Nespresso C 30 Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

Evinizin konforunda kahve keyfi yapabileceğiniz en iyi makinelerden biri olan Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesini sizler için inceledik.
Nespresso C 30 Espresso Makinesi Yorum ve Özellikleri

Kahve severlerin vazgeçemediği tatlardan biri olan espresso, yapılışına ve kullanılan cihazlara göre oldukça değişiklik gösteren bir kahve çeşididir. Kaliteli ve keyifli bir kahve içebilmek için de kahveyi yaptığınız cihaz büyük önem taşır. Kaliteli kahve ve cihazlar kullanılarak elde edildiği takdirde pek çok içeceğin baz ürünü olan bu kahve çeşidi için özel olarak geliştirilen Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi hakkında merak edilenleri ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Özellikleri

Basınç Gücü (Bar)19
Damlama EmniyetiVar
Güç1310 W
Kahve TipiKapsül
Su Kapasitesi600 Ml
Süt KöpürtücüYok
Amazon
Fiyatını Gör
Essenza
C 30 Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Espresso Makinesi

Dilediğiniz an dilediğiniz kahve çeşidini evinizin rahatlığında içebilmeniz için geliştirilen Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi hakkında merak edilenleri ve ürün özelliklerini sizler için inceleyerek listeledik.

İşte, Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Tasarım

Siyah rengin yoğun olarak kullanıldığı köşeli ve yuvarlak şekilde dengeli bir tasarıma sahip olan Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi, yalnızca kusursuz kahveler sunmakla kalmadan mutfağınızda eşsiz bir görüntü oluşturacaktır. Her yudumda kaliteli kahve keyfi sunan ürün, modern ve şık görüntüsüyle de tüm dikkatleri üzerine çeker.

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Tasarım

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Kullanımı

  1. Cihazı fişe takmadan önce tüm temizliğini yaptığınızdan emin olun.
  2. Su haznesini önerilen ölçüde doldurun.
  3. Cihazı fişe takarak kendisine gelmesini bekleyin.
  4. Dilediğiniz kahve aromasındaki kapsülü, kahve kapsül alanına yerleştirin.
  5. Uygun boyutlarda kahve fincanını kahve çıkış alanında ayrılan bölmeye yerleştirin.
  6. Başlatma butonuna basarak işlemi başlatın.
  7. Kahve çekim işlemi bittikten sonra cihazı temizlemek için fişi çekin ve cihazın soğuduğundan emin olun.

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Kullanımı

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Teknik Özellikler

  • Programlanabilir tek dokunuş tuşu
  • Otomatik kapanma
  • 2,3 kg
  • 110 x 205 x 325 cm
  • Güç tasarrufu modu
  • 19 bar basınç sistemi
  • 90 cm kablo uzunluğu
  • Çeşitlendirilebilir kahve kapsülleri kullanımı
    Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Teknik Özellikler

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Kapsül

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesinde kendi damak zevkinize uygun tüm kahveleri yapabilmeniz mümkündür. Espresso bazlı kahvelerin tümü için yeterli olan ürün, kapsül kahvelerle çalışmasından dolayı oldukça hijyenik ve kolay kullanımlıdır. Cihaza uygun boyutlara sahip dilediğiniz aromada kahve çekimi yapabilmek için tam size göre bir tercih olacaktır.

Espresso bazı ile birlikte farklı şuruplar ve süt çeşitleri kullanarak yapabileceğiniz kahvelerinize artık dışarı çıkmadan erişebileceksiniz. Kusursuz kahve deneyimini evinizin konforunda yaşamak için Nespresso kapsül kahveleri tercih etmeniz önerilir.

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Kapsül

 

 

 

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Kahve Çeşitleri

Yalnızca espresso değil aynı zamanda özelleştirilebilir kahveleri kolayca yapabilmenizi sağlayan Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi, Latte, Macchiato, Mocha ve bunlara benzer tüm kahve çeşitlerine erişmenizi sağlar. Kaliteli ve üst seviye kahve keyfi yaşayabilmek için diğer kahve tariflerine göz atabilir ve damak tadınıza uygun kahveleri yalnızca dakikalar içerisinde yapabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Nespresso Mini
C 30 Espresso Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Espresso Makinesi Yorum

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 Espresso Makinesi Yorum

? *** ***: Siparişi verdim ürün elime ertesi gün ulaştı. Gönderici gayet güzel paketlemiş çok teşekkür ederim. Makineye gelecek olursam inanılmaz güzel bir makine çok lezzetli kahvelerin hazırlanabileceği, kapsülü tak hazırla bu kadar. 5 kahve hediyesi için ya nespresso dükkanına gitmeniz yada kutunun içinden çıkan kare kod ile eve sipariş verebilirsiniz. Şiddetle almanızı tavsiye ederim. Normal kahvelere göre biraz pahalı ama inanın sonuna kadar parasını hak eden bir ürün.

? *** ***: Ürün harika, hiç bu kadar güzel tat vereceğini düşünmemiştim. Daha önce Delonghi Dedica kullanıyordum ikisini karşılaştırınca belirgin bir tat farkı olduğunu gördüm. Aradığınız kahve tadını bulduktan sonra harika bir keyif yaşıyorsunuz.

? *** ***: Ürün boyutuna göre son derece başarılı diyebilirim. 19 bar basıç değeri çok iyi bir değer. Daha önce kullandığım espresso makinesi 12 bar basınç değerine sahipti, dağlar kadar fark var. Kullanımı, temizliği çok basit, çok az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Görüntü olarak çok şık ve küçük tezgahta yer kaplamıyor. Ben metro market ve jacops kapsüllerini de kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ve bol köpüklü çok memnunum tipini çok seviyorum.

? *** ***: Az yer kaplayan gayet kullanışlı bir ürün. Hem nespresso hem jacobs kapsül kullanılabiliyor. Tabi ekstra süt köpürtücü almak şart.

? *** ***: Fiyat performans için ideal ürün. Hediye kapsüller de harika.

? *** ***: Ürün paketlemesi çok güzel geldi , boyutu küçük alan tasarrufu sağlıyor, yanında 14 adet deneme kapsülü hediye gönderdiler, ben indirimden aldım, almak isteyenler mutlaka indirim takip etsinler derim, kullanımı kolay güzel bir ürün.

? *** ***: Espresso severler için güzel seçenek sütü kendim ilave ediyorum içeceğimde kapsüllerin çok çeşidi olmasına rağmen genelde acı ve yoğun kahveler oluyor fakat süt ile muazzam oluyor diğer kahveleri içemiyorsunuz zamanla boyutu küçük yer kaplamıyor.

? *** ***:  Çok beğendim hemen deneyip kahvemi yaptım gerçekten harika yağıyor kahveyi ve gayet yeterli üst modellere o kadar para veremeye gerek yok.

? *** ***: Bayadır almak istiyordum gerçekten çok güzel bi kahve makinesi yanında 14 tane denemek için kapsül kahve geldi. Hasarsız bir şekilde elime ulaştı paketleme güzeldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Espresso Makinesi ModelleriDelonghi Ecp 31.21 Özellikleri
Bosch VeroCup 300 YorumlarıTchibo Cafissimo Easy İnceleme
Siemens EQ300 KullananlarWacaco Nanopresso Espresso Özellikleri
Nespresso Pixie Titan C61 ÖzellikleriDelonghi Icona Vintage ECOV311 Yorum
Nespresso Atelier S85 İncelemePhilips EP4346/70 Özellikleri

Damak tadınıza en uygun kahveleri en kısa süre içerisinde yapabileceğiniz Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 espresso makinesi hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan soruları cevapladık.

Nespresso ESSENZA MİNİ C 30 hangi kahveleri yapar?

Nespresso C 30 kahve makinesi, espresso bazlı tüm kahveleri yapabilecek şekilde geliştirilmiştir. Ekstra süt köpürtücü ya da aroma alanı bulunmasa da dilediğiniz aromada kahve kapsülü ve şurup kullanarak damak tadınıza uygun kahveler yapabilirsiniz. Nespresso Essenza Mini C 30 ile yapabileceğiniz bazı kahveler şunlardır;

  • Mocha
  • Latte
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Macchiato

Nespresso kapsül tekrar kullanılabilir mi?

Nespresso markasına ait üretilen tek kullanımlık kahve kapsülleri ikinci defa kullanılamamaktadır. Hem sağlık yönünden hem de kahve kalitesi yönünden kapsüllerin yeniden kullanımı önerilmez.

Nespresso kapsül makinesiz nasıl kullanılır?

Makinenize erişebilecek bir yerde değilseniz ve kapsül kahveleri kullanmak istiyorsanız kapsülleri açarak bir bardağa boşaltmanız ve üzerine sıcak su eklemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında damak zevkinize göre süt ve kahve şurubu ekleyebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.