cihazlarla Wacaco Nanopresso'yu birbirinden ayıran en temel özellik bu cihazı her yere cebinizde dahi taşıyabilecek olmanızdır. Şık oval tasarımının yanında 18 bar basınç ile kusursuz espresso çekimi, tüm kahve severlerin aradığı konfor ve kaliteyi bir arada sunar.

Wacaco Nanopresso Tasarım

Wacaco Nanopresso Boyutları

Uzunluk15,6 cm
Genişlik7.1 cm
Derinlik6.2 cm
Ağırlık336 gr
RenkSiyah

Wacaco Nanopresso taşınabilir kahve makinesi, rakiplerine göre oldukça küçük boyutlarda tasarlanması sayesinde diğer ürünlerden daha ayrıcalıklıdır. Oldukça hafif ve küçük bir cihaz olması, daima yanınızda gezdirebilmenize imkan sağlar.

Wacaco Nanopresso Hazne Kapasitesi

Kapasite80 ml
Kullanılmış Kapsül Kapasitesi1
Basınç18 bar
Zemin kapasitesi8 gr

80 ml kapasitesi sayesinde tek kişilik espresso çekimi sağlayan Wacaco Nanopresso taşınabilir espresso makinesi, süt ya da kahve şuruplarıyla çeşitlendirerek özel tarifli kahveler yapabilmenizi de sağlar. Küçük bir hazneye sahip olmasının yanında tek kullanım şeklinde defalarca kullanabilirsiniz.

Wacaco Nanopresso Kullanımı

Wacaco Nanopresso taşınabilir kahve makinesi kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Dilediğiniz yerde canınız kahve istediği her zaman yalnızca ilgili alana kahve ve sıcak suyu eklemeniz ve cihazı kapatmanız yeterli olacak. Sonrasında iki elinizle birlikte gövdesine 7 - 8 defa bastırıp çekerek espresso çekimini tamamlamış olursunuz. İşlem bittikten sonra kahvenizi çıkış için ayrılan bölümden uygun boyutlarda bir bardağa dökebilirsiniz.

Wacaco Nanopresso Kullanımı

Wacaco Nanopresso Teknik Özellikler

  • %15 güç tasarrufu
  • 1.5 Watt güç
  • 18 bar basınç desteği
  • 80 gr su haznesi
  • Taşınabilir tasarım
  • Manuel kullanım

Wacaco Nanopresso Temizleme

Wacaco Nanopresso taşınabilir kahve makinesini temizlemek, kullanmak kadar kolay olacaktır. Kahve eklediğiniz alanın çıkabiliyor olması sayesinde sadece su ile temizlik sağlayabilirsiniz. Cihazın iç aksamı çok çabuk kirlenmediği için günlük temizlik haricinde uzun süre boyunca derin temizlik yapmanıza gerek kalmaz. Çıkarılabilir kahve çekim alanı ve filtresini ise dilediğiniz an temizleyebilirsiniz.

Wacaco Nanopresso Temizleme

Amazon
Fiyatını Gör
Wacaco Nanopresso
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Wacaco Nanopresso Yorumları

Wacaco Nanopresso Yorumları

👤 *** ***: Şantiyede her gün kullanıyorum pratiklik, kahvenin tadı mükemmel.tek sorun ns kapsüle uygun kapsül bulamadım, Tchibo aldım kapsül büyük geldi, Sadece nespresso mu uygun hangi marka alabilirim kullananlar yazarsa sevinirim.

👤 *** ***: Kullanımı çok kolay, temizlenmesi basit, büyüklüğü ideal, fermuarlı orijinal çantası çok güzel ama barista kit takınca bu çantaya sığmıyor. Tek kötü taraf bu. Nespresso kapsül'le denedim, içenler bu cihazla yaptığımı anlamadı. Fiyat biraz daha düşerse iyi olur. Kesin alınır. Kargo paketlemesi çok iyiydi.

👤 *** ***: Nanopresso zaman zaman pompası çalışmasa da çalıştığı zaman iyi kahve yapıyor. Fakat NS kapsül aparatı tam bir bomba. İlk 15 gün mükemmel çalıştı fakat şimdi bir bomba gibi patlıyor ve her taraf kahve oluyor. Yani kullanamıyorum

👤 *** ***: Göründüğü gibi küçük ve çok kullanışlı ben iş yerindeki kahve makinesini beğenmediğim için bunu almıştım ve kesinlikle işe yarıyor. Almak isteyenler düşünmeden alsın.

👤 *** ***: Çok kullanışlı ve basit bir cihaz. Temizlemesi de çok kolay biz çok sevdik.

👤 *** ***: Uygun kahve kapsülünü bulana kadar bir süre deneme yanılma yapmanız gerekiyor ama kesinlikle değiyor. Çok memnunum.

👤 *** ***: Gerçekten profesyonel kahve tadını veriyor. Tek kişilik kahve yapıyorsanız büyük makinelerle uğraşmanıza hiç gerek yok. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Alıp almamak konusunda kararsızdım ama iyi ki almışım. Üniversite öğrencisiyim ve okulda ders aralarında kötü kahve içmekten bıkmıştım. Teşekkür ediyorum çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Kahvenin tadı da yoğunluğu da çok iyi oluyor. Profesyonel makinelerde yapmış gibi kahve içiyoruz aldığımdan beri. Kesinlikle fiyatını hak ediyor.

👤 *** ***: Kullanımı basit ama biraz el alışkanlığı istiyor. O da birkaç kullanımdan sonra oluyor zaten. Uygu boyutta kapsül bulmak biraz zor olsa da kullanımı v kahve kalitesi için değiyor herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Espressoyu gayet iyi çıkarıyor. Tadı da kıvamı da kusursuz. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Bence kaliteli kullanışlıda. Biraz el alışkanlığı gerekiyor. O da zamanla oturur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Tchibo Cafissimo KullananlarSiemens EQ300 Özellikleri
Nespresso Pixie Titan C61 ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Wacaco Nanopresso Taşınabilir Espresso Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Wacaco Nanopresso hangi kahve çeşidi?

 Wacaco Nanopresso taşınabilir kahve makinesi, kapsül formunda kahveler ile çalışmaktadır.

Wacaco Nanopresso hangi kahveleri yapar?

Wacaco Nanopresso, taşınabilir bir espresso makinesidir. Sadece espresso yapmak için kullanılır. Bunun yanında, espresso bazlı diğer özel tarifli kahveleri yaparken baz oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

Wacaco Nanopresso nasıl kullanılır?

Cihazı kullanmak için kahve ve su alanını yeteri kadar doldurarak bu bölmelerin kapaklarının kapatmanız yeterli olacaktır. Sonrasında makinenin gövdesine 7 - 8 defa baskı uygulayarak kahve çekim işlemi tamamlanmış olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum