Delonghi Icona Vintage ECOV311 Yorumları ve Özellikleri

Delonghi Icona Vintage ECOV311 espresso makinesini kullananların yorumlarını, özelliklerini, kullanımını sizler için araştırdık.
Delonghi Icona Vintage ECOV311 Yorumları ve Özellikleri

Eskimeyen parçalardan hoşlanan, kahvesinin tadını moduna göre ayarlayanlardansanız size mükemmel bir öneriyle geldik. Delonghi Icona Vintage espresso makinesi hem muhteşem tasarımı hem de manuel kullanımı ile birçok kullanıcıdan tam not almayı başarıyor. Biz de bu içerikte Delonghi Icona Vintage espresso makinesinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, kullanımını sizler için detaylı olarak inceledik.

Delonghi Icona Vintage ECOV311 Özellikleri

Ağırlık4.1 kg
Güç1100 Watt
Kapasite1.4 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Icona Vintage ECOV 311 BG Manuel Espresso Makinesi

Kahvenizin lezzetini kendi isteğinize göre ayarlamanıza olanak tanıyan Delonghi Icona Vintage espresso makinesi, fincan ısıtma opsiyonuyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Buna ek olarak su haznesinin desteği ile takip edilebilen bir form kazanıyor.

İşte, Delonghi Icona Vintage ECOV 311 BG espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Delonghi Icona Vintage ECOV 311 Tasarım

Delonghi Icona Vintage espresso makinesi, 1950’lerin İtalyan tasarımını zarafet ve şık kombinasyonlarla birleştirmeyi başarır. Paslanmaz çelik kazanı ile ön plana çıkan bu espresso makinesinin yüzeyi ise krom kaplama detaylarla renklendirilmiştir. Bununla birlikte 2 ayrı filtre ile desteklenen bir tasarıma sahiptir.

Delonghi Icona Vintage ECOV 311 Tasarım

Delonghi Icona Vintage ECOV 311 Boyutları

Uzunluk315 mm
Genişlik260 mm
Derinlik290 mm
Ağırlık4.1  kg
RenkKrem Rengi, Yeşil

Delonghi Icona Vintage espresso makinesi; 315 mm yükseklik, 260 mm genişlik ve 290 mm derinlik ölçüleri ile mutfağınıza tamamen uyum sağlar. 4.1 kilogram ağırlığındaki bu kahve makinesi, krem ve yeşil renkleri, vintage tasarımı ile eskimeyen bir görünüm sunar.

Delonghi Icona Vintage Hazne Kapasitesi

Kapasite1.4 L
Basınç15 bar
Çıkarılabilir su haznesiVar
Çıkarılabilir damlama tepsisiVar
Bütünleşik kahve tamperVar

Delonghi Icona Vintage espresso makinesi, 1.4 litrelik kapasiteye sahiptir. 15 bar pompa basıncı ile çalışan bu makinenin su haznesi ise şeffaf olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda çıkarılabilen hazne yapısı, hazırlama ve temizleme süreçlerini de pratik bir noktaya taşır. Bununla birlikte çıkarılabilir formda tasarlanan damlama tepsisi sayesinde hazırlık sürecinde dağınıklığı en aza indirir. Bütünleşik kahve tamperinin de desteği ile evinizin konforunda lezzetli kahveler deneyimlemenize olanak tanır. 

Delonghi Vintage Kahve Makinesi Kullanımı

Delonghi Icona Vintage espresso makinesi, öğütülmüş kahve kullanılarak 1 ya da 2 fincan kahve espresso hazırlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kolay Servis Edilen Espresso yöntemi ile desteklenen bu makinenin fincan ısıtma opsiyonu sayesinde kahveleriniz her zaman sıcacık olacaktır. Bununla birlikte buhar emisyonunu düzenleme düğmesi sayesinde lezzetli bir kahve hazırlamanız mümkündür. Bütünleşik kahve tamperi ise doğru miktarda öğütülmüş kahve sağlamaya yardımcı olur. 

Delonghi Vintage Kahve Makinesi Kullanımı

Delonghi Icona Vintage ECOV311 Teknik Özellikleri

  • 1100 watt çalışma gücü
  • 15 bar pompa basıncı
  • Açma/Kapatma göstergesi özelliği
  • Çıkarılabilir su haznesi desteği
  • Buhar emisyonu düğmesi ile kolay kullanım
  • Bütünleşik kahve tamper özelliği
  • Paslanmaz çelik kazan
  • Krom kaplama yüzey

Delonghi Icona Vintage Kahve Çeşitleri

Çekilmiş Kahve EspressoVar
Kapsül Kahve EspressoVar
CappucinoVar

Cappuccino System ile desteklenen Delonghi Icona Vintage espresso makinesi; çekilmiş kahve ve kapsül kahve hazırlamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte lezzetli cappucinolar da hazırlamanıza izin verir.

Delonghi Icona Vintage Temizlik

Delonghi Icona Vintage espresso makinesinin temizliğini çıkarılabilir su haznesi ve damlama tepsisi ile kolayca yapabilirsiniz. Bununla birlikte dış temizliği ise herhangi bir aşındırıcı madde kullanmadan hafif ıslak bez yardımıyla yapmanız mümkündür. Aynı zamanda güvenlik açısından cihazın su ile yıkanması tehlike arz eder.

Delonghi Icona Vintage Temizlik

Amazon
Fiyatını Gör
Vintage
Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Icona Vintage ECOV311 Kullanıcı Yorumları

neoldud4-001.webp

? *** ***: Gayet başarılı bir makine. Sabahları işe giderken 10 dakika içinde americano hazırlayıp termos ile götürüyorum. Espressonun çekimi çok önemli eğer çok ince olursa makine çalışmıyor çok iri olursa hızlı akıyor kahve tadı bozuluyor. 4 numara çekilmiş olarak kahve dünyasından alabilirsiniz. En uygun çekim kalınlığı bu.

? *** ***: Düşündüğüm kadar kocaman değilmiş fazla yer kaplamıyor. İstediğim gibi krema kıvamında süt köpürtmeyi henüz beceremedim. Ama daha iki gündür kullanıyorum. Manuel olduğu için kahve yaparken çok uğraştırır mı acaba diye endişelenmiştim ama düşündüğüm kadar zahmetli de değil. İlk çalıştırdığımda çok fazla gürültü çıkardı ama zaten ilk çalıştırmada normal bir durummuş artık daha sessiz çalışıyor. Doğru oranları yakaladığınızda kahvenin tadı ve kıvamı güzel.

? *** ***: Yaptığım kahveyi kişiselleştirebilmek için özellikle otomatik makinelerden istemedim. Bu ürün o açıdan çok kullanışlı. Görüntüsü de artısı. Keyifle kullanacağımı düşünüyorum. Bu makinelerde güzel kahveler yapmak biraz tecrübe işi. Kullanımı zamanla pratikleşecektir.

? *** ***: Kalitesinden ve görüntüsünden çok memnunum. Satıcı ertesi gün kargoya verdi. Çok teşekkür ederim.

? *** ***: Çok tereddüt ederek almıştım fakat hem şık hem de kahvesi, sıcaklığı, süt köpürtme özelliğinin kullanımı bakımından çok memnun kaldım.

? *** ***: Rengi harika, makinem sorunsuz geldi çeyizim için aldım bir kere deneyip güzelce temizleyip kaldırdım. Manuel olduğu için her şeyi kendinizin ayarlaması gerekiyor. Biz özellikle manuel tercih ettik. Fakat uğraşmak istemiyorum bir an önce olsun diye düşünenler tercih etmesin.

? *** ***: Çok şık. Tam istediğim gibi. Kahvenizi de doğru marka seçerseniz, çok lezzetli hazırlıyor. Espresso ve türevi kahveler bizim Türk kahvesi gibi çok sıcak servis edilmez zaten. Delonghi bence kahve işinin en iyisi.

? *** ***: Hem uygun fiyata aldım hem de ürün mükemmel zaten. Hemen kargoya verdiler ve 1-2 iş günü içerisinde elime ulaştı. Ürün zaten tasarım olarak inanılmaz şık, Icona serisi diğer ürünlerle birlikte çok güzel duruyor ve onun dışında süt köpürtmesi de bir artı.

? *** ***: Evde kullanım için ideal bir kahve makinası. Mutlaka makina ve bardaklar için ön ısıtma yapmak gerekiyor yoksa ılık latte, cappuccino içiyorsunuz. Filtre delikleri çok küçük olduğu için temizliğini dikkatli yapmak gerekiyor. Bunun yanında harika süt köpürtüyor ve ısıtıyor. Özellikle Vintage serisinin renkleri çok güzel. Mutfağın en şık, en özel makinelerinden olmaya aday.

? *** ***: Delonghi kalitesine yakışmayan bir ürün. ilk defa bu kadar köpüksüz ve yavaş espressso yapan makinasına denk geldim. 10 yıl evvelki Delonghi makinamın hızı ve kahve hazırlama kalitesi bunun çok üzerinde. iade edeceğim.

? *** ***: Cihaz dışardan bakınca tasarım gibi duruyor fakat kullanması ve temizliği çok teferruatlı çok da iyi kahve yapmıyor bence bunu alacağınıza otomatik Delonghilere yönelmeniz daha iyi..

? *** ***: Diyelim ki 2 bardak kahve yapacaksınız yoğunluk azalıyor, yeterince sıcak hissi alamıyorsunuz kendisi otomatik kapanmıyor fiyat performans ürünü değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriNespresso C 30 Özellikleri
Delonghi Ecp 31.21 YorumlarıBosch VeroCup 300 İnceleme
Tchibo Cafissimo KullananlarSiemens EQ300 Özellikleri
Wacaco Nanopresso ÖzellikleriNespresso Pixie Titan Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Delonghi Icona Vintage ECOV311 Manuel / Barista Tipi Espresso Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Delonghi Icona Vintage ECOV311 nasıl kullanılır?

Delonghi Icona Vintage espresso makinesi, 1 veya 2 fincan Kolay Servis Edilen Espresso yöntemini kullanarak çalışmaktadır. Manuel kullanım sunan bu makine, tüm ayarları sizin kişisel tercihinize göre yapmanıza da izin verir.

DeLonghi kahve makinesi hangi kahve kullanılır?

Delonghi Icona Vintage Ecov311 ile cappuccino ve espresso türünde kahveler hazırlamanız mümkündür.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.